Canlarım nasılsınız? misafirin biri gelio biri gidio ... bide gezmekten helak olduk misafirlik.. ayrıca acaip tatlı yedim...kesin kilo almışımdırr:)))))))))
nıda cım hazır cevrımıcısın kurban bayramında bızde ıstanbula gıtmek ıstıyorus ama ben cesaret edemıyorum ucaaga yolculukda 10 saat suruyor...
aslında gece 11 de bebıs uyudugu zaman yola cıksak oglen 9-10 gıbı ıstanbuldayıs bı sekılde ıdare ederım ama ucak olsa nasıl olur acaba bısey olur dıye cok korkuyorum
Nidam günaydın canım??neden ayrı düştük??msn e hiç girmiyorsun...
nıda cım hazır cevrımıcısın kurban bayramında bızde ıstanbula gıtmek ıstıyorus ama ben cesaret edemıyorum ucaaga yolculukda 10 saat suruyor...
aslında gece 11 de bebıs uyudugu zaman yola cıksak oglen 9-10 gıbı ıstanbuldayıs bı sekılde ıdare ederım ama ucak olsa nasıl olur acaba bısey olur dıye cok korkuyorum
aynen çok korkuyorum bende olmadım adet hala... eşime test aldırdımdelikafadulden ancak öyle rahat edecek içim:gitme:bende daha regl olmadım valla.
allah korusun bıde hap ıcemıyorus kazaya kurban gıtmeyelım kaydirigubbakcemile2
Nidam günaydın canım??neden ayrı düştük??msn e hiç girmiyorsun...
bu arada 3 ayımız bitti ama gazımız hala devam ediyo, sizlerde nasıl kızlar, gaz sorunu tamamen biten var mı, bitenlerin ne zaman bitti, artık umudu 4. aya taşıdık, inşallah 6. aya kadar sürmez
slm cnm
bzm gaz sorunu 2 aylıkken bmiştii..
inş biranevvel sizde atlatrsnz...
kızlar bayram bayram ben çok hasta oldum ya
bu doğumdan sonraki 2. regl ve çok ama çok kanamam oluyo
bu sabah yataktan kalkamadım bir başım dönüyor felaket
dünya ayağımın altından alınıp fırıldak gibi çeviriyolar beni sanki
revir de serum taktılar biraz daha iyiyim ama kadın doğum uzmanım test istedi ona göre konuşuruz dedi
yarın tahlil yapacağız bakalım ne çıkacak
acaba regl olmak mı iyi olmamak mı anlayamadım ya
saadet ve nıda cım tskler.
bnde ucakla gtmeye karaar verdım.
ıns sorunsuz gecer hepımız ıcın.
bıraz soguk olur ıstanbul ama ıns usutmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?