ben daha olmadım canım böyle de pskolojim etkileniyodelikafadulden basım dönse süphelenir oldum adet olmayınca-tatlicadiarzu-kızlart ebn bayramdan sonra dr a gitcem benm lohusalık 49 gün sürdü ve
20 gün içinde 3 kere daha adet oldum inanırmısınız
ne yapacagımı şaşırdım
sizin adetler ne durumda
bu gidişle eşimle papaz olcaz
hep hastayım yazık adamcagıza
9 ay bekledi şimdide böle(
valla kocaman oldu narencim:)) senin fıstıkda büyümüştür..kız nilayyyy bu ne tosunluk efe ye maşallah nasıl yarıyor sütün nazar değmesin canım ikinize de bende sizi özledim ya fırsat buldukça girerim artık
bu arada adanalıyık
diycem :))) güzel bir yer hiç korktugum gibi olmadı medeniyete geldim sonunda paludan :)))
kızlart ebn bayramdan sonra dr a gitcem benm lohusalık 49 gün sürdü ve
ne yapacagımı şaşırdım
sizin adetler ne durumda
benimki pek emmiyor narencim ondan mama ver diyolar ama dr kilosu boyu iyi gelişimide iyi ek gıda gerek yok dedi ama gelde bunu bizimkilere anlat benimkide çok hareketli yaa eller ayaklar hiç durmuyo cabuk sıkılıyo sürekli oyun istiyo ilgi alaka istiyo ellerini bağlayınca kıyamet kopuyo amann takmıyorum kimseyi artık sağlıklı ya o yeterboşver ya benm annem bile mama ver deyip duruyor ağlamayan doyan ve mamayı reddeden bebeğe nasıl kıyıpta sentetik madde vereyim şükür var sütüm koyarım yarın canım uzuyor valla bolca aynı senn kızın kilosunda benm defnoşta ama aşırı hareketli inan neler yapıo görsen şaşarsın:)))
canım benimde 46 gün sürdü lohusalık 3 gün sonra bida oldum 10 gün sürdü o bitti 5 gün sonra bida oda 10 gün sürdü 2 hafta sonra bida oda 10 gün yani 3 ayda 5 kez hasta oldum ve daha yeni bitti bu 10 günü geçti sanırım bende dr a gidicemkızlart ebn bayramdan sonra dr a gitcem benm lohusalık 49 gün sürdü ve
ne yapacagımı şaşırdım
sizin adetler ne durumda
slm hepinize...
bayraminiz kutlu olsun..
ben dun evime geldim..
tatili bitirdik boylece...simdi evimizi toparliyoruz..
Mrb kızlar, bazen bayramı kendi evinde gecirmek de güzel, biraz önce eşim bayram bayram kalbimi kırdı, cok üzgün ve sinirliyim, daha cok anlatıp rahatlamak isterdim ama tel.dan msj yazması cok zor, oof of
h.g cnm evineslm hepinize...
bayraminiz kutlu olsun..
ben dun evime geldim..
vayyy birileri dönmüş evine özlettin zezem kız kim dagıtmışki evi:)))))))). zaten iki gün biyere git ev kirlendi zannediyoruz biz ah bu kadınlık ahhhhhhhhslm hepinize...
bayraminiz kutlu olsun..
ben dun evime geldim..
Mrb kızlar, bazen bayramı kendi evinde gecirmek de güzel, biraz önce eşim bayram bayram kalbimi kırdı, cok üzgün ve sinirliyim, daha cok anlatıp rahatlamak isterdim ama tel.dan msj yazması cok zor, oof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?