emirkoom emdi emddiiii, yeni uyudu, kaşlarını kaldırıyor gözleri kapanmasın diye, ne komikler bu bebişler yaa:)
bende yatıyorum fıstıklar, hem iftara nmisafirim vardı bu akşam yoruldum bayağı, misafirim gitti, emir uyudu, kocacım uyumak üzere bende yatayımda dinleneyim biraz.
herkese bol uykulu bir gece diliyorum öpüyoruumm...
Kızlar çok kötüyüz biz ... sabah 5 te Batuhanımın ağlamasıyl kalktım birde ne göreyim sol gözü davul gibi şiş ve kapalı hemen dr unu aradık göz enfeksiyonu geçiriyormuş...çok moralim bozuk...nasıl ağlıyor anlatamamkuzucuğum...
Kızlar çok kötüyüz biz ... sabah 5 te Batuhanımın ağlamasıyl kalktım birde ne göreyim sol gözü davul gibi şiş ve kapalı hemen dr unu aradık göz enfeksiyonu geçiriyormuş...çok moralim bozuk...nasıl ağlıyor anlatamamkuzucuğum...
ah pınarımm çokk geçmiş olsun inş hemncicik geçerrrKızlar çok kötüyüz biz ... sabah 5 te Batuhanımın ağlamasıyl kalktım birde ne göreyim sol gözü davul gibi şiş ve kapalı hemen dr unu aradık göz enfeksiyonu geçiriyormuş...çok moralim bozuk...nasıl ağlıyor anlatamamkuzucuğum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?