- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Dünür bizimkiler iki tospik evlere sığmayacaklar maşşalah.Benim minnoşda 7700 olmuş boy da 62,, eee zaten damattan uzun olmasın dimi ya yerimseniben.
Ben baby 2 go proron kullanıyorum, acayip hafif (6 kg) baston tarzı çift yönlü ve tam yatabiliyor.tek elle kapanıp açılıyor. Aradığım kriterler bunlardı bi tek bu arabada buldum ben. memnunum tavsiye ederim dünürcüm buyrunnnnnnnnn
Kizlar ,
hepinize cok tesekkür ederim ama ben cidden grip falan olmuyorum ,sadece ilaydayi tasimaktan heryerim et kesigi oldu, zilli hep tasinmak istiyor..su anda mesela yatagina koydum tasiyacak gücüm yok, aglayip duruyor..Uykuyla savas veriyor, sabahtan beri uyumadi 5:30 da kalktik...Böyle kucak kucak nereye kadar...Valla idmansizligim cikti ortaya, spor yapmak sart oldu artik...
Canim ben de yapiyorum dediklerini ama benim ki inatci valla...Bugün ciktik 2 saat disari, oyun oynadik evde..Benim ki memesiz uyumuyor...:kedi: Emzikde almiyor...
Kızlar benim tospiğe bi haller oldu, sabah 9.30'da uyumuştu. 12,30'da kalktı emdi 1'de geri uyudu hala da uyuor niye acaba? Bende acayip cins oldum ha. Fazla uyusa neden uyudu, az uyusa neden uyumadı diye başlıyoprum .
ayy canım benim, anlayabiliyorum seni bendede olmuştu,, hatta okuduğum kadarıyla hepimizde olmuş, ağrısı çok fena oluyo haklısın..hepinizin kadir gecesi mübarek olsun kızlar ..dualarınız kabul olsun bu mübarek gecede..
bende efenin üzerine penye battaniye örtüyorum uykudan uyanıncada penye yelek giydiriyorum bazen çok terlemiş oluyor bazende hiç terlemiyor ama sadece yanakları hep soğuk oluyor genelde..
sol gögüsümde 2 gündür sanki bir kitle var koltuk altımın ordan memenin ucuna kadar inanılmaz acıyor efeyi kucağıma aldığımda bile canım yanıyor emzirirken gözümden yaş geliyor doktoruma sordum antibiyotikle ağrı kesici verdi tam olarak ne olduğunu anlamadım ama bir kaç güne geçer dedi..
sanki sütler donmuş kalmış orda gibi bugün biraz daha iyiyim ilaç iyi geldi en azından yan yatabildim gece..
nazancım maşallaah kuzucuğuna, nazar değmesin...canım bende de bi kere büyük bi kitle gibi değil ama bir damar gibi yer taş gibi sertleşmişti, aynı göğsü üst üste üç kere emzirdim(pompa yoktu sen pompayla sağarak da olurdu ama) yine geçmedi elimle masaj yaparken birden akmaya başladı. Süt düğümlenmesi gibi bi şey olmuş. Elimle bastırdıkça şırıngayla fışkırtıyomuş gibi süt geliyodu. Boşalana kadar yaptım geçti. Ben de akan bi sütüm olduğunu görmüş oldumlaelaelaelaelae
az önce doktordan geldik. Tosunum gayet iyiymiş. Herşeyi evham yapıyorum dr. herşey yolunda deyince bir iki günüm rahat geçiyozemuszemus Boyumuz;65cm, kilomuz 7890gr
Bu arada kızlar bebek arabsı kullanıp memnun kalanlar modelini tavsiye edebilir mi? o kadar çok model var ki hangisini alacağımı şaşırdım. Çift yönlü mü, baston mu alsak ona da karar veremedim:uhm:
Amannn emziği kaptığı gibi geri uyudu, uykucu oldu maşallah bugün.
Nİdacım canım çok zor işin, bak sen yaramaz İlayda'ya, kucağa alışmış. Emir'de bir ara hep kucaktaydı. Aylin nasıl vazgeçirdi acaba?Bi sor istersen. Kanguru filan kullansan, ben kullanmadım ama evde onla taşıyanlar vardı sanırım. Ama o da nereye kadar?
Kızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum....
Bizim bu gün 3 ay kontrolümüz vardı rota aşımızıda yaptırdık ama moralim birazcık bozuldu...
benim kızım him 700 gr mın üstüne çıkamayacakmı ya anlamadım üstüne üstlük bu ay 600 gr almış...
Bana önerebileceğiniz bişey varmı kızlar??
Bizim sorunumuz kızım göğsümdeki sütü bitirmeden bırakıyo hiç sütü bitirene kadar emdiğini görmedim ondan sora kolaysa emzir....
Kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi besleyemiyorummu acaba?
Nidacım bazı günler oluyo böyle belki senden ayrılmak istemiyodur, yapılması gerekn tüm şeyleri yapmışsın sen zaten. Umalım ki geçici bi durum olsun.
kızlar ben mayıs annelerinede katıldım, 22 mayıs ya yusuf kayra
ek gıdalara başlıcaz onlarda bişeyler öğrenelim iyi olur kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?