ne kusuru canım, hoşgeldin nasılsın? bebişin nasıl?
maşallah irem hanıma
hoşgeldin canım, bende yazmıştım geçen gün ama görmedin heralde
bende bir aylıktan beri yalnız yıkıyorum , yalnız olunca mecbur alışıyor insan
maşallah elifimize , yoğurdu kendinmi mayalıyorsun canım ?
benim doktorumda tattrmaya başla dedi canım, her doktorun görüşü farklı demekki
tşkrler şekerkız ve narencimmm sizin ufaklıklarada maşallahh...saadetcim sibelcim emelcim nilaycımmmmm hepinize tesekkürler hoşbulduk inş bol bol girerim yine eski günlerdeki gibi
morboncuk arkadasım ben netten okudum yabancı bi siteydi ingilizceydi hattakakaya göre yani kakaknın içinde küçük parcalar varsa beyaz beyaz bu yaradıgı gösterir buna ingilizce seedy yani tohum gbi kaka diolarmış az yapması hakkında bi yazı arastırırken cıktı buna kabızlık denilmio zaten kadıncagızın oğluda böleymiş koyvermiş sonunda yılmış ugraşmaktan
saadetcim sibelcim maşallah kızlarınızıa allah nazarlardan saklasın
nida da hoşgeldin demiş öpüyorum seni de canım ilaydamı öp benm yerime
herkese günaydın,gene başladı mesai.hergun nasıl akşam olacak dıyorum bı bakıyorum eşim gelmiş.dun 2saat 54 dk Derini kucağımda taşıdım evın ıçınde.bıraktığım anda delı gıbı ağlamaya başlıyo morarıyo resmen ağlamaktan,akşam of çok yorgunum vs demeye kalmadı eşim başladı of sen gıt çalış bı bakamadın çocuğa falan.butun gece ağladım gözlerim şiş resmen.'aman ' demeye hakkımız yok yanı bızım.4 aydır dedım kım bakıyor buı çocuğa 10 dk bıle ayırmadım doğduğundan beri yanımdan,kımseye bırakıp bı yere gıtmedim.ben de insanım dedım makıne değil yorulmaya hakkım yok mu?sonra gelmış özür dilerim karıcığım da falan fılan.onlar akşamdan akşama 1-2 saat sevmeyı kucağa almaya çocuk bakmam sanıyolar galıba.öf hala geçmedı sınırım çok moralım bozuk.
anlamıyolar bızı.aynaya bakıyorum iğrenç göruyorum kendımı,21 kg almıştım 12 kg hala duruyor,hiçb i kıyafetım olmuyor eşofmanla gezıyorum,saçımı bile tarayacak vaktım olmuyor.sözde butun yakınlarım var ama napıyosun dıyen yok.
canım seni çok iyi anlıyorum..dün benim halimde fenaydı..benim ufaklıga iğne yaptırdık ondan mı bilmem dediğin gibi tüm aksam ve bütün gece ağladı...kucakta taşıyınca susuyordu bir tek.gece boyu uyumadım yine..bir de okula gidecegım birazdan..nasıl ayakta duracagım tüm gün bilemiyorum..
aynı sekilde hiçbir kıyafetim olmuyor..alısveriş yapmaya da çıkamıyorum..bebeğe arada eşime baktırıyorum rica mihnet..sanki tek başıma yaptım çocugu..kötükedihüsoçocugun sıkıntıları da bitmiyor sürekli içtiğini çıkarıyor..acaba üşütüyor muyum yoksa verdiğim ilaçlar mı dokunuyor ya da çok mu emiyor anlamadım gitti..dr bir dahaki aya kadar kilo alımına göre duruma bakarız diyor..bebeğimin bu hali de beni çok üzüyor..iyice bunalıma girdim..:gitme::gitme:
Büyüyorlar maşallah kuzularımız ,
armycim elma havuç suyunu katı meyve sıkacağında mı sıkıyorsun, rendeleyip suyunumu veriyorsun ?
