- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
semoşcum aynı dertden muzdaripiz desene.bizim kızda bu 400grcık almış.kustugu için dr idrar ve gaita testi verdi.idrarı 6cı denemede anca verdik.kaka hala bekliyoruz
canım ya şu yılan hikayesine dönen idrar temizmi çıktı aldınızmı sonucu
meraba kızlar,
herkes iyidir inşallah,
saadet aşını olmuşun geçmiş olsun canım, semacım seninde iyi olmana sevindim, inşallah bi an önce tamir olur pcniz, gerçekten nareni hepimiz merak ediyoruz sanırım.
bişey sorucam arkadaşlar, artık havalar soğudu ne örtüyosunuz minişlere, bi de şapka takıyomusunuz geceleri, benim yatak odam geceleri 24 derece oluyo, artık uyku setinin uyku setinin yorganını örtüyorum, ama şapka takmadım, kakası da çoğu zaman yeşil oluyo, acaba mamadan mı, üşüyo mu kara veremedim.
meraba kızlar,
herkes iyidir inşallah,
saadet aşını olmuşun geçmiş olsun canım, semacım seninde iyi olmana sevindim, inşallah bi an önce tamir olur pcniz, gerçekten nareni hepimiz merak ediyoruz sanırım.
bişey sorucam arkadaşlar, artık havalar soğudu ne örtüyosunuz minişlere, bi de şapka takıyomusunuz geceleri, benim yatak odam geceleri 24 derece oluyo, artık uyku setinin uyku setinin yorganını örtüyorum, ama şapka takmadım, kakası da çoğu zaman yeşil oluyo, acaba mamadan mı, üşüyo mu kara veremedim.
slm kızlar
ben 2009 haziran annesiyimhesaplarımıza göre temmuzda doğum yapmayı bekliyorduk bu yüzden temmuz anneleri ile yazışıyordum halada devam ediyorum ama bebişim önce geldiği için haziran anesi oldum
şimdi benide aranıza alır mısınız
aramıza hoşgeldin canıma.s.a.s.
burdaki tüm annelerin kalbi sıcak emin ol iyi arkadaşlıklar kurucaksın
minigin cok tatlıallah bagışlasın
tşkrler cnm..meraba kızlar,
herkes iyidir inşallah,
teşekkür ederim canım
tşkrler cnm..
cnm örtersem bi battaniye sini örtyorum o kadar o da penye
bura tam anlamıyla soğumadığı içinnn..
şapka takmıyorum cnm bn
hoşgeldn aramıza nurcum..
allağ bağışlasın a.s.
canım ben doktoruma dedimki geçtiğini nasıl anlarım oda dediki gözünden yaş gelmeyecek..nilaycım bebeklerin gözünden yaş gelmemesi mi gerekiyomuş, ben sohbeti kaçırdım:uhm:
benim oğlum dogduğu günden beri gözünden yaş geliyo yani..
şimdide ağladığında resmen gözlerinden şıpır şıpır akıyo:sinifsinif:
annesi de her istediğini yapıyor böylece...
yaş gelmesi sorunsa dr.umuza sorayım.
slm kızlar
ben 2009 haziran annesiyimhesaplarımıza göre temmuzda doğum yapmayı bekliyorduk bu yüzden temmuz anneleri ile yazışıyordum halada devam ediyorum ama bebişim önce geldiği için haziran anesi oldum
şimdi benide aranıza alır mısınız
kızlar, bebekleriniz nerde uyuyor? benim oğlum yanımda yatıyo babasını yataktan attık tatilde yanımda yatmaya başalmıştı eve döndüğümüzden beri hiç yatağında yatmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?