2009 Haziran Anneleri!!

tşkrler şekerkız ve narencimmm sizin ufaklıklarada maşallahh...

kızlar ne demek rica minnet ya onlarda nabası değilmi tabiiki bakacaklarr
evlenrken yanınızda getrmednz ya ....
valla resti çeknn..
bazen çok yorgun oluyorum eşim 24 saatlik nöbetten geliyorr
veriyorum iremi bi gzl bakıyorrr
ama bzm babamız itiraz etmiyorr
bnde kendime ayırıyorum vaktiii..
iyi oluyor

günaydın millet, inşallah herkes iyidir, malesef bayramda her önüne gelen tarafından şapur şupur öpülmekten hasta oldu bebişim, gece 1 de ateşlendi,
fitil koyduk, şimdi de burnu akıyo, öksürüyo, ilaçlarını verdik, inşallah çabuk toparlar bebeğim.

GABBANA çok üzüldüm canım, ama gerçekten en anlayışlısı bile odunluk yapabiliyo bu erkeklerin, kızım hasta eşim deniz derdinde halbuki normalde çok ilgilidir, nasılsa yanında ben varım diye rahatça gidebiliyo ama, sanki biz makinayız, 24 saat bekçilik yapabiliriz bebişlere (

gerçekten annelik zor , en siniri de ilerde bişey olunca sen anneysen ben de babayım deyip çıkabiliyorlar, lmaz:

kızlar uzulmeyın. ben esıme hıcbı zaman bakarmısın demedım .
her zaman''bak cem e ben buraya gıdıyorum acıkırsa bıberonda sutu ' dıyorum.
kuafore alısverıse gıdıyorum.
oyle rıca mınnet bakarmısın felan yapmayın. erkekler anca uzaktan severler gecelerı 1-2 saat kucakta bakmayı babalık sanmasınlar. lmaz:
babalara hıtap eden bısuru kıtap var NIDA nın dedıgı gıbı alın koyun onune okusunlar.
ogrensınler .
onlara cok kolay gelıo bebek bakımı . bız kendımızı uzmeyelım .

yok canım rendeden çekiyorum.. tel süzgeçlede suyunu çıkarıyorum..katı meyve sıkıcapım yok. alcam.. varıda bozuldu..şmdilik böyle yapıyorum..

nilaycım bizim sadece mama olduğu için geçriyor ek gıdaya
ama öyle hemen porsiyonla değil
ilk gün 1 yemek kaşığı 2. gün 2 derken artarak devam edecez ve en fazlada 1 çay bardağına çıkacakmışız
şimdilik sadece suları 6. aydan sonra pürelerini vericez dedi

emelim yoğurdu kendim mayalamaya çalışıcam ama dr amcamız katkısız özl yoğurtlarıda kullanabilirsin dedi onlarla mayalarım hem de içinde prebiyotik varmış kabızlığımıza da iyi gelir belki

kızlarmeyveleri cam rendeden sonra tülbentle süz dedi dr
bende katı meyve presi alayım diyorum
o da biraz pahalıymış kullanan varsa kullanım açısından fikrini yazarsa sevinirim
netteki yorumlara pek güvenemiyorum da

herkese selamlarr..
öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..
20 gün kadar annemlerdeydim izmirde..
okadar rahattımki.geldim temizlikti çamaşırdı ütü yemek ayyy annemi özledim walla şimdidenn:sinifsinif:
anca fırsatım oldu girmeye..
birazdan babaanneye giidicez,uğrarım yine öptük hepiniziii

canım benim emin ol hislerinde ve yaşadıklarında yalnız değilsin...

forumdaki çoğumuzun başına gelmiştir "eş"siz olan eşler tarafından daraltılmak.

benimde oğlum doğduğu haftalarda KPSS var diye eşim ders çalışıyodu, ilk günlerimiz bi desenağlamabir aydır da bir kurumun sınavına hazırlanıyo:bbo:ve ben gece gündüz tek başıma bakıyorum. kapıdan hastane dışında biyere çıkmıyoruz resmen(bayram gezmelerini saymazsak). üzerime olan ve emzirmeye uygun 2 kıyafetim var ve üniforma gibi bi onu bi diğerini giyiyorum-tatlicadiarzu-

inşallah eşim sınavı kazanırda çektiklerimize değer; ama sınavdan sonrada bebekle sadece sevmek için ilgilenirse külahları değişiriz...

