herkesin bayramı kutlu olsun kıslar
eşim geldi geleli sürekli geziyorumm fırsatım olmadı girmeye
buarada kızım çok fena oldu kucak ve sallama delisi öldürüyo beni
ne yapcam bilmiyorum bizde pazartesi uçuyoruz
ewime dönüyorum sonunda eşimde olmuycak nasıl başa cıkıcam bu kızla bilmem
ya kıslar akıl verin nasıl vazgecirrbilirim şu kucakla sallanma sewdasından
herseferinde almıcam sallamıcam diyorum katılıyo mecbur alıyorumm
herkese merhaba...bu ara çok yoğunum şöyle bir uğrayıp okuyup çıkıyorum arada sadece.
benim minik üşüttü galiba kızlar ya..kat kat giydiriyorum ama yine de midesini mi üşüttü ne..
sürekli emdiğini çıkarıyor..bütün gün midesi boş yavrumun..ne üst kalıyor ne baş..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:sürekli doyurmaya çalısmaktan elbise değiştirmekten.çamaşır yıkayıp ütülemekten fenalık geldi..tabi bunların yanı sıra ev işi ,okul,,,kafayı sıyıracağım artık..oğlumun tedavisi de bir yandan.. çok yoruldum artık..:gitme::gitme:çok sinirli biri oldum çıktım..bir de ağlama krizlerine giriyorum..sanırım psikolojık destege ihtiyacım var..:a015::a015:çok yetersiz hissediyorum kendimi...rüyamda bile hiçbir işimi yetiştiremiyor görüyorum kendimi
merhaba
merhaba herkese
bugün işe başladım ilk defa ayrıldım kızımdan öğleye kadar yoktum allahtan eşim de evde sorun çıkarmamış çok zormuş ya ayrılık gece stresten uyuyamadım.
canım bizim de aynısı .ben yatırıp önünde şaklabanlıklar yapıyorum şarkı söylüyorum biraz biraz alıştı.
ay kıyamam ya.bu kadar harab etme kendini olduğu kadar seneye bi bakmışsın kocaman olmuş bıcırlar
merhaba canım pek uğramıyosun topiğe
ben defneyi ikinci ayından beri tek basıma yıkıyorum ama bizim cadı dogdugundan beri nefret edio sudan küçük kıyamet kopuo banyo günleri
canım ek gıdalar için erken değilmi bizim doktorumuz 6 aya kadar sadece anne sütü dedi..herkese merhabalar
narencim hoşgeldin inşallah bir daha gitmez net sensiz ve muhtarsız tadı olmaz buraların
hoş dünürün kayıplarda ama neyse çato az büyüsün uslanınca gelir herhalde semoş
bi,z dr dan geldik
tam 6 kilo olmuş boyumuz 63 cm manken olacak dedi dr umuz boyu çok uzun dedi
herşey normal rota aşısı ve pnömokok aşıları yapıldı
ek gıdalara başlıyoruz
öğle öncesi elma armut veya havuç suyu
ikindide yoğurt istersem yoğurda bebe bisküvisini ezip un gibi yapıp ilave edebilirsin dedi
şimdilik bunlarla başlıyoruz birdahaki ay biraz daha ilave edecem dedi
biden bu kadar
havvacım hiç üzülme kaka yapamıo die genelde anne sütü alan bebeklerde sütün yaradıgını gösteriyor kaka yapamama cünkü anne sütü bebekte hep işleniyor atıgıg az cıkıyor anlayacagın macun kıvamındaysa normal bizimki yeni yeni başladı kendi kwendine yapmaya inşallah sennki de yapar
hepinizin gecmiş bayramı kutlu olsun güzel meleklerin tatlı anneleri bizimde netimiz hele süşkür geldi inş bi daha gitmez
merhaba kızlar hepinizin geçmiş beyramınızı kutluyorum ben evde diildim anca şimdi girebildim kusuruma bakmayın nolur
slm bz doktor kont geldik
genel bi baktı kızıma herşey normal mişş
bu aylarda bakılması gereken bir kaç testler varmış onları yaptırdık ve onlarda normal çıktı
bu testler eko
hemogram
transfontanel intrakraniyal ultrasonografi
ve tüm batın ultrasonografisi
hepsi normal mişş maşallah iremime
kgmzde 6350 olmuşuzz boy 60
bide kan damlasına başlıyoruz artık
ben defneyi ikinci ayından beri tek basıma yıkıyorum ama bizim cadı dogdugundan beri nefret edio sudan küçük kıyamet kopuo banyo günleri
herkese merhabalar
narencim hoşgeldin inşallah bir daha gitmez net sensiz ve muhtarsız tadı olmaz buraların
hoş dünürün kayıplarda ama neyse çato az büyüsün uslanınca gelir herhalde semoş
bi,z dr dan geldik
tam 6 kilo olmuş boyumuz 63 cm manken olacak dedi dr umuz boyu çok uzun dedi
herşey normal rota aşısı ve pnömokok aşıları yapıldı
ek gıdalara başlıyoruz
öğle öncesi elma armut veya havuç suyu
ikindide yoğurt istersem yoğurda bebe bisküvisini ezip un gibi yapıp ilave edebilirsin dedi
şimdilik bunlarla başlıyoruz birdahaki ay biraz daha ilave edecem dedi
biden bu kadar
canım ek gıdalar için erken değilmi bizim doktorumuz 6 aya kadar sadece anne sütü dedi..
