2009 Haziran Anneleri!!

valla nilaycım benim minnoşum güzel uyuyorda benim uykum kaçtı ben uyuyamıyorum inşallah bende güzel bi uyku çekerim iyi geceler

herkese günaydın,biz de 1 kere kalktık emmek için sabah 7 de de uyandık.herkese güzel bir gün olsun inşallah...

günaydın herkesee, biz malesef saat başı kalktık bu gece, oysa dün sadece 2 kere kalkmıştı, umarım gündüz bari güzel uyur bebişim, herkese güzel bi gün diliyoruum,

öyle böyle derken ramazan da geçti bi oruç tutamadan (,
nasıl öderiz sonra bilmiyorum, oruç da herkesle birlikte tutunca güzel ve rahat geçiyo

günaydınlarr.. canım sorm bnde hiç tutamamdım.. zaten sütütm öyle böyle.. tutsam hele hiç olıcaktı.. böyle bile artık günde 1 bazı iki kez mama veriyorum(nşiye azaldı anlamıyorum(bende kısmetse kışın tutumayı düşünüyorum bu borçları(

canım bizimki de uzun süredir aynı dediğin gibi emziği almıyo ama emmek istiyo elini emiyo bazen elini yakalayamayınca da çok ağlıyo dişlerinin kaşınmasına bağlıyorum ben çekicez artık dişleri çıkana kadar.

benim de dizlerim çok ağrıyo ben de sürekli evde oturmaya bağlamıştım hareketsizlikten diye düşünmüştüm.

bu arada kızlar akşam arkadaşlar çağırdı gittik daha kapıda onları görürü görmez bizimki bir çığlık feryat ben bile sakinleştiremedim. o kadar çok ve uzun ağladı ki elleri titremeye başladı çocuk sürekli evde iyice yabanileşmiş. yabancılara artık gitmiyo ağlıyo napıcam ben ya babaannesi gelip bakıcak ya ona da alışmazsa çünkü babadayken bile sürekli gözü bende beni arıyor.akşam ağlaya ağlaya uyuttuk .kafayı yiycektim

of şimdi yatırdım arkamı döndüm başladı ağlamaya,dalana kadar 3-4kez uyanıyo.eee hanı nerde herkes?kimse yok mu ?

kızlar dün akşam diger oglum geldi .bi görseydiniz muhabbetlerini yan yana yatırdık bi konuşmalar anlatamam .birbielerinin elleriyle oynayıp durdular. aglama olaylarıda çok ilginçti biri sustu biri agladı daha sonra nöbeti digeri geri aldı. ama genel olarak sakindiler çok şükür uyku saatleride gelince uyudular zaten.ama batuhan ve arda birbirlerinin dillerinde anlıyorlar . karşılıklı aguuuulaşıp durdular
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
erkek çocuklar anneye daha düşkün olurlarmış ama bizimkiler kesinlikle ayrım yapmıyor

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

kardeşler muhabbetteler.pek bi yerinde keyifleri muhabbetleri koyumu koyu yani

kız pınar iyiki dogurmuşsun be bu şeker pareyi. yanaklara bak kuzum kuzumusun sen.kocaman maaşallah oglullarımıza

çok tatlılar ya ne güzel anlaşmışlar tosuncuklar ikisinede maşallah..
anneler iyi anlaşıyor babalarda anlaşmış oğullarda ohh süper valla Allah bozmasın muhabbetinizi sizede kocaman bir maşallah..

slm herkese
ay çok yoruldum ama değdi tabii
kızım uyurken süpürge yaptım bir tek salon kalmışken uyandı onuda uyanıkken süpürdüm iremde beni seyretti
daha sonra ana kucağına koydum yerleri sildikçe yanımda gezdirdim irem hanımıdaa
böylece ana kız zar zorda olsa btrdik tmzliği...
şimdide uyuyor hanım kızımmm :)

havavcım pınarcım çok şekersiniz
maşallah oğullarınızaa daaa
kk kardeşliğii :enbuyukkk:

muminecigim canim gorusemedik valla, pek izin vermiyor ege, azracigimin da istahi yok demek, bir iki gun egede de olmustu, sonra gecti, azranin da gecer canim, sen nasilsin?

