bende yapıyorum cnm urfaya gelrken havaalaında annesi kzıına sölüodu şarkıyı kızıda annesi söledikçe ellerini çevirioduuu çok şekr bi görüntüydü kaydirigubbakcemile3
iim fıstığım ya siz?
evet cnm 2600 doğmuştu ertesi gn 2400 e düşmüştü
ah cnm nmki gnnden emmioo ilk başta hemen sütüm gelmeynce biberonla bi kaç kere mam vermştk
sonrada memeyi reddettii maalesef
sağarak veriyorum halen daha...
2 ile 3 saat arası sağıyorum her iki göğsümüde...
gndzleri genelde 2. 2.5 saate br açıkıoo
70 80 90 ml arasıı
geceleride bazen 3 4 saatte bir içio yne 90 100 arası
oda zoraki 50 60 içtiğide oluo bazen gecelrii
uykusu ağır geceleri...
doktorra sölediğimdee sorun değil uykuda gıdadır demişti...
Kızlar bişey sorucam sizde benim gibi her 4 saatte bir acıkıyormusunuz? Ben emzirdiğim sürede srekli aklım bişeyler yemekte, ağzım hiç boş durmuyor, sizinde öylemi?
Hatta öyleki gece kalkıp tatlı falan yiyorum.
ya canım 2 gündür iki gögsümden vermeye başlamıştım ama benim sütüm yetmiyo galiba.2saat geçiyo hala gögüslerim dolmuyo.eskisi gibi tek memeye geçmem gerekcek galiba.zaten öylede kızım doyuyodu yani bana göre doyuyo çünkü hiç aglamıyodu.sadece kilosu az o kadar.
canı gögüslerin dolunca sertleşiyomu? bende 1aydır hiç sertleşmiyo.acaba yinede süt varmıdırki? bu konuya çok taktim biliyorum ama napim kzım doyuyomu açmı anlayamıyorum:sinifsinif:
tesekkurler kizlar, spor yapamiyorum, oglum gunduz uyumadigi icin, gece de halim kalmiyor, diyet de sutum kesilir diye yapamiyorumumarim ise yarar da gobekten kurtulurum.....kullanip gobekten kurtulan var mi arkadaslar?...
Canlarım benim oğlumda müziğe eşlik ediyor şu an :))
Sizler nasılsınız? öksürüğümüz azaldı biraz, balgam söktürcekmiş şurup, zorlanıyo yavrum biraz(
Kalça ulrasonumuzda normal çıktı şükürler olsun , ama çeken doktora sinir oldum, sıkı tut kıpırdamasın diyor , dururmu bebek bu sonuçta tutmaya çalışıyorum, kimin çocuğu bu dedi, benim dedim, daha tutmasını bilmiyorsun dedi , ilk çocuğum dedim bende ama sinir oldum, bişeyde diyemedim çocukla uğraşırken
Dünürüm çok geçmiş olsun , dikkat et kendine, c vitamini al bol bol, zeynep kuzuma geçmez inşallah
of kızlar kiloalar bende hiç gitmedi.zaten bünyem kilo almaya elverişliydi.hamileyken aldıklarım bana hatıra kaldıııı:sinifsinif:
hatta sütüm olsun diye yiye yiye.2 kilo daha almışım.hamilelikden tam 10 kilo fazlam oldu.tabi ondan öncede 36 beden değildim yani yine kilom vardı iyice toraman oldum.ben kilo alcama kızım alsa yaaaaasenağlama
bu kiolara sıkı bi rejim ve spor yapmadan gitcene hiç sanmıyorum.kendiliğin den zayıflayanları tebrik ediyorummmmvereliniortak
geçmiş olsun canım yaa bencede maskesiz yaklaşma emzirme illaki masken olsun yoksa solunum yoluyla geçer canım bide bebekler hasta olunca daha fena inş tez zamanda iyileşirsin bol bol ıhlamur iç limonlu felan iyi gelir iyileşirsinkızlarrrr ben çok hastayım
feci grip oldum.ateşliyim başım zonkluyo
offffffffffff işallah zeynebe geçmez.
allahtan annem var. sadece emziriyorum hasret kaldım kızıma.
benim aksi kızımda herkezde ağlıyo bende susuyor napcaz bilmiyorum
pınarcım senin nasıl atlattın bu hastalıgı ya.
