2009 Haziran Anneleri!!

didemcim Allah kolaylık versin çok ama çok geçmiş olsun canım
okurken gözlerim doldu inan sabır sadece
eşlerimizinde yapcak bişeyi yok saadetin dediği gibi napsınlar ekmek parası
canları sağolsunda uzak olsunlar neyseki annen var

pınoşum geçmiş olsun batuşuma
dr ilaç verdi mi
çabucak iyileşir inşallah

kızlar şu facebook olayına bakayım ben
anlamadım neden bulunamıyom

canım face de gizlilik ayarları var ordan arama ayarlarına bak muhtemelen kapalı olmalı aramada görünmüyrsan bende baktım bulamadım seni

arkadaşlar face book a baktım
sibel torun olarak noktasız girmişim soyadımı onun için bulamamışsınız
sibel torun olarak girebilir siniz

sekerler naber gıremedım bayadır
havva pınar cok kıskandım valla bende arkadaslarla tanıstırmak ıstıyprum organızasyon yapamadık bıturlu

çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..
efedede göz yaşı kanalı tıkanıklığı var bazen akıyor gözü çok üzülüyorum..
canım geçmiş olsun gerçektende çok zor zamanlar geçirmişsin inşallah bir an önce iyileşir canım ihsanın...
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz?

ben daha hiç vermedim 6 aylık olana kadar verme dedi doktorum vermeyi düşünmüyorum..anne sütünden alıyor zaten ..

günaydın annişler kimse kalkmadımı yoksa bebişlerlemi uğraşıyosunuz benimki 7.30da kalktı hala uyutamadım sürekli konuşmak istiyo uyumaya hiç niyeti yok dün dr. gittik verem aşısı yaptırdık bebişim 2ay 20günlük boyu 62cm kilosu 6.300gr dr iyi dedi inş. herkes rahat uyumuşdur bu gecea.s.

bende sadece sarılık oldugnda verdim su soktor dedi sarılık düşmeye başladıktan sonra 3 gün daha verdik sonra bıraktık
anne sütü aldıgında suya gerek yok dedi doktor yüzde 80i su sonuçta.sıcaklıga gelince . bir bebek anne sütü alıyorsaafrika sıcagında dahi ilave suya ihtiyacı yokmuş

didemcim çok geçmiş olsun canım çok şükür atlattınız bunuda bi daha dert vermesin allah inşallah

Canlarım günydın.

PINARIM geçmiş olsun tatlım, iyileşir inşallah batuş paşa biran önce.

DıDEMCıM atlattınız inşallah hayrlısıyla, Allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah.

Kızlar bulabildiklerimi ekledim face'e. Özge Yılmaz Kuşat olarak ekleyebilrisiniz beni de.

semoş online görüyorum seni
çato bey hiç izin vermiyor galiba
bak site muhtarsız kaldı
şaka bir yana inşallah iyisinizdir ikinizde
öpüyorum

anlamazmıyım didemcimmm
napcan cnm işte ekmek parası
herkes bi şekildeee uğraşıoo..
evet cnm baya ayrı kaldınızzz
neseki ihsoş toparlasındaa
bidaha hiç ayrılmazzsınız inşallahhh cnmm
inşallah canım Allah yokluklarını göstermesinde napalım artık katlancaz bunlara

didemcim çok geçmiş olsun canım çok şükür atlattınız bunuda bi daha dert vermesin allah inşallah

sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden Allah hepimizin yavrularını korusun bidahada yaşatmasın inşallah

kızlar buarada gerçekten halimize şüküredelim ben bile şükrettim öyle çocuklar gördümki bırakın dudağı damakları bile yarık dudak ameliyatlarını olmuşlar ihsoş gibi bide damaktan olcaklar Allahım sen koru yarabbim neler var yaa valla görünce halime şükrettim bukadarla yırttığımıza inanın yani çok şükür Allahıma

didoşum geçmiş olsun.. inş bir an önce iylşri annesi..

sağolasın canım çok teşekkürederim hepinize s,zede çok geçmiş olsun pınarcım umarım çabucak iyileşir batuş sende onu öp annesi emii
İnşallah canım...sende İhsoşu öp bizim için...

Saol tatlım...damla verdi ve çay banyosu...

sekerler naber gıremedım bayadır
havva pınar cok kıskandım valla bende arkadaslarla tanıstırmak ıstıyprum organızasyon yapamadık bıturlu
Canım sen kayıplardasın özledim valla...arıyorum geride dönmüyosun....biraz öncede aradım seni...

Canım çay banyosunu denesen??

Saol bitanem inşallah...

pınarcım öylemii.. geçmiş olsun canım ya.. yavrum gözde nasıl zor olur.. yavrum kıymamam ya..((
Sorma sinir odu yavrum ağrıyor sanırım çatlıcak gibi ağlıyo bide gözü kapalı olunca krize girio

Kızlar merhaba ,
Pınarcım, acele kapattım telefonu ev telefonunun sesine uyanmasın diye, çok zor uyuyor zaten, sonra üzüldüm alındınmı acaba diye , :1hug:

Didemcim canım, geçmiş olsun ihsana, o farkında bile değil annesi hatırlamayacak büyüyünce, Allah şifalar versin, ben okurken bile ağladım Allah dayanma gücü versin sanada

çok soğudu bursada hava , kat kat giydirdim lahana gibi yavrumu zaten hasta, kombiyimi yaksak acaba,

su bende veriyorum ama içmiyor bir kaç gündür anlayamadım bu çocuğu ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…