2009 Haziran Anneleri!!

Canlarım , nasılsınız ??
Biz çarşamba günü Kuşadasına gittik.. akşam dönecektik..ama bugün döndük..kaçamak yaptık azıcık...
Dr kontrolümüz vardı bugün...olmasaydı pazara kadar kalacaktık...
Ek gıdalara başladık...
Rota aşımızı olduk...
Pazarteside karma aşımız var...

herkese ıyı geceler,gece 12 de kızımın maması var onu beklıyorum verıp yatıcam.eşim uyudu kızım da uyudu.ya bu dızde ağrı benım de var ben e bı gıdeyım dıyorum doktora.kıem gıttın abisis.hele şu sağ dizim kıramıyorum bacağımı( kutur kutur ötuyo resmne kalkarken de.
bu gece kızım ılk kez yatağında uyuyacak,beşiğin yatağını yıkadım sabah mekınede ama hala nemlı ,ben de mecbur kendı odasında yatırıcam .2 defa uyandı ben de yanıma aldım şimdi ama inşallah gece uyur.herkese rahat bır gece dılıyorum.hepinizi öptüm...

Ya kızlar ben cezvede ısıtıyordum mama için suyunu, metal değdirmeyin denmiş. Hata mı yaptım yani bugüne kadar :) Siz nasıl hallediyorsunuz, benim kettle ımda metal ((

Ay kaderimiz aynı galiba seninle bende 12 mama saatini bekliyorum, benimde dizlerim ağrıyor. Bir yere oturayım kalkarken epey zorlanıyorum. Aslında tüm vücudum ağrıyor, çürüğe çıkardı bu hamilelik beni

Ya kızlar ben cezvede ısıtıyordum mama için suyunu, metal değdirmeyin denmiş. Hata mı yaptım yani bugüne kadar :) Siz nasıl hallediyorsunuz, benim kettle ımda metal ((

metal değdirmeme olayı meyva veya sebze rendeleme ve suyunu çıkarma işlemi için benim bildiğim, yolsa suyu plastik kettle da ısıtmaktansa çelik daha iyi bence

evet canım valla aynı durumdayız,allah bılır kızın vardır bı de sezeryan yapmışsındır:)) of valla hamılelık kadından bı kaç yıl alır derlerdı de doğruymuş 3 ay da remen yaşlandığımı hisssediyorumkafamçokkarıştı
bu arada ben mama suyunu kettle da kaynatıyorum ılıtıp mamayı yapıyorum,su soğuk olursa topak topak olup emzığın delığını ıkıyo çünkü

metal değdirmeme olayı meyva veya sebze rendeleme ve suyunu çıkarma işlemi için benim bildiğim, yolsa suyu plastik kettle da ısıtmaktansa çelik daha iyi bence

evet yıyecekler ıcın gecerlı metal olayı arkadaslar.
bebeege mama yaparken damacana suyuda kullanma dedı benım doktorum.
kucuk şaşal sularını kullan dedı. cezvede ısıt dedi.
damacana suları pek saglıklı degılmıs.

canım ya bende kullanıyorum bu zamana kadar kendime kullanıyordum bebege kullanamıyacakmıyız yani ama onların rendesi çeliiiiiiiiiiiiiiiiiiikk
haklısın temizlemesi gerçekten zorbirsürü parçası var

evet cnm ya bıde posasını bırakıo ıyy onu yıka temızle off cok zor iş ama cokda vıtamınlı seyler hazırlıo bıze cokacimcoook
evet bebeklere kullanılmıo dedıgın gıbı celık :hulya:
bızde camda rendelerız nolcak :lepi:

CANIM BEN KULLANIYORUM AMA BEBEGIME DEGIL KENDIME.
COK PRATIK ICINE ATIYORUM HERSEYI KABUGUYLA FELAN HOPP SUYU CIKIO . AMA TEMIZLEMESIDE BI OKADAR ZORRR :hulya:

canım ya bende kullanıyorum bu zamana kadar kendime kullanıyordum bebege kullanamıyacakmıyız yani ama onların rendesi çeliiiiiiiiiiiiiiiiiiikk
haklısın temizlemesi gerçekten zorbirsürü parçası var

bebeğe kullanamayacağıma göre almayayım bari
madem temizliği zor eşim sıkar suları temizliği bana kalır şu an uğraşamam

