2009 Haziran Anneleri!!

kızlar benım fındık faresıne bugun dıs kasıyıcı aldım ınanılmaz dıslerı kasınıyor goguslerım kopmak uzere valla ınsallah cok erken cıkmaz

kızlar hepinizi merakla takipediyorum hergün girmeye çalışıyorum ama benim cadı yazmama pek müsade buyurmuyor :)
bu arada bakalım önce hangi bebişimizin dişi çıkacak merak ediyorum.çünkü oğlum 5.5 aylık diş çıkarmıştı ama kızımın şimdiden dişleri kaçınıyor eli ağzından çıkmıyor hiç.hatta 10 gündür göğüs uçlarım paramparça oldu resmen öyle ısırıyormuş gibi emiyorki yaranın biri kapanıyorken diğeri başlıyor...

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.... benim kzımdında sürekli elleri ağzında ya.. yiyor resmne.. acaba dişlerdenmi yoksa refleksmi anlıyamıyorumki??

herkese günaydınlar
dün akşam misafirim vardı.gecede kızım okadar çok kalkdıki uykumu alamadım.sabah yine herzamanki gibi 7:30da kalktı.bende zar zor gözümü açtım.şimdi uyuuttum ama bu seferde benim uykum kaçtıııı.zaten kuş uykusunda heran kalka bilir.yani yattıgıma deymicekti
bende bi sizlere bakayım dedimmm
ama kimseler yokmuş
bu arada bizim gaita testi hala yapılamadı.kızımda tık yok.bide bezi ters baglıyorum.öyle yapmaasını bekliyoruz.ama çişi falan yapınca hep sızıyo.ikide bir üstünü değiştiriyoruz

Canlar günaydın.
İnşallah herkes iyi bir gece geçirmiştir.
Benim minnoş 8'de kalktı şimdi tekrar uyudu yarım saat şekerleme yapar kalkar birasdan :ecrin_bebek:
Kıslar emzikler için illla ki sterilatör gerekli mi? ben hergün kaynatıyorum. CADIARZU
Bİ de oyuncakları makinada yıkıyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar
güzel bir uyku çektik kızımla oynuyoruz simdi şirinlik yapıo annesine bitanem benim:asigim:

günaydın özgecim
ben kızda şimdi uyandı.20dk anca uyudu
biz şimdilik emzik ve biberon kullanmıyoruz ama bence sterilatöre okadar para vermek gereksiz geliyo.kaynatmakda aynı işelmi görür bence....
ama oyuncakları makinaya atmak ii fikirmik haaa tuttummm:lepi:

özge facebooka seni eklemeyedim.özge yılmaz kuşat yazıyorum çıkmıyo canım.
kızlar bu arada beni de arzu yıldırım aydeniz olarak bulabilirsiniz
kızımın resimlerini böylellikle sizlere göstermiş olurum
çünkü buraya bi türlü ekleyemedim

arzucum ekledim ben seni özge yi bende bulamadım gözükmüyor

gizlilik ayarlarını mı kapatmışım acaba bi bakıyım kızlar. hemen düzeltiyorum.

selam kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür sabah her tarafı kaka yapıp batırdı kızım başıma iç çıkardı ya neyse hallettik
şimdiden ayrılık acısı çöktü.10 gün sonra açılıyo okullar rapor alamazsam nasıl ayrılcam kızımdan onu düşünüyorum hala emzirmede ve uyumada düzen tutturamadık bensiz duracak mı ? düşündükçe içim sıkılıyo

slm kızlar
bugün tetenoz aşımın 3. aşamasını vuruldum sağlık ocağındaa
unutanlar için hatırlatayım dedimm...
kızımıda üst komşuma bırakıp apar topar gttmmm
sonra bime uğradım bim de çok gzl çocuklar için puzzle ve yazı tahtası vardı onlardan aldımm geldim iremime.
bu arada çocuğu okula gidenler için kırtasiye malzemelri var çok da gzl ve çokda uygun kaçırmayın derimm...
iremin başının tepesinde konak oluşmuş komşum gördüüü
yaşı olunca tecrübeli kendisi..
banyodan önce 1 saat kaar..
zeytin yağı sür öle yıka ve
başını hafifce tarağıyla tara onlar çıkar dedii..
yoksa gelişimini etkilermiş bebeklerin konakk
ve her yere yayılırmışş
bilginizeee kızlarrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…