kızlar dünürümün selamı var hepinize, (zuzu havva) ankarada ananedelermiş, ekim 15 e kadar kalcakmış
internete giremiyormuş problem varmış
herkese günaydın,gene başladı mesai.hergun nasıl akşam olacak dıyorum bı bakıyorum eşim gelmiş.dun 2saat 54 dk Derini kucağımda taşıdım evın ıçınde.bıraktığım anda delı gıbı ağlamaya başlıyo morarıyo resmen ağlamaktan,akşam of çok yorgunum vs demeye kalmadı eşim başladı of sen gıt çalış bı bakamadın çocuğa falan.butun gece ağladım gözlerim şiş resmen.'aman ' demeye hakkımız yok yanı bızım.4 aydır dedım kım bakıyor buı çocuğa 10 dk bıle ayırmadım doğduğundan beri yanımdan,kımseye bırakıp bı yere gıtmedim.ben de insanım dedım makıne değil yorulmaya hakkım yok mu?sonra gelmış özür dilerim karıcığım da falan fılan.onlar akşamdan akşama 1-2 saat sevmeyı kucağa almaya çocuk bakmam sanıyolar galıba.öf hala geçmedı sınırım çok moralım bozuk.
anlamıyolar bızı.aynaya bakıyorum iğrenç göruyorum kendımı,21 kg almıştım 12 kg hala duruyor,hiçb i kıyafetım olmuyor eşofmanla gezıyorum,saçımı bile tarayacak vaktım olmuyor.sözde butun yakınlarım var ama napıyosun dıyen yok.
günaydın millet, inşallah herkes iyidir, malesef bayramda her önüne gelen tarafından şapur şupur öpülmekten hasta oldu bebişim, gece 1 de ateşlendi,
fitil koyduk, şimdi de burnu akıyo, öksürüyo, ilaçlarını verdik, inşallah çabuk toparlar bebeğim.
GABBANA çok üzüldüm canım, ama gerçekten en anlayışlısı bile odunluk yapabiliyo bu erkeklerin, kızım hasta eşim deniz derdinde halbuki normalde çok ilgilidir, nasılsa yanında ben varım diye rahatça gidebiliyo ama, sanki biz makinayız, 24 saat bekçilik yapabiliriz bebişlere(
gerçekten annelik zor , en siniri de ilerde bişey olunca sen anneysen ben de babayım deyip çıkabiliyorlar,lmaz:
adrenalcim bende öyle düşünüyorum .. şimdiden çiğnemeyi yutmayı öğrensin ki sonra zorlanmayayım .. bi tanıdık varda çocuğuna hep biberonla verdi yiyecekleri çorbayı , katı şeyleri bile püre yapıp sulandırıp öyle koydu biberona cocuk 2 yasında ve hala çiğnemeyi bilmiyo . ağzına ne verirsen hoppp yutuyo tabi boğazında kalıyo bi çok şey .. anneside öyle olunca yiyemiyo napıyım diyip biberona devam ... öylede olmaz ki ...
yok canım rendeden çekiyorum.. tel süzgeçlede suyunu çıkarıyorum..katı meyve sıkıcapım yok. alcam.. varıda bozuldu..şmdilik böyle yapıyorum..
nilaycım bizim sadece mama olduğu için geçriyor ek gıdaya
ama öyle hemen porsiyonla değil
ilk gün 1 yemek kaşığı 2. gün 2 derken artarak devam edecez ve en fazlada 1 çay bardağına çıkacakmışız
şimdilik sadece suları 6. aydan sonra pürelerini vericez dedi
emelim yoğurdu kendim mayalamaya çalışıcam ama dr amcamız katkısız özl yoğurtlarıda kullanabilirsin dedi onlarla mayalarım hem de içinde prebiyotik varmış kabızlığımıza da iyi gelir belki
kızlarmeyveleri cam rendeden sonra tülbentle süz dedi dr
bende katı meyve presi alayım diyorum
o da biraz pahalıymış kullanan varsa kullanım açısından fikrini yazarsa sevinirim
netteki yorumlara pek güvenemiyorum da
CANIM BEN KULLANIYORUM AMA BEBEGIME DEGIL KENDIME.
COK PRATIK ICINE ATIYORUM HERSEYI KABUGUYLA FELAN HOPP SUYU CIKIO . AMA TEMIZLEMESIDE BI OKADAR ZORRR :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?