Kızlar benim tospiğe bi haller oldu, sabah 9.30'da uyumuştu. 12,30'da kalktı emdi 1'de geri uyudu hala da uyuor niye acaba? Bende acayip cins oldum ha. Fazla uyusa neden uyudu, az uyusa neden uyumadı diye başlıyoprum .
Ayşecim Elif'te en fazla 10 dk emiyor daha fazla emerse kusuyor zaten. 10 dakika olunca çekiyorum ben memeden. Zaten 10 dakikadan sonra başlıyo geviş getirmeye emzik niyetine :)
3 saatte bi bazen 2,5 saatte bi veriyorum. Ama mesala demin uyudu kaldı 4 saati buldu emmesi.
Ceylincik doyuyordur bence doymasa ağlar tekrar ister.
Doktorum bu gittiğimde artık daha hızlı doyacak telaş yapma, hem daha hızlı emecek hem de süt salgın artacak demişti bana.[/QUOT
kaydirigubbakcemile3doymasa yıkar ortalığı zaten dayanamıyo açlığa hiç ama yine az gelio bana sagıp dayıyorum biberonu agzınakaydirigubbakcemile3tesekkür ederim canım:içelim:
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar ..dualarınız kabul olsun bu mübarek gecede..
bende efenin üzerine penye battaniye örtüyorum uykudan uyanıncada penye yelek giydiriyorum bazen çok terlemiş oluyor bazende hiç terlemiyor ama sadece yanakları hep soğuk oluyor genelde..
sol gögüsümde 2 gündür sanki bir kitle var koltuk altımın ordan memenin ucuna kadar inanılmaz acıyor efeyi kucağıma aldığımda bile canım yanıyor emzirirken gözümden yaş geliyor doktoruma sordum antibiyotikle ağrı kesici verdi tam olarak ne olduğunu anlamadım ama bir kaç güne geçer dedi..
sanki sütler donmuş kalmış orda gibi bugün biraz daha iyiyim ilaç iyi geldi en azından yan yatabildim gece..
canım bende de bi kere büyük bi kitle gibi değil ama bir damar gibi yer taş gibi sertleşmişti, aynı göğsü üst üste üç kere emzirdim(pompa yoktu sen pompayla sağarak da olurdu ama) yine geçmedi elimle masaj yaparken birden akmaya başladı. Süt düğümlenmesi gibi bi şey olmuş. Elimle bastırdıkça şırıngayla fışkırtıyomuş gibi süt geliyodu. Boşalana kadar yaptım geçti. Ben de akan bi sütüm olduğunu görmüş oldumlaelaelaelaelae
az önce doktordan geldik. Tosunum gayet iyiymiş. Herşeyi evham yapıyorum dr. herşey yolunda deyince bir iki günüm rahat geçiyozemuszemus Boyumuz;65cm, kilomuz 7890gr
Bu arada kızlar bebek arabsı kullanıp memnun kalanlar modelini tavsiye edebilir mi? o kadar çok model var ki hangisini alacağımı şaşırdım. Çift yönlü mü, baston mu alsak ona da karar veremedim:uhm:
canım bende de bi kere büyük bi kitle gibi değil ama bir damar gibi yer taş gibi sertleşmişti, aynı göğsü üst üste üç kere emzirdim(pompa yoktu sen pompayla sağarak da olurdu ama) yine geçmedi elimle masaj yaparken birden akmaya başladı. Süt düğümlenmesi gibi bi şey olmuş. Elimle bastırdıkça şırıngayla fışkırtıyomuş gibi süt geliyodu. Boşalana kadar yaptım geçti. Ben de akan bi sütüm olduğunu görmüş oldumlaelaelaelaelae
az önce doktordan geldik. Tosunum gayet iyiymiş. Herşeyi evham yapıyorum dr. herşey yolunda deyince bir iki günüm rahat geçiyozemuszemus Boyumuz;65cm, kilomuz 7890gr
Bu arada kızlar bebek arabsı kullanıp memnun kalanlar modelini tavsiye edebilir mi? o kadar çok model var ki hangisini alacağımı şaşırdım. Çift yönlü mü, baston mu alsak ona da karar veremedim:uhm:
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar ..dualarınız kabul olsun bu mübarek gecede..
bende efenin üzerine penye battaniye örtüyorum uykudan uyanıncada penye yelek giydiriyorum bazen çok terlemiş oluyor bazende hiç terlemiyor ama sadece yanakları hep soğuk oluyor genelde..
sol gögüsümde 2 gündür sanki bir kitle var koltuk altımın ordan memenin ucuna kadar inanılmaz acıyor efeyi kucağıma aldığımda bile canım yanıyor emzirirken gözümden yaş geliyor doktoruma sordum antibiyotikle ağrı kesici verdi tam olarak ne olduğunu anlamadım ama bir kaç güne geçer dedi..
sanki sütler donmuş kalmış orda gibi bugün biraz daha iyiyim ilaç iyi geldi en azından yan yatabildim gece..
çok normal özgecim anları anlarına uymuyorki bazen saatler sürüyor uyumaları bazen yarım saat..
Amannn emziği kaptığı gibi geri uyudu, uykucu oldu maşallah bugün.
Nİdacım canım çok zor işin, bak sen yaramaz İlayda'ya, kucağa alışmış. Emir'de bir ara hep kucaktaydı. Aylin nasıl vazgeçirdi acaba?Bi sor istersen. Kanguru filan kullansan, ben kullanmadım ama evde onla taşıyanlar vardı sanırım. Ama o da nereye kadar?
bizimkide hep kucakçı , çok zor ya,
Allah yardımcın olsun nidacım
Evet kizlar,
kucak olayindan vazgecirmek lazim bu yumurcaklari...
Agladi agladi ,sonunda dayanamadim ,emdi uyudu simdi, yormak lazim bu minikleri sanirim...Umarim uyur bir kac saat...
benimde öle canım ama iki parmak kalınlığında falan..
dün bütün gün emzirdim pompaylada elimlede sağdım ılık duş aldım sıcak kompres yaptım resmek sütler fışkırdı ama hiç azalma olmadı canım ondan aradım doktoru antibiyotik kullanman lazım dedi oda şimdi daha iyiyim çok kötüydü ya geçer inşallah..
maşallah tosununa canım kocaman olmuş..
bizim bebek arabamız baston modeli travel sistem çok memnunum ben..
bebeğinin gözünden yaş gelmesini soracaktın doktora canım ne dedi merak ettim bende normalmiymiş..
Dünür bizimkiler iki tospik evlere sığmayacaklar maşşalah.Benim minnoşda 7700 olmuş boy da 62,, eee zaten damattan uzun olmasın dimi ya yerimseniben.
Ben baby 2 go proron kullanıyorum, acayip hafif (6 kg) baston tarzı çift yönlü ve tam yatabiliyor.tek elle kapanıp açılıyor. Aradığım kriterler bunlardı bi tek bu arabada buldum ben. memnunum tavsiye ederim dünürcüm buyrunnnnnnnnn
Amannn emziği kaptığı gibi geri uyudu, uykucu oldu maşallah bugün.
Nİdacım canım çok zor işin, bak sen yaramaz İlayda'ya, kucağa alışmış. Emir'de bir ara hep kucaktaydı. Aylin nasıl vazgeçirdi acaba?Bi sor istersen. Kanguru filan kullansan, ben kullanmadım ama evde onla taşıyanlar vardı sanırım. Ama o da nereye kadar?
haklısın nidacım güzel uyumaları için yormak lazım bende gezmeye çıkarıyorum oyun uynuyoruz biraz ondan sonra cok rahat uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?