AAAA asıl soruyu sormayı unuttum anacım size.
Benim odamda beşik var Kraft'ın ama pek minik, benim tosbik artık sığmıyor ayakları uca dayandı, kolunu da sağa sola çarpıp duruo.
Sizce park yatak alıp yanımda yatırmaya devam mı etsem,yoksa odasına kendi beşiğine geçirsem mi hanfendiyi?
Evim küçük odalarımız çok yakın, telsiz de var. Ama bi türlü karar veremiyoprum. Gündüzleri zaten hep odasında yatırıyorum beşiğine alışkın. Ama gece için çok küçük gibime geliyor. Sİzler ne yaptınız. Bebişi ayrı yatırmaya başlayan var mı?
hımm benim kız terlemio, inşallah üşümüyordur da. Ben en iyisi yakıyım şu kaloriferleri 24-25 olsun da içim rahat etsin. Yün yelek giydirdim az önce çok ısındı gibi geldi. Ayyyy içime fenalık geldi benim de. Bİ türlü karar veremedim.
Semoş canım merakta bırakma bizi kaç gel ara sıra. Çato Bey'İ kokla bizim yerimize.
özgee benim derdimde bu canım ya. bambu beşiğimiz var emirde ona sığmıyor, yavaş yavaş odasına geçirsem mi diye düşünüyorum ama nasıl ayrılcam oğlumdan:))
herkes alışsın diyor ama ben nasıl alışcam acaba:))
özge erken bence kalorifer için.
uzun kollu body, üzerine penye yelek yeterli gibime geliyor, giysilerinin altında kalan yerlerine bak serin değilse üşümüyordur bebişin.
slm herkese baayadir giremedim ve sizleri cok özledik kizimla , insallah herkes iyidir . gecmisi pek okuyamadim.nidacim gecmis olsun canim. pinarcim sizede cok sükür canlarina bisi olmamis ma kisda kiyametde hakikaten zor. allah yardimcilari olsun.kadir gecenis mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin ins
Dimi ya biz nasıl alışcaz acaba? Bi türlü karar veremiyorum ben de.Alıştım uyanıp uyanıp bakmaya tospiğime.
Aylincim sıyırttım kafayı iyice, bi onu giydiriyorum bi bunu. Aslında vücudu sıcak. Ben mi çok evham ettim acaba? Bi de akşam annem geldi. Elif'te tulum içinde yarım kol çıtçıtlı ve penye yelek vardı. Hiii donmuş bu çocuk nerde yün patikleri diye olaya girince şaştım kaldım. -tatlicadiarzu- Gece yorgan ört deyince bi de sorma halimi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kadir gecemiz mübarek, dualarımız kabul olsun inş....
bişey soracagım kızlar bebişleriniz kaç dk emiyo benim cadı genelde 5 dk emiyo bırakıyo en fazla 7 dk emiyo benimde içime sinmiyo doymaz diye düşünüyorum kalanı sagıp içiriyorum biberonla
aayy anneler böyle özge, benim annemde öyle, sürekli yel aldı bu çocuk, bak burnu soğuk ört üstünü gibi şeyler söyliyor bana..
iyiki kayınvalidem değilsin yemiştik birbirimizi diyorum ona kaydirigubbakcemile3
senin saydığın kombinasyon uygun bence emirde aynen öyle giyiniyo:)
ayşecim hoşgeldin canım, benim tosbik gündüz çok az emiyo hatta emiyo mu emmiyo mu belli değil ama akşam 5 ten sonra memeden ayrılmıyo.
böyle bi huy edindi kendine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?