2009 Haziran Anneleri!!

geçmş olsun cnm aman dikkat edinnn...
sende maske tak da dahada geçmesn bebeğe...
eşin niye öyle yapıokiii yaa
sana yardımcı olması gerekkk
sende robot değilsinn yaaa
gzl bi dille konuş istersenn iyi anındaa...

herkese ii hafta sonlarııı
irem müzik dinliodu tv karşısında uyuya kalmışşş kzlarrrr :)))
ilk defa tv karşısında sızdı kaldıda
baba kız bırakcam bugnn onları
bi alışverişe çıkıcam
görüşürüzzz kibb

saol canım sanada geçmiş olsun hastalık kötü allahım yataklara düşürmesin hem bebek var hem sorumlulukların var ben geçen sene hamileyken yataklara düştüm 5 gün yattım ama kalkamadım nasıl rahatsız oldum yatıyorum diye bişey yapamıyorum diye inş tekrarlamaz bebek varken hastalık zor

canım benimde eskisi gibi yok bu normal sanırım gittikçe azalıyo bi kaç ay sonra yetmicek bile doyuyosa yetiyodur takma kafana benim kızımda emmek istemiyo sütüm kalıyo o yüzden şişiyo gögüslerim ağrı olmuyo eskisi gibi değil bende bi bilsem niye yapıyo ama nedeninide bilmiyorum ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin düşünceli demekki senin eşin benimkinde düşünce denen bişey yok kendine göre düşünceli hem kendini hem beni mutsuz etmeyi biliyo bi anlasam niye böyle neyse takmıyorum kafama

geçmş olsun cnm aman dikkat edinnn...
sende maske tak da dahada geçmesn bebeğe...
eşin niye öyle yapıokiii yaa
sana yardımcı olması gerekkk
sende robot değilsinn yaaa
gzl bi dille konuş istersenn iyi anındaa...
saol saadetcim öyle yapıyorum ama insanın içi gidiyo öpemiyorum sevemiyorum daha çok geçicek diye öff ne menem bişeymiş bu onunla konuşulmuyo canım hemen bağırıp çağırıyo bişey denmiyo yani öyle ama o pc başında otursun bide bana laf yetiştirsin başka bişey yapmaz o ha odun ha o farkı yokkaydirigubbakcemile3

meraba herkesee,

hülyacım çok üzüldüm, yaa, şu sıralar bizim en çok desteğe ihtiyacımız olduğu zaman, robot değiliz ya, bizim de dinlenmeye, kafamızı boşaltmaya, yanımızda bize destek olan birine ihtiyacımız var,
eşim nomalde hep çok destektir ve anlayışlıdr, ama burda annemlerin yanındayız diye, sürekli dışarı çıkmak istiyo, ben de küstüm doğru dürüst konuşmak istemiyorum onunla, sonuçta annemlerde de olsak benim en çok ona ihtiyacım var, ama o, o kadarlık fedakarlık yapamıyo, en acısı da bebişler büyüyüp baba hayranı olucak, tam kebap,
biraz uzun oldu ama bi fıkra geldi aklıma,
kadınla adam boşanıyolar, kadın çocuğa hep ben emek çektim bende kalsın diyo,
adam da hakime dönüp, hakim bey, diyelimki kola makinesine jetonu attınız, makina kolayı çıkardı verdi, şimdi kola sizin mi, makinanın mı diyo; erkeklerde paso bu mantık malesef akannehir

Evet canım kızım var, 16 haziranda sezeryan yaptım. Bende 21 kilo aldım Halen 9 kilom var, tabii hiçbir kıyafetim olmuyor. Rejimde yapamıyorum, sütüm çok az çünkü.

günaydın herkesee,
keyifler iyidir umarım,
sibelcim, bebiş gece mama hazırlıyana kadar uyanmıyo mu, bizimki gece emiyo şimdilik, mama gerekirse uykusu dağılır diye korkuyorum

Benimde sütüm yetmiyor artık, gece mama hazırlamaya başladım. Kıpırdanmaya başladığında hemen kalkıp hazırlıyorum, yada bazen ağzına emziği veriyorum tekrar uykuya dalıyor. Bu arada bende mamasını hazırlıyorum. Ama emzirmekten çok daha zor mama hazırlamak, uyku tamamen bölünüyor :çok üzgünüm: 4 aylık olunca gece mamalarından vermeyi düşünüyorum, onlar daha tok tutuyorlarmış. Deneyen varmı aranızda ?

slm sevgimiz...
ben gece mamasi kullanmadim nutrilon standart kullaniyorum..(turkiyede aptamil bebek sutu diye geciyor)
ben armin icin bi termos aldim aksamdan suyu kaynatip uygun isiya gelene kadar bekletiyorum ve termosa doldurup mama kutusu ve bir biberonla odasina cikariyorum..uyanacagi sira hemen yapip veriyorum..
sen eger gece su kaynatip sogutup veriyorsan o zor olur..ama benim yaptigim sekilde kolay oluyor bir dene istersen..

