bizde ettircez canım önümüzdeki ayın 8 zinde gün belileyecegiz en iyisi şimdi ettirmek zaten .aslında geç bile kaldık ama çevremde okadar çok telaşlı insan varki ancak sıra geldiherkese gunaydın.
bız dun doktor kontrolune gıttık pnomokok asımızı olduk.
sunnet ıcın doktor arayıslarına basladık sunnet ettırcez oglumuzu ınsallah :)
Merhaba kızlar, tüm anneler ve bebişler iyidir umarım,
benimkisi uyuyor , maşallahı var bugün, uyansın da bıcı bıcı yapçaz :)
Sibelcim geçmiş olsun, hem sana, hem Elif kuzusuna, inşallah ateşlenmez de yormaz annesini
Ecemcim, senin oğluşunada geçmiş olsun, ateşsiz atlatırsınız inşallah
Bizimde haftaya salı günü aşılarımız,
Ben bir iki gündür çorbalardan , meyvelerden tattırmaya başladım, hemen bir iki çay kaşığı kadar, alışsın yavaş yavaş , ilk çorba verdiğimde bir buruşturdu yüzünü çıkardı yavrukuşum, ama dün daha güzel yedi maşallah
öğün olarak vermiyorumda tattırıyorum , doktorumuz öyle dedi ..
ooo maşallah erkek mi oluyor yakışıklı hayırlı olsun canım.bebekken sünnet oldumu gelişimleri daha iyi oluyormuş.herkese gunaydın.
bız dun doktor kontrolune gıttık pnomokok asımızı olduk.
sunnet ıcın doktor arayıslarına basladık sunnet ettırcez oglumuzu ınsallah :)
Merhaba kızlar, tüm anneler ve bebişler iyidir umarım,
benimkisi uyuyor , maşallahı var bugün, uyansın da bıcı bıcı yapçaz :)
Sibelcim geçmiş olsun, hem sana, hem Elif kuzusuna, inşallah ateşlenmez de yormaz annesini
Ecemcim, senin oğluşunada geçmiş olsun, ateşsiz atlatırsınız inşallah
Bizimde haftaya salı günü aşılarımız,
Ben bir iki gündür çorbalardan , meyvelerden tattırmaya başladım, hemen bir iki çay kaşığı kadar, alışsın yavaş yavaş , ilk çorba verdiğimde bir buruşturdu yüzünü çıkardı yavrukuşum, ama dün daha güzel yedi maşallah
öğün olarak vermiyorumda tattırıyorum , doktorumuz öyle dedi ..
bende veriyorum kızlar yemeklerin suyundan meyve suyu ben ne yiyorsam tattırıyorum kızımada bir hoşuna gidiyorki yalanmaktan dili sarkıyo.sealm kızlar.. herkesde bebelerde yidir inşş.. bende yavaş yavaş meyve suyuyla başladım eklere.. baya sütüm azaldı.. hatta kaşık maması bile verdim.. elma ve havuç suyuyla başladım.. haftaya da biizm aşılarımız var.. inş sorunsuz atlatırız..herkesin geçmiş bayramınıda kutluyorum..
Büyüyorlar maşallah kuzularımız ,
armycim elma havuç suyunu katı meyve sıkacağında mı sıkıyorsun, rendeleyip suyunumu veriyorsun ?
kızlar dünürümün selamı var hepinize, (zuzu havva) ankarada ananedelermiş, ekim 15 e kadar kalcakmış
internete giremiyormuş problem varmış
dünürüm sana msj yazdıktan 10 dk sonra babam aradı net bağlandı girebilirsin diye nasıl sevindim
canlarım sizi çok özledim.bayramda konyadaydık şimdi ankarada annemin yanındayım.koşişim yokkkkkkkk işleri var 15 gün ayrıyız.
zeynep hanım hangi ara sallanmaya alıştı anlamadım.dedesi evin ortasına salıncak yaptı.
bakalım unutturmaya çalışıyorum çok zorlanırsam ona koyucam.
gaz proplemi bizdede devam nezamn geçicek bilmiyorum
kızım 4 günden beri kaka yapamıyo. napcaz bilmiyorum dr 1 haftaya kadar normal dedi.
siz neler yapıyosunuz kaka yapamadığında kızlar çok üzülüyorum
http://[url=http://img5.imageshack.us/i/s7300315dr.jpg/][img=http://img5.imageshack.us/img5/2503/s7300315dr.jpg][/URL]
kızımın bayramlıgı teyzeleri
Yasemincim maşallah prensese ne tatlı bişey o öyle , çok şeker olmuş,
Havvacım, iyi olmuş internet sık sık görüşürüz :)
zeytinyağı vermiyormusun zeynebe? yazık benim prensesime , dört gün çok uzun bir zaman
bizde salona bebek hamağı kurduk :)
küvete ılık sıcak su dolduruyorum ben, onun içinde yüzdürüyorum, başının altından tutarak, hem çok gülüyor hemde rahatlıyor, rahat yapıyor kakasını , çok güzelde uyuyor , dene bak dünürüm, küvet resmi yollarım sana :))
dünürüm sana msj yazdıktan 10 dk sonra babam aradı net bağlandı girebilirsin diye nasıl sevindim
canlarım sizi çok özledim.bayramda konyadaydık şimdi ankarada annemin yanındayım.koşişim yokkkkkkkk işleri var 15 gün ayrıyız.
zeynep hanım hangi ara sallanmaya alıştı anlamadım.dedesi evin ortasına salıncak yaptı.
bakalım unutturmaya çalışıyorum çok zorlanırsam ona koyucam.
gaz proplemi bizdede devam nezamn geçicek bilmiyorum
kızım 4 günden beri kaka yapamıyo. napcaz bilmiyorum dr 1 haftaya kadar normal dedi.
siz neler yapıyosunuz kaka yapamadığında kızlar çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?