merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ama okucam nasılsınız benim moralim sıfır kızım doğru düzgün kilo almamış 5 400 de kalmış 365 gram almış her görende bu nekadar küçük bakamamışsın onu ver çorba ver diyen bile oldu doysun diye insan ne yapacağını şaşırıyo bide beni emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ya sütüm olmasa neyse dicem ama var 2 gün önce anneannemizi kaybettik onun üzgünlüğüde var üzerimizde çok kötü bi hafta geçiriyorum hayırlısı bakalım bayramdan sonra ilk işim dr a gitmek olucak ve artık ne önerecekse bize onu uygulayacğım şimdilik idareten bi mama alıcam sonrada dr un önerdiğini kullanıcam bide doymadığı için ne doğru düzgün uyuyo nede susuyo hep ağlıyo mızıklıyo off kafama taktım iyice bide her gören aynısını diyince dahada köü oldum yani anlıcanız ben iyi bakamamışım kızıma mafoldumbenmafoldumben
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ama okucam nasılsınız benim moralim sıfır kızım doğru düzgün kilo almamış 5 400 de kalmış 365 gram almış her görende bu nekadar küçük bakamamışsın onu ver çorba ver diyen bile oldu doysun diye insan ne yapacağını şaşırıyo bide beni emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ya sütüm olmasa neyse dicem ama var 2 gün önce anneannemizi kaybettik onun üzgünlüğüde var üzerimizde çok kötü bi hafta geçiriyorum hayırlısı bakalım bayramdan sonra ilk işim dr a gitmek olucak ve artık ne önerecekse bize onu uygulayacğım şimdilik idareten bi mama alıcam sonrada dr un önerdiğini kullanıcam bide doymadığı için ne doğru düzgün uyuyo nede susuyo hep ağlıyo mızıklıyo off kafama taktım iyice bide her gören aynısını diyince dahada köü oldum yani anlıcanız ben iyi bakamamışım kızıma mafoldumbenmafoldumben
canım bende de bi kere büyük bi kitle gibi değil ama bir damar gibi yer taş gibi sertleşmişti, aynı göğsü üst üste üç kere emzirdim(pompa yoktu sen pompayla sağarak da olurdu ama) yine geçmedi elimle masaj yaparken birden akmaya başladı. Süt düğümlenmesi gibi bi şey olmuş. Elimle bastırdıkça şırıngayla fışkırtıyomuş gibi süt geliyodu. Boşalana kadar yaptım geçti. Ben de akan bi sütüm olduğunu görmüş oldumlaelaelaelaelae
az önce doktordan geldik. Tosunum gayet iyiymiş. Herşeyi evham yapıyorum dr. Herşey yolunda deyince bir iki günüm rahat geçiyozemuszemus boyumuz;65cm, kilomuz 7890gr
Bu arada kızlar bebek arabsı kullanıp memnun kalanlar modelini tavsiye edebilir mi? O kadar çok model var ki hangisini alacağımı şaşırdım. çift yönlü mü, baston mu alsak ona da karar veremedim:uhm:
cemrecim öncelikle başın sağolsun cnm
anneanne yazmışın büyükanne sanırım..
allah rahmet eylesn mekanı cennnet olsun cnm...
cnm kızın seni emmek istemiyorsa sağ sütünü ver biberonlaa
belkide yoruluo süt gelene kadar ondan bırakıyor seni olabilir...
bk cnm irem hanım beni emmedi zayıf doğunca hiç uğraşmadım emsin diye kg kaybetmesinden yada almamasından idaha iyidir diye sağdım biberonla verdim hep doğduğundan beri...
anne sütü alsın varsın biberonla alsın cnmm
bence mamayı denemedn önce sütün varsa sağ ver biberonla hemen farkedeceğini umuyorum kgsnii...
sağma işi yada biberonu dezenfekte etme,pompayı dezenfekte etmek derken biraz zorlasada direk annelerini emen bebeklere göre hiç gücüme gtmiyor önemli olan anne sütü alsın yavrularımız ha süt olmaz mama verriz o ayrıı tabiii..
bide çevremde irem beni ememeynce sağrak verdiğimde herkes süt kesilir bilmem bir sürü şey atmışlardı tutmuşlardı çok bilmişlerrr!
allahım rızkını verdikçe ve düzenli sağdıkça kesilceğini düşünmüyorum
en azından 6 ay alsa sütümü oda kar kızım içinn...