ohh ne güzel süt kardeş oldular benim kızımında süt kardeşi var ablamın kızıyla süt kardeş oldular çok güzel ve çok eğlenceli oluyo onları emzirirken çok güldük biz kaydirigubbakcemile5Kızlarrr bizim minik bir misafirimiz vardı.... Arda geldi BAtuhan kankasınaa ve oğluşlarımız süt kardeş oldu...ama epey zorlandık yani ben sıksıksık zorla bir damlacık süt getirdim...havva maşallah bi sıktı karşıya fışkırdı süt....artık Arda ve Batu süt kardeşşş yerimseniben
hoşgeldin canım benimde gögüslerim öyle ama doyuyor eminimki çünkü sürekli çişini yapıyo ondan anlıyorumslm kızlar bende haziran annesiyim yeni katıldım aranıza. benim de göğüslerim 15 gündür sünger gibi bende sorun var diye üzülüyordum sanırm doğal birşey bu rahtaladım biraz. gerçi ben bir öğün mama veriyorum içim biraz rahat ediyor doyuyor diye
bende ama bebişlerden bi yere gidilmiyo bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum ama bakalım aynen canım benim kızımda çok sinirli hatta ellerini ağzına sokuyo kıpkırmızı oluyo bide bağırıyor delü sinir küpü oluyo acaba normal doğum yapan bebeklerde böle oluyomu ben sezeryanla doğan bebeklerde sinir daha çok oluyo diye duymuştum ki çevremdede hep öle normal yapana bakıyorum uslumu uslu sezeryana bakıyorum hep ağlıyo sinirli acaba doğumla ilgisi varmıkihülyacım benim de aynen senin gibi, ilk fırsatta bi kontrole gidicem
günaydın herkesee, inşallah iyisinizdir, biz de dün gezmeye gittik kızımla, ilk başta iyi oluyo, ama gürültülü ortamda uykusunu alamayınca birden huysuzlaşıyo, akşama kadar zor toparladı sinirini.
kızlar yaa, sizin bebişlerde de sinir var mı, yoksa benim kız mı sinirli, kızınca ne mama, ne meme alıyo, resmen durduramıyo kendini çocuk içli içli ağlıyoo
aynen canım bende tv izletiyorum hiç istemiyorum bazen kafasını çeviriyorum izlemesin diye ama yok gözler hep orda ne yapayım bende izliyo işte engel osam ağlıyoherkese günaydın bizim mesai 7.30 da başladıyapmayın dıyolart ama açtım baby tv yi onu izletiyorum.napıyım diğer turlu sureklı kucakta gezmek ıstıyor.oturmakta yok ama gezicez evın içinde.1 yaşına falan geldiğnde belım sırtım ne durumda olur bılmıyorum.dun de bacaklarımın arkasına baktım şöyle bi hep minil minik varisler olmuş (
aynen canım benim ablamında öyleydi süt kesiyomuş 6 ay olmadı bide çok yağlı ve çok sütü var bende 3 ayda allah versin bi oluyorum 10 gün sürüyo salaklaştı iyice adamda isyan bayrağını çekti valla kaydirigubbakcemile3ben de gecen hafta regl oldum ama azıcık geldı pedleri koyduğuma değmedi gibi bişey yanı.normalde benım çok yoğun gelirdi ama dendiği gibi süt verdiğimiz için o da aptalllaştı galiba.ablamın 8-9 ay sonra gelmişti.sütü az olanlar erken regl oluyomuş dıye duydum benım az gerçekten de ablamın da deli gibiydi hem de yağlıydı benım aksıme.aslı var mı acaba adet gören arkadaşların sütleri ne durumda?
amannn dünür dikkat et haa kazaya kurban gitme önlemini al bendede göbek var yaa öfff sinir oluyorum hee kesip atıcam göbeğimi ama vericem bi şekildetitreşimli kemerlerden almayı ben de düşünüyorum.benim de kilolar büyük oranda gitti ama bir tek göbek kaldı..bir de düşük bel pantolon seviyorum ..göbek olunca hiç hoş durmuyor.
ben hala adet olmadım kızlar..durumumdan da hiç de şikayetçi değilim ama bir kaç gündür korkuya kapılmıstım hamile miyim diye .bir kaç kez korunmadık da.:kedi:gittim test yaptım..neyseki yok bir sey..kaydirigubbakcemile3
Canlarım benim oğlumda müziğe eşlik ediyor şu an :))
Sizler nasılsınız? öksürüğümüz azaldı biraz, balgam söktürcekmiş şurup, zorlanıyo yavrum biraz(
Kalça ulrasonumuzda normal çıktı şükürler olsun , ama çeken doktora sinir oldum, sıkı tut kıpırdamasın diyor , dururmu bebek bu sonuçta tutmaya çalışıyorum, kimin çocuğu bu dedi, benim dedim, daha tutmasını bilmiyorsun dedi , ilk çocuğum dedim bende ama sinir oldum, bişeyde diyemedim çocukla uğraşırken
Dünürüm çok geçmiş olsun , dikkat et kendine, c vitamini al bol bol, zeynep kuzuma geçmez inşallah
Hülyacım, Aylincim, Saadetçim, Havvacım,
daha aklıma gelmeyen varsa , hepinize teşekkürler desteğiniz için :1hug:
birde bu birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz kızlar, ben alıntı yap diyorum sadece o yazıyı yapıyo, nasıl oluyor birden fazla ???
kızlar telime bugün msj geldi.bebişlerine bayramlık alcak olanlar için duyurayım dedim.
mothercare de bugünden itibaren ayın sona kadar galiba.%50 + kasada tekraradan %25 indirim varmışşşşşş
mothercarenin ürünleri çok güzel oluyo.bende gitmek için can atıyorum.eşime dedim bi gidip bakıcakkk
Hülyacım, Aylincim, Saadetçim, Havvacım,
daha aklıma gelmeyen varsa , hepinize teşekkürler desteğiniz için :1hug:
birde bu birden fazla alıntı nasıl yapıyorsunuz kızlar, ben alıntı yap diyorum sadece o yazıyı yapıyo, nasıl oluyor birden fazla ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?