2009 Haziran Anneleri!!

günaydın herkese, nasılsınız bugün
müminecim bizim yan tarafta yan binanın mutfağı hiç takırtı eksik olmuyor bizimde
ben bugün camları sileyim diyorum tabi yusuf kayra izin verirse

şekerkız canım kolay gelsin, artık napıcaz bilmiyorum, eşim ya o odanın duvarına köpük yapalımdiyo, ya da yatak odasına nem alıcı cihazlar varmış ondan alıcaz

bu arada dün kontrolümüz vardı, kızım 5700 gr olmuş ama boyu benim gibi kısa olucak sanırım daha 58 cm (

yok canım bizimkinde öyle bi aparat yok.şişede toz halinde ona ölçüyle su katıyosun.çalkayaıp bi ay kaşıgı içiyo.ilaçın kokusu güzel kiraz tadı eklenmiş

geçmiş olsun canım.inşllha tez zamanda iyilşir.iğne yaptırmkada çok zor oluyo.el kadar bebeişler.ben ilaç kullanmaya bile kıyamıyorum ama rabbim daha beterindensakınsın tabi.halimize yinede çok şükürler

kızlar benim cadı kızım baya hareketlendi.ellerinden tutunca direk kendini zorlayarak kalkmaya çalışıyo.bende onu belinden tutarak 10saniye falan oturmasına izin veriyorm.çok hoşuna gidiyo.sizdede aynı şeyler oluyomu.yoksa ben biraz erkenmi başladım ama kendi yapıyo.
bide bi kaç gündür alt dudagını emmeye başladı.çok komik ya.hergün değişik bişeyler yapıyo...

günaydın fıstıklarrrr.....
arzucumm evet irem de hergeçn gn farklı bişeyler keşfediyor bende on hayretle izliyorumm
ama hiç oturtmadmm
zamanının gelmediğini düşünüyorum daha.

benim kızımda yapıyo canım ellerinden tutunca ama sık yapmıyorum küçükler daha ama çok hoşuna gidiyo

günaydın kızlar, benim cadı gece nöbete diktii bizi. 4'te uyandı, 6.30'da savaş halinde uyuttum. Hiç yapmazdı, dün annemlere bıraktım akşam 3 saate yakın yoktum huzursuzlandı mı acaba? Sabahta biraz önce ağlaya ağlaya uyudu çok huzursuz bugün. Emeli 1 saat olmuştu tekrar emzirmek zorunda kaldım. Rahatsız olmaz inşallah.

arzucum bende hiç oturmasına izin vermiyorum ama benimkide elinden tutunca kalkmaya çalışıyor..bir kaç ay daha sabredicez sonra oturacaklar minnoşlar..
özge bende veriyorum istediği zaman hiç saatli emzirmedim daha ..

merhaba kızlar dün bir sürü alıntı yaptım tam yazıcam bizimki ciyakladı şimdi de yazılanları okudum ama bizim cadı yine ağlıyo kendinize iyi bakın

valla ben mızlandığında veriyorum ama almıyo acıkmayınca kafasını çeviriyo
ancak acıkınca alıyo o da en az 2 saat alıyo
sizin bebişler daha tombiş maşallah sanırım benim bıdığım çok iştahlı değil ama emdiğinda şükürler olsun uzun emiyo
sütüm mü gelmiyo da uzun emiyo dedim ama o bıraktığında mememi sıkınca süt çıkıyo sanırım süt geliyo demek bu
bugün sabah aşımı oldum
çağatayı da kontrol etti hemşiremiz
sanırım kilo almış kendi dr muzla sağlık ocağının tartısı arasında 150 gr fark var
buna göre çağatay 1 haftada 320gr almış inşallah bu ay yine 1 kilo alır ama boyu yine yarım cm uzamış sırık oğlumunnn
işte böle
geçen ay 400 gr aldı diyince aile hekimi çok az almış sütünmü yok dedi yoo var dedim 6.5 cm uzamış deyince yanlış ölçümdür dedi sonra hemşire ölçünce hımm demekki uzuyo dedii
hemen mama ver dicekler bu dr lar ne kötüler yaaa
allahtan çağatayın dr u az da kilo alsa 6 ay süte devam dedi mama ancak kilo verirse dedii işte böleee
akşam gezmeler gitcez
ya benim oğlum bi yere gidince bayılmış gibi uyuyo sonra da bumu yaramaz diyolaar nazar değiyo eve gelince hiç durmuyo
gezginci olcak heraldeee

Kizlar selam,

bizim kizi dün 16 saatin üzerine zor güc uyuttum...O da benim yanimda yatti, bir de beni kontrol ediyor gözlerini acmis , orada miyim degil miyim diye...Tabii ben cok huzursuz yattim, ilayda benim yanimda yatinca...Ben de bebekken öyleymisim, tarih tekerrür ediyor iste...

benim kızda cok fena yastıksız yatırdıgımda falan yan dönüyor yüz üstü kapanıyor ellerinden tutunca ayaga kalkıyor.oturtturmak problem olur mu ki ben bazen oturtuyorum kucagıma falan uzun degil ama.

Canlarım günaydın...
nasılsınız??bebişler nasıl???biz bugün süt kardeşimize gidiyoruz...oğlum çok huysuz bugün umarım akşama doğru geçer huzursuzluğu...

merhaba kzlar 1 haftadır yoktum camlarım yapıldı kızımız üşümesin diye.bende geçmişe baktım pınarcım çok geçmiş olsun didocum sizede allah kolaylık versin canım.gerçekten herşeyin başı sağlık allah evletlarımıza bizlere sağlık güç kuvvet.versin
bende çok heycanlıyım kızlarrr cuma allahın izniyle istanbula uçuyoruz kızımla ordanda bursaya memleketime gdicem 1 sene oldu gitmeyeli hamile kalınca cesaret edemedim gitmeye.uçağa binince sanırım emzirmem gerekiyormuş kızı bnde ilk defa binicem umarım iiy gecer yolculuk zaten 45dak sürüyomuş.şimdiden hazırladım bavulumu okadar ihatiyacım varki değişikliğe anlatamam kızlar.çok bunaldım bi gideyim hemen bebişi annemlere atıcam dinlenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…