2009 Haziran Anneleri!!

kızlar nasılsınız, yangına üzüldüm Allah kimseye göstermesin,
benim oğlumda biraz önce kucağımda uyudu yatırdım beşiğine inşallah uyur birkaç saat

ben yün yelek ve patik giydiriyorum bursa soğuk biraz , yatarkende kalın battaniye örtüyorum, 20- 21 derece şu an ev , biraz daha soğursa yakarız petekleri

konak için doktor olur bebeklerde normal dedi, banyodan sonra yumuşamış oluyorya, havluyla biraz silince dökülüyor ben öyle yapıyorum, biraz da bebek yağı bişey kalmıyor ama artık 2-3 günde bir yıkamaya başladım soğudu havalar

Nur hoşgeldin canım aramıza, ben de mayıs annesi oldum oğlum erken doğunca ama haziran annelerinin hepsi çok iyi :1hug:

Nidacım geçmiş olsun, yorgunluktandır belki , dinlen dicem ama ilayda hanım izin verirse ,

Kadir geceniz mübarek olsun, Allah dualarınızı kabul etsin ..

Nidacım canım geçmiş olsun...ev dr u çağırsan????
Kızlar bende çok üzgünüm .. tabiki canları kurtulmuş ama eşya alacak durumları yok...evde yok yanmış,kül olmuş kardeşine gitmişler...kışta geldi ne yapacaklar...çok üzgünüm çokk...

slm herkese
çaşıya çıkıcam arkdaşla bi bakım dedim sizlere...
iremimde babasıyla kalacakk..
banada değişiklik olck
bu gün iremi banyodan önce konak olan yerlere z.yağı sürdüm
1 saat önden
sonra yıkadık
yıkarken saçlarınıda taradımm
baya azaldı konağıı
bidakine tamamen bter umarım

slm herkese
kızlar naren adanaya geçmiş yerlerşmişler lojmana o da prenses gelinim defne de çok ii ler çok konuşamadık çağatay bey yüzünden ama sorun yok net bağlanmamış olabilir belkiii
biz iiyiz geceleri 3 kere emmeye kalkıyoruz biraz zorla da olsa uyuyoruz
yatak odam ve oğluşumun odası arasında mekik dokuyorum
keşke yer olsada beşiği odama alsak ne ii olurdu
küçük beşiğindede yatmıyo
ben hala penye battinye örtüyorum
anam onla bile sırılsıklam oluyo
heer uyanışta üst değişiyoruzz
zaten onu bile üstünde tutmuyo tepinmekten
of bizimde hala kabızlık sorunumuz var fitilsiz asla yapamıyo
ama fitili attığımda ertesi gün ancak yapıyo oda 2 bez kadarrr sırtına çıkıyo 3 günden sonra emmesi bozuluyo diye 4ncü gün fitil veriyorum dr da bezdi napalım ver fitili dedi
aslında fitille uyarsan yapar dedi
muayenede siz uğraşın dedim
5 dk uğraştı yapmadı
böle işte dedim
fitille yapsın ama çok sık verme dedi
işte böleeeee
ben şimdi mecbur kaçıcam mızlanıyo eşşek
annesiz asla uyumazz
uyandığı anda görücek beni yoksa kıyamet kopuıyoooo

hımm benim kız terlemio, inşallah üşümüyordur da. Ben en iyisi yakıyım şu kaloriferleri 24-25 olsun da içim rahat etsin. Yün yelek giydirdim az önce çok ısındı gibi geldi. Ayyyy içime fenalık geldi benim de. Bı türlü karar veremedim.

Semoş canım merakta bırakma bizi kaç gel ara sıra. Çato Bey'ı kokla bizim yerimize.

AAAA asıl soruyu sormayı unuttum anacım size.
Benim odamda beşik var Kraft'ın ama pek minik, benim tosbik artık sığmıyor ayakları uca dayandı, kolunu da sağa sola çarpıp duruo.
Sizce park yatak alıp yanımda yatırmaya devam mı etsem,yoksa odasına kendi beşiğine geçirsem mi hanfendiyi?
Evim küçük odalarımız çok yakın, telsiz de var. Ama bi türlü karar veremiyoprum. Gündüzleri zaten hep odasında yatırıyorum beşiğine alışkın. Ama gece için çok küçük gibime geliyor. Sızler ne yaptınız. Bebişi ayrı yatırmaya başlayan var mı?

