çeşme suyunu kaynatarak veriyorum cnm..canım damacana suyunu kaynatarak mı veriosun
kaynatmadan mı ben vermiyorum ama kıbrıs cok sıcak
terliyor sürekli su kaybediyor vermeyi düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..
efedede göz yaşı kanalı tıkanıklığı var bazen akıyor gözü çok üzülüyorum..
canım geçmiş olsun gerçektende çok zor zamanlar geçirmişsin inşallah bir an önce iyileşir canım ihsanın...
ben daha hiç vermedim 6 aylık olana kadar verme dedi doktorum vermeyi düşünmüyorum..anne sütünden alıyor zaten ..
çeşme suyunu kaynatarak veriyorum cnm..
Canım neden alınayım bende ev tel çaldımı hemen açmak istiyorum batuda hemen uyanıyo....Kızlar merhaba ,
Pınarcım, acele kapattım telefonu ev telefonunun sesine uyanmasın diye, çok zor uyuyor zaten, sonra üzüldüm alındınmı acaba diye , :1hug:
Didemcim canım, geçmiş olsun ihsana, o farkında bile değil annesi hatırlamayacak büyüyünce, Allah şifalar versin, ben okurken bile ağladım Allah dayanma gücü versin sanada
çok soğudu bursada hava , kat kat giydirdim lahana gibi yavrumu zaten hasta, kombiyimi yaksak acaba,
su bende veriyorum ama içmiyor bir kaç gündür anlayamadım bu çocuğu ben :)
Pinarcim gecmis olsun canim...
Kizim 1 haftadir dogru düzgün uyumadi...12. hafta da olan genel bebek krizlerinin hepsini yasadik..
Uyku yok, yataga kondugu anda beni ariyor...sürekli tasimam lazim kucakta...Yoksa catliyor aglamaktan..okudugum kitaplarin hepsinde ilayda`nin semptomlari yaziyor da icim biraz rahat..Ama ben bitik durumdayim, sirt agrisindan geberiyorum...Aksamlari da 2 kere kalkardik normal de dün gece 6 defa kalktik, kriz ya..Saka gibi degil mi???
Insallah önümüzdeki haftaya gecer de , benim zavalli sirtim ve ilayda`nin uyku düzeni düzelir...
kızlar doktor bana bayramdan sonra yemeklerden tattırmaya başla dedi, 5. aya girecek bayramdan sonra
birde ben sterilizatör sormuştum, kimse bişey yazmadı :çok üzgünüm:
Hepsiburada.com : ARZUM BEBBE STERİLİZATÖR VE BUHARLI PİŞİRİCİ (AR852 ) | Anne & Bebek & Çocuk
şunu beğendim hem buharlı pişirici hem sterilizatör , sebze haşlarım kuzuma
pınarım göz doktoruna gidiyoruz biz çay banyosu önermedi önceleri antibiyotikli damlayla krem kullandık gözüne şimdide göz için serum fizyolojik kullanıyoruz efe 1 yaşına gelene kadar kullanıcaz..Canım çay banyosunu denesen??
Nilaycim gecen hafta ilayda`nin da sol gözünden hep yaslar geldi, doktora sordum, kesin bir hastalik vs. degil, sadece göz pinarlari gelisiyor dedi...ve bana parmagimla gözünün ic kismina masaj yapmami tavsiye etti ve 2 güne kalmadi gecti...tavsiye ederim canim bir dene istersen...
pınarım göz doktoruna gidiyoruz biz çay banyosu önermedi önceleri antibiyotikli damlayla krem kullandık gözüne şimdide göz için serum fizyolojik kullanıyoruz efe 1 yaşına gelene kadar kullanıcaz..
evet canım gözünden yaş gelmemesi gerekiyormuş bebeklerin ben ilk günden beri o masajı yapıyorum canım sabah öğle akşam 100 kere bastırıp çekiyoruz gözüne doktorumuzun gösterdiği gibi artık efenin gözündende yaş gelmiyor 1 yaşına kadar masajla geçer dedi geçmezse müdahale ederiz dedi inşallah geçicek..:Saruboceq:
bence sende bir göz doktoruna göster ne olur ne olmaz inşallah birşey yoktur canım...
arkadaşlar benim kızımında agladıgında yaş gelmiyo normal mi acaba sizinkilerden geliyomu?
arkadaşlar benim kızımında agladıgında yaş gelmiyo normal mi acaba sizinkilerden geliyomu?
Tatlım bizimki carera marka y.dışından hediye getirdi teyzem..o yüzden fikir veremiycem diğerleri hakkında ...ama arzumunki çok güzelmiş kuzenim kullanıodu çok memnun tavsiye etmişti bana...al bence...
emelcim ve pınarcım
acaba o ürün mü yoksa linkini verediğim mi avantajlı
almaya karar vericem ama veremiyorum
Hepsiburada.com : ARZUM BEBBE MULTİ ROBOT(AR850 ) | Anne & Bebek & Çocuk
zeynocum bende bekonun bebe mama robotunu sıparıs verdım nnetten hanı su en cok bılınen acık artırmalı sıteden cok ucuz 35 tl dogruyo ve buharda pısırıyor umarım ıyıdır ben joker de baby cook denılen bır urune baktım ama 240 tl gereksız geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?