2009 Haziran Anneleri!!

selam kızlar u mübarek kadir gecenizde bütün dualarınızn kabul olmasını diliorum.bu ay artık yeni haziran anneleri gelmeye başlar.rabbim isteyen herkese nasip eder inşllh...
arkadaşlar bizim yılan hikayesine dönen testlerimiz sonunda tamamlendı.gaita temiz çıktı ama idrarda iltihap varmışşş.ilaç tedavisi verdii 10 gün kullanıp 12ci gün bi daha test yapıcakmışız.
duocıd diye bi ilaç verdi dr.bunu kullanan varmı.çocuklar için agır değildir demiii.şu drlara bi türlü güvenemiyorum

Aylincim, sadece tattırmaya başlıcam 5. aya girince doktor dedi,
çok ta geç geçmek de iyi değilmiş ek gıdalara

ay nasıl tepki verecekler acaba yemeklere, çok merak ediyorum ben..
ilk gıdasını alırken videoya çekcem ben:))

arzucum gaita iyi çıkmış, inşallah 12. günde yapılan testinizde temiz çıkar rahatlarsın arzucum.
canım bebeğine ağır gelse dr yazar mı, ayrıca dr'a güvenmekten başka yapacağımız bişey yok, sonuçta bizde burda drlardan duyduklarımızı paylaşıyoruz..

ne bilin ya bu dra iim ısınmadı.sırf eve yakın testi göstürmamiz çabuk olur diye onu tercih ettik.20dkda ulaştırmak gerekşyo çünkü.
ama iyide kötüde olsa sonuçda kadın bu işi yapıyo.güvenmek zorundayım dediğin gibi.

ay maşallah canım ne güzel bişey.darısı başımıza valla

maşallaah ardaya kaydirigubbakcemile2

vallahi maşallahmı bilmiyorum ama şu gavisconu vermeye başladıgımdan beri sürekli uyuyor çocuk.vermedigim zmaanda kusmaya devam ediyor. offff ya napsam bilmemkişurubun tadı çok igrenç içtirene kadar hal başımdan geçiyo hamileyken midem bulana bulana içmiştim.oglumda sevmedi tadını benim gibi

nidacım ben 12 hafta senromu diye bişey duymadım neki bu
anlatsana biraz tatlım benim

Canim elimde burada cok meshur olan bir kitap var almanca...Orada bebeklerin gelisimi ile ilgili hersey adim adim yaziyor,,Mesela hangi haftalar da annelerine cok düskün olurlar, hangi haftadan itibaren artik daha az uyumaya baslarlar vs..Bu 12. haftada da uyku yok denecek kadar az, olsa da tilki uykusu, anne gögsünde uyuma ve diger insanlari yabancilama vs. gibi..Cumartesi günü bizimki büyükbabasini gördü kiyamet kopardi, agla agla mahvoldu yumurcak, kayinpederle valide de bozuldular tabii, sanki ben tembihledim el kadar cocuga ...delikafadulden

canım benim oğlumda idrar yolu enfeksiyonu geçirdi mikrop çok dirençli olduğu için biz bir hafta amikozit iğne kullandık. üç gün bekledikten sonra yine test yapıldı doktorumuz erkek bebeklerde tekrarlarsa ciddi sorunlara yol açıcağı için bir ay sonra tekrar test yapıcak. kaç gündür bende bu yüzden cok kötüyüm içimizin rahat etmesi için voiding yaptırmayı düşünüyorum ama bi taraftan da kıyamıyorum oğluma

evet canım hatırlıyorum seni benim kuzucumda dayanamadı annesinin sınavı olduğu gün çıktı geldi
nur sen de hoşgeldin canım aramıza

nur hoşgeldin canım aramıza

Nur hoşgeldin canım aramıza, ben de mayıs annesi oldum oğlum erken doğunca ama haziran annelerinin hepsi çok iyi :1hug:
hoşbuldum canlarım
canım hiç üzülme 6 aya kadar 600gramla 1 kilo arası normalmiş sadece anne sütü ile besliyorsun değil mi
benim sütüm çok az mecburen mama veriyorum çok üzüldüm ağladım ama elimden gelen bişey olmadısenağlamasenağlama

ii akşamlar...
ama kmsecikler yok
bnde çok yoruldum fakat bu sefer kızım yormadı
çarşıda gezmkten ve alışveriş yapmaktan yoruldum bu kezde:)

