2009 Haziran Anneleri!!

hülhiç üzülme benm defne de minyon tipli bi kız olacaga benziyor olsun en önemlisi sağlıklı olmaları değil mi sen annesi öpüyorum ikinizi de

narencim hoşgeldin aramıza tekrar çok özlettin kendini nasıl geçti taşınma işi zorluk çıkmamıştır umarım bi ara defnemizinde resmini koy onuda çok özledik iyice büyümüştür tostiğim

tabiki öle canımcım sağlıklı allaha şükür dr umuz çok sağlıklı ama fazla kilo alamaz dedi ama gelde bunu bizimkilere anlat doymuyo diyip duruyolar kafam bozuluyo

boşver ya benm annem bile mama ver deyip duruyor ağlamayan doyan ve mamayı reddeden bebeğe nasıl kıyıpta sentetik madde vereyim şükür var sütüm koyarım yarın canım uzuyor valla bolca aynı senn kızın kilosunda benm defnoşta ama aşırı hareketli inan neler yapıo görsen şaşarsın:)))

kızlart ebn bayramdan sonra dr a gitcem benm lohusalık 49 gün sürdü ve
20 gün içinde 3 kere daha adet oldum inanırmısınız

ne yapacagımı şaşırdım

sizin adetler ne durumda

bu gidişle eşimle papaz olcaz

hep hastayım yazık adamcagıza

9 ay bekledi şimdide böle (

selem anneişler bayramınız mübarek olsun allah evlatlarımızla ailemizle bir ömür mutlu bayram lar geçiririz inşallah Allah a emanet olun öpüldünüzzzzzz

ben daha olmadım canım böyle de pskolojim etkileniyodelikafadulden basım dönse süphelenir oldum adet olmayınca-tatlicadiarzu-

valla kocaman oldu narencim:)) senin fıstıkda büyümüştür..
ohhh kurtuldun demek paludan süper olmuş senin adına çok sevindim fıstığım..

bende hiç adet olmadım daha narenim sen git doktora bencede neden o kadar çok olduki acaba..

Günaydın ve hayırlı bayramlar herkese.esımın koyüne geldik biz de, 9 saat yol geldik, dogru dürüst uyumadı azra, ama eziyette etmedi şükür, ama herkesi çok yabancılıyo, insanlar da ğep kucaklayıp aglatıyo bebisimi.bugün de antalyaya geçicez, kkya esimin cep tel.dan girip bakıyorum, yaşasın 3G :) bizden haberler simdilik bu kadar, öptük sizi

slm hepinize...
bayraminiz kutlu olsun..
ben dun evime geldim..
tatili bitirdik boylece...simdi evimizi toparliyoruz..

benimki pek emmiyor narencim ondan mama ver diyolar ama dr kilosu boyu iyi gelişimide iyi ek gıda gerek yok dedi ama gelde bunu bizimkilere anlat benimkide çok hareketli yaa eller ayaklar hiç durmuyo cabuk sıkılıyo sürekli oyun istiyo ilgi alaka istiyo ellerini bağlayınca kıyamet kopuyo amann takmıyorum kimseyi artık sağlıklı ya o yeter

canım benimde 46 gün sürdü lohusalık 3 gün sonra bida oldum 10 gün sürdü o bitti 5 gün sonra bida oda 10 gün sürdü 2 hafta sonra bida oda 10 gün yani 3 ayda 5 kez hasta oldum ve daha yeni bitti bu 10 günü geçti sanırım bende dr a gidicem

Mrb kızlar, bazen bayramı kendi evinde gecirmek de güzel, biraz önce eşim bayram bayram kalbimi kırdı, cok üzgün ve sinirliyim, daha cok anlatıp rahatlamak isterdim ama tel.dan msj yazması cok zor, oof of

Mrb kızlar, bazen bayramı kendi evinde gecirmek de güzel, biraz önce eşim bayram bayram kalbimi kırdı, cok üzgün ve sinirliyim, daha cok anlatıp rahatlamak isterdim ama tel.dan msj yazması cok zor, oof of

ahh canım ya takma kafana boşver keşke anlatabilsen rahatlardın bende eşimle limoniyim ama takmıyorum

Canlarım nasılsınız? misafirin biri gelio biri gidio ... bide gezmekten helak olduk misafirlik.. ayrıca acaip tatlı yedim...kesin kilo almışımdırr:)))))))))

slm hepinize...
bayraminiz kutlu olsun..
ben dun evime geldim..
h.g cnm evine
çabuk dönmüşsün sanırımm
ama insan evini eşini özlüyor tabi..

narencim hoşgeldn
özlettn kendini cnmm..

slm hepinize...
bayraminiz kutlu olsun..
ben dun evime geldim..
vayyy birileri dönmüş evine özlettin zezem kız kim dagıtmışki evi:)))))))). zaten iki gün biyere git ev kirlendi zannediyoruz biz ah bu kadınlık ahhhhhhhh

canım ya takma kafana annesindesiniz ya dellenmiştir . bu erkek milleti anasını görsün huyu degişiyo valla. ne zmaan döneceksiniz geri alırsın intikamını:)
şimdi kaçırma tadını salla gitsin

bende daha regl olmadım valla.
allah korusun bıde hap ıcemıyorus kazaya kurban gıtmeyelım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…