Evet canım kızım var, 16 haziranda sezeryan yaptım. Bende 21 kilo aldımHalen 9 kilom var, tabii hiçbir kıyafetim olmuyor. Rejimde yapamıyorum, sütüm çok az çünkü.
arkadaşlar d vitaminini kullanıyormusunuz hala
:))) canım benım süpermiş valla kader arkadaşım ilan edıyorum o halde senıhihoyyyt
hakaten canım ya ne zmaan kadar kullanacagızki bunu ben hiç sormadım doktorumuza dur sorulacakların listesine yazayım bariiiiiiiiiiiiiiiiiii
hakaten canım ya ne zmaan kadar kullanacagızki bunu ben hiç sormadım doktorumuza dur sorulacakların listesine yazayım bariiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir yerde 12. aya kadar kullanılmalı diye okumuştum ama ben son 1 aydır bıraktım evet doktora sormak gereki o cok gerekli bişey mi ki sonuçta ilaç o kadar uzun kullanmasak olmaz mı acaba:uhm:
slm sevgimiz...
ben gece mamasi kullanmadim nutrilon standart kullaniyorum..(turkiyede aptamil bebek sutu diye geciyor)
ben armin icin bi termos aldim aksamdan suyu kaynatip uygun isiya gelene kadar bekletiyorum ve termosa doldurup mama kutusu ve bir biberonla odasina cikariyorum..uyanacagi sira hemen yapip veriyorum..
sen eger gece su kaynatip sogutup veriyorsan o zor olur..ama benim yaptigim sekilde kolay oluyor bir dene istersen..
Ben 1 yaşına kadar diye biliyorum. Siz 3 damlamı 4 damlamı veriyorsunuz, benim gittiğim iki ayrı doktor farklı şeyler söyledi ???lmaz:
geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallahmerhaba kızlar uzuun zaman oldu girmeyeli yine yazmayalı desek daha doğru girip şöyle bir bakınıyorum ama yazamıyorum küçük erkeğim kucağımda oluyor muhakkak gazıydı kusmuğuydu yoruyor beni iyice bide ortanca kuzum var tabi okula başladıda rahatladık biraz.neyse umarım iyisinizdir bebeklerinizle.Yeni arkadaşlar var konuşmayalı tabi ben oldum nerdeyse yeni :))
kızlar kuzum diş çıkartıyor 2.dişimizde yolda huzursuz iyice bende hastayım nezle onada bulaştı kıyamıyorum salya sümük bi görseniz halini...
Evet canım gerekli sakın ihmal etme, anne sütünde birtek d vitamini yokmuş. D vitamini eksikliğinden çeşitli kemik hastalıkları olabiliyor, Allah korusun bebişlerimizi.
arkadaşlar d vitaminini kullanıyormusunuz hala
canım bende kendim mayalamaya çalışıcam ama uht sütler çok zararlıymış, ama doğal inek sütü nerden buluruz :)
ışte, pastorize sütün sağlığa zararları! / iyibilgi
maşallah kuzuna canım tosuncukmuş :)
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun batuşuma , inşallah ateşsiz atlatırsınız
geçmiş olsun canım , bende pek sağmıyorum ama çok değil benim sütüm
canım erkeklerin hepsi öyle, tek başımıza yaptık sanki , herşeye yetişme boşver, yardım iste, beğenmiyorsa hizmetçi tutsun
Canım saolasın...ateşlenmedi şükür ... Kayram napıo???
Kızlar ek gıdalara başladık...kafayı yicem muhallebiyi yedirmek olay oluyo resmen tükürüyo biberon gibi hızlı hızlı gelsn istio gelmeyince sinirleniyo...ek gıdalara geçenler nasıl yediriosunuz ... yardımmmmm..........
canım emziriyormuydun sen biz henüz ek gıdalara geçmedik anne sütü alıyor doyuyo cok şükür.mama verdigin için mi ek gıdalara başladın
Tatlım biz mama yiyoruz sadece sütüm yok malesef... mama yediği için ek gıdalar başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?