Amma taksit taksi yazdım.
NıDACIM yeni gördüm mesajını, geçmiş olsun tatlım. Dınlen fırsat bulursan.Ihlamur filan iç bi de.
Seni ekleyecektim Face'e ama arkadaşlık isteğin kapalı tatlım.

hepimiziin kadir gecesi mübarek olsun, dualarımız kabul olsun kızlarr..
ben geçen sene bu günlerde yumurtlamayı bekliyordum bebişim için:))))

pınarcım çok üzüldüm yangın için, allah yardımcıları olsun canıım.
nidacım geçmiş olsun, bol c vitamini, çok klasik ama yapacak başka bişey yok..
semacım özledim seni, öpüyorum çağatayı.
kızlar ben sebamed şampuan kullanıyorum hiç konak olmadı emir, diğer şampuanlara göre biraz pahalı ama çok uzun süre kullanılıyo.

bende penye battaniye ve penye yelek kullanıyorum, ev 23 derece. birde her sabah banyomuz var, artık iki günde bir mi yaptırsam acaba? ama gece çok terliyo rahatlıyomuş gibi geliyo bana banyo yapınca..

özgee benim derdimde bu canım ya. bambu beşiğimiz var emirde ona sığmıyor, yavaş yavaş odasına geçirsem mi diye düşünüyorum ama nasıl ayrılcam oğlumdan:))
herkes alışsın diyor ama ben nasıl alışcam acaba:))

slm herkese baayadir giremedim ve sizleri cok özledik kizimla , insallah herkes iyidir . gecmisi pek okuyamadim.nidacim gecmis olsun canim. pinarcim sizede cok sükür canlarina bisi olmamis ma kisda kiyametde hakikaten zor. allah yardimcilari olsun.kadir gecenis mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin ins

özge erken bence kalorifer için.
uzun kollu body, üzerine penye yelek yeterli gibime geliyor, giysilerinin altında kalan yerlerine bak serin değilse üşümüyordur bebişin.

kadir gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun inş....

bişey soracagım kızlar bebişleriniz kaç dk emiyo benim cadı genelde 5 dk emiyo bırakıyo en fazla 7 dk emiyo benimde içime sinmiyo doymaz diye düşünüyorum kalanı sagıp içiriyorum biberonla

Dimi ya biz nasıl alışcaz acaba? Bi türlü karar veremiyorum ben de.Alıştım uyanıp uyanıp bakmaya tospiğime.

özge erken bence kalorifer için.
uzun kollu body, üzerine penye yelek yeterli gibime geliyor, giysilerinin altında kalan yerlerine bak serin değilse üşümüyordur bebişin.

Aylincim sıyırttım kafayı iyice, bi onu giydiriyorum bi bunu. Aslında vücudu sıcak. Ben mi çok evham ettim acaba? Bi de akşam annem geldi. Elif'te tulum içinde yarım kol çıtçıtlı ve penye yelek vardı. Hiii donmuş bu çocuk nerde yün patikleri diye olaya girince şaştım kaldım. -tatlicadiarzu- Gece yorgan ört deyince bi de sorma halimi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım nasılsınız yoktun uzun zamandır...

iyim canim sen nasilsin, vallaha cidden baya olmus girmeyeli zaman nasil gecdi hic anlamadim inan. girmeye pek firsatim olmaisdi hep bi kosdurma icerisindeydim.ama simdi cok sükür rahatladim

aayy anneler böyle özge, benim annemde öyle, sürekli yel aldı bu çocuk, bak burnu soğuk ört üstünü gibi şeyler söyliyor bana..
iyiki kayınvalidem değilsin yemiştik birbirimizi diyorum ona kaydirigubbakcemile3
senin saydığın kombinasyon uygun bence emirde aynen öyle giyiniyo:)

ayşecim hoşgeldin canım, benim tosbik gündüz çok az emiyo hatta emiyo mu emmiyo mu belli değil ama akşam 5 ten sonra memeden ayrılmıyo.
böyle bi huy edindi kendine:))

benim gün boyu böle 5 dk emio bırakıyo.sadece çok uzun uyursa genelde geceleri yada sabaha karsı biraz uzun emiyo hatta diger gögsüme gecene kadar yıkıyo ortalıgı... ama gün içinde 5 dk az gelio bana. gerçi 2 saat en fazla 3 saatte bi emziriyorum ama yine içime sinmiyo sagıp biberonla içiriyorum kalanıda... 5 dk emmeyle doyar mı ki

Ayşecim Elif'te en fazla 10 dk emiyor daha fazla emerse kusuyor zaten. 10 dakika olunca çekiyorum ben memeden. Zaten 10 dakikadan sonra başlıyo geviş getirmeye emzik niyetine :)
3 saatte bi bazen 2,5 saatte bi veriyorum. Ama mesala demin uyudu kaldı 4 saati buldu emmesi.
Ceylincik doyuyordur bence doymasa ağlar tekrar ister.
Doktorum bu gittiğimde artık daha hızlı doyacak telaş yapma, hem daha hızlı emecek hem de süt salgın artacak demişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…