2009 Haziran Anneleri!!

canım bencede dr a götür benim ablamda onu kullanıyodu öksürük şurubu iyi geliyodu ama sen genede dr a götür nöbetçi dr illaki olur hastanede bayramda bile oluyo canım

canlarım herkesin bayramı kutlu olsun,
Geçen sene bayramda benim cadı yola çıkalı bir ya da iki gün olmuştu . henüz haberim yoktu tabi. :asigim: allahım hiçbir bayramımızı miniklerimizden ayrı yaşatmasın inşallah.

Iyi bayramlar kizlar, bize bayram yok malesef, burada yurtdisinda bayram falan olmuyor malesef (

Ayse cokk gecmis olsun bence de hemen doktora gidin canim...

kızlar efe dün rota virüs aşısını oldu dünden beri çok huysuz ve çok fazla uyuyor..
hatta bugün uyanıp emip memede tekrar oluyor acaba ilacın yan etkisi falanmı bu ???
dün aşıdan sonra yarım fitil verdim omu yapmış olabilir yoksa???

Nilaycim, ilayda rota virüs asisindan sonra 10 gün mahvetti beni...5 dakikalik uykular yasadik 10 gün boyunca..Ama simdi iyi allaha sükür.Senin ki de tam tersi, sorun etme bence 5 dakika uyuyup uyanmasindan iyidir, biz tüm gün kucakta gezdirdik ilayda hanimi ...

hihoyyythihoyyytTüm anişlerin ve bebişlerin bayramı kutlu olsun....hihoyyythihoyyyt nice bayramlar görsünler inşallahhh....... bu arada ismim PINAR ÇANŞALI YÜRÜK ekleyen olursa facede çok seviniriz oğluşumla..........

fitildendir canım o rota aşısından sonra bizimki doping almış gibiydi uyumak nedir bilmedi. fitili neden kullandın anım merak ettim hasta felanmı.

bizimki 10 gün sürmemişti allaha çok şükür.
benim bızdıkta az şarzla çok gidiyo bu gün 5 dakika uyu 3-5 saat uyanık ama bayagı semelendi artık

bizimkinede ters etkimi etti noldu ya öğlen hep uyudu şimdide uyumak bilmiyor bu aşı düzenimizi bozdu valla...sizinki daha zormuş...

fitili doktor aşılardan sonra yarım verin diyor canım.
aylini ve başka arkadaşımı aradım sordum onlarda fitil yap dediler bende yaptım..
aşı ağır gelir falan diye önceden önlem yani...

bebişlerimizle geçirdiğimiz ilk bayramımız kutlu olsun daha nice mutlu bayramları görmek kısmet olsun

bitanecik aysem ben de seni özledim kız napıosun fıstıgım boncugumun boncuk annesi ceylini öp benm yerime defne pek nanemolla bu ara nete giremiyorum canım yeni bağlattık zaten eşim bugün nöbetci yalnızım yine ((

kız nilayyyy bu ne tosunluk efe ye maşallah nasıl yarıyor sütün nazar değmesin canım ikinize de bende sizi özledim ya fırsat buldukça girerim artık

bu arada adanalıyık
diycem :))) güzel bir yer hiç korktugum gibi olmadı medeniyete geldim sonunda paludan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…