günaydın herkesee, biz malesef saat başı kalktık bu gece, oysa dün sadece 2 kere kalkmıştı, umarım gündüz bari güzel uyur bebişim, herkese güzel bi gün diliyoruum,
öyle böyle derken ramazan da geçti bi oruç tutamadan(,
nasıl öderiz sonra bilmiyorum, oruç da herkesle birlikte tutunca güzel ve rahat geçiyo
kızlar çok zor durumdayım. elif emziksiz uyamıyor. ama
günaydınn kızlar bizimki artık biraz daha geç kalkamaya başladı 2 gündür yatak keyfi yapıyorum aylardan sonra maşallah diyeyim.
sabahtan beri emziği reddediyor.emmek istiyo da ememiyo gibi.ama mememi emiyor. uykuya dalamadı tabi yarım saate emmek istiyo emzik olmaynca. çıldırmak üzereyim. ağzına baktım yara yok. ne yapacağımı şaşırdım. zorla verince emziği katılır gibi ağlamaya başlıo.
benim de dizlerim çok ağrıyo ben de sürekli evde oturmaya bağlamıştım hareketsizlikten diye düşünmüştüm.ooo herkes gezmeye gidiyor bu bayram,
inşallah bütün bebişler uslu durur :ecrin_bebek:
Semoşum bilgisayarınız düzeldimi sonunda, maşallah uzun boylu delikanlıya
Yasemincim benimde dizlerim aynı öyle oturup kalkarken çok ağrıyor, kilolara bağlıyorum ben ama kalsiyum eksikliğindenmi olurmuş ??
bir tek cam sildim daha onuda zar zor sildim, arkaya uzanırken katlanıyor ya diz çok canım acıyo
dünürüm, napıyon, karşılaşamıyoruz bi türlü, üzüyo mu ege seni demek, güven olmuyo ki bebişlere tam düzeldi derken arkadan vuruyo hainler,
benim kızın da bugün hiç iştahı yok, bi türlü emmek istemiyo( senağlama
sol canım amin canım allah bozmasınçok tatlılar ya ne güzel anlaşmışlar tosuncuklar ikisinede maşallah..
anneler iyi anlaşıyor babalarda anlaşmış oğullarda ohh süper valla Allah bozmasın muhabbetinizi sizede kocaman bir maşallah..
saol tatlım yaşasın kk kardeşligi gerçektende.ohhh misgibi otur sende evinde bızdıklarla zor oluyo ama degiyo vallaslm herkese
ay çok yoruldum ama değdi tabii
kızım uyurken süpürge yaptım bir tek salon kalmışken uyandı onuda uyanıkken süpürdüm iremde beni seyretti
daha sonra ana kucağına koydum yerleri sildikçe yanımda gezdirdim irem hanımıdaa
böylece ana kız zar zorda olsa btrdik tmzliği...
şimdide uyuyor hanım kızımmm :)
havavcım pınarcım çok şekersiniz
maşallah oğullarınızaa daaa
kk kardeşliğii :enbuyukkk:
havacim pinarcim cok yakisikli ogullariniz, ne guzel sizin dostlugunuz, bir omur surer insallah
muminecigim canim gorusemedik valla, pek izin vermiyor ege, azracigimin da istahi yok demek, bir iki gun egede de olmustu, sonra gecti, azranin da gecer canim, sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?