canım çok geçmiş olsun... insanlara öpme denmiyo di mi? benimde oğlumu biri öpe koklaya severken içim gidiyo, milletin içinde de elini yüzünü silemiyorum eve kalıyo silme işiÇok üzgünüm çoook

bu arada kızlar siz hala bebeklerin kıyafetlerini ütülüyomusunuz? ben hiçbirşeyi ütüsüz giydirmiyorum ama çok yoruldum. yüksek ısı ile yıkamadığımızdan ütülemek gerekiyo, ütülemezsem içim rahat etmiyo ama ne zamana kadar bilmiyorum:uhm:

selam güzel anneler ve melekleri .. bugun nasılsınız bakalım .. galiba biraz stresli günler geçiriyor bazı anneler .. geçmişi tam okumadım ama babalar ne anlar bebek bakmaktan .. anneyiz biz biz daha iyisini biliriz :)) üzmeyin tatlı canınızı .. sevmekle olmuyo bu işler .. bizim babamız anlayışlı ( bazı anlarda çıldırmalarını saymazsak ) ne kadar iyi , anlayışlı olursa olsun hepsinin tek lafı vardır sıkıştıkları anda .. bi çocuğa bakmayı beceremiyosun .. öyle dediklerinde bırakacaksın cocuğu önüne bak diyeceksin .. ama bebeğe yazık .. vazgeçtim :))))

ek gıdadan açılmış konu .. doktorumuz 4 aya kadar ek gıda olmaz mama dışında dedi . ama 4 aydan sonra eğer bebek yemek masasına sünüyorsa bişeyler istediğini belli ediyorsa çok azda olsa yemeklerin suyundan verebilirsin dedi . 1 çay kaşığı kadar toplamda ...
ama bizimki doymak bilmezki :) sabah kahvaltısını yapar bi güzel :) domatesin suyu peynir çay :) çok az az veriyorum ben .. bi sıkıntı çektiğinide görmedim . kabızlık gibi yani :))
pasam 8,300 gram .. biraz tosunuz sanırım ama napalım :)

PAŞAM, maşallah kuzuna, afiyet olsun, alışsın annesi de sonra yememezlik yapmasın, ben de yavaş yavaş tadına baktırmak istiyorum ama bi türlü yapamadım daha

adrenalcim bende öyle düşünüyorum .. şimdiden çiğnemeyi yutmayı öğrensin ki sonra zorlanmayayım .. bi tanıdık varda çocuğuna hep biberonla verdi yiyecekleri çorbayı , katı şeyleri bile püre yapıp sulandırıp öyle koydu biberona cocuk 2 yasında ve hala çiğnemeyi bilmiyo . ağzına ne verirsen hoppp yutuyo tabi boğazında kalıyo bi çok şey .. anneside öyle olunca yiyemiyo napıyım diyip biberona devam ... öylede olmaz ki ...

başla canım sende ben 2 aylıkken başladım tattırmaya .. korkma bişeycik olmaz insallah ..yemeklerin meyvelerin falan suyundan tatdır ..

yapma canım olurmu eğer sütün yetmiyorsa yada sadece mama alıyorsa tamam o zaman verilir belki ama 2 aylıkkende domates suyu çay peynir falan bence olmaz..
bu zamana kadarda hiç 6 ay anne sütü alıp sonra çiğmeneyi beceremeyen çocuk görmedim ben..hem öyle olsa zaten doktorlar 6ay anne sütü demezlerdi..
sütü olanlar sadece anne sütüne devam derim ben..kaydirigubbakcemile5

yok canım rendeden çekiyorum.. tel süzgeçlede suyunu çıkarıyorum..katı meyve sıkıcapım yok. alcam.. varıda bozuldu..şmdilik böyle yapıyorum..

canım bilmişlik yapmıyım ama bana doktorumun soyledıgı seyı sana aktarıyım en azından bı fıkır olur .
doktorum bana bebegın yıyecegı seylere demır degdırme dedı yanı cam rendede yap dedı veya plastık robotlar . zemuszemus
gercı ben daha ek gıdalara basladım ama konusurken laf arasında soylemıstı dıger ay belkı baslarmısız sen sımdıden cam rendenı al dedı

CANIM BEN KULLANIYORUM AMA BEBEGIME DEGIL KENDIME.
COK PRATIK ICINE ATIYORUM HERSEYI KABUGUYLA FELAN HOPP SUYU CIKIO . AMA TEMIZLEMESIDE BI OKADAR ZORRR :hulya:

CANIM BEN KULLANIYORUM AMA BEBEGIME DEGIL KENDIME.
COK PRATIK ICINE ATIYORUM HERSEYI KABUGUYLA FELAN HOPP SUYU CIKIO . AMA TEMIZLEMESIDE BI OKADAR ZORRR :hulya:

canım ya bende kullanıyorum bu zamana kadar kendime kullanıyordum bebege kullanamıyacakmıyız yani ama onların rendesi çeliiiiiiiiiiiiiiiiiiikk
haklısın temizlemesi gerçekten zorbirsürü parçası var

iyi akşamlar herkese
bugün doktora gittim dogumdan sonra dizlerim cok agrıyordu
kıkırdak erimesi var dedi doktor hareketsizlikten olurmus
hamileligim süresince hareketsiz kaldım tabi.egzersiz verdi kızımdan işten vakit bulabilirsem yapıcam.birde kadın doguma gittim yine dogumdan sonra şey esnasında :kedi:cok canım acıyodu
intahaplanma var aşırı derecede dedi antibiyotik bir igne ve fitil verdi ama bir hafta bebegini emziremezsin
dedi bende almadım ilaçları o bir haftadan sonra kızım ya memegi almaz unutursa sütünde azalır onn için alıp kullanmıycam ne yapım bitki çaylarıyla falan geçirmeye çalışıyorum diyorum :sinifsinif:
varmı intahap için bildiginiz bitki çayı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…