2009 Haziran Anneleri!!

Bizde öptük seni , topiğin en enerjik annesine maşallah Şeniz

günaydın herkeseee a.s.

dün bütün gün ağladıktan sonra kızım 9 da sızdı ve 5 te uyandı emmeye, bu gün ilk kez 8b saat deliksiz uyuyup kendi rekorumuzu kırdık maşallah
ve sabah da 7 den 9 a kadar yatağında kendi kendine oyalandı, dönencesine baktı, uyudu uyandı tekrar uyudu, ben de bu gece güzelce dinlenmiş oldum çok şükür :icecream:

günaydın kızlar nasılsınız ayy benim bi dünya işim var kalkp yapayım yoksa cadım uyanacak

müminecim byüyor canım artık düzene girecekler yavaş yavaş maşallah kuzuya ne güzel uyutmuş annesini hep böle olur inş

Kızlar çok kötüyüz biz ... sabah 5 te Batuhanımın ağlamasıyl kalktım birde ne göreyim sol gözü davul gibi şiş ve kapalı hemen dr unu aradık göz enfeksiyonu geçiriyormuş...çok moralim bozuk...nasıl ağlıyor anlatamamkuzucuğum...

günaydın hepinize dün bizim cadı o kadar uysaldı ki kendi kendine uyudu , kucak istemedi falan inanamadık
heralde düzene girecek dedikki sabahtan beri kucağımdan inmiyo zır zır ağlıyo heralde dün hava kapalıydı onu da etkiledi
cemre benim de dünya kadar işim var ama tam işe girişiyorum bizimki çığlığı basıyo herşey yarım kalıyo

canım çok geçmiş olsun inşallah bır an önce iyileşir oğluşun.:Saruboceq:

canım benim kıyamam ona umarım iyileşir hemen cok geçmiş olsun pınarcım

ah pınarımm çokk geçmiş olsun inş hemncicik geçerrr
kıyamam ben batuya

slm kızlar
keyfler nasılll
biz iizz çok şkrrr
babamızı çarşıya gönderdikk
irem hanımın bitenlerini alsın diyeee
hem bide adamcağız az hava alsınn yazıkk evden işe işten eveee

pınarcım çok geçmiş olsun canım ya inş. çabucak düzelir bu bebişlerin acı çekmesine dayanamıyo insan ufaçık bişey olsa bile içi parçalanıyo insanın

merhaba
ben yaz helvası süt yapıyor diye duymuştum aranızda hiç deneyen var mı?ben kızımı emzirebildiğim kadar devam etmek istiyorum bunun içinde süt yapıcı şeyler yemem lazım.
bebişleri rahatsız olan annelere geçmiş olsun.ınşallah en kısa zamanda iyileşirler.Allah hepimizin bebişlerini bütün olumsuz şeylerden korusun.

pınarcım gecmıs olsun canm...hemen duzelır inş..

slmm kızlar...
bizde tatil diye cıktık ama sel vurdu istanbulu...
silivride sel oldugu için kendi evime gidemedim henüz..
bizim kısımda olmadı ama yinede insan tedirgin oluyor..
bizden kısaca bunlar..şimdi oğluşun eksikleri için çıkıcam öpüyorum hepinizi

pınarcım geçmiş olsun canım....
kıyamam ben yavruma ....merak etme çarçabuk iyleşiverir..

pınarcım, çok geçmiş olsun bebişine, neden oldu acaba, inşallah çabucak iyileşir ve bi daha da hastalanmaz.öptüm batuşu a.s.

slm kızlrrr..
bugün dr a gittik.idrar testini sonunda verdik.ne zormuş ya bu 6ci denememiz oldu.ama onuda neymiş 25dk yi gemiş diye zor aldılar.evden hastaneye gidene kadar mecbur okadar oluyo.inşllh yeniden istemzler
şimdide gaita testimz var onu yapmasını bekliyoruz.inşll iftardan önce yaparda yetiştiririz.

kolay gelsin arzucum, sizin test tam yılan hikayesine döndü, inşallah önemli bişey çıkmaz, tekrar geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…