2009 Haziran Anneleri!!

merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım bende kızımı sallıyorum uyusun diye ama gözler fal taşı gibi açık bide meraklı meraklı tv ye bakıyo ya nasıl çabalıyo bakmak için bide kuşuuuum dedimmi hemen gülücükler şımarmalar insanın ısırası geliyoda yapamıyo birazcık daha büyüsün mıncık mıncık edicem onu çok güzel yaa iyiki gelmiş meleğim zor ama çok zevkli çok güzel rabbim isteyen herkese versin

yarın ablama iftara gidicem ama burda araba sorun olduğu için 9 da dönüş arabası var eşimde kal bi kaç gün diyo benim kızımda beşiğe alışkın beşikte sallanıp uyuyacak ablamdada beşik yok gitsem kalsam kızım durmıcak uyumıcak o yüzden pek kalasım yok dönmek istesem araba yok ne yapsamki

canım uyuyana kadar ayagında sallayıp yatırsan uyumaz mı?

kızlar nasılsınız
misafirim vardı iki gündür giremedim de
geçmişi çok okuyamadım inşallah herkes iyidir tabi bebişlerde
herkesi öpüyorum

melasef canım ne kucağımda uyuyo hele ayağıma yatırınca basıyo çığlığı çok fena alıştı ya ne yapcam bilmem

selam kızlar benimde gögüslerim felaket dolmaya başladı bu aralar çok acıyor dolunca yan yatamıyorum acısından efe hepsini ememiyor sağıyorum ve buzdolabı poşetim kalmadı benimde çiçeklere dökenler kervanına katıldım bende..

emirim süper olmuş aylincim yerim ben o tosuncuğu..

batuşla arda süt kardeş oldular demek ne güzel kız aylin bizde yapsaydık keşke bebişlerimizi :)))

geçmiş olsun canım insallah tekrar yaşamazsınız.

aman allahım ne tatlı bu 41 kere maşallah tam ısırmalık

aylincim maşallah tonbişimegamyoncuiremsu

çok teşekkürler kızlar, emir hepinizi öpüyorr..

yok saadetcim almıyorlar memeyi, elini emmeye başladığında bende denedim ama olmadı..

aylin ütebay canım ismim. burdan bir çok arkadaşım var facede, senide beklerim:))

melasef canım ne kucağımda uyuyo hele ayağıma yatırınca basıyo çığlığı çok fena alıştı ya ne yapcam bilmem

hüliş iki anne bi şekilde uyutursunuz canım yaa, git kal ablanda..

nilaay naber canım..
yaparız tatlım bizde, aklımıza gelmedi,bu hatunlar iyi yapmışlar..

nilaay naber canım..
yaparız tatlım bizde, aklımıza gelmedi,bu hatunlar iyi yapmışlar..

iyiyim gülüm efeyi uyuttum bakıyım bir dedim..
sen nasılsın canım kız senden duydum bende döktüm sütümü menekşeye bakalım nolcak..:)
emir napıyor kokla benden annesi..

Kızlar feci yağmur yağıyor ve şimşek çakıyor...Batuhan çok huysuzluk yapıyor,ağlıyor gök gürledikçe (((((

benim adımda nilay gören canım facede emre-nilay gören olarak kayıtlıyım ekleyebilirsin hatta isteyenler ekleyebilir...yerimseniben

Kızlar feci yağmur yağıyor ve şimşek çakıyor...Batuhan çok huysuzluk yapıyor,ağlıyor gök gürledikçe (((((

pınarcım nasılsın canım? korkuyorlar gök gürültüsü sesinden geçen gece efe emerken bir gök gürledi ödü patladı yavrumun..
gece buradada başlıycakmış yağmur inşallah sel olacak kadar çok yağmaz..

nilaycım maşallahhhhhhhh diyelim sütüne yarasın efeye
aylincim maşallah tosunuma mıskokulum
bende emzirdim verdim babasıyla dedesine uyutuyolar.kızım korkuyo benden sürekli maskeliyim
ay bu maske ne sıkıcıymış.doktorlar okadar saat nasıl takıyolar anlamıyorum.

saol havvacım ..
sıkıcıdır tabi ama idare ediceksin artık zorlukların hepsi bebişler için..
hemen atlatırsın inşallah canım..
canım burdada yagmur yagdıgında hava cok kötü gürlüyor ben bile korkuyorum zeynep ne yapacak bakalım
nilay aylin ekledim sizleride

:) kabul ettim canım..

aylin, nilay sizlere facebookdan istek gönderdim ben de, abisis canım ismin neydi, hülyacım sen de soyadını söylersen ekliyeyim, benim ismim de mümine aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…