2009 Haziran Anneleri!!

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

selam kızlaraoğlumun kontrolü vardı bugün doktordan geldik rota virüs aşısı yapıldı bu ay yine maşallah iyi kilo almış..
bayram öncesi bende kuaföre gidip saçıma fön çektiriyim efoşla kuaför nasıl olacak bakalım:))

nidacım bn okumuştum daha önce ama tkrar okumanın zevkine varamayacaktımm ben anne olmasaydım....

paylasimin icin tesekkurler nida:)

nidacım ya çok degerli bi paylaşımdı canım teşekkürler agladım rahatladım oh beeeeeeeeeee

Benide ağlattınız, çok güzelmiş. Belkide sadece anne olanlar ağlar. Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın, acılarını göstermesin.

çok güzel nidacım bende okumuştum daha önce..

Rica ederim arkadaslarim .....

Herkesin bayramini simdiden kutlar, minik ailelerinizle sizlere nice mutlu bayramlar dilerim...

herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun, öpüyorum yeğenlerimi ve annelerini,
Yolculuğa çıkacaklara da iyi yolculuklar inşallah sorunsuz geçer

a.s pınarcım .
yolculuga çıkacak olanlar güzel bi bayram tatili geçirirsiniz inşallah .evde oturup akraba ziyareti yapacak olan annişler sizlerede iyi bayramlar
bu bayram hepimiz için çok degerli
çogumuzun evlatlarıyla geçirecegi ilk bayram.hepiniin bayramı kutlu ve mutlu olsun

kızlar chicconun göğüs kalkanını aldım nispeten işe yarıyor emzirirken diğer göğsünden süt akan arkadaşlara duyurulur

canlarım bende herkesin bayramını kutluyorum, minik meleklerinizi kocaman öpüyorum.. herkes kokluyorum diyo ben bişey anlamıyorum koklamaktan benim yerimi öpünnn yumurun ufaklıkları, ben bebişime öyle yapıyorum..
seyahate çıkacaklara iyi yolculuklar diliyorum..

herkese ii byrmlar şimdiden...
ilk gnümü kızımla gçrcem yrn
eşim nöbette olck maalesefff

arkadaşlar yardım edin kızım üşüttü.eczane kapalı bayram geldi dr a götüremicem.çok değil ama ara ara öksürüyor ama çok kusuyor.eltimden peditus diye bi şurup aldım 1 çay kaşığı versem olurmu...mafoldumben

Canım geçmiş olsun ama bence doktora acile götürebilirsin, kusma varsa enfeksiyon belirtisi olabilir, ezbere ilaç kullanma derim ben, ne kadarlık kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…