oh oh saadetcim gez bakalım,

iyi akşamlar heskesee, yorucu bi gündü benim için de,yine durmadı bugün küçük cadı, şimdi babası sallıyo içerde, inşallah gece bari yormaz beni, ama aç uyudu birazdan açar gözler, uykusu olunca kesinlikle ne mama ne meme almıyo yaa Çok üzgünüm çoook

kızlar bileniniz vardır mutlaka ama ben ilk kez denedim, baklavalık hazır yufkadan börek yaptım, çok harika oldu, tavsiye ederim,

ben de kaçıyorum artık, biraz da dua edelim bu gece, herkese hayırlı kandiller, dualarınızda bizi de unutmayın, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

herkese hayırlı kandillerrr
valla çağatay 10 dk dan hiç az emmiyoo
ben saatle vermeye daha geçen ay başlamıştım
faydasını gördüm
ama yine de kilo alamıyoruz
hiç dırmuyo ki eli kolu bacağıııı çok hareketli aynen karnımdaki gibi kudurukkk
ama boyu uzun sırık nolcakkk
babasına çekmişş
bu arada yorumlar için çok sağolunnn
evvettt bana benziyo bıdığımm hehe babamız çatlıyo kıskançlıktannn
demek çağatay da ondan bu ara kucak delisi oldu nidacım 3 ay doldu ama yeni başladı bizde
ama öle yabancılaması yok herkese boncuk dağııtyo bıdık anası gibi güler yüzlü eşşekkk
hadi ancak bu kadar girebildim hata vermeye başaldı bile pc öpt siziii

gelen hemencecik kaçmış bakıyorum..
emirkom ufak bir kestirme yapıyo..
bende makineye çamaşır attım onlar yıkansın kısa programda asayım hemencecik..
yarın akşam kayınvalidemler iftara gelicekler, zeytinyağlı fasulye koydum ocağa oda bugünden hallosun dedim..
yani bu saatte gün benim için yavaşlamadı bileeee:)))
emirde oyun halısında uyudu, almaya kıyamadım...

sekerler herkese hayırlı kandıller
ben gunsaymaya basladım bayramda kocıs ben ve mınık cadı bodruma gıdıyoruz bakalım ılk oteltatılımız nasıl gecıcek

puset soran arkadasım
ben maxı cosı quinny buzz aldım ve cok pısman oldum 1400 tl cıvarı bır para verdık acılıp kapanması cok zor vede cok agır en kısa zamanda hafıf bır puset alıcam ben mclaren almayı dusunuyorum bence pusetın en ıyısı en hafıfı

pınar cnm gcmısı yenı okudum gecmıs olsun cok uzuldum yangına neysekı allah korumus
kılzar bu arada bızdede asırı konak oldu bugun mustelanın konak kremını aldım yarın denıycem

evet canım benim 1 numara zeynep 40 günlükken kullandı canım
sadece tadı kötü içmek istemiyolar
tükürüyorlar içinde şırıngaya benzeyen bebeğin kilosuna göre ilaç çektiğin bir aparat var onu kullanarak ağzına azar azar verirsen iyi olur su içiriyorsan arkasından su içir yada emzir

kızlar benim oglumda bu gün kendin e şarkı söyleye söyleye uyuyor.arada gazını çıkarmak için uyanıyor sonra tekrar uyuyor bi haller oldu bu gün bizim paşaya

bizim kızında ablası bugün o na oyun öğretti çok hoşuna gitti
çok gülüyor kahkaha atıyor naniknanik
ablasının kreşte öğrendiği bir oyun karşısında hareketleriyle yapıyor
ben yapınca o kadar etkili olmuyo:umursamaz:

günaydın annişleeer, bu gece kızım güzel uyudu maşallah, ama ben kötü bi gece geçirdim, yatak odam rutubetli, üşüyoruz diye kızımla oturma odasına taşındık gece, yan odada da komşunun 5 aylık bebeği var, gece çığlık çığlığa ağladı, annesi babası zaten ayakta zavallılar, ama inşaatı yapanlar nasıl çalmışsa artık sanki aynı odada uyuyoruz, beni uyku tutmadı bi türlü, sonra gece 3 de geri odamıza kaçtık.
çok sinir oluyorum şu inşaatları yapanlara, duvar mı yapıyolar kağıt mı belli değil yaa lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…