2009 Haziran Anneleri!!

nıda cım hazır cevrımıcısın kurban bayramında bızde ıstanbula gıtmek ıstıyorus ama ben cesaret edemıyorum ucaaga yolculukda 10 saat suruyor...
aslında gece 11 de bebıs uyudugu zaman yola cıksak oglen 9-10 gıbı ıstanbuldayıs bı sekılde ıdare ederım ama ucak olsa nasıl olur acaba bısey olur dıye cok korkuyorum

Canlarım nasılsınız? misafirin biri gelio biri gidio ... bide gezmekten helak olduk misafirlik.. ayrıca acaip tatlı yedim...kesin kilo almışımdırr:)))))))))

ay canım ne kadar cok imrendim ya ne güzel burda yani kıbrısta bayram gelenegi falan yok cok özledim öyle bayramları biz bikaç kişiye gittik ama daha kapımızı çalan olmadı:1no2::çok üzgünüm:

Son düzenleme:

Ecem bence arabayla gitmeyin canim , hem sen , hem cocuk perisan olursunuz...Ucak cok rahat duydugum kadariyla bebekle...Hem izmirden cok daha kisa istanbula, biz 2,5 saat ucucaz....

Günaydin tüm annelere ve bebislerine

slm biz urfadan izmire uçakla gittk ve döndük
ğstelik 4 sefer binerek.
ankarada aktarmalı olarak...
uçak yolculuğu bebekle çok rahat oluyor zaten uçakta uyuyorlarr...
uçakteki ses aynı anne karnındaki ses gibi zannediyolar sanırımmm...
hiç korkma derim uçak yolculuğundan..

test yaptım oh yokmuş bişey kaydirigubbakcemile3çok şükür rahatladım:dance::sm_cool:

gözün aydın ayşecim:)
ne garip değilmi eskiden çift çzgi için heycanlanırdık şimdi ise tek çzgi içinnn..
bende henüz olmadım regl....doğumdan sonra
bakalım ne zman olucammm

kızlar bayram bayram ben çok hasta oldum ya
bu doğumdan sonraki 2. regl ve çok ama çok kanamam oluyo
bu sabah yataktan kalkamadım bir başım dönüyor felaket
dünya ayağımın altından alınıp fırıldak gibi çeviriyolar beni sanki
revir de serum taktılar biraz daha iyiyim ama kadın doğum uzmanım test istedi ona göre konuşuruz dedi
yarın tahlil yapacağız bakalım ne çıkacak
acaba regl olmak mı iyi olmamak mı anlayamadım ya

merhaba kızlar biz evimize döndük annemlere kayınvalideye gittik habire yolculuktan kızımın huyu değişti.babaannesinide getirdik kızıma bakıcak ama bizim cadı onun kucağına gidince ağlamaya başlıyo beni göremeyince durduramıyolar nasıl işe gidicem bilmiyom hele bugün gözü sürekli bendeydi galiba içine doğdu onu bırakacağımı.
umarım siz de bebişler de iyisinizdir.bu arada moralim çok bozuk gitmeden önce sağlık ocağında kilosuna baktık 1 ayda hiç kilo almamış sütüm azalmıştı ama aç kalmıyodu da inş. gelişimini etkilemez bu hafta dr. a götürcez bakalım ne diyecek

herkese günaydın,bu sabah anneler de bebekler de uyuyor galıba.
ben de geçen hafta gidip okula dılekçemı verdim,kısmetse 26 eylül itibarıyle 1 yıl ücretsiz izin aldım,kızımla beraber olucaz 1 yıl.maddi olarak bıraz zorlanıcaz ama napayım bir daha geri gelmiycek bu günler,hazır devlet böyle bı hak vermışken kullanmak istedim.

günaydın herkesee
biz kızımla antalyaya annemlere geldik, deplasmandan kurtulduk :))
köy havası da kızım çok iyi geldi, köyde kendini resmen uykuya verdi cimcimem,
kalabalığa alışmakta zorlandık önce, herkesi yabancıladı, ama şimdi alıştı, kucaktan kucağa geziyo, bana pek bi yükü kalmıyo

Dgabbana,
iznin hayırlı olsun canım,

bu arada 3 ayımız bitti ama gazımız hala devam ediyo, sizlerde nasıl kızlar, gaz sorunu tamamen biten var mı, bitenlerin ne zaman bitti, artık umudu 4. aya taşıdık, inşallah 6. aya kadar sürmez

selam kızlar benim kzı iyice huysuz oldu galiba yolculuktan etkileniyor bebekler
adrenal canım bizim 3 ay sonunda bitti allaha şükür

saadet ve nıda cım tskler.
bnde ucakla gtmeye karaar verdım.
ıns sorunsuz gecer hepımız ıcın.
bıraz soguk olur ıstanbul ama ıns usutmezler

bu arada 3 ayımız bitti ama gazımız hala devam ediyo, sizlerde nasıl kızlar, gaz sorunu tamamen biten var mı, bitenlerin ne zaman bitti, artık umudu 4. aya taşıdık, inşallah 6. aya kadar sürmez

slm cnm
bzm gaz sorunu 2 aylıkken bmiştii..
inş biranevvel sizde atlatrsnz...

Cok gecmis olsun Sibel...

saadet ve nıda cım tskler.
bnde ucakla gtmeye karaar verdım.
ıns sorunsuz gecer hepımız ıcın.
bıraz soguk olur ıstanbul ama ıns usutmezler

Ecem iyi karar vermissin..Üsütmez iyi giydirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…