selam kızlar..
hani geçenlerde anlatmıştım gögsümde kitle gibi birşey oluyor çok canımı yakıyor efeyi bile kucağıma alamıyorum demiştim dün yine oldu ve bu sefer dayanılmazdı ne kadar emzirsemde sağsamda geçmedi doktora gittim baktı meme ultrasonu istedi.yaptırdım süt kanallarım fazla açıkmış ve çok sütün varmış efe hepsini ememediği için sağmam gerekiyormuş ama benim makinam manueldi dr aventin elektriklisini al dedi ondan aldım gerçekten aynı bebek emişi gibi sağıyor sütü gögsümü rahatlattı zormuş valla anne olmak ama bir o kadarda mükemmel..
efenin göz yaşı tıkanıklığıda geçiyormuş çok sevindim:sm_cool:
herkese günaydın,gene başladı mesai.hergun nasıl akşam olacak dıyorum bı bakıyorum eşim gelmiş.dun 2saat 54 dk Derini kucağımda taşıdım evın ıçınde.bıraktığım anda delı gıbı ağlamaya başlıyo morarıyo resmen ağlamaktan,akşam of çok yorgunum vs demeye kalmadı eşim başladı of sen gıt çalış bı bakamadın çocuğa falan.butun gece ağladım gözlerim şiş resmen.'aman ' demeye hakkımız yok yanı bızım.4 aydır dedım kım bakıyor buı çocuğa 10 dk bıle ayırmadım doğduğundan beri yanımdan,kımseye bırakıp bı yere gıtmedim.ben de insanım dedım makıne değil yorulmaya hakkım yok mu?sonra gelmış özür dilerim karıcığım da falan fılan.onlar akşamdan akşama 1-2 saat sevmeyı kucağa almaya çocuk bakmam sanıyolar galıba.öf hala geçmedı sınırım çok moralım bozuk.
anlamıyolar bızı.aynaya bakıyorum iğrenç göruyorum kendımı,21 kg almıştım 12 kg hala duruyor,hiçb i kıyafetım olmuyor eşofmanla gezıyorum,saçımı bile tarayacak vaktım olmuyor.sözde butun yakınlarım var ama napıyosun dıyen yok.
herkese günaydın,gene başladı mesai.hergun nasıl akşam olacak dıyorum bı bakıyorum eşim gelmiş.dun 2saat 54 dk Derini kucağımda taşıdım evın ıçınde.bıraktığım anda delı gıbı ağlamaya başlıyo morarıyo resmen ağlamaktan,akşam of çok yorgunum vs demeye kalmadı eşim başladı of sen gıt çalış bı bakamadın çocuğa falan.butun gece ağladım gözlerim şiş resmen.'aman ' demeye hakkımız yok yanı bızım.4 aydır dedım kım bakıyor buı çocuğa 10 dk bıle ayırmadım doğduğundan beri yanımdan,kımseye bırakıp bı yere gıtmedim.ben de insanım dedım makıne değil yorulmaya hakkım yok mu?sonra gelmış özür dilerim karıcığım da falan fılan.onlar akşamdan akşama 1-2 saat sevmeyı kucağa almaya çocuk bakmam sanıyolar galıba.öf hala geçmedı sınırım çok moralım bozuk.
anlamıyolar bızı.aynaya bakıyorum iğrenç göruyorum kendımı,21 kg almıştım 12 kg hala duruyor,hiçb i kıyafetım olmuyor eşofmanla gezıyorum,saçımı bile tarayacak vaktım olmuyor.sözde butun yakınlarım var ama napıyosun dıyen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?