kızlar efe dün rota virüs aşısını oldu dünden beri çok huysuz ve çok fazla uyuyor..
hatta bugün uyanıp emip memede tekrar oluyor acaba ilacın yan etkisi falanmı bu ???
dün aşıdan sonra yarım fitil verdim omu yapmış olabilir yoksa???
fitildendir canım o rota aşısından sonra bizimki doping almış gibiydi uyumak nedir bilmedi. fitili neden kullandın anım merak ettim hasta felanmı.kızlar efe dün rota virüs aşısını oldu dünden beri çok huysuz ve çok fazla uyuyor..
hatta bugün uyanıp emip memede tekrar oluyor acaba ilacın yan etkisi falanmı bu ???
dün aşıdan sonra yarım fitil verdim omu yapmış olabilir yoksa???
Nilaycim, ilayda rota virüs asisindan sonra 10 gün mahvetti beni...5 dakikalik uykular yasadik 10 gün boyunca..Ama simdi iyi allaha sükür.Senin ki de tam tersi, sorun etme bence 5 dakika uyuyup uyanmasindan iyidir, biz tüm gün kucakta gezdirdik ilayda hanimi ...
bizimkinede ters etkimi etti noldu ya öğlen hep uyudu şimdide uyumak bilmiyor bu aşı düzenimizi bozdu valla...sizinki daha zormuş...Nilaycim, ilayda rota virüs asisindan sonra 10 gün mahvetti beni...5 dakikalik uykular yasadik 10 gün boyunca..Ama simdi iyi allaha sükür.Senin ki de tam tersi, sorun etme bence 5 dakika uyuyup uyanmasindan iyidir, biz tüm gün kucakta gezdirdik ilayda hanimi ...
fitildendir canım o rota aşısından sonra bizimki doping almış gibiydi uyumak nedir bilmedi. fitili neden kullandın anım merak ettim hasta felanmı.
bizimki 10 gün sürmemişti allaha çok şükür.
benim bızdıkta az şarzla çok gidiyo bu gün 5 dakika uyu 3-5 saat uyanık ama bayagı semelendi artık
offffffffff çok sıkıcı
canım hiç görüşemiyoruzzzzzzzzz özledimŞenizhepinize mutlu bayramlarrrrr bebişlerimizle nice bayramlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?