2009 Haziran Anneleri!!

aaa çok sevindim bu habere.. acayip begenirim mothercare ürünlerini.
bizde yarın bi bakalım.
ben birde zara baby çok kullanıyorum çok güzel kıyafetleri var bebişler için..

ne gıcık doktorlar var ya ee sende doktorlugu ögrenemişsin deseydin.
okumakla adam olunmuyor işte

ay bir daha yazmıcam vallaha ne olur göğüs kalkanı kullananlar bir şey desinler bana ya işe yarıyomu akan sütleri toplamaya

Selam kızlar, dün akşam ve sahurdada beşik gibi sallandık, tamda bebeğimi emzirmeye başlamıştım deprem oldu. Aşağıya inerken meleğim aç olduğu için ağladı. Bize dua edin. Tek başıma eve girmeye korkuyorum, annemlerde kalıyorum.

geçmiş olsun canım insallah tekrar yaşamazsınız.

kızlaaar bebişimin banyodan sonraki hali, ekliyeyim dedim:))

aman allahım ne tatlı bu 41 kere maşallah tam ısırmalık

yarıyoda çok rahatsız edici gögüslerin kocaman duruyo ayrıca aldım ama kullanmıyorum bosuna para verdimdelikafadulden

ben sadece emzirirken kullancam çünkü emzirirken diğer memenin altına tutmak için bir insana ihtiyacım oluyor gittiğim yerde de bu olmuyor chicconunkini alayım bari 19 tlmiş mina bebede

Saolun kızlar, en çokda meleğime üzülüyorum, göçük altında kalırsa felan diye, o günahsız cennetlik ama anne kalbi işde. Sürekli artçı depremler oluyor.

ah arzucum burda ykki mathercare olsa hçççççççç kçrmzdmmm
gçmiş olsnnn
nerde oturuyosnz

maşallah emire çok tatlı olmuş...
ya kızlar irem elini emmeye ii alıştı çekyorum geri alıoo
baş parmağı incelcek eme emeee...
emzkde tutmuodu
şimdi denedmm elini emmeye başlyınca ynee aldı emziği şaşırdmm :1shok:
uyku halndee şuan kendisi blkii ondan almıştır
hıh daldı uykuya attı ezmiği kaydirigubbakcemile3

ARKADAŞLAR HEPıNıZE TEK TEK MESAJ ATMAK ıSTEMEDıM
SıZLERLE FACEBOOK TADA GÖRÜŞMEK ıSTıYORUM
DAHA KALICI OLACAGINI DÜŞÜNÜYORUM
GÖRÜŞMEK ıSTEMEYENıNıZ OLABıLıR :çok üzgünüm:
AMA EGER ıSTERSENıZ ÖZELıME MSJ ATIN EKLEYEYıM YADA SıZ EKLEYıNa.s.

herkese iyi akşamlar, bu gün yine bebişim beni mahfetti, saat 10:30 dan beri uyumuyo ve hep ağlıyo, en fazla 5 dakika uyuyo sonra ağlıyarak uyanıyo, havalar da serinledi üşüttü mü acaba, ıstanbuldaki annişler gece ne örtüyosunuz bebişlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…