maydonozsuyu canım
gecmiş olsun
herkese ıyı geceler,gece 12 de kızımın maması var onu beklıyorum verıp yatıcam.eşim uyudu kızım da uyudu.ya bu dızde ağrı benım de var ben e bı gıdeyım dıyorum doktora.kıem gıttın abisis.hele şu sağ dizim kıramıyorum bacağımı( kutur kutur ötuyo resmne kalkarken de.
bu gece kızım ılk kez yatağında uyuyacak,beşiğin yatağını yıkadım sabah mekınede ama hala nemlı ,ben de mecbur kendı odasında yatırıcam .2 defa uyandı ben de yanıma aldım şimdi ama inşallah gece uyur.herkese rahat bır gece dılıyorum.hepinizi öptüm...
Ya kızlar ben cezvede ısıtıyordum mama için suyunu, metal değdirmeyin denmiş. Hata mı yaptım yani bugüne kadar :) Siz nasıl hallediyorsunuz, benim kettle ımda metal((
Ay kaderimiz aynı galiba seninle bende 12 mama saatini bekliyorum, benimde dizlerim ağrıyor. Bir yere oturayım kalkarken epey zorlanıyorum. Aslında tüm vücudum ağrıyor, çürüğe çıkardı bu hamilelik beni
metal değdirmeme olayı meyva veya sebze rendeleme ve suyunu çıkarma işlemi için benim bildiğim, yolsa suyu plastik kettle da ısıtmaktansa çelik daha iyi bence
canım ya bende kullanıyorum bu zamana kadar kendime kullanıyordum bebege kullanamıyacakmıyız yani ama onların rendesi çeliiiiiiiiiiiiiiiiiiikk
haklısın temizlemesi gerçekten zorbirsürü parçası var
CANIM BEN KULLANIYORUM AMA BEBEGIME DEGIL KENDIME.
COK PRATIK ICINE ATIYORUM HERSEYI KABUGUYLA FELAN HOPP SUYU CIKIO . AMA TEMIZLEMESIDE BI OKADAR ZORRR :hulya:
canım ya bende kullanıyorum bu zamana kadar kendime kullanıyordum bebege kullanamıyacakmıyız yani ama onların rendesi çeliiiiiiiiiiiiiiiiiiikk
haklısın temizlemesi gerçekten zorbirsürü parçası var
metal değdirmeme olayı meyva veya sebze rendeleme ve suyunu çıkarma işlemi için benim bildiğim, yolsa suyu plastik kettle da ısıtmaktansa çelik daha iyi bence
evet yıyecekler ıcın gecerlı metal olayı arkadaslar.
bebeege mama yaparken damacana suyuda kullanma dedı benım doktorum.
kucuk şaşal sularını kullan dedı. cezvede ısıt dedi.
damacana suları pek saglıklı degılmıs.
canım benim emin ol hislerinde ve yaşadıklarında yalnız değilsin...
forumdaki çoğumuzun başına gelmiştir "eş"siz olan eşler tarafından daraltılmak.
benimde oğlum doğduğu haftalarda KPSS var diye eşim ders çalışıyodu, ilk günlerimiz bi desenağlamabir aydır da bir kurumun sınavına hazırlanıyo:bbo:ve ben gece gündüz tek başıma bakıyorum. kapıdan hastane dışında biyere çıkmıyoruz resmen(bayram gezmelerini saymazsak). üzerime olan ve emzirmeye uygun 2 kıyafetim var ve üniforma gibi bi onu bi diğerini giyiyorum-tatlicadiarzu-
inşallah eşim sınavı kazanırda çektiklerimize değer; ama sınavdan sonrada bebekle sadece sevmek için ilgilenirse külahları değişiriz...
canım çok geçmiş olsun... insanlara öpme denmiyo di mi? benimde oğlumu biri öpe koklaya severken içim gidiyo, milletin içinde de elini yüzünü silemiyorum eve kalıyo silme işiÇok üzgünüm çoook
bu arada kızlar siz hala bebeklerin kıyafetlerini ütülüyomusunuz? ben hiçbirşeyi ütüsüz giydirmiyorum ama çok yoruldum. yüksek ısı ile yıkamadığımızdan ütülemek gerekiyo, ütülemezsem içim rahat etmiyo ama ne zamana kadar bilmiyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?