2009 Haziran Anneleri!!

merhaba herkese
bugün işe başladım ilk defa ayrıldım kızımdan öğleye kadar yoktum allahtan eşim de evde sorun çıkarmamış çok zormuş ya ayrılık gece stresten uyuyamadım.

canım bizim de aynısı .ben yatırıp önünde şaklabanlıklar yapıyorum şarkı söylüyorum biraz biraz alıştı.

ay kıyamam ya.bu kadar harab etme kendini olduğu kadar seneye bi bakmışsın kocaman olmuş bıcırlar

merhaba canım pek uğramıyosun topiğe

merhaba kızlar hepinizin geçmiş beyramınızı kutluyorum ben evde diildim anca şimdi girebildim kusuruma bakmayın nolur

uğrayamıyorum şekerim bende net yok anneme gelince giriyorum anca

slm bz doktor kont geldik
genel bi baktı kızıma herşey normal mişş
bu aylarda bakılması gereken bir kaç testler varmış onları yaptırdık ve onlarda normal çıktı
bu testler eko
hemogram
transfontanel intrakraniyal ultrasonografi
ve tüm batın ultrasonografisi
hepsi normal mişş maşallah iremime
kgmzde 6350 olmuşuzz boy 60

bide kan damlasına başlıyoruz artık

Son düzenleme:
havvacım hiç üzülme kaka yapamıo die genelde anne sütü alan bebeklerde sütün yaradıgını gösteriyor kaka yapamama cünkü anne sütü bebekte hep işleniyor atıgıg az cıkıyor anlayacagın macun kıvamındaysa normal bizimki yeni yeni başladı kendi kwendine yapmaya inşallah sennki de yapar

hepinizin gecmiş bayramı kutlu olsun güzel meleklerin tatlı anneleri bizimde netimiz hele süşkür geldi inş bi daha gitmez

ben defneyi ikinci ayından beri tek basıma yıkıyorum ama bizim cadı dogdugundan beri nefret edio sudan küçük kıyamet kopuo banyo günleri

herkese merhabalar
narencim hoşgeldin inşallah bir daha gitmez net sensiz ve muhtarsız tadı olmaz buraların
hoş dünürün kayıplarda ama neyse çato az büyüsün uslanınca gelir herhalde semoş

bi,z dr dan geldik

tam 6 kilo olmuş boyumuz 63 cm manken olacak dedi dr umuz boyu çok uzun dedi
herşey normal rota aşısı ve pnömokok aşıları yapıldı
ek gıdalara başlıyoruz
öğle öncesi elma armut veya havuç suyu
ikindide yoğurt istersem yoğurda bebe bisküvisini ezip un gibi yapıp ilave edebilirsin dedi
şimdilik bunlarla başlıyoruz birdahaki ay biraz daha ilave edecem dedi

biden bu kadar

canım ek gıdalar için erken değilmi bizim doktorumuz 6 aya kadar sadece anne sütü dedi..

canım nasılsın?
benim bildiğimde narencim annenin sütü yarıyorsa eğer bebek çok kaka yaparmış yani doktorumuz öyle söyledi bize..
tek başına yıkamak zor oluyor tatlım valla tebrik ederim..efede banyo yapmaya bayılıyor annesine benzemiş oğlum:)

selam kızlar..
hani geçenlerde anlatmıştım gögsümde kitle gibi birşey oluyor çok canımı yakıyor efeyi bile kucağıma alamıyorum demiştim dün yine oldu ve bu sefer dayanılmazdı ne kadar emzirsemde sağsamda geçmedi doktora gittim baktı meme ultrasonu istedi.yaptırdım süt kanallarım fazla açıkmış ve çok sütün varmış efe hepsini ememediği için sağmam gerekiyormuş ama benim makinam manueldi dr aventin elektriklisini al dedi ondan aldım gerçekten aynı bebek emişi gibi sağıyor sütü gögsümü rahatlattı zormuş valla anne olmak ama bir o kadarda mükemmel..
efenin göz yaşı tıkanıklığıda geçiyormuş çok sevindim:sm_cool:

merhaba kızlar hepinizin geçmiş beyramınızı kutluyorum ben evde diildim anca şimdi girebildim kusuruma bakmayın nolur

ne kusuru canım, hoşgeldin nasılsın? bebişin nasıl?

maşallah irem hanıma

ben defneyi ikinci ayından beri tek basıma yıkıyorum ama bizim cadı dogdugundan beri nefret edio sudan küçük kıyamet kopuo banyo günleri

hoşgeldin canım, bende yazmıştım geçen gün ama görmedin heralde
bende bir aylıktan beri yalnız yıkıyorum , yalnız olunca mecbur alışıyor insan

maşallah elifimize , yoğurdu kendinmi mayalıyorsun canım ?

canım ek gıdalar için erken değilmi bizim doktorumuz 6 aya kadar sadece anne sütü dedi..

