Merhaba kızlar nasılsınız? ben de bayram temizliği yapıyorum bugün, bizde pek durmucaz evde ama temiz dursun,
Narencim hoşgeldin, seni merak ediyordum bende, ben başka bir arkadaşımın numarasını naren diye kaydetmişim, senin doğumunda aradım, annemi oldun canım diyorum şaşırdı kız, o da yeni düşük yaptı , çok fena oldu yani(
Hülyacım başınız sağolsun canım üzme kendini bencede sağıp biberonla ver sütünü
dünürümm , anneanneyemi gidiyorsunuz, iyi yolculuklar canım sanada, öptüm gelinimle ikinizi Şeniz
bu arada çoook tatlılar süt kardeşler maşallah , ne güzelde anlaşmışlar, dostluğunuz ömür boyu sürsün Havvacım, Pınarcım
Günaydın tatlış, nasılsın?
Batuşum sevincek sevgülüsü geliyo demek :) Mine niye hiç girmiyo topiğe, selam söyle bizdende dünürüne..
annaaa, kimsecik yok, herkes bayram temizliğinde mi, öyleyse kolay gelsin kızlar,
dunurum ben varim, antalyaya gidiyorsun demek, iyi yolculuklar, azra uzmez umarim sizi, benim de niyetim vardi ailemin yanina gitmeye ama cesaret edemedim, uzak biraz, iyi bayramlar dilerim canim
cemrecim başın sağ olsun
ayrıca canım öyle konuşan çok olur aldırış etme benimde ilk kızım minikti emmezdi minyondu ayrıca herkez bana diyordu bakamasmışsın sütün yetmiyo falan filan kendini strese sokma canım bebnekler 1 ay iyi kişlo alıyorsa diğer ay almayabilir
Napıosunuz canlarım?? biz gezdik bugün ... şimdi geldik eve ... yorulmuşum çok fena...
ah cemrem üzme tatlım kendini bu kadar sen meme vermeye devam et bence.eninde sonunda karnı doyana kadar emicek.doktorada sor bakalım belki iştahını azaltan bi durum vardır . ama biberondan olunca içiyor diyorsun demi.iştahı yerinde oo zaman agzında pamucuk felan yok demi. öyle oldugunda reddiklerini düşünüyorum bi bak bakalımbelki ondan yapıyordur.
başınız saosun canım allah geride kalanlara ömür versin.yapraklar dökülmeye başladıdemi şimdi. offf ya sonbahar işte
havvacım pınarcım maşallah tosunlara çok tatlısınız.alla muhabbetinizi bozmasın.
hülyacım başın sagolsun canım.diğer insanların saçma sapan sözlerini takma kafana.çok bilmişler.
benim kızımda bu ay az kilo almış 500 gr 6 kilo olmuş dr normal herşeyi iyi dedi.
önemli olan saglıklı olması
bizimde dün pinomokok aşısı yapıldı dün ateşliydi buğünde varazcık var
yarın sahurdan sonra yolculuk var bayrama gitcez.
kızlar geçen webanne de okudum kusan bebekler kg yi az alırmış..
kusmadan kaynaklanıyormuş kg azlığııı..
cnm evet biberon verince seni bırakabilir ama uzman tvdede seyretmiştim 6 8 haftadan sonra biberonla verilsede bazen sütünüz yinede memeyi reddetmez diyordu bebeklerr
bnm irem gününden biberon aldığı için memeyi doğal olarak tanımadığı blmediği için kabullenmiyor almıyorda..
ama bunada şükür çok şkr sütümü bi şekilde alıyor..
bu arada cnm allah rızklarını verdiği müddetçe ve düzenli sağma işlemi yapıldığı sürece sütün kesilceğini düşünmüyorumm..
