2009 Haziran Anneleri!!

slm ceemre, yalnız değilsin bu konuda benimde oğlum bu ay kilo almamış fazla her gören dediğin gibi bu cocyk zayıf biraz sütün mü az gibi bir sürü laf söyleyip sinirimi bozuyorlar. ben her yolu deniyorum doğduğundan beri sütümü sağıyorum mama veriyorum ama bu aralar anne sütünü bile biberonla içmiyo sadece meme emiyor ve sürekli kusuyor napıcağımı şasırdım ve her gecen gün moralim daha çok bozuluyor ama en azından doktorumuz sağlıklı bi sorunu yok deyip rahatlatıyor..

canım yalnız değilsin aynı dert bendede var.1aydır içim içimi iyiyo.kızım 400gr almış.bizimki bide çok ama çok kusuyo.zar zor idrar ve gaita testi yapıldı.kız çocukları idrara yollarından çabuk enfeksiyon kapıyomuş.bildiğim halde çok dikkat etmişdim ama yinede kapmışız.şimdi antibiyotiğe başladık.
bizim sanırım kustugundan kilo almıyo.kusmasıda enfeksiyondan olabilirmiş.şimdi kusmayı engellemeye çalışcaz.
bende çok üzülüyorum.herkes bu nası 3aylık diyo.hepsini dövesim geliyo.benimde sütüm yeterli oldugunu düşünüyorum o yüzden mamaya geçmeyi düşünmüyorum.bakalım inşllh biran önce toparlar bebklerimiz

ben kraftın matrıx modelini aldım çok da memenunum travel sistem baston tipi çok kullanışlı özellikleri de çok iyi

canım çok saol başsağlığın için sütümü sağıp verdim içiyo ki hiç bebek buna hayır demez biberon dolu dolu verdiği için sütü hemen içip doyuyo bide bi güzel uyuyo ama beni bırakmasından korkuyorum amacım 2 yaşına kadar emzirmek beni emsin anne sütünden yararlanabileceği kadr yararlansın sonra bıraksada artık büyümüş olucak tabi bende diyorum aç kalmasındansa biberonla alsın anne sütünü ama alsın yani doysun büyüsün sağlıkla işte tek korkum bırakması kimden duysamki burdada öyle bi konu açmıştım biberonla anne sütü ile herkeste aynı şeyi dedi verme bırakır alışır diye ki şimdi tam herşeye alışma zamanı o yüzden vermek istemiyorum kaşıkla vereyim desem onada sabredemiyo ağlıyo susturmak mümkün olmuyo ama herhalde tek çözüm biberonla sütümü sağmak olucak ve bunu dr lada görüşücem bakalım o ne dicek ya doysun büyüsünde varsın olsun biberona alışsın ama anne sütünü alsın ne farkeder dimi

yaa evet en büyük korkumuz o zaten sütümüzün azalması inş da azalmaz artar evet seni bırakır diyolar biberona alışmasın sağıp verme geceleri zor olur diyolar evdesin ne gerek var diyolar diyolarda diyolar bide dr um dedi diyorum yok o dr da çok bilmiş bebek minyon tipli olurmu şimdi tostoparlak olması lazımdı evet kilosu az ama gelişimi iyi ve bi sorunu yok hastalık gibi sadece emmiyor oda zamanla olucak inş öyle ümid ediyorum allahtan istiyorum allahımk rızkını veriyoda benim kızım bide güzelce emse bide emmeyince memede yeni sütü hazırlamıyo azcık emiyosa azcık geliyo süt bezleri o kadar çalışıyo ne yapcam bilmem inş düzelir yaa

insanın elinde olan bişeymi her bebek birmi onlar alışmış toparlak bebek görmeye az zayıf bebk görünce sütün yetmio doymuyo öylede böyle zaten üzülüyoruz bide üstümüze geliyo canım benimkinde çok kusmuyo normal yani aşırı değil ama bi sorunu yok sadece mememi emmiyo azcık sonra ağlayarak bırakıyo anlamıyorum neden böyle yapıyo seninkinin kusması geçerse düzelir kilosa seninki emiyodur benimki emmiyo tek sorun o emse güzel kilo alıcak ama emmiyor ne yapcamı şaşırdım biberonla versem bırakır korkusu var kaşıkla versem hemen ağlıyo mama versem sütüm varken mamaya ne gerek var anne sütünü alsın istiyorum karmakarışık kafm ne yapcam diye düşünüyorum bayram sonrası hemrn dr a götürücem başka yolu yok inş seninkide düzelir allah yardım etsin hepimize

cemrecim başın sağ olsun
ayrıca canım öyle konuşan çok olur aldırış etme benimde ilk kızım minikti emmezdi minyondu ayrıca herkez bana diyordu bakamasmışsın sütün yetmiyo falan filan kendini strese sokma canım bebnekler 1 ay iyi kişlo alıyorsa diğer ay almayabilir

Napıosunuz canlarım?? biz gezdik bugün ... şimdi geldik eve ... yorulmuşum çok fena...

ah cemrem üzme tatlım kendini bu kadar sen meme vermeye devam et bence.eninde sonunda karnı doyana kadar emicek.doktorada sor bakalım belki iştahını azaltan bi durum vardır . ama biberondan olunca içiyor diyorsun demi.iştahı yerinde oo zaman agzında pamucuk felan yok demi. öyle oldugunda reddiklerini düşünüyorum bi bak bakalımbelki ondan yapıyordur.
başınız saosun canım allah geride kalanlara ömür versin.yapraklar dökülmeye başladıdemi şimdi. offf ya sonbahar işte

