ayy saadet konak o kadar tehlikelimiymiş???
ben zeytinyağı sürdüm 15 dk durdu ama hepsi gitmed bugünki banyomuzda da bir saat bekletiyim bari:1no2
pınarım göz doktoruna gidiyoruz biz çay banyosu önermedi önceleri antibiyotikli damlayla krem kullandık gözüne şimdide göz için serum fizyolojik kullanıyoruz efe 1 yaşına gelene kadar kullanıcaz..
evet canım gözünden yaş gelmemesi gerekiyormuş bebeklerin ben ilk günden beri o masajı yapıyorum canım sabah öğle akşam 100 kere bastırıp çekiyoruz gözüne doktorumuzun gösterdiği gibi artık efenin gözündende yaş gelmiyor 1 yaşına kadar masajla geçer dedi geçmezse müdahale ederiz dedi inşallah geçicek..:Saruboceq:
bence sende bir göz doktoruna göster ne olur ne olmaz inşallah birşey yoktur canım...
slm kızlar
bugün tetenoz aşımın 3. aşamasını vuruldum sağlık ocağındaa
unutanlar için hatırlatayım dedimm...
kızımıda üst komşuma bırakıp apar topar gttmmm
sonra bime uğradım bim de çok gzl çocuklar için puzzle ve yazı tahtası vardı onlardan aldımm geldim iremime.
bu arada çocuğu okula gidenler için kırtasiye malzemelri var çok da gzl ve çokda uygun kaçırmayın derimm...
iremin başının tepesinde konak oluşmuş komşum gördüüü
yaşı olunca tecrübeli kendisi..
banyodan önce 1 saat kaar..
zeytin yağı sür öle yıka ve
başını hafifce tarağıyla tara onlar çıkar dedii..
yoksa gelişimini etkilermiş bebeklerin konakk
ve her yere yayılırmışş
bilginizeee kızlarrr....
vlla cnm bende yeni öğrendim öle dedi abla bana gelişimini etkiler diye
ve temizlenmese kafasını sararmış
bnmde gözüm korktu
bende 10 gün önce oldum aşıyı.. bu kez baya kolum ağrıdı
ya dün bende benim bıdıkda gördüm başını ön kısmında sarı sarı konak demekki. kabuk gibi olmuş.. biraz elimle soydum.. ama tam geçmedi tabi.. ya neden oluyorki.. bende yapayım bari.. demek baya etki ediyormuş gelişimlerine .. aman Allah korusun ya..sağol canım..
Aman canim cocugun konaklarini sakin soyma..Cok tehlikeli..Kizlarin dedikelri gibi zeytinyagi olayini dene bence..ama sakin soymaaaaalmaz:
bende 10 gün önce oldum aşıyı.. bu kez baya kolum ağrıdı
ya dün bende benim bıdıkda gördüm başını ön kısmında sarı sarı konak demekki. kabuk gibi olmuş.. biraz elimle soydum.. ama tam geçmedi tabi.. ya neden oluyorki.. bende yapayım bari.. demek baya etki ediyormuş gelişimlerine .. aman Allah korusun ya..sağol canım..
GERÇEKTENMİ YAA.. :1shok:ALIN KISMINDA VARDI BİRAZ..ADECE ONALRI SOYDUM.. SONRA KOKRTUM ZATEN BİŞEY OLUR DİYE BIRAKTIM.. SAĞOL CANIM.. Z.YAĞINI DENİCEM BENDE..
konak demişsiniz...
benim oğlumdada vardı doktorumuz bıze bı sampuan markasını onerdı konak onleyıcı bılmıyorum burdan verebılırmıyım markayı bas harfi M..
ve geçti çok sukur.
zeytınyagıda yapılıomus ole duydum ama gectıkten sonra konak onleyıcı sampuan kullanırsanız bıdaha cıkmaz :)))
bende ogluma 3 ay ustu oyuncaklar aldım dun .
uzun kollu body ler aldım kıs geldı artık gercı ızmır hala sıcak ama arada soguk oluyor ozelıkle geceleri :)))
SAADET çim aşı olmussun cnm gecmıs olsun :)
ben aşı olmadım kızlar cunku cok yakın tanıdıgım bı hemsıre
''eskıden hamılelere bole bı zorunluluk yoktu'' dedı ve '' saglık bakanlıgının elınde aşı vardır oyuzden yapıolarddır '' deyınce bende zaten asıdan ve ıgneden cok korkarım :)
oh dedım yaptırmayım doktorumada deyınce gulumsedı sen bılırsın dedı :)
herkesın bebıslerını opuyorum kocaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?