:mymeka::mymeka::mymeka: o kazık kadar boyunnan ideal kilo nası 55 oliyii acabaaaaaaaaaa haa neyin ideali ulen bu çağla şikel mi olacuun sen benm başıma heeeklava:
ben buncaz boynan (1.58) ideal 55 diomda sen utanmıyon mu Çok üzgünüm çoook
afferüün şimdi oldu emme ananası nası yiyecüük taze mi konserve mi bi de onu annatsan tam süper olacakkızlar ananasta zayıflatıyo haberiniz olsun hemde süt yapıyo yazdım ebisce oldumu arkadaşım.:)....
yürü gııı kim tutar seni cerenimom yaaaa nan ben 60 a da razıyım haaa eccük balık etli olabilürün sorun deeell camış kimin olmaktan eyidirr:mymeka::mymeka::mymeka: o kazık kadar boyunnan ideal kilo nası 55 oliyii acabaaaaaaaaaa haa neyin ideali ulen bu çağla şikel mi olacuun sen benm başıma heeeklava:
ben buncaz boynan (1.58) ideal 55 diomda sen utanmıyon mu Çok üzgünüm çoook
iteekk nann seni almıyom bu topiic e habarın olsun motivasyonumuzu neen boziin gıı sen git 3. bebişi yap delüüüüüü bele iki dirhem bi çekirdek olursan 3 sene sona 5 dene olurlar haa demedi demeheee yediklerimide yazam bari
sabahları çok az ekmek yiyorum akşamları ekmeksiz yemek yiyorum gün boyu meyve veeeee su:lepi:
bu arada tatlı kaçamaklarım devam ediyor:kedi:
afferüün şimdi oldu emme ananası nası yiyecüük taze mi konserve mi bi de onu annatsan tam süper olacak
yürü gııı kim tutar seni cerenimom yaaaa nan ben 60 a da razıyım haaa eccük balık etli olabilürün sorun deeell camış kimin olmaktan eyidirr
iteekk nann seni almıyom bu topiic e habarın olsun motivasyonumuzu neen boziin gıı sen git 3. bebişi yap delüüüüüü bele iki dirhem bi çekirdek olursan 3 sene sona 5 dene olurlar haa demedi deme
gebertcemm nan seni elime geçme haaayok nan her bebişte 1 kilo fazlam kalıyoooo bir daha yaparsam mahvolurum heralde şuan 56 kilom ama hafif göbiş kaldı onu eriteyim diyorum kafama çok takıyorum yaaa birde memişler büyüdü sinir oluyorum yaaa şu emzirme işi bitsede eski halime dönsem:kedi:
afferüün şimdi oldu emme ananası nası yiyecüük taze mi konserve mi bi de onu annatsan tam süper olacak
neeee afrika mıı :1shok:canım ben taze tüketiyorum her gün bir tane zira afrikadayım taze taze buluyorum ama çok çabuk bozulan bi meyve oldugu için türkiyede taze bulman zor ancak çürümüşünü bulursun..:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey konserve varsa onu tercih et canım:lepi::lepi:
neeee afrika mıı :1shok:
ne işin var afrikada şakamı yapıonn
reyhancım orda daha ne kadar yaşıyacanız
oğluşumuz afrika doğumlu yani abowwwwwwwww
yok nan her bebişte 1 kilo fazlam kalıyoooo bir daha yaparsam mahvolurum heralde şuan 56 kilom ama hafif göbiş kaldı onu eriteyim diyorum kafama çok takıyorum yaaa birde memişler büyüdü sinir oluyorum yaaa şu emzirme işi bitsede eski halime dönsem:kedi:
belli değil canım ne kadar kalacagımız evet paşam bura doğumlu hemde ülkede dogan ilk türk veledi:lepi::hooray:
gebertcemm nan seni elime geçme haaa
neymiş efem hanımın her doomda 1 klosu fazla kaliimişşş bidaakii dooma 10 kilo kalır işallahhh aklinialirimsmile
canım ben taze tüketiyorum her gün bir tane zira afrikadayım taze taze buluyorum ama çok çabuk bozulan bi meyve oldugu için türkiyede taze bulman zor ancak çürümüşünü bulursun..:delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey konserve varsa onu tercih et canım:lepi::lepi:
hade bakalım canısı olcek olcek yılmak yokkkebiiiiiiiişş topic maksadını aşmaya başladı gııı
biz el birliğiynen zayıflayak didik gelen geçen saçını savuriyii havasını basiyi gııı alsanaalsanasmile
sende bedduanı yapıştırmışın ama helal sağa :roflol::roflol:
dostum ben senin yanındayım bak bugun itibariynen bende başladım
en buyuk atak şu ağzına kadar abur cubur olan poşeti attım yanımdaannn delikafadulden
sabahnan tartıldım 60.9 çıktım 100 gr vermişim hiç bişe yapmadan aman ne harika demi kaydirigubbakcemile3
kahvaltımı aldım yanımda yavaş yavaş yiyomm ekmeği azalttım abur cubur yok
3 lt su içiom yuruyuş yada hareket olacak mı bilemiyom ona söz veremiyom şimcilik :kedi:
ya bende şey var hani şu göbene bağlıyon titretiyo onu kullanam diom bakalım nolcek 1 ay istikrarlı dikkat etsem bakalım bişeler olcekmi ya ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım acaba yaparsam kilo verebilirmiyim CADIARZU
yok yawww ne alaka acabaaEmzirme Döneminiz Boyunca Egzersiz Yapabilir misiniz?