canım üzme kendini her bebek tonbiş olacak diye bir kural yokki bazı anne sütleri kilo aldırır bazıları aldırmazmış önemli olan yarasın bebeğe varsın az kilo alsın sağlığı iyi olduktan sonra ne önemi var 6 aylık olunca ek gıdalara geçicekler o zaman toparlar zaten sen emzirmeye devam et bence..milletin ağzı var konuşuyor boşversene sinir oluyorum zaten o çok bilmiş insanlara kilosu iyi olsada söyleyecek şeyler buluyorlar canım onları hiç takma kafana maşallah kızına.
yok be saadetcim sağmakla çoğalıyor süt kim demiş kesilir diye..
bu insanlar neden sallıyorlar ben anlamıyorumki moral bozmayı ne kadar çok seviyor bazıları..nerdeyse 3 buçuk aylık oldu iremcim bu zamana kadar annesinin sütü yetiyorsa demekki sağdıkça azalmıyormuş bile aman çok olsun hepimizin sütleri maşallah diyelim
evet bende aynısından kullanıyorum çok memnunum..kaydirigubbakcemile5
günaydın millet, umarım herkes iyidir,
bugün kadın geliyo evim temizlenicek, bayram temizliğim hallolucak, gerçi bayramı evde geçirmicem ama olsun, bebiş uyanıkken onla ilgilenmekten, uyurken de ses yapmıyayım diye uğraşmaktan ev evlikten çıkmıştı iki haftada,
hülya canım başın sağolsun, bebişine de kilo konusu illa kafaya takılıyo, ama bebğin sağlıklıysa, sorun değil, ama sağıp verebilirsin sütünü, ben 1 aylıkkenden beri hem mama veriyorum biberonla, günde 1 veya iki kere de sütümü sağıp veriyorum artsın diye, memeyi reddetmedi çok şükür, hatta bazan biberonu reddediyo yaramaz, yani korkma, önemli olan bi şekilde sütünü alması bebeğinin
herkese selamlar ve hayırlı cumalar.. umarım herkes iyidir.. cemrecim başınzısağolsun cnaım.. bebişinin de kilosunu takma.. her ay iyi kilo alckalr diye bişey yok. benim kzıda az az alıyor.. ne yapalım sağlıkları iyi olsunda.. narencim hoşgeldin canım.. nbr nasılsın??pınoşum sen nasılsın??
selam hanimlar, cemrecim basiniz sagolsun, naren hosgeldin, yoklugun hissedildi valla
Cemrecim başınız sağolsun..allah sizlere ömür versin...
Kilo olayına gelince Batuhandada başta aynısını yaşamıştık...sütüm az ve yaramayan süt olduğu için çocuğum kilo almayı bırak kilo vermişti....sakın o dedi bu dedi diye kulak asma laflara...yıpranırsın...bugün bi dışarı çıktık kadının biri çok kalın üstü soy diyo başkası görüyor bu çocuk çok çıplak giydir dio boğacaktım kadınları...aptamil en güzel mama ben çok memnunum aptamil 1 ver hemen toparlar...anne sütünüde kesme ama...nacizane fikrim bu...
yada daha iyi bir yöntemi olan varmı :bbo:
saol tatlım denicem bu mamayı inş yarar benim kızımada yok emziricem zaten gece çok güzel emiyoda gündüz emmiyo
cnm bende aptamil veriyorum kızıma günde 2 defa 60 cc...sütüm ilk zamanlar azdı ama şimdi daha iyi ve kızımın kilosu yerine geldi..bence sende mama ver biraz toparlansın korkma memeyi bırakmaz..benimki bırakmadı hatta mamadan çok meme istiyoa.s..ayrıca bebekler diş çıkarırken zayıflarlarmış bence şimdi biraz kilo almalı diye düşünüyorum..
bende vereyim diyorum inş yarar kızıma canım benim korkum zaten az bişey emiyo onuda bırakırsa anne sütünden mahrum kalmasın istiyorum sütümde var yok desem tamamda var ama emmiyor öffff yada sağıp vericem sağma makinesi alıcaz bakalım böyle olmıcak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?