2009 Haziran Anneleri!!

ayy saadet konak o kadar tehlikelimiymiş???
ben zeytinyağı sürdüm 15 dk durdu ama hepsi gitmed bugünki banyomuzda da bir saat bekletiyim bari:1no2

ayy saadet konak o kadar tehlikelimiymiş???
ben zeytinyağı sürdüm 15 dk durdu ama hepsi gitmed bugünki banyomuzda da bir saat bekletiyim bari:1no2

vlla cnm bende yeni öğrendim öle dedi abla bana gelişimini etkiler diye
ve temizlenmese kafasını sararmış
bnmde gözüm korktu

konak demişsiniz...
benim oğlumdada vardı doktorumuz bıze bı sampuan markasını onerdı konak onleyıcı bılmıyorum burdan verebılırmıyım markayı bas harfi M..
ve geçti çok sukur.
zeytınyagıda yapılıomus ole duydum ama gectıkten sonra konak onleyıcı sampuan kullanırsanız bıdaha cıkmaz :)))
bende ogluma 3 ay ustu oyuncaklar aldım dun .
uzun kollu body ler aldım kıs geldı artık gercı ızmır hala sıcak ama arada soguk oluyor ozelıkle geceleri :)))
SAADET çim aşı olmussun cnm gecmıs olsun :)
ben aşı olmadım kızlar cunku cok yakın tanıdıgım bı hemsıre
''eskıden hamılelere bole bı zorunluluk yoktu'' dedı ve '' saglık bakanlıgının elınde aşı vardır oyuzden yapıolarddır '' deyınce bende zaten asıdan ve ıgneden cok korkarım :)
oh dedım yaptırmayım doktorumada deyınce gulumsedı sen bılırsın dedı :)
herkesın bebıslerını opuyorum kocaman :)

nilaycım bebeklerin gözünden yaş gelmemesi mi gerekiyomuş, ben sohbeti kaçırdım:uhm:

benim oğlum dogduğu günden beri gözünden yaş geliyo yani..
şimdide ağladığında resmen gözlerinden şıpır şıpır akıyo:sinifsinif:
annesi de her istediğini yapıyor böylece...
yaş gelmesi sorunsa dr.umuza sorayım.

bende 10 gün önce oldum aşıyı.. bu kez baya kolum ağrıdı
ya dün bende benim bıdıkda gördüm başını ön kısmında sarı sarı konak demekki. kabuk gibi olmuş.. biraz elimle soydum.. ama tam geçmedi tabi.. ya neden oluyorki.. bende yapayım bari.. demek baya etki ediyormuş gelişimlerine .. aman Allah korusun ya..sağol canım..

vlla cnm bende yeni öğrendim öle dedi abla bana gelişimini etkiler diye
ve temizlenmese kafasını sararmış
bnmde gözüm korktu

saadet ben bir şampuan aldım ilk günden beri onu kullanıyorum
istersen netten sipariş ver çok iyi hiç konak olmadı
organik bir ürün ben herşeyini aldım kullanıyorum özellikle bu şampuandan çok memnunum bir de masaj yağından spreyli olduğu için kullanımı da kolay
Foam Shampoo For Newborns | Banyo Serisi | MUSTELA| Dermokozmetik & Kozmetik | Dermokozmetik | Kozmetik | Makyaj | Cilt Bakımı | Saç Bakımı

ayrıca kargoda bedavaymış ilgini çekersea.s

Aman canim cocugun konaklarini sakin soyma..Cok tehlikeli..Kizlarin dedikelri gibi zeytinyagi olayini dene bence..ama sakin soymaaaaalmaz:

Aman canim cocugun konaklarini sakin soyma..Cok tehlikeli..Kizlarin dedikelri gibi zeytinyagi olayini dene bence..ama sakin soymaaaaalmaz:

GERÇEKTENMİ YAA.. :1shok:ALIN KISMINDA VARDI BİRAZ..ADECE ONALRI SOYDUM.. SONRA KOKRTUM ZATEN BİŞEY OLUR DİYE BIRAKTIM.. SAĞOL CANIM.. Z.YAĞINI DENİCEM BENDE..

kızlar dün mezun olduğum okulun iftar yemeğine gittik.
bebişi olan arkadaşlar vardı tabi, Ahmet onlar arasında tosun gibi kaldı. Ondan 2 ay büyük bebek bile Ahmete göre ufak tefek kaldı. Ay dışarı çıkmak istiyorum. Böle çıkınca da nazar değiyo biz çekiyoruz.

Normalde ağlama nöbetlerine giriyodu benzer durumlarda, bu seferde bi halsizlik çöktü üstüne kıpırdamaya gücü yok resmen.Uyanacak diye bi işe elimi sürmedim, o saatlerdir uyuyo:bbo:

GERÇEKTENMİ YAA.. :1shok:ALIN KISMINDA VARDI BİRAZ..ADECE ONALRI SOYDUM.. SONRA KOKRTUM ZATEN BİŞEY OLUR DİYE BIRAKTIM.. SAĞOL CANIM.. Z.YAĞINI DENİCEM BENDE..

aman cnm elle sakınnn
mikrop kaparmışlarr
tarağıyala haffce tarancakmışş

kızlar davet gönderenlerin hepsini ekledim.
mustelanın numunelerinden dogum yaptıgım hastanede bana vermişlerdi.gerçekten güzeller.
bende dogdugundan beri chicconun ürünlerini kullanıyorum onlardada bi sorun yaşamadım.kızımın saçları baya uzun olmasına ragmen konak olmadı şükürler olsun

Konak denen Şey neden oluyor arkadaŞlar ya.. Ben dıyorum acaba banyo yaparken saÇını ıyı durulayamadımmı ondanmı olurkı??sıksık yıkıyoruz ÇÜnkı..

bizim kızda ha uyancak ha uyandı derken oturdum tv başına.vakit geçmiş valla bi işde yapmadım uyancak diye.neyse artık uyanır ben bıraz daha oturayım barikaydirigubbakcemile3
bu gidişle bi iki kilo daha alırım ben:bbo:

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=10614

slm herkese pc nasıl olduysa açıldı
herkes iidir umarım
biz iiyiz çok şükür
tek derdimiz çağatay beyin kilosu
o kadar hareketliki hiç kilo alamıyo sadece 400 gr almış bu ay
ama boyu 6.5 cm uzamış dr boy atıyo kilolu bi bebek olmicak dedi
ama herşeyi yerinde şükür
gülücükler anneyle uzun uzun sohbetler çığlıklar dönmeye bile başladı şükür
albüme yeni resim ekledim ,
linki yukarda
fotoların olduğu topiğe koyamadım ama tüm bebişler maşallah sübhanallah hepsi birbirinden tatlı
yorumlarınızı bekliyorum
siteye çok zor giriyorum
sürekli hata veriyo pc
harddisc bozuk maleesefff

ah semoşum şu pciniz yapılsada ayrı kalmasak be kuzum sendennn...
neseki ii olduğunuza sevndm

tşkr ederim...
olasılıklara ihtimal vermediğim için
ben yaptırdım aşımı
zararı yok sonuçta
kalan 2 aşamayıda yaptırcağım zamanı geldiğinde...

semoşcum aynı dertden muzdaripiz desene.bizim kızda bu 400grcık almış.kustugu için dr idrar ve gaita testi verdi.idrarı 6cı denemede anca verdik.kaka hala bekliyoruz

semoş iyi haber alabildik senden çok şüküralkisalkisalkis ama narencimmm yok hala çook merAK EDİYORUM ARTIK:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…