slm kizlar..bu siralar pek giremiyorum siteye...
armin dun ikinci asisinida oldu..biraz agladi sizladi ama bugun daha iyi..
yolculuk dusunen arkadaslara ucagi tavsiye ediyorum kesinlikle..
cok rahat yolculuk gecirdik biz hemde tektim...
simdilik bizden bukadar meleklerinizi ve sizleri opuyorumopuyorumnanaktan

aynen canım bende aynısını düşünüyorum ceremesini sen çek çocuk büyüyünce seni dinlemesin baba delisi olsun varmı böle bişey ne kadar haksızlık baba olmak ne kadar kolay onu 9 ay karnında taşı doğur en zoru bak büyüt bide sana laf desin bide çocuk babacı olsun adaletsiz dünya bide doğru düzgün bak bakamıyosun gibi laflarda gelir canım benimki çocuk doğdu doğalı huyu değişti bi acayip oldu bende değiştim ama onun kadar değil neyse takmıyorum onu artık ne hali varsa görsün

canım bende kendim mayalamaya çalışıcam ama uht sütler çok zararlıymış, ama doğal inek sütü nerden buluruz :)
İşte, pastorize sütün sağlığa zararları! / iyibilgi

maşallah kuzuna canım tosuncukmuş :)

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun batuşuma , inşallah ateşsiz atlatırsınız

geçmiş olsun canım , bende pek sağmıyorum ama çok değil benim sütüm

canım erkeklerin hepsi öyle, tek başımıza yaptık sanki , herşeye yetişme boşver, yardım iste, beğenmiyorsa hizmetçi tutsun

çocuk kucağımda zor yazıyorum , bu kk bağımlılık yapıyor , bizimde 3 numara bezler küçük gelmeye başladı , sabah bir baktım sırtına kadar bok ( hemen duşa şaşırdı kuzum , yağmurmu yağıyor ne demiştir :))
katı meyve sıkacağını bir sorayım bende doktora , niye metal değdirilmiyor kızlar bilen varmı? ne zararı var ki? bunar büyüyüncede normal çatal kaşıkla yicekler , hep slikon kaşıkmı kullancaz ?

Canım merhaba, kızının kabızlık problemi çözüldümü, benim kızın çözüldü artık hergün kendi kendine yapıyo, ben milupa aptamil veriyordum değiştirdik SMA S-26 kullanıyoruz

selam kızlar nasılsınız melekler nasıl
ben rahatım kızımla dedesi annannesi ilgileniyo.kendime geldim valla buna ihtiyacım varmış
zeynep hanım 6 günden sonra kakasını yaptı ama ne kaka üst falan kalmadı. sanki ben yapmış gibi nasıl rahatladım anlatamam.

havvacın geçmiş olsun bebişine, kabızlık da zor, bebişin yapamamsı beni o kadar strese sokuyodu ki, kakasını yapınca sinir boşalmasından ağladığım bile olmuştu, inşallah bundan sonra rahat yapar
benim bebişim de daha iyileşemedi kızlar yaa, hatta biraz daha arttı gribi, huysuzlaştı da;
üzüntüden sütüm de azaldı biraz önce sağdım 20 cc bile çıkmadı, mafoldumben

aferin gelinime alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım geçmiş olsun, üzülme sakın bebişe yazık değilmi, petibör büskivi sütü arttırıyor diye duydum dene istersen, Allahım bol bol süt versin kuzucuklarımıza
ıhlamur veriyormusun iyi geliyor

slm kızlar, biz dün rota virüs aşısı yaptırdık oğlum biraz huzursuz ve dün hayatının uykusunu uyudu bu sevindirici tabi bende uyudum sayesinde:) aşıdan sonra huzursuzluğu normal mi sizin bebişleriniz nasıldı?

of nedir bu grip salgını yaa insanı mahvediyo ee mevsimlerin dengesi değişti eskisi gibi karda yağmıyo haliyle mikroplar çoğalıyo allah sonumuzu hayrettsin

ben demir besnlerin vitamini alıor diye biliyorum cnm

of nedir bu grip salgını yaa insanı mahvediyo ee mevsimlerin dengesi değişti eskisi gibi karda yağmıyo haliyle mikroplar çoğalıyo allah sonumuzu hayrettsin
geçmiş olsun canım haklısın iyice hem mevsimlerin hemde insanların dengesi degişti sonumuz hayır olur inşallah
geçmiş olsun cnmm inan benm blgm yok

maydonozsuyu canım

gecmiş olsun

teşekkür ederim hepinize maydonoz sütü azaltırmış ne yapıcam bilmiyorum kızım için katlanıcam artık ilaç kullanmıycam ilerlemez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…