2009 Haziran Anneleri!!

Canlarım benim oğlumda müziğe eşlik ediyor şu an :))
Sizler nasılsınız? öksürüğümüz azaldı biraz, balgam söktürcekmiş şurup, zorlanıyo yavrum biraz (

Kalça ulrasonumuzda normal çıktı şükürler olsun , ama çeken doktora sinir oldum, sıkı tut kıpırdamasın diyor , dururmu bebek bu sonuçta tutmaya çalışıyorum, kimin çocuğu bu dedi, benim dedim, daha tutmasını bilmiyorsun dedi , ilk çocuğum dedim bende ama sinir oldum, bişeyde diyemedim çocukla uğraşırken

Dünürüm çok geçmiş olsun , dikkat et kendine, c vitamini al bol bol, zeynep kuzuma geçmez inşallah

pınarcım teşekkür ederiz tekerlemeler için,

o titreşimli kemerlerden var bendede ama iki aylıkken deniyim dedim çok fena dikişlerim acıdı bıraktım

süt kardeşler hayırlı olsun, artık ikişer bebiiniz oldu kızlar :))

benimki uyumamakta direniyor ama misafir var akşama yemek yapmam lazım

neyse kaçtım ben öptük hepinizi oğlumla

hadi gözün aydın şekerkızcımm
çok şkr sorun yokk maşallah oğluşuna...
doktorda bi hoş muşş dicek söz bulamıyorum bunun gibilerine...
boşver sennn densizlerii

of kızlar kiloalar bende hiç gitmedi.zaten bünyem kilo almaya elverişliydi.hamileyken aldıklarım bana hatıra kaldıııı:sinifsinif:
hatta sütüm olsun diye yiye yiye.2 kilo daha almışım.hamilelikden tam 10 kilo fazlam oldu.tabi ondan öncede 36 beden değildim yani yine kilom vardı iyice toraman oldum.ben kilo alcama kızım alsa yaaaaasenağlama
bu kiolara sıkı bi rejim ve spor yapmadan gitcene hiç sanmıyorum.kendiliğin den zayıflayanları tebrik ediyorummmmvereliniortak

işte bende bir tel sararı yapsın çok istiyorum, birde emeklemesini..
allah sağlıkla büyümelerini nasip etsinde görürüz inşallah bu güzellikleride:)

çoook acıkıyorum bende canım, o kadar çok yiyorum ama kilo almadım. emzirdiğimiz için sanırım. acayip tatlı istiyor canım fakat haftada iki kere yiyorum artık. tatlı ihtiyacını meyve ile karşılamaya çalışıyorum, napiiiimm. yoksa hiç kilo veremicem.

her zaman sert olmuyo arzucum, gece emir uzun uyuduğu zaman sertleşiyo o zamanda sağıyorum. hep öyle sert olsa yaşanmaz valla, çok sıkıntılı bir durum oluyo.
sen üzme kendini takma bu kadar bu düşüncelerde etkiler sütünü, doymasa bebeğin ağlaar canikom..

tesekkurler kizlar, spor yapamiyorum, oglum gunduz uyumadigi icin, gece de halim kalmiyor, diyet de sutum kesilir diye yapamiyorum umarim ise yarar da gobekten kurtulurum.....kullanip gobekten kurtulan var mi arkadaslar?...

canım tvde derya baykalın konuğu ikbal gürpınar var, o kemerden bahsettiş, bayağı işine yaramış. karın kasları sertleşmiş..

ooh emelcim kalça usg nize sevindim. maşallah bebişine...
doktor ne patavatsızmış ya, öyle şey denir mi, aksi adam..

pınarcım havvacım öpüyorum süt kardeşleri, maşallah onlara..
havvacım kuzum geçmiş olsun canım, ağır olmadan atlatırsın inşallah canım benim..

aynen arzucum bende kendinden zayıflayanları tebrik ediyorum :))) spora bebişim 6 aylıkken başlıcam, bu emzirme biraz azalır belki o zamana, daha rahat olurum. ben daha lohusalıktan çıkamadım galiba, emzirdikten sonra, yada çok hareket ettikten sonra başım dönüyo, belim ağrıyo falan.

