2009 Haziran Anneleri!!

iyiyim gülüm efeyi uyuttum bakıyım bir dedim..
sen nasılsın canım kız senden duydum bende döktüm sütümü menekşeye bakalım nolcak..:)
emir napıyor kokla benden annesi..

kokadım nilaycıımm..
emzirdim şimdi uyuyor gibi bişeyler yapıyor bakalım uyanıcak mı?? tırnaklarını kestim bende, gece kesmeyin diyolar ama gündüz uyumuyor napiyım:)

çiçek açıcak menekşeleeriin canikooom..

Kızlar feci yağmur yağıyor ve şimşek çakıyor...Batuhan çok huysuzluk yapıyor,ağlıyor gök gürledikçe (((((

ay kıyamam, sıkı sıkı sarıl annesi oğluşuna..

Aylincim , Nilaycımm özledim sizi a.s.

a.s. a.s. canımsın beniiimm, bende özledimm..

havvacım saol canım..
geçicek canım bu dönem, biraz sabır..

bende efoşumun resmini ekliyim :)))
hadi kızlar meleklerinizin resmini koyun sizde..

maşallaah efeyee, yanaklara bak ya, kokladıım mis gibi:))

offf aylin 2 gün kesmedim tırnaklarını hemen yolmuş burnunu bende kestim bugün uyumadan kesiyorum ben hareket ediyor ama sıkıca tutuyorum elini oyun halısına bakarken kesiyorum çaktırmadan:)))
uyuyur emirde saat geç oldu artık bütün bebişler yataklarına dimi ama..

kızlar bu gün pc nin şarjını bi arkadaşa vericek cok az bi şarjım kaldı :çok üzgünüm:hepinizi ekledim sayılır
ekleyemediklerimi yarın halledicem
iyi akşamlar hepinize :gitme:

nilaycım bu arada oğluşuna maşallah çok tatlı aylincim seninkide kocaman olmuş maşallah

anladım nilaycım yataklarınamı benim kızım cadı yaa bu aralar 2 de 3 de uyuyo bide ayy allahım nasıl dönmüş yaa cadı ya

emir uyandı şimdi dedim kandırıyor diye..
23:30 u bulur uyuması, biraz emzireyim ben bari
facebooktan gelenleri kabul ettim kızlar..

ayy ne kadar geç yatıyor nasıl dayanıyor o saate kadar ama sabaha kadar uyuyordur sonra uykun bölünmez gece..

selam kızlar misafirim vardı bakamadım hiç size .benim oglum kardeşini şimdiden özledi özleniyo tabi kardeş olunca . şimdi ben onun adına konuşuyorum ama yakında anne beni batuhana götür dicek ay o günlerin geldigindede ne güzel olacak ya.kızlar gewrçekten çok iyi oldu bu bi oglum oldu gerçektende yorumlarınız için teşekkür ediyorum bende .inşallah ayrı düşmez oglum kardeşinden gerçek kardeşle eş degerçünkü...:)))))şimdi ekliyorum resimleri albüme. ancak fırsat bulabildim pınarcım

nilaycım ne tatlı olmuş bu ya allah nazardan saklasın gerçekten allahım sen koru yavrularımızı

kızlar benim albüm sadece arkadaşlarıma gözüküyordu ama ben onu düzelttim sanırım olmadı nasıl yapıcam bilen varsa anlatsın bir zahmet..
narencim olsaydı şimdi hemen anlatırdı nerelerdesin canım ya?

nilaycım efe kuzusuna maşallah
aylincim yerim ben emiri
bizim kız da duştan çıkınca felaket oluyo bir foto alamadım suyun içinde gülücükler
sudan çıkınca kıyamet kopuyor

face book eklemek isteyenler varsa sibel törün

emirkoom emdi emddiiii, yeni uyudu, kaşlarını kaldırıyor gözleri kapanmasın diye, ne komikler bu bebişler yaa:)
bende yatıyorum fıstıklar, hem iftara nmisafirim vardı bu akşam yoruldum bayağı, misafirim gitti, emir uyudu, kocacım uyumak üzere bende yatayımda dinleneyim biraz.
herkese bol uykulu bir gece diliyorum öpüyoruumm...

sibelcim bulamadım ben seni adın ı yazıyorum amabaşkalarını çıkartıyo, sibel örün falan çıkıyo..

sibelcim aramada çıkmıyorsun sen , ayarlar öyle herhalde

benim oğluşumda uyudu hamakta ama, şimdi onu alıp yatağına yatırmam lazım, biraz dalsın diye bekliyorum

Efeyle , Emir çok tatlı olmuş, maşallah tombiklere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…