bende mama suyunu kettle da kaynatıyorum
termosa koyuyorum her seferinde kaynat zor oluyor
2.bir termosum var onda da kaynatılmış soğumuş su duruyor
yoksa gece zor oluyor bu işler gözünü bile açamazkenmirmirmirmir

günaydın herkesee,
keyifler iyidir umarım,
sibelcim, bebiş gece mama hazırlıyana kadar uyanmıyo mu, bizimki gece emiyo şimdilik, mama gerekirse uykusu dağılır diye korkuyorum

herkese selammmm...
kızlar 4.ay erken deilmi ek gıda için.gerçi ben daha sormadım dr.
3 ayımız bitiyo.pzt aşımız war..en son kilomuz yaklaşık 2 hafta önce 5500 boyuda 62 cm di.
sanırım normal..
bakalım ne olmuş yağmur hanım...

günaydın kızlar gerçi öğlen olmuş ama dün gece hiç uyutmadı beni cadım hastayız ikimizde grip olduk kızım öksürüp duruyo bi burnuda tıkalı akıp duruyo benimde boğazlarım acıyo şişti hafif başım ağrıyo burnum tıkalı ayy nerden buldu bizi bilmem dışarı çıksam tamam dicem ama evde hasta olduk allahtan ateşlenmiyo hafif geçiriyo ama genede huysuzlanıyo dün gece doğru düzgün uyuyamadım uykusuzluktan başım ağrıyo bide sabah sabah eşimlede kavga ettik iyicene öküzleşti yaa benim derdim başımdan aşkın hasta olmuşum uykusuzum bana niye kahvaltı hazırlamadın diyo hiç sorumuyo hastamısın neyin var iyimisin boğazının derdinde artık aramızdaki sevgi azalıyo öncekinden eser yok çok değişti allah kimsenin eline düşürmesin o çalışıyo ben evdeyim maddi yönden o daha güçlü ya ezmeye çalışıyo bende onun eline bakıyorum mecburen laf sokuyo habire dünde çocuk ağlıyo doğru düzgün bak çocuğa ağlatma bende dedim alda kendin bak okadar biliyosun al bak sana kolay geliyo sevmekle babalık olmuyo dedim soktum lafı rahatladım ayy neyse kızlar
sizler nasılsınız bebişler nasıl bayadır giremiyodum 1 hafta oldu nerdeyse geçmişede bakamdım grip salgını var dikkat edin benim gibi evde yakalanmayın:)

canım tabiki ütüleyeceksin ben iç çamaşırlarımızı temizlik bezlerimi bile ütülüyorum bebeğimin çoraplarını bile ütülüyorum sadece yıkamak yetmez bazı mikroplar ancak ütüde ölüyor.bazı kadınlar duyuyorum beyaz çamaşırlarını ütülemiyormuş ben annemden öyle görmedim vallaha ters geliyor atletlerin yanları bile çizgi olmaz bizde düm düz jilet gibi ütülüdür her zaman her şeyim

neyse kaçtım ben çok işim varr çok görüşürüz kızlar öptüm meleklerinizi a.s.

gecmis olsun cemre, bende bayrami yatakta 39 derece atesle gecirdim, mastit oldum, antibiyotik kullandim, cok zor bi hastalikmis kizlar, gogsunuz tam bosalmadiginda pompayla sagin, gogsum sisti, emziremedim, sagarken de cok acidi, ayrica ateslendim, halsizlestim, oglumu gozum bile gormedi 3 gun, baska mastit geciren var miydi topikte? tekrarlar mi diye korkuyorum...

ya kızlar benim ilk zamanlarda sütüm inanılmaz fazlaydı sağıp sağıp döküyodum walla..
ama şimdi eski şişlik yok sağmadığım halde..eskiisi gibisütüm çok yok sanırımm..
gerçi kızım doyuyo ama ne biliyim ewham yapıorum heralde..
humana içiorum ama pek faydası olmadı sankii.sulu şeyler içiorum dewamlı..içim dışım su..
ek gıdalara geçsekte sütüm kalmadı bitti yetmedi derdi kalksa artıkk..
cemrecim seni anlıorum eşin biraz daha anlayışlı olması lazımm.neden öle yapıoki o çocuk ikinizinn..
walla ben sabah kalktım eşim hazırlamış kahvaltıyı ,yağmurlada çok ilgilii..öle olması gerekio çünki..
allah yardımcın olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…