geçmiş olsun canım yaa bencede maskesiz yaklaşma emzirme illaki masken olsun yoksa solunum yoluyla geçer canım bide bebekler hasta olunca daha fena inş tez zamanda iyileşirsin bol bol ıhlamur iç limonlu felan iyi gelir iyileşirsin

ohh ne güzel süt kardeş oldular benim kızımında süt kardeşi var ablamın kızıyla süt kardeş oldular çok güzel ve çok eğlenceli oluyo onları emzirirken çok güldük biz kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım benimde gögüslerim öyle ama doyuyor eminimki çünkü sürekli çişini yapıyo ondan anlıyorum

bende ama bebişlerden bi yere gidilmiyo bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum ama bakalım aynen canım benim kızımda çok sinirli hatta ellerini ağzına sokuyo kıpkırmızı oluyo bide bağırıyor delü sinir küpü oluyo acaba normal doğum yapan bebeklerde böle oluyomu ben sezeryanla doğan bebeklerde sinir daha çok oluyo diye duymuştum ki çevremdede hep öle normal yapana bakıyorum uslumu uslu sezeryana bakıyorum hep ağlıyo sinirli acaba doğumla ilgisi varmıki

aynen canım bende tv izletiyorum hiç istemiyorum bazen kafasını çeviriyorum izlemesin diye ama yok gözler hep orda ne yapayım bende izliyo işte engel osam ağlıyo

aynen canım benim ablamında öyleydi süt kesiyomuş 6 ay olmadı bide çok yağlı ve çok sütü var bende 3 ayda allah versin bi oluyorum 10 gün sürüyo salaklaştı iyice adamda isyan bayrağını çekti valla kaydirigubbakcemile3

amannn dünür dikkat et haa kazaya kurban gitme önlemini al bendede göbek var yaa öfff sinir oluyorum hee kesip atıcam göbeğimi ama vericem bi şekilde

oh maşallah aman çok fena bişey u kalça çıkıklığı allahım göstermesin en korktuğum şey dr da ne bilmiş öle hakikatten sinirmiş hee bebek bu dururmu durmaz herhalde dangalak ya

bende derya baykalı izliyodum.ikbal da zayıflama kemeri kullanıyomuş memnunmuş.ay kemeri iade ettiğime pişman oldum şimdi.bi netten araştırayımda alayım bari yaaa

kızlar ben sterilizatör almak istiyorum, biberon kaynat yok emzik kaynat , süt pompası kaynat fenalık geldi , hangisini önerirsiniz,
bide ben çıngırakları küçük oyuncakları falanda sterilize etsin istiyorum ,
siz hangisini kullanıyorsunuz ?
hadi ben kaçtım yemek yapıyım

Hülyacım, Aylincim, Saadetçim, Havvacım,
daha aklıma gelmeyen varsa , hepinize teşekkürler desteğiniz için :1hug:

birde bu birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz kızlar, ben alıntı yap diyorum sadece o yazıyı yapıyo, nasıl oluyor birden fazla ???

kızlar telime bugün msj geldi.bebişlerine bayramlık alcak olanlar için duyurayım dedim.
mothercare de bugünden itibaren ayın sona kadar galiba.%50 + kasada tekraradan %25 indirim varmışşşşşş
mothercarenin ürünleri çok güzel oluyo.bende gitmek için can atıyorum.eşime dedim bi gidip bakıcakkk

canım bende unutmuştum buldum.alıntı yapın yanında bide no diye bişey varya ona basıyosun oluyo

chicco göğüs kalkanı kullananlar memnunmu ya da göğüs kalkanı kullananlar sütüm çok akıyor faydasını gören varmı

çok güzel şeyler var o mağazada ama inanılmaz pahalı bence önce bindirip sonra indiriyorlar

canım ilk alıntı yapıcakların için MQ yu tıkla, en son mesajda alıntı yapa bas

aa hakikatten MQ müş hee yeni görüyom no gibi görünüyodu hee körüm yaa :)

canım indirimliyken okadar tuzlu olmyo.kıyafetlerin dokusu falan chicconunkilerden bile daha güzel bence.ben indirim oldugunda hep aldım.indirimli olunca diğer markalardan pek farkı olmuyoo
tabi yine herkesin fikri farklı.ilgilenenlere söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…