canım yalnız değilsin aynı dert bendede var.1aydır içim içimi iyiyo.kızım 400gr almış.bizimki bide çok ama çok kusuyo.zar zor idrar ve gaita testi yapıldı.kız çocukları idrara yollarından çabuk enfeksiyon kapıyomuş.bildiğim halde çok dikkat etmişdim ama yinede kapmışız.şimdi antibiyotiğe başladık.
bizim sanırım kustugundan kilo almıyo.kusmasıda enfeksiyondan olabilirmiş.şimdi kusmayı engellemeye çalışcaz.
bende çok üzülüyorum.herkes bu nası 3aylık diyo.hepsini dövesim geliyo.benimde sütüm yeterli oldugunu düşünüyorum o yüzden mamaya geçmeyi düşünmüyorum.bakalım inşllh biran önce toparlar bebklerimiz
havvacım pınarcım maşallah tosunlara çok tatlısınız.alla muhabbetinizi bozmasın.
hülyacım başın sagolsun canım.diğer insanların saçma sapan sözlerini takma kafana.çok bilmişler.
benim kızımda bu ay az kilo almış 500 gr 6 kilo olmuş dr normal herşeyi iyi dedi.
önemli olan saglıklı olması
bizimde dün pinomokok aşısı yapıldı dün ateşliydi buğünde varazcık var
yarın sahurdan sonra yolculuk var bayrama gitcez.
slm ceemre, yalnız değilsin bu konuda benimde oğlum bu ay kilo almamış fazla her gören dediğin gibi bu cocyk zayıf biraz sütün mü az gibi bir sürü laf söyleyip sinirimi bozuyorlar. ben her yolu deniyorum doğduğundan beri sütümü sağıyorum mama veriyorum ama bu aralar anne sütünü bile biberonla içmiyo sadece meme emiyor ve sürekli kusuyornapıcağımı şasırdım ve her gecen gün moralim daha çok bozuluyor ama en azından doktorumuz sağlıklı bi sorunu yok deyip rahatlatıyor..
kızlar geçen webanne de okudum kusan bebekler kg yi az alırmış..canım yalnız değilsin aynı dert bendede var.1aydır içim içimi iyiyo.kızım 400gr almış.bizimki bide çok ama çok kusuyo.zar zor idrar ve gaita testi yapıldı.kız çocukları idrara yollarından çabuk enfeksiyon kapıyomuş.bildiğim halde çok dikkat etmişdim ama yinede kapmışız.şimdi antibiyotiğe başladık.
bizim sanırım kustugundan kilo almıyo.kusmasıda enfeksiyondan olabilirmiş.şimdi kusmayı engellemeye çalışcaz.
bende çok üzülüyorum.herkes bu nası 3aylık diyo.hepsini dövesim geliyo.benimde sütüm yeterli oldugunu düşünüyorum o yüzden mamaya geçmeyi düşünmüyorum.bakalım inşllh biran önce toparlar bebklerimiz
canım çok saol başsağlığın için sütümü sağıp verdim içiyo ki hiç bebek buna hayır demez biberon dolu dolu verdiği için sütü hemen içip doyuyo bide bi güzel uyuyo ama beni bırakmasından korkuyorum amacım 2 yaşına kadar emzirmek beni emsin anne sütünden yararlanabileceği kadr yararlansın sonra bıraksada artık büyümüş olucak tabi bende diyorum aç kalmasındansa biberonla alsın anne sütünü ama alsın yani doysun büyüsün sağlıkla işte tek korkum bırakması kimden duysamki burdada öyle bi konu açmıştım biberonla anne sütü ile herkeste aynı şeyi dedi verme bırakır alışır diye ki şimdi tam herşeye alışma zamanı o yüzden vermek istemiyorum kaşıkla vereyim desem onada sabredemiyo ağlıyo susturmak mümkün olmuyo ama herhalde tek çözüm biberonla sütümü sağmak olucak ve bunu dr lada görüşücem bakalım o ne dicek ya doysun büyüsünde varsın olsun biberona alışsın ama anne sütünü alsın ne farkeder dimi