çok tatlılar ya ne güzel anlaşmışlar tosuncuklar ikisinede maşallah..
anneler iyi anlaşıyor babalarda anlaşmış oğullarda ohh süper valla Allah bozmasın muhabbetinizi sizede kocaman bir maşallah..
sol canım amin canım allah bozmasın
saol tatlım yaşasın kk kardeşligi gerçektende.ohhh misgibi otur sende evinde bızdıklarla zor oluyo ama degiyo valla
havacim pinarcim cok yakisikli ogullariniz, ne guzel sizin dostlugunuz, bir omur surer insallah

çok yakışıklılar demi teyzesi.amin canım nişallah kara kediler uzak olsun.ama eminimki bizim ogullar kardeşler ya sürecek yani. maşallah bütün kk bebeklerineeeeeeeeeeeeee

muminecigim canim gorusemedik valla, pek izin vermiyor ege, azracigimin da istahi yok demek, bir iki gun egede de olmustu, sonra gecti, azranin da gecer canim, sen nasilsin?

sağol canım, iyiyim, sanırım üşüttük bebişi biraz gazı var,

ve kızlaar, yarından sonra gece son sahurda yola çıkıcaz, sanırım iki hafta falan uğrayamayacağım topiğe, ama hepinizi çok özlicem (

havva, pınar maşallah kuzularınıza, çook tatlılar, kardeşlikleri bi ömür sürsün, birbirlerini unutmasınlar inşallah

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ama okucam nasılsınız benim moralim sıfır kızım doğru düzgün kilo almamış 5 400 de kalmış 365 gram almış her görende bu nekadar küçük bakamamışsın onu ver çorba ver diyen bile oldu doysun diye insan ne yapacağını şaşırıyo bide beni emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ya sütüm olmasa neyse dicem ama var 2 gün önce anneannemizi kaybettik onun üzgünlüğüde var üzerimizde çok kötü bi hafta geçiriyorum hayırlısı bakalım bayramdan sonra ilk işim dr a gitmek olucak ve artık ne önerecekse bize onu uygulayacğım şimdilik idareten bi mama alıcam sonrada dr un önerdiğini kullanıcam bide doymadığı için ne doğru düzgün uyuyo nede susuyo hep ağlıyo mızıklıyo off kafama taktım iyice bide her gören aynısını diyince dahada köü oldum yani anlıcanız ben iyi bakamamışım kızıma mafoldumbenmafoldumben

cemrecim öncelikle başın sağolsun cnm
anneanne yazmışın büyükanne sanırım..
allah rahmet eylesn mekanı cennnet olsun cnm...
cnm kızın seni emmek istemiyorsa sağ sütünü ver biberonlaa
belkide yoruluo süt gelene kadar ondan bırakıyor seni olabilir...
bk cnm irem hanım beni emmedi zayıf doğunca hiç uğraşmadım emsin diye kg kaybetmesinden yada almamasından idaha iyidir diye sağdım biberonla verdim hep doğduğundan beri...
anne sütü alsın varsın biberonla alsın cnmm
bence mamayı denemedn önce sütün varsa sağ ver biberonla hemen farkedeceğini umuyorum kgsnii...

sağma işi yada biberonu dezenfekte etme,pompayı dezenfekte etmek derken biraz zorlasada direk annelerini emen bebeklere göre hiç gücüme gtmiyor önemli olan anne sütü alsın yavrularımız ha süt olmaz mama verriz o ayrıı tabiii..
bide çevremde irem beni ememeynce sağrak verdiğimde herkes süt kesilir bilmem bir sürü şey atmışlardı tutmuşlardı çok bilmişlerrr!
allahım rızkını verdikçe ve düzenli sağdıkça kesilceğini düşünmüyorum
en azından 6 ay alsa sütümü oda kar kızım içinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…