Cemrecim başınız sağolsun..allah sizlere ömür versin...
Kilo olayına gelince Batuhandada başta aynısını yaşamıştık...sütüm az ve yaramayan süt olduğu için çocuğum kilo almayı bırak kilo vermişti....sakın o dedi bu dedi diye kulak asma laflara...yıpranırsın...bugün bi dışarı çıktık kadının biri çok kalın üstü soy diyo başkası görüyor bu çocuk çok çıplak giydir dio boğacaktım kadınları...aptamil en güzel mama ben çok memnunum aptamil 1 ver hemen toparlar...anne sütünüde kesme ama...nacizane fikrim bu...

havvacım pınarcım maşallah tosunlara çok tatlısınız.alla muhabbetinizi bozmasın.

hülyacım başın sagolsun canım.diğer insanların saçma sapan sözlerini takma kafana.çok bilmişler.
benim kızımda bu ay az kilo almış 500 gr 6 kilo olmuş dr normal herşeyi iyi dedi.
önemli olan saglıklı olması

bizimde dün pinomokok aşısı yapıldı dün ateşliydi buğünde varazcık var
yarın sahurdan sonra yolculuk var bayrama gitcez.

Canımcımmm saolasınnn hepimiz inşalah...

kızlar geçen webanne de okudum kusan bebekler kg yi az alırmış..
kusmadan kaynaklanıyormuş kg azlığııı..

cnm evet biberon verince seni bırakabilir ama uzman tvdede seyretmiştim 6 8 haftadan sonra biberonla verilsede bazen sütünüz yinede memeyi reddetmez diyordu bebeklerr
bnm irem gününden biberon aldığı için memeyi doğal olarak tanımadığı blmediği için kabullenmiyor almıyorda..
ama bunada şükür çok şkr sütümü bi şekilde alıyor..
bu arada cnm allah rızklarını verdiği müddetçe ve düzenli sağma işlemi yapıldığı sürece sütün kesilceğini düşünmüyorumm..

canım üzme kendini her bebek tonbiş olacak diye bir kural yokki bazı anne sütleri kilo aldırır bazıları aldırmazmış önemli olan yarasın bebeğe varsın az kilo alsın sağlığı iyi olduktan sonra ne önemi var 6 aylık olunca ek gıdalara geçicekler o zaman toparlar zaten sen emzirmeye devam et bence..milletin ağzı var konuşuyor boşversene sinir oluyorum zaten o çok bilmiş insanlara kilosu iyi olsada söyleyecek şeyler buluyorlar canım onları hiç takma kafana maşallah kızına.
yok be saadetcim sağmakla çoğalıyor süt kim demiş kesilir diye..
bu insanlar neden sallıyorlar ben anlamıyorumki moral bozmayı ne kadar çok seviyor bazıları..nerdeyse 3 buçuk aylık oldu iremcim bu zamana kadar annesinin sütü yetiyorsa demekki sağdıkça azalmıyormuş bile aman çok olsun hepimizin sütleri maşallah diyelim
ben kraftın matrıx modelini aldım çok da memenunum travel sistem baston tipi çok kullanışlı özellikleri de çok iyi

evet bende aynısından kullanıyorum çok memnunum..kaydirigubbakcemile5

günaydın millet, umarım herkes iyidir,
bugün kadın geliyo evim temizlenicek, bayram temizliğim hallolucak, gerçi bayramı evde geçirmicem ama olsun, bebiş uyanıkken onla ilgilenmekten, uyurken de ses yapmıyayım diye uğraşmaktan ev evlikten çıkmıştı iki haftada,

hülya canım başın sağolsun, bebişine de kilo konusu illa kafaya takılıyo, ama bebğin sağlıklıysa, sorun değil, ama sağıp verebilirsin sütünü, ben 1 aylıkkenden beri hem mama veriyorum biberonla, günde 1 veya iki kere de sütümü sağıp veriyorum artsın diye, memeyi reddetmedi çok şükür, hatta bazan biberonu reddediyo yaramaz, yani korkma, önemli olan bi şekilde sütünü alması bebeğinin

ben geldim kızlar hepinizi çok özledimmmm

ama havva (zuzu) sema ve sibelden haberlerinizi alıyordum saolsunlar onlar aradılar numaralarını alabildim

şimödilik çıkıyorum bana msj atıp merak edenlere tesekkür ederim hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorummm

Canlarım günaydın ...
nasılsınız??geceniz iii geçmiştir umarım...
bugün çok işimiz var...hazırlık yapıcaz...
akşama oğlumun müstakbel kertiği Çağla ve dünürümüz Mine ve eşi gelio...
Batuhan çok mutlu hissedio sanırım ....

Merhaba kızlar nasılsınız? ben de bayram temizliği yapıyorum bugün, bizde pek durmucaz evde ama temiz dursun,

Narencim hoşgeldin, seni merak ediyordum bende, ben başka bir arkadaşımın numarasını naren diye kaydetmişim, senin doğumunda aradım, annemi oldun canım diyorum şaşırdı kız, o da yeni düşük yaptı , çok fena oldu yani (

Hülyacım başınız sağolsun canım üzme kendini bencede sağıp biberonla ver sütünü

dünürümm , anneanneyemi gidiyorsunuz, iyi yolculuklar canım sanada, öptüm gelinimle ikinizi Şeniz

bu arada çoook tatlılar süt kardeşler maşallah , ne güzelde anlaşmışlar, dostluğunuz ömür boyu sürsün Havvacım, Pınarcım

Günaydın tatlış, nasılsın?
Batuşum sevincek sevgülüsü geliyo demek :) Mine niye hiç girmiyo topiğe, selam söyle bizdende dünürüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…