2009 Haziran Anneleri!!

şekerkız canım sağolasın, petibör bisküvi yemekten kilo aldım zaten, sanırım sıvıyı biraz az alıyorum, onu artırmaya çalışıcam, ıhlamuru da iki gündür uğraşıyorum içiremedim yarın bi daha denicem açken

zeyon canım benim kız rotavirüs aşısından sonra 1 hafta karın ağrısı çekti, sürekli ağladı, umarım sizde daha kısa sürer.

herkese iyi geceler tatlı rüyalar, öptük sizi kızımlaa opuyorumnanaktan

evet d vıtamını kullanıyorum ben doktorum devam et dedı ne zaman bıter bılmıyorum gunde 4 *5 damla canım

hakaten canım ya ne zmaan kadar kullanacagızki bunu ben hiç sormadım doktorumuza dur sorulacakların listesine yazayım bariiiiiiiiiiiiiiiiiii

bir yerde 12. aya kadar kullanılmalı diye okumuştum ama ben son 1 aydır bıraktım evet doktora sormak gereki o cok gerekli bişey mi ki sonuçta ilaç o kadar uzun kullanmasak olmaz mı acaba:uhm:

merhaba kızlar uzuun zaman oldu girmeyeli yine yazmayalı desek daha doğru girip şöyle bir bakınıyorum ama yazamıyorum küçük erkeğim kucağımda oluyor muhakkak gazıydı kusmuğuydu yoruyor beni iyice bide ortanca kuzum var tabi okula başladıda rahatladık biraz.neyse umarım iyisinizdir bebeklerinizle.Yeni arkadaşlar var konuşmayalı tabi ben oldum nerdeyse yeni :))
kızlar kuzum diş çıkartıyor 2.dişimizde yolda huzursuz iyice bende hastayım nezle onada bulaştı kıyamıyorum salya sümük bi görseniz halini...

bir yerde 12. aya kadar kullanılmalı diye okumuştum ama ben son 1 aydır bıraktım evet doktora sormak gereki o cok gerekli bişey mi ki sonuçta ilaç o kadar uzun kullanmasak olmaz mı acaba:uhm:

Evet canım gerekli sakın ihmal etme, anne sütünde birtek d vitamini yokmuş. D vitamini eksikliğinden çeşitli kemik hastalıkları olabiliyor, Allah korusun bebişlerimizi.

Sağol zezecim, bende suyu kaynatıp soğuttuktan sonra saklıyorum. Gece biraz ısıtıp mamasını öyle yapıyorum. Ama senin dediğin gibi daha kolay, odadan çıkmadan halledilir. Yalnız benim termosum biraz kokuyor aldığım günden beri. O yüzden kullanmak pek içime sinmiyor.

geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah
kuzum kıyamam hem diş hem nezle bizlerin nasıl geçicek bakalım diş çıkarma dönemimiz

Evet canım gerekli sakın ihmal etme, anne sütünde birtek d vitamini yokmuş. D vitamini eksikliğinden çeşitli kemik hastalıkları olabiliyor, Allah korusun bebişlerimizi.

allah korusun hemen başlıyayım bende tekrar

arkadaşlar d vitaminini kullanıyormusunuz hala

d3 kullanıyorduk 1 ay öncesine kadar
ama artık doktorum daha kapsamlısını verdi
oda multıtabs
ve gnde 1ml içiyor
1 yaşına kadar kullanılması gerekmişş
alamadığı vitaminleri ordan alcaklarmış bebekler yani çok gerekli cnmm

iyigecelerrr.....

kızlar yarın eşimin sınavı varfisfisfis
ve hala ders çalışıyo ne olur dua edin iyi geçsin...
hakkında hayırlı ise kazansına.s.

bu arada sabahın en şeker annesine şimdiden günaydın

Canım saolasın...ateşlenmedi şükür ... Kayram napıo???

Kızlar ek gıdalara başladık...kafayı yicem muhallebiyi yedirmek olay oluyo resmen tükürüyo biberon gibi hızlı hızlı gelsn istio gelmeyince sinirleniyo...ek gıdalara geçenler nasıl yediriosunuz ... yardımmmmm..........

canım emziriyormuydun sen biz henüz ek gıdalara geçmedik anne sütü alıyor doyuyo cok şükür.mama verdigin için mi ek gıdalara başladın

canım emziriyormuydun sen biz henüz ek gıdalara geçmedik anne sütü alıyor doyuyo cok şükür.mama verdigin için mi ek gıdalara başladın

Tatlım biz mama yiyoruz sadece sütüm yok malesef... mama yediği için ek gıdalar başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…