benim doktorumda tattrmaya başla dedi canım, her doktorun görüşü farklı demekki

maşallah canım, nazara gelmesin sütün Allah korusun, efecik emsin cok cok :ecrin_bebek:
anne olmak çok zor gerçekten

neyse ben kaçtım, iyi geceler herkese , inşallah bu gece bebişer mışıl mışıl uyur,
benden sabahki ilk anneyede günayyyydııın opuyorumnanaktan

merhaba annişler ve minik melekleri nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir benim meleğim grip oldu şimdilik dr. götürmedim ama ilerlerse götüreceğim azcık nane limon içirdim dr. u aradım bol bol emzir ilerlerse getir dedi inşallah çabucak ileşir meleğim
arkadaşlar şimdi ben anlayamadım kaka yapamayıncamı anne sütü yarıyormuş sık sık yapıncamı her kez farklı söylüyor benim kız her emdiğinde üstten çekiyor alttan bırakıyor şimdi bizimki yarıyormu yaramıyormu acaba

saadetcim sibelcim emelcim nilaycımmmmm hepinize tesekkürler hoşbulduk inş bol bol girerim yine eski günlerdeki gibi

morboncuk arkadasım ben netten okudum yabancı bi siteydi ingilizceydi hattakakaya göre yani kakaknın içinde küçük parcalar varsa beyaz beyaz bu yaradıgı gösterir buna ingilizce seedy yani tohum gbi kaka diolarmış az yapması hakkında bi yazı arastırırken cıktı buna kabızlık denilmio zaten kadıncagızın oğluda böleymiş koyvermiş sonunda yılmış ugraşmaktan

saadetcim sibelcim maşallah kızlarınızıa allah nazarlardan saklasın

nida da hoşgeldin demiş öpüyorum seni de canım ilaydamı öp benm yerime

herkese günaydın,gene başladı mesai.hergun nasıl akşam olacak dıyorum bı bakıyorum eşim gelmiş.dun 2saat 54 dk Derini kucağımda taşıdım evın ıçınde.bıraktığım anda delı gıbı ağlamaya başlıyo morarıyo resmen ağlamaktan,akşam of çok yorgunum vs demeye kalmadı eşim başladı of sen gıt çalış bı bakamadın çocuğa falan.butun gece ağladım gözlerim şiş resmen.'aman ' demeye hakkımız yok yanı bızım.4 aydır dedım kım bakıyor buı çocuğa 10 dk bıle ayırmadım doğduğundan beri yanımdan,kımseye bırakıp bı yere gıtmedim.ben de insanım dedım makıne değil yorulmaya hakkım yok mu?sonra gelmış özür dilerim karıcığım da falan fılan.onlar akşamdan akşama 1-2 saat sevmeyı kucağa almaya çocuk bakmam sanıyolar galıba.öf hala geçmedı sınırım çok moralım bozuk.
anlamıyolar bızı.aynaya bakıyorum iğrenç göruyorum kendımı,21 kg almıştım 12 kg hala duruyor,hiçb i kıyafetım olmuyor eşofmanla gezıyorum,saçımı bile tarayacak vaktım olmuyor.sözde butun yakınlarım var ama napıyosun dıyen yok.

Canim üzme kendini,erkekler ve kadinlar inanilmaz farklilar...En mükemmeli, en muhtesemi dedigin bile kadinin halinden 100% anlamaz canim...Bakamadin olur mu cocuga? Tabii ki bakiyorsun annesin sen...Bebekler büyüyorlar ve büyüme krizleri yasiyorlar, bir kitap alipta esine okumasini önersen belki daha iyi olur, en azindan onun da bebekten biraz haberi olur...Hangi haftalar da bebeklerin büyüme ataklari oluyor vs.Erkekler sadece bebek bakmanin kadinin görevi oldugunu saniyorlar ama yaniliyorlar...Takma kafana ver cevabini en iyi sekilde...

canım seni çok iyi anlıyorum..dün benim halimde fenaydı..benim ufaklıga iğne yaptırdık ondan mı bilmem dediğin gibi tüm aksam ve bütün gece ağladı...kucakta taşıyınca susuyordu bir tek.gece boyu uyumadım yine..bir de okula gidecegım birazdan..nasıl ayakta duracagım tüm gün bilemiyorum..
aynı sekilde hiçbir kıyafetim olmuyor..alısveriş yapmaya da çıkamıyorum..bebeğe arada eşime baktırıyorum rica mihnet..sanki tek başıma yaptım çocugu..kötükedihüsoçocugun sıkıntıları da bitmiyor sürekli içtiğini çıkarıyor..acaba üşütüyor muyum yoksa verdiğim ilaçlar mı dokunuyor ya da çok mu emiyor anlamadım gitti..dr bir dahaki aya kadar kilo alımına göre duruma bakarız diyor..bebeğimin bu hali de beni çok üzüyor..iyice bunalıma girdim..:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…