Emzirdiğiniz dönemde düzenli olarak orta derece zorluktaki hareketleri içeren egzersiz yapabilirsiniz. Aşırı egzersiz süt tadını değiştirebilir. Bebeğinizin, egzersiz sonrası sütünüzü almaması durumunda, egzersiz sonrası duş alıp , ilk gelen sütü sağıp atarak , sonraki sütü veya egzersiz öncesi sağdığınız sütü bebeğinize veriniz.
:1shok::1shok: sütün tadı değişiyomuş töbee ilk defa duydum haa
Emzirme Döneminiz Boyunca Egzersiz Yapabilir misiniz?
Emzirdiğiniz dönemde düzenli olarak orta derece zorluktaki hareketleri içeren egzersiz yapabilirsiniz. Aşırı egzersiz süt tadını değiştirebilir. Bebeğinizin, egzersiz sonrası sütünüzü almaması durumunda, egzersiz sonrası duş alıp , ilk gelen sütü sağıp atarak , sonraki sütü veya egzersiz öncesi sağdığınız sütü bebeğinize veriniz.
anamm ben diet topicinde ne var ne yok hatmettim avcumun içi kimin biliimmm :)http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...526-so287an-suyu-diyeti-deneyimlerimiz-9.html
hayat_bu denen hatunun yazısına bak gı ebiş aklinialirimsmile
evet cnm doğru ama öle evde otururken terlediin değil hareket edip terlediisen mesela eskiden hanımlar tarladan gelirlerdi koştura koştura önce göğüslerini soğuk su ile yıkarlardı sonra emzirirlerdibu topice girmediydim emme ebiş bu topici bırakıp da biznen muhabbete gelmii deyü geldiimm
ahanda daha geçen gün baa biri dediki dikkat et eğer bebişini terliyken emzirirsen bebiş kusuyomuş neen mii süt ekşiyomuş terden ötürü ona ananesi sölemiş annesi de hep dikat etmiş kendi de gerçekten öle oliimiş
eğer terliysen git bi göğüslerini soğuk suynan yıka o zaman bişe olmaz dedi
anaa bazen bu zilliler ısrarla emmii yaa cerenimoo gıı terliyken mi yapiiler acep
bak egzersiz sonrası da aynı muhabbet bencee
Emzirme Döneminiz Boyunca Egzersiz Yapabilir misiniz?
bu topice girmediydim emme ebiş bu topici bırakıp da biznen muhabbete gelmii deyü geldiimm
ahanda daha geçen gün baa biri dediki dikkat et eğer bebişini terliyken emzirirsen bebiş kusuyomuş neen mii süt ekşiyomuş terden ötürü ona ananesi sölemiş annesi de hep dikat etmiş kendi de gerçekten öle oliimiş
eğer terliysen git bi göğüslerini soğuk suynan yıka o zaman bişe olmaz dedi
anaa bazen bu zilliler ısrarla emmii yaa cerenimoo gıı terliyken mi yapiiler acep
bak egzersiz sonrası da aynı muhabbet bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?