selam kızlar benimde gögüslerim felaket dolmaya başladı bu aralar çok acıyor dolunca yan yatamıyorum acısından efe hepsini ememiyor sağıyorum ve buzdolabı poşetim kalmadı benimde çiçeklere dökenler kervanına katıldım bende..
emirim süper olmuş aylincim yerim ben o tosuncuğu..
batuşla arda süt kardeş oldular demek ne güzel kız aylin bizde yapsaydık keşke bebişlerimizi :)))
canım sütlerini buzdolabı poşetine mi koyuyorsunCADIARZUoluyormu öyle ya oluyorsa süt poşetlerine bir dünya para vermeyelim bari bilgisi olan var mı bu konuda
ay pınar inanmıyorum sizin başınıza da bir sürü şey geldi geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun inşallah bır an önce iyileşir oğluşun.:Saruboceq:
canım benim kıyamam ona umarım iyileşir hemen cok geçmiş olsun pınarcım
geçmiş olsun pınarcım kıyamam ben ogluma aglıyomu hala vermedimi doktoru bişey
ah pınarımm çokk geçmiş olsun inş hemncicik geçerrr
kıyamam ben batuya
slm kızlar
keyfler nasılll
biz iizz çok şkrrr
babamızı çarşıya gönderdikk
irem hanımın bitenlerini alsın diyeee
hem bide adamcağız az hava alsınn yazıkk evden işe işten eveee
pınarcım çok geçmiş olsun canım ya inş. çabucak düzelir bu bebişlerin acı çekmesine dayanamıyo insan ufaçık bişey olsa bile içi parçalanıyo insanın
merhaba
ben yaz helvası süt yapıyor diye duymuştum aranızda hiç deneyen var mı?ben kızımı emzirebildiğim kadar devam etmek istiyorum bunun içinde süt yapıcı şeyler yemem lazım.
bebişleri rahatsız olan annelere geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşirler.Allah hepimizin bebişlerini bütün olumsuz şeylerden korusun.
pınarcım gecmıs olsun canm...hemen duzelır inş..
slmm kızlar...
bizde tatil diye cıktık ama sel vurdu istanbulu...
silivride sel oldugu için kendi evime gidemedim henüz..
bizim kısımda olmadı ama yinede insan tedirgin oluyor..
bizden kısaca bunlar..şimdi oğluşun eksikleri için çıkıcam öpüyorum hepinizi
PINAR canım cokcok gecmıs olsun aman canım ınsallah kısa surede duzelır cnm benım
pınarcım geçmiş olsun canım....
kıyamam ben yavruma ....merak etme çarçabuk iyleşiverir..
pınarcım, çok geçmiş olsun bebişine, neden oldu acaba, inşallah çabucak iyileşir ve bi daha da hastalanmaz.öptüm batuşu a.s.
biz de bugun dra gittik, rota virus asimizi olduk, kalca ve tum batin ultrasonu cekildi, boyumuz 61,5 kilomuzz 5720 olmus, kilo az gibi geldi bana, ama dr normal dedi
biz de bugun dra gittik, rota virus asimizi olduk, kalca ve tum batin ultrasonu cekildi, boyumuz 61,5 kilomuzz 5720 olmus, kilo az gibi geldi bana, ama dr normal dedi
canlarım naber nasılsınız yaa ben daha bugün kendime gelebildim birazcık uyumadanda size bakim dedim ihsoşum ameliyat oldu 2gün önce çok kötüydü yavrum ciğerlerim parçalandı tekbaşına ameliyathaneye gitti kuzum bana baka baka ömrümden ömür gitti onu beklerken 1saat sürdü ameliyat doktor çıktı başarılı dedi ayıkma odasında yatıyor biraz mıncıklıyolar onu dedi içim rahatladı biraz sonra çıktı kuzum bir görseniz sarhoş gibi ağlıyor heryeri kan olmuş ağlamaktan gözlerim şişti zor sakinleştim Allahtan annem vardı yanımda yoksa bitmiştim ben eşimde şırnakta malum görevde oda deli oldu orda şimdi iyi Allahıma çok şükür ama elini ağzına götürmesin diye uykusuzluktan geberiyorum şimdi uyuttum bende yatcam azcık umarım biranevvel geçer Allahım bidaha başka dertler vermesin inşallah hiçbirimizin melekşlerine çok zor çok şimdi resmini koyarım kendi albümüme bakın bakalım estetikli ihsoşuma yavrum biraz kanlı ama babası için çekmiştim telefona
sizler napıyosunuz iyisiniz umarım pınarcım sizede çook geçmiş olsun canım benim umarım biranevvel iyileşir batuş