yaa evet en büyük korkumuz o zaten sütümüzün azalması inş da azalmaz artar evet seni bırakır diyolar biberona alışmasın sağıp verme geceleri zor olur diyolar evdesin ne gerek var diyolar diyolarda diyolar bide dr um dedi diyorum yok o dr da çok bilmiş bebek minyon tipli olurmu şimdi tostoparlak olması lazımdı evet kilosu az ama gelişimi iyi ve bi sorunu yok hastalık gibi sadece emmiyor oda zamanla olucak inş öyle ümid ediyorum allahtan istiyorum allahımk rızkını veriyoda benim kızım bide güzelce emse bide emmeyince memede yeni sütü hazırlamıyo azcık emiyosa azcık geliyo süt bezleri o kadar çalışıyo ne yapcam bilmem inş düzelir yaa
insanın elinde olan bişeymi her bebek birmi onlar alışmış toparlak bebek görmeye az zayıf bebk görünce sütün yetmio doymuyo öylede böyle zaten üzülüyoruz bide üstümüze geliyo canım benimkinde çok kusmuyo normal yani aşırı değil ama bi sorunu yok sadece mememi emmiyo azcık sonra ağlayarak bırakıyo anlamıyorum neden böyle yapıyo seninkinin kusması geçerse düzelir kilosa seninki emiyodur benimki emmiyo tek sorun o emse güzel kilo alıcak ama emmiyor ne yapcamı şaşırdım biberonla versem bırakır korkusu var kaşıkla versem hemen ağlıyo mama versem sütüm varken mamaya ne gerek var anne sütünü alsın istiyorum karmakarışık kafm ne yapcam diye düşünüyorum bayram sonrası hemrn dr a götürücem başka yolu yok inş seninkide düzelir allah yardım etsin hepimize
canım üzme kendini her bebek tonbiş olacak diye bir kural yokki bazı anne sütleri kilo aldırır bazıları aldırmazmış önemli olan yarasın bebeğe varsın az kilo alsın sağlığı iyi olduktan sonra ne önemi var 6 aylık olunca ek gıdalara geçicekler o zaman toparlar zaten sen emzirmeye devam et bence..milletin ağzı var konuşuyor boşversene sinir oluyorum zaten o çok bilmiş insanlara kilosu iyi olsada söyleyecek şeyler buluyorlar canım onları hiç takma kafana maşallah kızına.merhaba kızlar geçmişi okuyamadım ama okucam nasılsınız benim moralim sıfır kızım doğru düzgün kilo almamış 5 400 de kalmış 365 gram almış her görende bu nekadar küçük bakamamışsın onu ver çorba ver diyen bile oldu doysun diye insan ne yapacağını şaşırıyo bide beni emmiyo birazcık emiyo ağlayarak bırakıyo ya sütüm olmasa neyse dicem ama var 2 gün önce anneannemizi kaybettik onun üzgünlüğüde var üzerimizde çok kötü bi hafta geçiriyorum hayırlısı bakalım bayramdan sonra ilk işim dr a gitmek olucak ve artık ne önerecekse bize onu uygulayacğım şimdilik idareten bi mama alıcam sonrada dr un önerdiğini kullanıcam bide doymadığı için ne doğru düzgün uyuyo nede susuyo hep ağlıyo mızıklıyo off kafama taktım iyice bide her gören aynısını diyince dahada köü oldum yani anlıcanız ben iyi bakamamışım kızıma mafoldumbenmafoldumben
yok be saadetcim sağmakla çoğalıyor süt kim demiş kesilir diye..sağma işi yada biberonu dezenfekte etme,pompayı dezenfekte etmek derken biraz zorlasada direk annelerini emen bebeklere göre hiç gücüme gtmiyor önemli olan anne sütü alsın yavrularımız ha süt olmaz mama verriz o ayrıı tabiii..
bide çevremde irem beni ememeynce sağrak verdiğimde herkes süt kesilir bilmem bir sürü şey atmışlardı tutmuşlardı çok bilmişlerrr!
allahım rızkını verdikçe ve düzenli sağdıkça kesilceğini düşünmüyorum
en azından 6 ay alsa sütümü oda kar kızım içinn...
ben kraftın matrıx modelini aldım çok da memenunum travel sistem baston tipi çok kullanışlı özellikleri de çok iyi
Canlarım günaydın ...
nasılsınız??geceniz iii geçmiştir umarım...
bugün çok işimiz var...hazırlık yapıcaz...
akşama oğlumun müstakbel kertiği Çağla ve dünürümüz Mine ve eşi gelio...
Batuhan çok mutlu hissedio sanırım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?