didemcim Allah kolaylık versin çok ama çok geçmiş olsun canım
okurken gözlerim doldu inan sabır sadece
eşlerimizinde yapcak bişeyi yok saadetin dediği gibi napsınlar ekmek parası
canları sağolsunda uzak olsunlar neyseki annen var
pınoşum geçmiş olsun batuşuma
dr ilaç verdi mi
çabucak iyileşir inşallah
kızlar şu facebook olayına bakayım ben
anlamadım neden bulunamıyom
arkadaşlar face book a baktım
sibel torun olarak noktasız girmişim soyadımı onun için bulamamışsınız
sibel torun olarak girebilir siniz
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..Kızlar çok kötüyüz biz ... sabah 5 te Batuhanımın ağlamasıyl kalktım birde ne göreyim sol gözü davul gibi şiş ve kapalı hemen dr unu aradık göz enfeksiyonu geçiriyormuş...çok moralim bozuk...nasıl ağlıyor anlatamamkuzucuğum...
canım geçmiş olsun gerçektende çok zor zamanlar geçirmişsin inşallah bir an önce iyileşir canım ihsanın...canlarım naber nasılsınız yaa ben daha bugün kendime gelebildim birazcık uyumadanda size bakim dedim ihsoşum ameliyat oldu 2gün önce çok kötüydü yavrum ciğerlerim parçalandı tekbaşına ameliyathaneye gitti kuzum bana baka baka ömrümden ömür gitti onu beklerken 1saat sürdü ameliyat doktor çıktı başarılı dedi ayıkma odasında yatıyor biraz mıncıklıyolar onu dedi içim rahatladı biraz sonra çıktı kuzum bir görseniz sarhoş gibi ağlıyor heryeri kan olmuş ağlamaktan gözlerim şişti zor sakinleştim Allahtan annem vardı yanımda yoksa bitmiştim ben eşimde şırnakta malum görevde oda deli oldu orda şimdi iyi Allahıma çok şükür ama elini ağzına götürmesin diye uykusuzluktan geberiyorum şimdi uyuttum bende yatcam azcık umarım biranevvel geçer Allahım bidaha başka dertler vermesin inşallah hiçbirimizin melekşlerine çok zor çok şimdi resmini koyarım kendi albümüme bakın bakalım estetikli ihsoşuma yavrum biraz kanlı ama babası için çekmiştim telefona
sizler napıyosunuz iyisiniz umarım pınarcım sizede çook geçmiş olsun canım benim umarım biranevvel iyileşir batuş
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz?
inşallah canım Allah yokluklarını göstermesinde napalım artık katlancaz bunlaraanlamazmıyım didemcimmm
napcan cnm işte ekmek parası
herkes bi şekildeee uğraşıoo..
evet cnm baya ayrı kaldınızzz
neseki ihsoş toparlasındaa
bidaha hiç ayrılmazzsınız inşallahhh cnmm
evet sibelcim aynen öyle Allah başımızdan eksik etmesin napalım annemde sağolsun perişan oldu kadıncağız hasta halinde koşturup durdu Allah yokluklarını yaşatmasın hiçbirinin Yarabbim bidaha gösteresin hastane yüzü
dr ilaç verdi mi
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..
efedede göz yaşı kanalı tıkanıklığı var bazen akıyor gözü çok üzülüyorum..
canım geçmiş olsun gerçektende çok zor zamanlar geçirmişsin inşallah bir an önce iyileşir canım ihsanın...
ben daha hiç vermedim 6 aylık olana kadar verme dedi doktorum vermeyi düşünmüyorum..anne sütünden alıyor zaten ..
didemcim çok geçmiş olsun canım çok şükür atlattınız bunuda bi daha dert vermesin allah inşallah
Canlarım günydın.
PINARIM geçmiş olsun tatlım, iyileşir inşallah batuş paşa biran önce.
DİDEMCİM atlattınız inşallah hayrlısıyla, Allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah.
Kızlar bulabildiklerimi ekledim face'e. Özge Yılmaz Kuşat olarak ekleyebilrisiniz beni de.
didoşum geçmiş olsun.. inş bir an önce iylşri annesi..canlarım naber nasılsınız yaa ben daha bugün kendime gelebildim birazcık uyumadanda size bakim dedim ihsoşum ameliyat oldu 2gün önce çok kötüydü yavrum ciğerlerim parçalandı tekbaşına ameliyathaneye gitti kuzum bana baka baka ömrümden ömür gitti onu beklerken 1saat sürdü ameliyat doktor çıktı başarılı dedi ayıkma odasında yatıyor biraz mıncıklıyolar onu dedi içim rahatladı biraz sonra çıktı kuzum bir görseniz sarhoş gibi ağlıyor heryeri kan olmuş ağlamaktan gözlerim şişti zor sakinleştim Allahtan annem vardı yanımda yoksa bitmiştim ben eşimde şırnakta malum görevde oda deli oldu orda şimdi iyi Allahıma çok şükür ama elini ağzına götürmesin diye uykusuzluktan geberiyorum şimdi uyuttum bende yatcam azcık umarım biranevvel geçer Allahım bidaha başka dertler vermesin inşallah hiçbirimizin melekşlerine çok zor çok şimdi resmini koyarım kendi albümüme bakın bakalım estetikli ihsoşuma yavrum biraz kanlı ama babası için çekmiştim telefona
sizler napıyosunuz iyisiniz umarım pınarcım sizede çook geçmiş olsun canım benim umarım biranevvel iyileşir batuş
İnşallah canım...sende İhsoşu öp bizim için...sağolasın canım çok teşekkürederim hepinize s,zede çok geçmiş olsun pınarcım umarım çabucak iyileşir batuş sende onu öp annesi emii
dr ilaç verdi mi
Canım sen kayıplardasın özledim valla...arıyorum geride dönmüyosun....biraz öncede aradım seni...sekerler naber gıremedım bayadır
havva pınar cok kıskandım valla bende arkadaslarla tanıstırmak ıstıyprum organızasyon yapamadık bıturlu
Canım çay banyosunu denesen??çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..
efedede göz yaşı kanalı tıkanıklığı var bazen akıyor gözü çok üzülüyorum..
canım geçmiş olsun gerçektende çok zor zamanlar geçirmişsin inşallah bir an önce iyileşir canım ihsanın...
ben daha hiç vermedim 6 aylık olana kadar verme dedi doktorum vermeyi düşünmüyorum..anne sütünden alıyor zaten ..
Canlarım günydın.
PINARIM geçmiş olsun tatlım, iyileşir inşallah batuş paşa biran önce.
DİDEMCİM atlattınız inşallah hayrlısıyla, Allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah.
Kızlar bulabildiklerimi ekledim face'e. Özge Yılmaz Kuşat olarak ekleyebilrisiniz beni de.
Sorma sinir odu yavrum ağrıyor sanırım çatlıcak gibi ağlıyo bide gözü kapalı olunca krize giriopınarcım öylemii.. geçmiş olsun canım ya.. yavrum gözde nasıl zor olur.. yavrum kıymamam ya..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?