2009 Haziran Anneleri!!

semoşcum aynı dertden muzdaripiz desene.bizim kızda bu 400grcık almış.kustugu için dr idrar ve gaita testi verdi.idrarı 6cı denemede anca verdik.kaka hala bekliyoruz

canım ya şu yılan hikayesine dönen idrar temizmi çıktı aldınızmı sonucu

bebeklerin kafasında oluşan konak sinir ederdi beni. ne yazıkki benim bebegimdede olmuştu.sebametin bebe yagını döktüm kafasına bol bi şekilde sonrada paşamın taragıyla taradım saçlarını döküldüler zaten
bebeklerin kafaları çok yaglı olurmuş dolayısıyla ölü deride bu yagın üstüne yapışınca kat kat konak görüntüsü oluşurmuş.konagı temizledikten sonra banyosunu yaptırırken bebegin kafasını güzelce şampuanlayıp iyicede durulayınca tekrarlamadı bizimkisi.
ama nazikçe tabi bıngıldaga dikkaat:)))))))))))))))))

meraba kızlar,
herkes iyidir inşallah,
saadet aşını olmuşun geçmiş olsun canım, semacım seninde iyi olmana sevindim, inşallah bi an önce tamir olur pcniz, gerçekten nareni hepimiz merak ediyoruz sanırım.

bişey sorucam arkadaşlar, artık havalar soğudu ne örtüyosunuz minişlere, bi de şapka takıyomusunuz geceleri, benim yatak odam geceleri 24 derece oluyo, artık uyku setinin uyku setinin yorganını örtüyorum, ama şapka takmadım, kakası da çoğu zaman yeşil oluyo, acaba mamadan mı, üşüyo mu kara veremedim.

selam kızlar didecim geçmiş olsun allah evlatlRIMIZIN ACILARINI GÖSTERMESİN HİÇBİRİMİZE.

canım ya şu yılan hikayesine dönen idrar temizmi çıktı aldınızmı sonucu

sorma canım ya.gerçekten yılan hikayesi oldu.ha dedinmi yapmıyo bu cadılar.hastanede bekle bekle yapmıyo.eve gelince yapıyo.onunda 20 dkda yetiştircez diye mahvoluyoruz.idrarı verdik ama 30dkda verdik hemşire almak istemedi biz zorla verdik artık.napalım bu kadar oluyo.sonuç neaman çıkcak sormadık.kavga dövüş verince.diger testide verince ögreniriz diye düşündük.
şimdi kaka içinde bezini ters baglayın yapınca getirin dediler.bu 3cü gün kız inada bindirdi galiba hala yapmadı.bez ters oluncada çişi hep yanlardan sızıyo.zor valla yaa..bi teste verebiseydik.sonuçları düşünmüyorum artık.temz çıkıcagını düşünüyorum ama Allah bilir tabiki

bizimde 23 dereceye düşmüş.ama daha normal bence.ben yatarken penye battaniyesini örtüyorum.tabi öncesinde ince örtüyle kundak yapar gibi sarıyorum.hem elleriyle oynarken uyanıyo diye hemde gece üstünü açıyo en azından sarılı olunca azda olsa fayda eder.havalar iyice serinleyince daha kalın bi battanıyeyle sarcam.yada uyku tulumu alcam.çünkü gece üstünü çok açıyo.
uyku setinin yorganı bana çok boş geliyo ya.silikon ya sankı ısıtmaz gibi geliyo.ben kendimde hiç kullanmadıgım için.alışamadım silikona.
şapkada sadece hava serinse banyodan sonra az bi takıyorum okadar.bizim cadı şapka saç bandı iç sevmiyo.
kakası arada yeşil olurmuş bizim dr normal dedi.çok beslenince olurmuş.bide kaka bagırsakda çok bekleyince olurmuş.yani geç tuvaletini yapınca

sağol arzucum, valla kara vermek çok zor oluyo, ben normalde çok üşüyen bi insanım, oyüzden bebek de üşücek gibime geliyo hep