canlarım naber nasılsınız yaa ben daha bugün kendime gelebildim birazcık uyumadanda size bakim dedim ihsoşum ameliyat oldu 2gün önce çok kötüydü yavrum ciğerlerim parçalandı tekbaşına ameliyathaneye gitti kuzum bana baka baka ömrümden ömür gitti onu beklerken 1saat sürdü ameliyat doktor çıktı başarılı dedi ayıkma odasında yatıyor biraz mıncıklıyolar onu dedi içim rahatladı biraz sonra çıktı kuzum bir görseniz sarhoş gibi ağlıyor heryeri kan olmuş ağlamaktan gözlerim şişti zor sakinleştim Allahtan annem vardı yanımda yoksa bitmiştim ben eşimde şırnakta malum görevde oda deli oldu orda şimdi iyi Allahıma çok şükür ama elini ağzına götürmesin diye uykusuzluktan geberiyorum şimdi uyuttum bende yatcam azcık umarım biranevvel geçer Allahım bidaha başka dertler vermesin inşallah hiçbirimizin melekşlerine çok zor çok şimdi resmini koyarım kendi albümüme bakın bakalım estetikli ihsoşuma yavrum biraz kanlı ama babası için çekmiştim telefona
sizler napıyosunuz iyisiniz umarım pınarcım sizede çook geçmiş olsun canım benim umarım biranevvel iyileşir batuş
Canım saol bitanem biliyorum görülürmüş bebeklerde bu durum ama nasıl ağlıyor anlatamam içim parçalanıyor...pinarcim gecmis olsun batusa, bende bi kitap var bebek bakimiyla ilgili, baktim simdi, bebeklerde cok yaygin grulurmus ve ciddi bi rahatsizlik degilmis,cabuk gecermis, gerci bunlari drun soylemistir ama yine de icin biraz daha rahat etsin diye yazdim canim
Tatlım sol gözü enfeksiyon kapmışherkese selamlar kızlar.geçmişi okuymadım.. uamrım bebişlerde annelerde iyidir.. pınarcım batuşa geçmiş olsun.. hastamki??bu sayfadan anladığım kadarıyla ??geçmiş olsun canım..
dolpincim bence kilosu normal.. benim kızda 3 ay 1 haftalıkken 5700 dü))normal maşh bebişne:))
Bitanem çok geçmiş olsun...allah başka hastalık vermesin...İhsoşu öp benim için...........canlarım naber nasılsınız yaa ben daha bugün kendime gelebildim birazcık uyumadanda size bakim dedim ihsoşum ameliyat oldu 2gün önce çok kötüydü yavrum ciğerlerim parçalandı tekbaşına ameliyathaneye gitti kuzum bana baka baka ömrümden ömür gitti onu beklerken 1saat sürdü ameliyat doktor çıktı başarılı dedi ayıkma odasında yatıyor biraz mıncıklıyolar onu dedi içim rahatladı biraz sonra çıktı kuzum bir görseniz sarhoş gibi ağlıyor heryeri kan olmuş ağlamaktan gözlerim şişti zor sakinleştim Allahtan annem vardı yanımda yoksa bitmiştim ben eşimde şırnakta malum görevde oda deli oldu orda şimdi iyi Allahıma çok şükür ama elini ağzına götürmesin diye uykusuzluktan geberiyorum şimdi uyuttum bende yatcam azcık umarım biranevvel geçer Allahım bidaha başka dertler vermesin inşallah hiçbirimizin melekşlerine çok zor çok şimdi resmini koyarım kendi albümüme bakın bakalım estetikli ihsoşuma yavrum biraz kanlı ama babası için çekmiştim telefona
sağalasın canım benim valla beni en iyi sen anlarsın saadetcim yaa 4-4.5 aydır burdayım ve mehmet sadece 15-20gün gelebildi şuandada operasyondalar Allahım hepsine yardım etsin bizde ihsoş iyileşince gidecez inşallah bakalım valla bende lanet ediyorum artık Allahın zoruna gitmesinde amaaan neyse işte Allah başka dert vermesin inşallah bizde sizi öptük canım benimdidemcim çok geçmiş olsun cnmm
başarılı geçmesine ve herşeyn yolunda olmasına ok sevndmm
çok zor dakikalar atlatmışsın ihsoş ameliyattatken
gerçekten zorr allah gücünü vermiş...
bu arada yazık babanız yanınızda bile olamadııı ah bu askeriye kötükedihüso
mantık diye bi düşünce yok bunlarda ya olsaa bi izin verirlerdi de
ne gzl oğlunun ve senn yanında oludu b zor gnde adamcağızzz
nesekiii herşey yolunda
didemcim gt sen uyu o zmn cnmm
dinlen öptm seniii
ihsanıdaa Şeniz
geçmiş olsun canım ben okurken bile cok kötü oldum allah sabır versin daha büyük acısını göstermesin inşallah.:Saruboceq:öp yakışıklıyı benim için
Canım saol bitanem biliyorum görülürmüş bebeklerde bu durum ama nasıl ağlıyor anlatamam içim parçalanıyor...
Tatlım sol gözü enfeksiyon kapmış((((((
Bitanem çok geçmiş olsun...allah başka hastalık vermesin...İhsoşu öp benim için...........
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz?
ben veriyorummm
hergn bi kaç sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?