2009 Haziran Anneleri!!

canım sütlerini buzdolabı poşetine mi koyuyorsunCADIARZUoluyormu öyle ya oluyorsa süt poşetlerine bir dünya para vermeyelim bari bilgisi olan var mı bu konuda

biz de bugun dra gittik, rota virus asimizi olduk, kalca ve tum batin ultrasonu cekildi, boyumuz 61,5 kilomuzz 5720 olmus, kilo az gibi geldi bana, ama dr normal dedi

canım sütlerini buzdolabı poşetine mi koyuyorsunCADIARZUoluyormu öyle ya oluyorsa süt poşetlerine bir dünya para vermeyelim bari bilgisi olan var mı bu konuda

kaydirigubbakcemile3 yok canım yanlış yazmışım süt poşeti diycektim keşke buzdolabı poşetine konsa valla ben kaç gündür poşetim kalmadı diye çiçeklere döküyorum..

faceye istekte bulunanları kabul ettim ama kızlar ben kim kim karıştırdım nickleriniden tanırım ama oda yazmıyorki orda:))

ay pınar inanmıyorum sizin başınıza da bir sürü şey geldi geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun inşallah bır an önce iyileşir oğluşun.:Saruboceq:

canım benim kıyamam ona umarım iyileşir hemen cok geçmiş olsun pınarcım

geçmiş olsun pınarcım kıyamam ben ogluma aglıyomu hala vermedimi doktoru bişey

pınarcım çok geçmiş olsun canım ya inş. çabucak düzelir bu bebişlerin acı çekmesine dayanamıyo insan ufaçık bişey olsa bile içi parçalanıyo insanın

PINAR canım cokcok gecmıs olsun aman canım ınsallah kısa surede duzelır cnm benım

pınarcım geçmiş olsun canım....
kıyamam ben yavruma ....merak etme çarçabuk iyleşiverir..

pınarcım, çok geçmiş olsun bebişine, neden oldu acaba, inşallah çabucak iyileşir ve bi daha da hastalanmaz.öptüm batuşu a.s.

Canlarım çok teşekkür ederim...damla ve çay banyosu verdi dr biraz daha iii ama zaman zaman ağlama krizine giriyor...gözü ağrıyor sanırım ((((((

biz de bugun dra gittik, rota virus asimizi olduk, kalca ve tum batin ultrasonu cekildi, boyumuz 61,5 kilomuzz 5720 olmus, kilo az gibi geldi bana, ama dr normal dedi

Canım maşallah kuzucuğuna bence kilosu iyi...

pinarcim gecmis olsun batusa, bende bi kitap var bebek bakimiyla ilgili, baktim simdi, bebeklerde cok yaygin grulurmus ve ciddi bi rahatsizlik degilmis,cabuk gecermis, gerci bunlari drun soylemistir ama yine de icin biraz daha rahat etsin diye yazdim canim

herkese selamlar kızlar.geçmişi okuymadım.. uamrım bebişlerde annelerde iyidir.. pınarcım batuşa geçmiş olsun.. hastamki??bu sayfadan anladığım kadarıyla ??geçmiş olsun canım..
dolpincim bence kilosu normal.. benim kızda 3 ay 1 haftalıkken 5700 dü))normal maşh bebişne:))

iyi akşamlar herkese, nasılsınız kızlar;
fatma dünürüm maşallah oğluşuna, büyümüş damadım kocaman olmuş, ismini yazarsan seni face den de ekliyim canım

canlarım naber nasılsınız yaa ben daha bugün kendime gelebildim birazcık uyumadanda size bakim dedim ihsoşum ameliyat oldu 2gün önce çok kötüydü yavrum ciğerlerim parçalandı tekbaşına ameliyathaneye gitti kuzum bana baka baka ömrümden ömür gitti onu beklerken 1saat sürdü ameliyat doktor çıktı başarılı dedi ayıkma odasında yatıyor biraz mıncıklıyolar onu dedi içim rahatladı biraz sonra çıktı kuzum bir görseniz sarhoş gibi ağlıyor heryeri kan olmuş ağlamaktan gözlerim şişti zor sakinleştim Allahtan annem vardı yanımda yoksa bitmiştim ben eşimde şırnakta malum görevde oda deli oldu orda şimdi iyi Allahıma çok şükür ama elini ağzına götürmesin diye uykusuzluktan geberiyorum şimdi uyuttum bende yatcam azcık umarım biranevvel geçer Allahım bidaha başka dertler vermesin inşallah hiçbirimizin melekşlerine çok zor çok şimdi resmini koyarım kendi albümüme bakın bakalım estetikli ihsoşuma yavrum biraz kanlı ama babası için çekmiştim telefona
sizler napıyosunuz iyisiniz umarım pınarcım sizede çook geçmiş olsun canım benim umarım biranevvel iyileşir batuş

didemcim çok geçmiş olsun cnmm
başarılı geçmesine ve herşeyn yolunda olmasına ok sevndmm
çok zor dakikalar atlatmışsın ihsoş ameliyattatken
gerçekten zorr allah gücünü vermiş...
bu arada yazık babanız yanınızda bile olamadııı ah bu askeriye kötükedihüso
mantık diye bi düşünce yok bunlarda ya olsaa bi izin verirlerdi de
ne gzl oğlunun ve senn yanında oludu b zor gnde adamcağızzz
nesekiii herşey yolunda
didemcim gt sen uyu o zmn cnmm
dinlen öptm seniii
ihsanıdaa Şeniz

geçmiş olsun canım ben okurken bile cok kötü oldum allah sabır versin daha büyük acısını göstermesin inşallah.:Saruboceq:öp yakışıklıyı benim için

Canım saol bitanem biliyorum görülürmüş bebeklerde bu durum ama nasıl ağlıyor anlatamam içim parçalanıyor...

Tatlım sol gözü enfeksiyon kapmış ((((((

Bitanem çok geçmiş olsun...allah başka hastalık vermesin...İhsoşu öp benim için...........

sağalasın canım benim valla beni en iyi sen anlarsın saadetcim yaa 4-4.5 aydır burdayım ve mehmet sadece 15-20gün gelebildi şuandada operasyondalar Allahım hepsine yardım etsin bizde ihsoş iyileşince gidecez inşallah bakalım valla bende lanet ediyorum artık Allahın zoruna gitmesinde amaaan neyse işte Allah başka dert vermesin inşallah bizde sizi öptük canım benim
geçmiş olsun canım ben okurken bile cok kötü oldum allah sabır versin daha büyük acısını göstermesin inşallah.:Saruboceq:öp yakışıklıyı benim için

sağolasın bitanem gerçektende çok zor oldu benim için halada zor ama Allahtan emzirebiliyorum yavrumu korkarakta olsa inşallah biranevvel iyileşir

sağolasın canım çok teşekkürederim hepinize s,zede çok geçmiş olsun pınarcım umarım çabucak iyileşir batuş sende onu öp annesi emii

neyse kızlar ben yatıyorum artık hiç uyumadım günlerdir şimdide uyuyamicam ama enazından yanında yatıyorum işte ellerini tuta tuta yoksa parçalicak gibi oluyor hepinize iyi geceler kızlar minnoşlarınızı öpün benim için

anlamazmıyım didemcimmm
napcan cnm işte ekmek parası
herkes bi şekildeee uğraşıoo..
evet cnm baya ayrı kaldınızzz
neseki ihsoş toparlasındaa
bidaha hiç ayrılmazzsınız inşallahhh cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…