2009 Haziran Anneleri!!

biz yarın TR ye gidiyoruz:dance: çok mutluyuz:teytey:ama inş. hava değisiminden etkilenmez kuzum burası yaz hala sıcak tr de sogukmuşbenneyaptımki

herkese selamlarrrr
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum<
nete girmeye hiç fırsatım olmadı.ev tıklım tıklımdı.haberszi yatılı misafirimiz geldi.eltim ve 3 çocugu
baya zor geçti.şimdi kzımla baş başa kaldık.

ya albümüme iremin resmini eklemek istiyorum ama eklenmiyorrr
hata veriyor sizler ekleyebiliyormusunuz???

ay nefret edıyorum böyle habersız gelen mısafırden hele yatılısından daha çok.bana da daha 40 ım çıkmadadn gelmişti küt dıye,sinir.bu arada bız doğduğu gunden ıtibaren hiç gaz sorunu yaşamadık çok şükür kendı çıkarıyo alttan ustten maşallah:))

Ay ne gicik birseymis öyle habersiz hem de yatiya gelmek vs...Valla bana cesaret edemez kimse öyle birsey yapmaya her halde...kaydirigubbakcemile

herkesin bayramı kutlu olsun kıslar
eşim geldi geleli sürekli geziyorumm fırsatım olmadı girmeye
buarada kızım çok fena oldu kucak ve sallama delisi öldürüyo beni
ne yapcam bilmiyorum bizde pazartesi uçuyoruz
ewime dönüyorum sonunda eşimde olmuycak nasıl başa cıkıcam bu kızla bilmem
ya kıslar akıl verin nasıl vazgecirrbilirim şu kucakla sallanma sewdasından
herseferinde almıcam sallamıcam diyorum katılıyo mecbur alıyorumm

Binnurcum aglatarak ama bu sefer de cok aglayinca insanin ici kötü oluyor degil mi?
Bizimki de alisti kucaga...Ama 3. aydan sonra vazgecirin dedi doktorumuz...Sürekli de tasimiyorum , kendi kendine de oyalaniyor...

cnm il başta 1 hafta falan zorlanırsınnn sonra vücut alışıyorr..
bidee sanırım allahım kmsesizin haline acıyor bi şekilde kolaylık veriyor..
ah cnm ne zamndır kalabalıkta olunca alışmışdır kucağaa..
kucağa alma sürelerini azaltarak vazgeçirebilirsinn inşş..
şimdiden ii uçuşlar...

SıBELcim geçmiş olsunnnn

AYŞEcim gözün aydın...

ARZU eminim zor olmuştur ben bebek olduğundan beri ne misafirden ne de bir yere oturmaya gitmekten tat alamıyorum.

GAZI BıTENLER:)eee darısı başımıza, walla biz de yeniden şiddetlendi bile, havalar soğudu ondan diye bu sabah kombiyi yaktım, üç gündürde lahana bebek gibi oğlum üç kat giyiyo, kışın kaç kat giyecekse!! Kalın giydirmem diyen ben bile gaz sancılarını tekrar görünce kışı erken getirdim

kmseciklerr kalmamış topiğimizdee...
herkes bebişlerle dmek umaım mışıl mışıl uyuyorlardırr...
bzde yarın doktor kont. gtcezzz bakalım
irem hanım nasıl???

bu arada sabahki şeker anneye günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cok gecmis olsun Sibel...

Ecem iyi karar vermissin..Üsütmez iyi giydirirsin...
canlarım ya sağolun
allahtan kayınvalidem yanımda da yardımcı oluyor
yoksa iki çocuk halimi düşünmek bile istemiyorum yatsam da olmuyor yattığım yerde bile dönüyorum acayip bişey
testleri yaptırdım sonuç yarın bakalım dr ne diyecek
inanın önümüzdeki ay regl döneminden çok korkuyorum
kayınvalidemde olmayacak yanımda vay halime
aman regl olmaya başlayanlar dikkat edin kendinizi özellikle bu dönemde çok yormayın
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

herkese merhaba...bu ara çok yoğunum şöyle bir uğrayıp okuyup çıkıyorum arada sadece.
benim minik üşüttü galiba kızlar ya..kat kat giydiriyorum ama yine de midesini mi üşüttü ne..
sürekli emdiğini çıkarıyor..bütün gün midesi boş yavrumun..ne üst kalıyor ne baş..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:sürekli doyurmaya çalısmaktan elbise değiştirmekten.çamaşır yıkayıp ütülemekten fenalık geldi..tabi bunların yanı sıra ev işi ,okul,,,kafayı sıyıracağım artık..oğlumun tedavisi de bir yandan.. çok yoruldum artık..:gitme::gitme:çok sinirli biri oldum çıktım..bir de ağlama krizlerine giriyorum..sanırım psikolojık destege ihtiyacım var..:a015::a015:çok yetersiz hissediyorum kendimi...rüyamda bile hiçbir işimi yetiştiremiyor görüyorum kendimi

gunaydın herkese,gene ilk ben yazıyorum,ohooo eskıden bu saatte yetışemezdim hemen değişirdi sayfalar anca okurudum.ne oldu bızım topiğe kış rehavetı mı çöktü üzerinize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…