2009 Haziran Anneleri!!

kızlarr maşhh bebeişleirnzie.. tosotslar desenize.. maşhh süphanalalhh..:))

nidacım bazen bebişler böyle oluyor.. ben pek kucağa almıyorum. alışmasın diye.. çok şükrü sorunumuz yok.. ama her bebek bir olmuyorki.. arda yapaıyorlar huysuzluk.. dert etme canım. geçer

Kızlar benim tospiğe bi haller oldu, sabah 9.30'da uyumuştu. 12,30'da kalktı emdi 1'de geri uyudu hala da uyuor niye acaba? Bende acayip cins oldum ha. Fazla uyusa neden uyudu, az uyusa neden uyumadı diye başlıyoprum .

canım bebekerin günü gününe uymuyor.. benimki bazı hiç açamıyor uykudan gözünü.. hatta diyorum gece yandık:))bazıda gündüz cin gibi oluyor.. uyumak nedir bilmiyor.. kendilerini kendileri ayarlıyorlar.. bunalrr.. zamane çocukalrı işte:))

Kızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum....
Bizim bu gün 3 ay kontrolümüz vardı rota aşımızıda yaptırdık ama moralim birazcık bozuldu...
benim kızım him 700 gr mın üstüne çıkamayacakmı ya anlamadım üstüne üstlük bu ay 600 gr almış...
Bana önerebileceğiniz bişey varmı kızlar??
Bizim sorunumuz kızım göğsümdeki sütü bitirmeden bırakıyo hiç sütü bitirene kadar emdiğini görmedim ondan sora kolaysa emzir....
Kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi besleyemiyorummu acaba?

ayy canım benim, anlayabiliyorum seni bendede olmuştu,, hatta okuduğum kadarıyla hepimizde olmuş, ağrısı çok fena oluyo haklısın..
masaja devam nilaycım, geçer inşallah hemencecik..
bu emzirmekte bayağı zormuş heee, allah yardımcımız olsun..
nazancım maşallaah kuzucuğuna, nazar değmesin...

ahh özgecim vazgeçmiş değil emircik kucak olayından, ama ana kucağına biraz daha alıştı, yarım saat duruyor..
nidacım oyun halısı biraz işime yaradı, vakit geçirebiliyoruz birazcıkta olsa...

yeşimcim saol canım, seninde kandilin kutlu olsun..
canikom 600 gr almış işte ne güzel maşallah bebişinede sütünede..
emir bir göğsümü az emince, ikinci emmede yine aynı göğsümü veriyorum ben. son süt denilen yağ orannı fazla olan sütüde alabilsin diye..
diğer göğsümde çok dolmuşsa onuda sağıp saklıyorum canım. böyle bir yöntem buldum kendime:))

aylincim çok sağol ya.....
iyi fikir bende öle yapim.
bu arada sağdığın sütü nasıl ve ne zaman kullanıyosun canım
benim için çok önemli bu gün psikolojim biraz bozuk çünki..

aylincim çok sağol ya.....
iyi fikir bende öle yapim.
bu arada sağdığın sütü nasıl ve ne zaman kullanıyosun canım
benim için çok önemli bu gün psikolojim biraz bozuk çünki..

Son düzenleme:
Nidacım bazı günler oluyo böyle belki senden ayrılmak istemiyodur, yapılması gerekn tüm şeyleri yapmışsın sen zaten. Umalım ki geçici bi durum olsun.

nazancim gecici 12. hafta sendromu bu.. kitaplar da ne yaziyorsa ilayda`nin durumuna uyuyor. bazi bebekler de daha uzun sürermis.13.haftadayiz

[naz&pıtırcık

Bu arada kızlar bebek arabsı kullanıp memnun kalanlar modelini tavsiye edebilir mi? o kadar çok model var ki hangisini alacağımı şaşırdım. Çift yönlü mü, baston mu alsak ona da karar veremedim:uhm:[/QUOTE]

canım ben quinny buzz kullanıyorum üç tekerlekli rahat hareket ediyor dönüşlerde falan da çok rahat memnunum bi araştır istersen..

Son düzenleme:
kızlar ben mayıs annelerinede katıldım, 22 mayıs ya yusuf kayra
ek gıdalara başlıcaz onlarda bişeyler öğrenelim iyi olur kaydirigubbakcemile2

bebişler bazen büyüme atağı yaşayabiliyolarmış, huysuzluk, uykusuzluk, sürekli emme isteği, sürekli kucak isteği ve ağlamaak..
bebişlerin ay dönemlerinde yeni kazandıkları yetenekleri hazmetme zamanıda diyebiliriz.
bizede olmuştu 3 aylık olduğumuzda..

yeşimcim ancak şimdi görebildim yazdığını, niye moralin bozuk canım senin, inşallah hemen düzelirsin tatlım.
sağdğım sütleri süt saklaba poşetine koyup derin dondurucuya atıyorum. 6 ay durma süresi varmış, dışarı falan çıkınca kullanıyorum.

kızlar ben mayıs annelerinede katıldım, 22 mayıs ya yusuf kayra
ek gıdalara başlıcaz onlarda bişeyler öğrenelim iyi olur kaydirigubbakcemile2

emel ne zaman başlıcan ek gıdalara canım.
daha erken değil mi?
6. ayda başlanıyor galiba di mi?
bana dr böyle devam ederse 1 yaşına kadar anne sütüyle devam ederiz dedi..

kızlar benim oglumda bu gün kendin e şarkı söyleye söyleye uyuyor.arada gazını çıkarmak için uyanıyor sonra tekrar uyuyor bi haller oldu bu gün bizim paşaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…