bizimde 23 dereceye düşmüş.ama daha normal bence.ben yatarken penye battaniyesini örtüyorum.tabi öncesinde ince örtüyle kundak yapar gibi sarıyorum.hem elleriyle oynarken uyanıyo diye hemde gece üstünü açıyo en azından sarılı olunca azda olsa fayda eder.havalar iyice serinleyince daha kalın bi battanıyeyle sarcam.yada uyku tulumu alcam.çünkü gece üstünü çok açıyo.
uyku setinin yorganı bana çok boş geliyo ya.silikon ya sankı ısıtmaz gibi geliyo.ben kendimde hiç kullanmadıgım için.alışamadım silikona.
şapkada sadece hava serinse banyodan sonra az bi takıyorum okadar.bizim cadı şapka saç bandı iç sevmiyo.
kakası arada yeşil olurmuş bizim dr normal dedi.çok beslenince olurmuş.bide kaka bagırsakda çok bekleyince olurmuş.yani geç tuvaletini yapınca
Canim bende bugün yorgan kullanmaya basladim...Evimiz epeyi serin...Hatta yavas yavas kaloriferler yanmaya basladi bile bizde :hulya:
tşkrler cnm..
cnm örtersem bi battaniye sini örtyorum o kadar o da penye
bura tam anlamıyla soğumadığı içinnn..
şapka takmıyorum cnm bn
hoşgeldn aramıza nurcum..
allağ bağışlasın a.s.
kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun haziran anneleri...............
Günaydın canlarım...bu gece tüm dualarınız kabul olsun...kadir geceniz mubarek olsun...
Ben çok üzgün bir sabah yaşıyorum...temizliğe gelen Aysun ablam var sabah gelecekti...bir haber aldık evlerinde elektrik kontağından yangın çıktış...ev kül olmuş...canlarını zor kurtarmışlar....ve batuştan 1 gün sonra doğan bebkleri var o ve gelini içerde kalmış , saatler süren çalışma sonunda çıkarabilmişler çok şükür.......çok moralim bozuk...
iyi gceler kızlar
topiğin nöbetci annesi benim buğün galiba
zeynep hanım uyumadı onu uyutmaya çalışıyoruz.
benim kızımda da konak var zeytinyagıyla her banyodan önce ovuyorum pek kalmadı.
gözden yaş gelme olayını bende anlamadım.dr a bi sorayım
annemler burdalar daha.arife günü annannemlere gidicez bayramı orada geçirip anneme gidicem 15 gün orda kalcam eşimin at satışları var istanbulda.tek kalamam evde.anemlerde girerim ara ara nete
3 gün önce telefonuma baktım naren aramış telefonu elime aldım ararken şarzı bitti o günden beri hala şarz aleti arıyorum bulsamda arasam nareni
SABAHIN İLK ANNESİNE KOCAMAN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
UMARIM UYKUNU ALMIŞ BİR ŞEKİLDE UYANIRSIN
gribim geçti ama buseferde boynum tutuldu.hareket ettiremiyorum.
aman kızlar dikkat edin kendinize.
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin, evletlarımızla birlikte hepimize, hayırlı, mutlu, uzun ömür nasip etsin inşallah
Bu gece hepimizin duaları kabul olsun inşallah kızlar.
Pnarcım yazık ya nasıl üzüldüm bir an gözümde canlandırdım çok kötü, Allah kimseye yaşatmasın.
Kızlar ben hala penye battaniye örtüyorum benim evde 23 derece ama sabah kalktığımda 22-23 arasındaydı. Yorgan mı örtsem bende üşürmü ki? Ben hiç şapka filan takmıyorum banyodan sonra? Takıyım artık dimi? Bi de kızlar kalorifer yaksak mı artık, evin sıcaklığı kaç olmalı ki? 23 az mı? Yün yelek olayına giren var mı bi de? Ay çok soru sordum ama bu giyinme ve sıcaklık olayı çok kafama takılıor.
sibelcim benim kızım da çok terliyo, bugün kontrolümüz var ben de sorucam, bu arada kabızlığınız nasıl oldu?
Bu gece hepimizin duaları kabul olsun inşallah kızlar.
Pnarcım yazık ya nasıl üzüldüm bir an gözümde canlandırdım çok kötü, Allah kimseye yaşatmasın.
Kızlar ben hala penye battaniye örtüyorum benim evde 23 derece ama sabah kalktığımda 22-23 arasındaydı. Yorgan mı örtsem bende üşürmü ki? Ben hiç şapka filan takmıyorum banyodan sonra? Takıyım artık dimi? Bi de kızlar kalorifer yaksak mı artık, evin sıcaklığı kaç olmalı ki? 23 az mı? Yün yelek olayına giren var mı bi de? Ay çok soru sordum ama bu giyinme ve sıcaklık olayı çok kafama takılıor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?