kızlar benim oglumda bu gün kendin e şarkı söyleye söyleye uyuyor.arada gazını çıkarmak için uyanıyor sonra tekrar uyuyor bi haller oldu bu gün bizim paşaya
Aylincim, sadece tattırmaya başlıcam 5. aya girince doktor dedi,
çok ta geç geçmek de iyi değilmiş ek gıdalara
selam kızlar u mübarek kadir gecenizde bütün dualarınızn kabul olmasını diliorum.bu ay artık yeni haziran anneleri gelmeye başlar.rabbim isteyen herkese nasip eder inşllh...
arkadaşlar bizim yılan hikayesine dönen testlerimiz sonunda tamamlendı.gaita temiz çıktı ama idrarda iltihap varmışşş.ilaç tedavisi verdii 10 gün kullanıp 12ci gün bi daha test yapıcakmışız.
duocıd diye bi ilaç verdi dr.bunu kullanan varmı.çocuklar için agır değildir demiii.şu drlara bi türlü güvenemiyorum
kızlar benim oglumda bu gün kendin e şarkı söyleye söyleye uyuyor.arada gazını çıkarmak için uyanıyor sonra tekrar uyuyor bi haller oldu bu gün bizim paşaya
ay nasıl tepki verecekler acaba yemeklere, çok merak ediyorum ben..
ilk gıdasını alırken videoya çekcem ben:))
arzucum gaita iyi çıkmış, inşallah 12. günde yapılan testinizde temiz çıkar rahatlarsın arzucum.
canım bebeğine ağır gelse dr yazar mı, ayrıca dr'a güvenmekten başka yapacağımız bişey yok, sonuçta bizde burda drlardan duyduklarımızı paylaşıyoruz..
ay maşallah canım ne güzel bişey.darısı başımıza valla
maşallaah ardaya kaydirigubbakcemile2
nidacım ben 12 hafta senromu diye bişey duymadım neki bu
anlatsana biraz tatlım benim
selam kızlar u mübarek kadir gecenizde bütün dualarınızn kabul olmasını diliorum.bu ay artık yeni haziran anneleri gelmeye başlar.rabbim isteyen herkese nasip eder inşllh...
arkadaşlar bizim yılan hikayesine dönen testlerimiz sonunda tamamlendı.gaita temiz çıktı ama idrarda iltihap varmışşş.ilaç tedavisi verdii 10 gün kullanıp 12ci gün bi daha test yapıcakmışız.
duocıd diye bi ilaç verdi dr.bunu kullanan varmı.çocuklar için agır değildir demiii.şu drlara bi türlü güvenemiyorum
evet canım hatırlıyorum seni benim kuzucumda dayanamadı annesinin sınavı olduğu gün çıktı geldicanım ben doktoruma dedimki geçtiğini nasıl anlarım oda dediki gözünden yaş gelmeyecek..
istersen sen sor canım doktoruna efeninde artık ağlayınca gözünden yaş gelmiyor..
hoşgeldin canım aramıza bende temmuz annesiydim hatta ilk temmuz annesiydim topiği bile ben açmıştım ama haziran annesi oldum:)))
nur sen de hoşgeldin canım aramıza
nur hoşgeldin canım aramıza
hoşbuldum canlarımNur hoşgeldin canım aramıza, ben de mayıs annesi oldum oğlum erken doğunca ama haziran annelerinin hepsi çok iyi :1hug:
canım hiç üzülme 6 aya kadar 600gramla 1 kilo arası normalmiş sadece anne sütü ile besliyorsun değil miKızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum....
Bizim bu gün 3 ay kontrolümüz vardı rota aşımızıda yaptırdık ama moralim birazcık bozuldu...
benim kızım him 700 gr mın üstüne çıkamayacakmı ya anlamadım üstüne üstlük bu ay 600 gr almış...
Bana önerebileceğiniz bişey varmı kızlar??
Bizim sorunumuz kızım göğsümdeki sütü bitirmeden bırakıyo hiç sütü bitirene kadar emdiğini görmedim ondan sora kolaysa emzir....
Kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi besleyemiyorummu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?