evet canım benim 1 numara zeynep 40 günlükken kullandı canım
sadece tadı kötü içmek istemiyolar
tükürüyorlar içinde şırıngaya benzeyen bebeğin kilosuna göre ilaç çektiğin bir aparat var onu kullanarak ağzına azar azar verirsen iyi olur su içiriyorsan arkasından su içir yada emzir
canım benim oğlumda idrar yolu enfeksiyonu geçirdi mikrop çok dirençli olduğu için biz bir hafta amikozit iğne kullandık. üç gün bekledikten sonra yine test yapıldı doktorumuz erkek bebeklerde tekrarlarsa ciddi sorunlara yol açıcağı için bir ay sonra tekrar test yapıcak. kaç gündür bende bu yüzden cok kötüyüm içimizin rahat etmesi için voiding yaptırmayı düşünüyorum ama bi taraftan da kıyamıyorum oğluma
bu arada dün kontrolümüz vardı, kızım 5700 gr olmuş ama boyu benim gibi kısa olucak sanırım daha 58 cm(
benim kızımda yapıyo canım ellerinden tutunca ama sık yapmıyorum küçükler daha ama çok hoşuna gidiyokızlar benim cadı kızım baya hareketlendi.ellerinden tutunca direk kendini zorlayarak kalkmaya çalışıyo.bende onu belinden tutarak 10saniye falan oturmasına izin veriyorm.çok hoşuna gidiyo.sizdede aynı şeyler oluyomu.yoksa ben biraz erkenmi başladım ama kendi yapıyo.
bide bi kaç gündür alt dudagını emmeye başladı.çok komik ya.hergün değişik bişeyler yapıyo...
şekerkız canım kolay gelsin, artık napıcaz bilmiyorum, eşim ya o odanın duvarına köpük yapalımdiyo, ya da yatak odasına nem alıcı cihazlar varmış ondan alıcaz
benim kızda cok fena yastıksız yatırdıgımda falan yan dönüyor yüz üstü kapanıyor ellerinden tutunca ayaga kalkıyor.kızlar benim cadı kızım baya hareketlendi.ellerinden tutunca direk kendini zorlayarak kalkmaya çalışıyo.bende onu belinden tutarak 10saniye falan oturmasına izin veriyorm.çok hoşuna gidiyo.sizdede aynı şeyler oluyomu.yoksa ben biraz erkenmi başladım ama kendi yapıyo.
bide bi kaç gündür alt dudagını emmeye başladı.çok komik ya.hergün değişik bişeyler yapıyo...
valla ben mızlandığında veriyorum ama almıyo acıkmayınca kafasını çeviriyo
ancak acıkınca alıyo o da en az 2 saat alıyo
sizin bebişler daha tombiş maşallah sanırım benim bıdığım çok iştahlı değil ama emdiğinda şükürler olsun uzun emiyo
sütüm mü gelmiyo da uzun emiyo dedim ama o bıraktığında mememi sıkınca süt çıkıyo sanırım süt geliyo demek bu
bugün sabah aşımı oldum
çağatayı da kontrol etti hemşiremiz
sanırım kilo almış kendi dr muzla sağlık ocağının tartısı arasında 150 gr fark var
buna göre çağatay 1 haftada 320gr almış inşallah bu ay yine 1 kilo alır ama boyu yine yarım cm uzamış sırık oğlumunnn
işte böle
geçen ay 400 gr aldı diyince aile hekimi çok az almış sütünmü yok dedi yoo var dedim 6.5 cm uzamış deyince yanlış ölçümdür dedi sonra hemşire ölçünce hımm demekki uzuyo dedii
hemen mama ver dicekler bu dr lar ne kötüler yaaa
allahtan çağatayın dr u az da kilo alsa 6 ay süte devam dedi mama ancak kilo verirse dedii işte böleee
akşam gezmeler gitcez
ya benim oğlum bi yere gidince bayılmış gibi uyuyo sonra da bumu yaramaz diyolaar nazar değiyo eve gelince hiç durmuyo
gezginci olcak heraldeee[/QUOTE
canım çagatay boya verdigi için kilo alamıyor bence sütünden dolayı degildir sütün geliyorsa verme sakın mama bu doktorlarda mama firmalarıyla ortak mı ne hemen mama öneriyorlar.uzun boylu yakışıklı bi delikanlı olacak inşallah çagtayımız
iyi günler herkese
benim yaramazı uyuttum makinaya çamasır atmam eve makina tutup
toz almam gerekiyor ama bugün tembelligim üstümde mirmirmirmir
kızlar benim dogumda sonra dizlerim cok agrımaya başladı oturup kalkarken
cok zorlanoyorum emzirdigim için kalsiyummu kaybediyorum acaba
kem,klerim zayıfmı düşüyor anlamadımfisfisfisfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?