2009 Haziran Anneleri!!

daha önce okumamıştım, çok beğendim, ağladım, hemen anneme mail attım, o da ağladı :a015:

nidacım bn okumuştum daha önce ama tkrar okumanın zevkine varamayacaktımm ben anne olmasaydım....

off ya hala ağlıyo susmadı bi türlü sallıyorum olmuyo emzireyim diyorum olmuyo emzik veriyorum atıyo uyutuyorum 2 dk sonra gözler açık ağlamaya başlıyo off ya ne yapcam ben susmak bilmiyo başım ağrıdı valla ya

selam arkadaşlar
bugün bende de temizlik var bittim valla
biraz süpür uyandı koş mama ver oyna sonra tekrar iş
böyle yap bırak işler yürümüyor aman canım olsun olduğu kadar artık

yola çıkan herkese hayırlı yolculuklar olsun
narencim sende hoşgeldin tatlım
cemrecim başınsağolsun canım üzülme benim kızımın da kilo alımı az dr umuz minyon olacak dedi
ablası böyle değilkdi ama bak iki kardeş bile birbirine benzemiyor
dedikleri gibi arkadaşların sağlığı yerinde olsun dimi

herkesi öpüyorum yarın arife koşuşturmasından yazamam belki
şimdiden bayramınız mübarek olsunnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

nidacım ya çok degerli bi paylaşımdı canım teşekkürler agladım rahatladım oh beeeeeeeeeee

hülyacım başın sağolsun öncelikle..
bana kalırsa da mama takviyesi yapmanda bir sakınca yok..seni emmeyi bırakacagını da sanmıyorum..illaki tombiş olacak diye birsey yok saglıklı olduktan sonra o bunu demiş bu şunu demiş bosver..hem beğenen onu öyle beğendiopuyorumnanaktan...çıtı pıtı gelinim benimmkaydirigubbakcemile3

benimki de bu ay neredeyse kilo almamıs..bende günde 2 defa mama veriyorum artık..zaten çalıstığım için sütümü sağıp bırakıyorum ..bakıcımız biberonla veriyor..eve geldiğim zamanlarda da beni emmeyi reddetmedi henüz..

Hiç kaşıkla vermeyin bence çok zor oluyor. Benim kızımda 3 aylık. Doğduğundan beri hem mama veriyorum, hemde emziriyorum. Henüz memeyi bırakmaya niyeti yok gibi. Aventin biberonunu tavsiye ediyorum, süt az geldiği için anne göğsüne en yakın olanıymış.

Canım sen daha iyi bilirsin ama bence önce bir süt sağma makinası al. Medela mini elektrikliyi yada avent manueli tavsiye ederim. Sütünün miktarına bak, eğer yeterliyse sütünü sağıp biberonla vermeyi dene. Bu aylarda sanırım günde 750 ml.ye yakın içmeliler. Ona rağmen kilo alımı azsa doktorunun tavsiyesi ile mamaya geçersin. Ayrıca 5400 bence hiçte kötü bir kilo değil. Benim kızım 3 aylık, bugün doktor kontrolü vardı, kilosu 6300. Doktor kızdı 6 aylık bebeğin kilosuna gelmiş, mama verme dedi. Kof şişmanlık olacağına bırak sağlıklı zayıf olsun

benım oglumda masallah 7 kılo :)
zaten 4 kılo dogmustu ama gel gorkı hıc gostermıor 7 kılo oldugunu babası gıbı kemıklı masallah :)
ben sadece anne sutu verıyorum . bıde mamaversem demekkı 10 kılo olucak

çok güzel nidacım bende okumuştum daha önce..

maşallah canım benimkide 7 kiloyu geçti sadece anne sütü alıyor.. yarın doktor kontrolümüz var bakalım tam olarak kaç kilo olmuş..

saol canım benim drumda aynısını dedi minyon tipli olucak taa hamileyken bile dr um demişti kilolu tombik bi bebek olmıcak zayıf bi bebek olucak demişti öylede oldu evet 5 parmağın 5 i bile bir değil annem diyo çok zayıf diye bende diyorum minyon tipli az kilo alıyo diye yok öyle olurmu beni çileden çıkartıyolar sonra tartışıyoruz sonrada kötü oluyorum yaa ablamlarda aynısını diyo onlarlada tartış önüme gelenle tartışıyorum bebek doğdu doğalı çok agrasifim ya klava:

saol tatlım mama aldık ve kaşıkla vermeye başladım yatırdım beşiğe yarısını döke döke içti mecbur içti yoksa aç kalacak ama içirdim doydu şükür şimdide uyutmyaa çalışıyorum ki uyudu sanırım evet dünürcüm çıtı pıtı bi kız olucak yani dimi beğenen beğendi amann saldım çayıra mevlam gayıra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla denedim canım çok zor olmadı yatırdım beşğine verdim içti bi güzel doydu karnı bıdışımın biberona alıştığı için vermek istemiyorum zaten doğru düzgün emmiyo bide biberona alışırsa yandım ben hiç emmez bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum inş allah kalbime göre verirde 2 yaşına kadar emer allah izin verirse olur hayırlısı bakalım

sağma makineside alıcam canım evet zayıf ve sağlıklı olması daha iyi ebe 400 yada 500 gram alır daha fazlasını bekleme normal dedi hiçde kötü değil kilosu şişman bi bebek olucana zayıf olsun zamanla alır dedi içim rahatladı bende boşverdim alır zamanla sütümü sağdım canım yeterli yani sütüm var ama emen yok oda olur allahın izniyle kızım düzelir inş zaten şurda en fazla 3 ay daha sadece anne sütü ondan sonra ek gıda takviyesi olucak hem emicek hem meyve püresi sebze püresi mama felanda yiyecek 3 ay daha sıkıcam dişimi hem o zaman bölede yapmaz umarım sabır allah büyüktür

Canlarım günaydın ,
geceniz nasıl geçti??
bizim misafirlerimiz vardı biliosunuz :)
Benim oğlum fosur fosur uyudu Çağlacıkta azıcık onu izledi baktı uyanmıyo oda uyudu...
Minenin hepinize çok selamı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…