kızlar telime bugün msj geldi.bebişlerine bayramlık alcak olanlar için duyurayım dedim.
mothercare de bugünden itibaren ayın sona kadar galiba.%50 + kasada tekraradan %25 indirim varmışşşşşş
mothercarenin ürünleri çok güzel oluyo.bende gitmek için can atıyorum.eşime dedim bi gidip bakıcakkk
Canlarım benim oğlumda müziğe eşlik ediyor şu an :))
Sizler nasılsınız? öksürüğümüz azaldı biraz, balgam söktürcekmiş şurup, zorlanıyo yavrum biraz(
Kalça ulrasonumuzda normal çıktı şükürler olsun , ama çeken doktora sinir oldum, sıkı tut kıpırdamasın diyor , dururmu bebek bu sonuçta tutmaya çalışıyorum, kimin çocuğu bu dedi, benim dedim, daha tutmasını bilmiyorsun dedi , ilk çocuğum dedim bende ama sinir oldum, bişeyde diyemedim çocukla uğraşırken
Dünürüm çok geçmiş olsun , dikkat et kendine, c vitamini al bol bol, zeynep kuzuma geçmez inşallah
ay bir daha yazmıcam vallaha ne olur göğüs kalkanı kullananlar bir şey desinler bana ya işe yarıyomu akan sütleri toplamaya
yarıyoda çok rahatsız edici gögüslerin kocaman duruyo ayrıca aldım ama kullanmıyorum bosuna para verdimdelikafaduldenay bir daha yazmıcam vallaha ne olur göğüs kalkanı kullananlar bir şey desinler bana ya işe yarıyomu akan sütleri toplamaya
yarıyoda çok rahatsız edici gögüslerin kocaman duruyo ayrıca aldım ama kullanmıyorum bosuna para verdimdelikafadulden
ne gıcık doktorlar var ya ee sende doktorlugu ögrenemişsin deseydin.
okumakla adam olunmuyor işte
Selam kızlar, dün akşam ve sahurdada beşik gibi sallandık, tamda bebeğimi emzirmeye başlamıştım deprem oldu. Aşağıya inerken meleğim aç olduğu için ağladı. Bize dua edin. Tek başıma eve girmeye korkuyorum, annemlerde kalıyorum.
geçmiş olsun canım insallah tekrar yaşamazsınız.Selam kızlar, dün akşam ve sahurdada beşik gibi sallandık, tamda bebeğimi emzirmeye başlamıştım deprem oldu. Aşağıya inerken meleğim aç olduğu için ağladı. Bize dua edin. Tek başıma eve girmeye korkuyorum, annemlerde kalıyorum.
kızlaaar bebişimin banyodan sonraki hali, ekliyeyim dedim:))
yarıyoda çok rahatsız edici gögüslerin kocaman duruyo ayrıca aldım ama kullanmıyorum bosuna para verdimdelikafadulden
ah arzucum burda ykki mathercare olsa hçççççççç kçrmzdmmmcanım indirimliyken okadar tuzlu olmyo.kıyafetlerin dokusu falan chicconunkilerden bile daha güzel bence.ben indirim oldugunda hep aldım.indirimli olunca diğer markalardan pek farkı olmuyoo
tabi yine herkesin fikri farklı.ilgilenenlere söylemek istedim
gçmiş olsnnnSelam kızlar, dün akşam ve sahurdada beşik gibi sallandık, tamda bebeğimi emzirmeye başlamıştım deprem oldu. Aşağıya inerken meleğim aç olduğu için ağladı. Bize dua edin. Tek başıma eve girmeye korkuyorum, annemlerde kalıyorum.
abisi canım çok isterim ben de ,atayım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?