2009 Haziran Anneleri!!

hyrlı yolculuk şimdiden derinden..
evet cnm uçak kalkerken ve inerken emzir yada emzik ver mutlaka
kulakları etkilenmesin prensesin

derinden iyi yolculuklar canım, biz de cumartesi sahurda yola çıkıcaz nasip olursa, antalyaya annemlere gidicez, acayip heyecan yaptım amayaa, kızın valizini hazırlamaya başladım, nerdeyse dolabın tamamını koyucam galiba :))
zaten önce kayınvalidemlere gidicez, onlar da bayramda köyde oluyo, inşallah üşütmeyiz bebişi, eşimle anlaştık, sadece 2 gün kalıcaz köyde, ama umarım sonra ana korkusu baskın gelmez, yok annem küser kalalım derse, çok kötü bozuşuruz sanırım kocişle lmaz:

nida canım inşallah çabuk düzelir kızın, bunların da her haftası ayrı sendrom canım, ve bizim gibi bazı anneler de hepsini teker teker yaşıyo malesef (
neyse sağlıklı olsunar da geçen günlerde çekilenler hemen unutuluyo

ooo herkes gezmeye gidiyor bu bayram,
inşallah bütün bebişler uslu durur :ecrin_bebek:

Semoşum bilgisayarınız düzeldimi sonunda, maşallah uzun boylu delikanlıya

Yasemincim benimde dizlerim aynı öyle oturup kalkarken çok ağrıyor, kilolara bağlıyorum ben ama kalsiyum eksikliğindenmi olurmuş ??
bir tek cam sildim daha onuda zar zor sildim, arkaya uzanırken katlanıyor ya diz çok canım acıyo

selamlar canlar..
geçmişi okuyamadım, akşama iftara misafirlerim var ancak hazırlandım. yemeklerim işlerim bitti, masamıda hazırladım, ufak tefek yapılacaklar kaldı.
sizler nasılsınız bakalaım, bi geçmişe bakayım emir izin verirse..

yok canim uyumadi, cok savasti uyumak icin dalmak icin ama uyumadi...bugünde yüz üstü yatirdim ,sanki benim gögsümde uyuyormus hissi vermek icin, ise yaradi valla masallah epeyidir uyuyor fistik...

Canıımmm sana msn den yazdım...öptüm ikinizide...

saol canım geçti çok şükür.. zaten o iğne oluyorken onunla beraber bende ağlıyordum ama dediğin gibi allahım daha kötüsünden korusun bütün bebeklerimizi..

uyuyamadı demek ilayda kızımızz
biraz daha büyüsünler herşey daha düzene grcekkk..
şimdi ble farkediyorum kızımdannn...

kızlar çok zor durumdayım. elif emziksiz uyamıyor. ama sabahtan beri emziği reddediyor.emmek istiyo da ememiyo gibi.ama mememi emiyor. uykuya dalamadı tabi yarım saate emmek istiyo emzik olmaynca. çıldırmak üzereyim. ağzına baktım yara yok. ne yapacağımı şaşırdım. zorla verince emziği katılır gibi ağlamaya başlıo.

bir derdi var demekki kuzunun, ,ağrısı falan olmasın, bebekler kendilerini güvende hissediyorlarmış emerken, yusuf kayrada hastaydı ya kaç gündür sürekli emmek istedi

selam kizlar , benim bebek de huzursuz bugun, bikac haftadir sanki duzelmisti huyu, eskiye mi donuyoruz ne, ustelik haftaya ise basliyorum boyle olursa biraz zor calisirim

selam kizlar , benim bebek de huzursuz bugun, bikac haftadir sanki duzelmisti huyu, eskiye mi donuyoruz ne, ustelik haftaya ise basliyorum boyle olursa biraz zor calisirim

dünürüm, napıyon, karşılaşamıyoruz bi türlü, üzüyo mu ege seni demek, güven olmuyo ki bebişlere tam düzeldi derken arkadan vuruyo hainler,
benim kızın da bugün hiç iştahı yok, bi türlü emmek istemiyo ( senağlama

Canıımmm sana msn den yazdım...öptüm ikinizide...

canim gördüm yazamadim..ben de öptüm sizi ..

uyuyamadı demek ilayda kızımızz
biraz daha büyüsünler herşey daha düzene grcekkk..
şimdi ble farkediyorum kızımdannn...

Canim bugün de tüm gün uyudu hala uyuyor, emmek icin uyandi sadece...

Canim büyüme krizleri yasiyor minikler...Sabredecez artik...

bütün annelere ve bebişlere iyi geceler inşallah bebeişlerimiz bizi güzelce uyuturlar benden sonra gelecek olan arkadaşada kocaman öpücükler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…