Canim bende bugün yorgan kullanmaya basladim...Evimiz epeyi serin...Hatta yavas yavas kaloriferler yanmaya basladi bile bizde :hulya:

slm kızlar
ben 2009 haziran annesiyimhesaplarımıza göre temmuzda doğum yapmayı bekliyorduk bu yüzden temmuz anneleri ile yazışıyordum halada devam ediyorum ama bebişim önce geldiği için haziran anesi oldum
şimdi benide aranıza alır mısınız

aramıza hoşgeldin canıma.s.a.s.
burdaki tüm annelerin kalbi sıcak emin ol iyi arkadaşlıklar kurucaksın
minigin cok tatlı allah bagışlasın

tşkrler cnm..
cnm örtersem bi battaniye sini örtyorum o kadar o da penye
bura tam anlamıyla soğumadığı içinnn..
şapka takmıyorum cnm bn

teşekkür ederim canım

hoşgeldn aramıza nurcum..
allağ bağışlasın a.s.

tşkrler cnm..
cnm örtersem bi battaniye sini örtyorum o kadar o da penye
bura tam anlamıyla soğumadığı içinnn..
şapka takmıyorum cnm bn

hoşgeldn aramıza nurcum..
allağ bağışlasın a.s.

hoşbulduum canım
allah hepimizin yavusunu bağışlasın inş

canım ben doktoruma dedimki geçtiğini nasıl anlarım oda dediki gözünden yaş gelmeyecek..
istersen sen sor canım doktoruna efeninde artık ağlayınca gözünden yaş gelmiyor..

hoşgeldin canım aramıza bende temmuz annesiydim hatta ilk temmuz annesiydim topiği bile ben açmıştım ama haziran annesi oldum:)))

kızlar, bebekleriniz nerde uyuyor? benim oğlum yanımda yatıyo babasını yataktan attık tatilde yanımda yatmaya başalmıştı eve döndüğümüzden beri hiç yatağında yatmadı.

kızlar, bebekleriniz nerde uyuyor? benim oğlum yanımda yatıyo babasını yataktan attık tatilde yanımda yatmaya başalmıştı eve döndüğümüzden beri hiç yatağında yatmadı.

benim yatağında yatıyor canım bazende sallanan beşiğinde uyuyor..hiç yanımda yatırmadım korkarım zaten gece kolum bacağım çarpar ona diye.
kocama sarılmadanda uyuyamamki ben:kedi:

iyi gceler kızlar
topiğin nöbetci annesi benim buğün galiba
zeynep hanım uyumadı onu uyutmaya çalışıyoruz.
benim kızımda da konak var zeytinyagıyla her banyodan önce ovuyorum pek kalmadı.
gözden yaş gelme olayını bende anlamadım.dr a bi sorayım
annemler burdalar daha.arife günü annannemlere gidicez bayramı orada geçirip anneme gidicem 15 gün orda kalcam eşimin at satışları var istanbulda.tek kalamam evde.anemlerde girerim ara ara nete
3 gün önce telefonuma baktım naren aramış telefonu elime aldım ararken şarzı bitti o günden beri hala şarz aleti arıyorum bulsamda arasam nareni

SABAHIN İLK ANNESİNE KOCAMAN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
UMARIM UYKUNU ALMIŞ BİR ŞEKİLDE UYANIRSIN
gribim geçti ama buseferde boynum tutuldu.hareket ettiremiyorum.
aman kızlar dikkat edin kendinize.

Sağol havvacım günaydın, ama ne yazık ki uykumu hiç alamadım, bebiş gece yarım saatte bi, saat başı uyandı, e benimde canımı çıkardı haliyle:))
sanırım ben de grip oluyorum, burnum akmaya başladı, inşallah bebişe geçmez, tam da tatil öncesi çok kötü oldu, zaten havalar da bozdu, antalyaya gidicez ama ümidi kestim denize girmekten ( Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…