2009 Haziran Anneleri!!

Canim bende bugün yorgan kullanmaya basladim...Evimiz epeyi serin...Hatta yavas yavas kaloriferler yanmaya basladi bile bizde :hulya:

tşkrler cnm..
cnm örtersem bi battaniye sini örtyorum o kadar o da penye
bura tam anlamıyla soğumadığı içinnn..
şapka takmıyorum cnm bn

hoşgeldn aramıza nurcum..
allağ bağışlasın a.s.

ilginize teşekkürler kızlar a.s. , bu gece bebiş de ben de terledik, kötü olan benim yatak odası çok rutubetli, yorganın içinde terliyosun, kafan donuyo, sanırım yatak odamı değiştiricem, en iyisi bu

nur sen de hoşgeldin canım aramıza

kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun haziran anneleri...............

seninde kadir gecen mubarek olsun canım .allahım dualarını kabul etsin seninde
kadir gecelerinde ve böyle degerli bütüngünlerde ettigim birtek dua vardı allahı kabul etti çok şükür
geçenyıl ramazan bayramında aglıyordum ilk tüpbebek denememde hamile kalamadım diye hemde ne aglama hiç durmuyordu gözlerim şimdiyse sevinçyen aglıyorum .çok mutluyum allah bozmasın .artık dualarım saglıgımız ve bebegimin mutlu bi ömür geçirmesi için olucak.birde bu mutlulugu allah kimseden esirgemesin

günaydın herkese,benım kızım da beşiğinde yatıyor. mesaimiz 7 30 da başladı tam oturdum bak şimdi gene kucak istıyor vırak vırak

hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin, evletlarımızla birlikte hepimize, hayırlı, mutlu, uzun ömür nasip etsin inşallah

Kizlar günaydin,
ben cok kötüyüm öyle böyle degil..Ne yapacagimi bilmiyorum, basimdan ayak ucuma kadar tüm vücüdum et kesigi, acayip agriyor her yerim...Ilayda hanimi gecen hafta cok tasidim ondan ..ne yapayim ya.doktora mi gitsem? Ama cok üseniyorum cocukla...

Günaydın canlarım...bu gece tüm dualarınız kabul olsun...kadir geceniz mubarek olsun...
Ben çok üzgün bir sabah yaşıyorum...temizliğe gelen Aysun ablam var sabah gelecekti...bir haber aldık evlerinde elektrik kontağından yangın çıktış...ev kül olmuş...canlarını zor kurtarmışlar....ve batuştan 1 gün sonra doğan bebkleri var o ve gelini içerde kalmış , saatler süren çalışma sonunda çıkarabilmişler çok şükür.......çok moralim bozuk...

ay pınarcım ya ne kötü acı bişery.. Rabbim kimseye yaşatmasın.. yangında fena.. çok üüzldüm canım ya.. büyük geçmiş olsun. inş sigortalrı falan vardır dceim ama genlede olmuyor.neyseki canlarına bişey olmamış.. buda bişey...

bu arada herkese günaydınlar.. bende herkesin Mübarek kadir gecesini kutluyorum.. tüm dualarımzı kabul olsun inş bu gecede..

canım benim kide uyumadı saat 2 ye geliyodu zar zor uyuttum
ne oluyor bunlara anlamadım ki
eskiden 11 de uyurdu şimdi gündüzde az uyuyor yada tilki uykusu
çıldırıcam 3-4 gündür böyleyiz

konak için saadete bir şampuan önerdim bak sende bundan sonra da kullanabilirsin incele istersen link vereyim bizim hiç olmadı ve olmamasını sağlıyor
ben çok memnunum
Foam Shampoo For Newborns | Banyo Serisi | MUSTELA| Dermokozmetik & Kozmetik | Dermokozmetik | Kozmetik | Makyaj | Cilt Bakımı | Saç Bakımı

narencimle görüşünce benden de selam söyle özletti iyice kendini
ben aradığımda telefonu bozuktu çok zor konuştuk

HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN :Saruboceq:

Bu gece hepimizin duaları kabul olsun inşallah kızlar.

Pnarcım yazık ya nasıl üzüldüm bir an gözümde canlandırdım çok kötü, Allah kimseye yaşatmasın.

Kızlar ben hala penye battaniye örtüyorum benim evde 23 derece ama sabah kalktığımda 22-23 arasındaydı. Yorgan mı örtsem bende üşürmü ki? Ben hiç şapka filan takmıyorum banyodan sonra? Takıyım artık dimi? Bi de kızlar kalorifer yaksak mı artık, evin sıcaklığı kaç olmalı ki? 23 az mı? Yün yelek olayına giren var mı bi de? Ay çok soru sordum ama bu giyinme ve sıcaklık olayı çok kafama takılıor.

bende penye battaniye örtüyorum evimiz 24 derece
üstünüde örtmüyo ve böyle olduğu halde çok ama çok terliyor
özellikle sırtı varya 1 bardak su dökülmüş sanki
gece boyu 2 bazen 3 kere body değiştiriyoruz
sizlerde de böyle oluyor mu yoksa benim kız mı çok terleyen bir yapıya sahip
24 eylül de dr kontrolumuz var gidince soracağım bakalım
ama zeynepteyken dr umuz oda sıcaklığı 21-22 ideal demişti
bebekler fazla sıcak sevmezmiş o aklımda kalmış sadece

sibelcim benim kızım da çok terliyo, bugün kontrolümüz var ben de sorucam, bu arada kabızlığınız nasıl oldu?

nida geçmiş olsun canım inşallah üşütüp grip falan olmamışındaır, grip de böyle kas ağrılarıyla başlıyo önce, aman dikkat edelim kendimize, ben de karşı komşunun bebeklerden kaptım gribi, şimdi sinir oluyorum kendime, keşke gitmeseymişim

benım doktorum 26 27 demıstı ustunu ortme ama asagısına ınerse ort dedı.
bızım ev suan 27 derece ama ben bıle usuyorum oglumada polardan ınce battanıye aldım onu ortuyorum gecelerı kalkıp bakıorum terlememıs oluyo ama vucudu 36.8 felan oluyo normal oda.
1-2 ay sonra artık kalın battanıyeye gecerım.
bıde ben bugun ılk defa uzun kollu body ve esofman altı gıydırdım ızmır bıraz soguk bugun :)

canım ben sapka takmıyorum yıkandıktan sonra masajını yapıorum sonrada ınce battanıyeye sarıp kucagıma alıorum o sıcak sıcak duruuyo zaten ama sapka takarsam sacları kurumaz bnm oglumun cok sacı var masallah :)
bıde sabah kalktıgında sırtına yelek gıydırebılırsın veya battanıyeyle alabılırsın cnm
peteklerde bence artık yavas yavas yanmalı akannehir

pınar canım çok üzüldüm, Allahım kimselere yaşatmasın böyle felaketler, çok şükür canları kurtulmuş, ama yine de çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…