inşallah canım en büyük korkum bebeme sütüm yetişmezse ne yaparım diye. seninkide baya zor olmuş apse yapan göğsün tekrar düzeldimi ? yani bebeğe emdirebildin mi?
kız bebişi yalnız kardeşsiz bırakmaa sana der benimde kardeşim olsun sen dayanamaz 2.yi doğuruverirsin :)
göğüs pedleri eğer göğsünden akıntı çok oluyorsa pekte işe yaramıyor hatta sokakta çamaşırın dışına çıkıyor farketmiyon sen ona. yengem kaç defa okuldan eve dönmüştü hatırlıyorum.çok gıcık bir durum.
ben en çok bulaşık,çamaşır makinesinin önünde ömrümü yiyom:) ütüyüde seyrek yapıp kendimi yormuyom günlük ütülüyom işte.
kolay gelsin canım ama sen kendini yorma kadınada yapacak iş kalsın
bak benim evde temizlik var kadın yapıyoo ben işteyimm ne güsel dimi
ayy benim de var gözüm kesmiyoo bi türlü ama haftasonu yapcem ben
ayy ben heeç sütyensiz duramam ve hamilelğimden beri değiştirirken bile
ağrıdığını hissettim normalde de çıkarmazdım zaten
ayy bende atlat giymekten nefret ederdim ama 3-4 yıldır alıştım
bluz hafif kalın diye atlat giymesem şu mevsimde ve adanada
(35-38 arası şu anda sıcaklık) hemen gögüslerim batmaya başlıyoo
yazın bile çıkaramıyom yanii
canım ben o elevite ilk başladığımda 3 hafta içinde 2 kilo almışım
şimdi normal gidiyo ama ilk başladığımda çok şişirdi
yaa çok değil ki senin kilonda bende 4 kilo aldım ne var yanii
canım süt fazla olursa ve çalışacaksan elektrikli daha çok iş görüyormuş...
benim ablamında gögüs ucu yoktu.. biraz zorlandı,yara falaen oldu ama sonuçta iki gögsüyle de emzirdi kızını.a.s
oglumda 15 kilo almistim. dogumdan iki ay sonra hamile kaldigim kilonun bile altina dusmustum. onemli olan bebislerin sagligi.
kolay gelsin canım ama sen kendini yorma kadınada yapacak iş kalsın
bak benim evde temizlik var kadın yapıyoo ben işteyimm ne güsel dimi
ayy benim de var gözüm kesmiyoo bi türlü ama haftasonu yapcem ben
ayy ben heeç sütyensiz duramam ve hamilelğimden beri değiştirirken bile
ağrıdığını hissettim normalde de çıkarmazdım zaten
ayy bende atlat giymekten nefret ederdim ama 3-4 yıldır alıştım
bluz hafif kalın diye atlat giymesem şu mevsimde ve adanada
(35-38 arası şu anda sıcaklık) hemen gögüslerim batmaya başlıyoo
yazın bile çıkaramıyom yanii
canım ben o elevite ilk başladığımda 3 hafta içinde 2 kilo almışım
şimdi normal gidiyo ama ilk başladığımda çok şişirdi
yaa çok değil ki senin kilonda bende 4 kilo aldım ne var yanii
canım ben bu gidişle senin bu zamana kadar aldığın kiloyla kapatırım olayı:roflol::roflol::roflol:
ben atletsiz hiçbiyere çıkmamsengözlerimebaksanab öyle alıştım ki atlet giymeyince göbeğim sallanıyor gibi geliyor :roflol:giymeyince rahatsız oluyom artık
bizim de bir oda ütü dolu.. lazım olanı alıp ütülüyom gerisi kalıyo... hafta sonu hepsini yapcam ama parça parça.. hepsini aynı anda ütülemek normalde de belimi kırıyodu şimdi hiç çekilmez
nasıl bişey acaba merak ettim belkim banada lazım olur göğüs uçlarım da küccük nasıl emcek CADIARZUkızlar ben ilk etapta munel alacam hem pahalı olmuyor onlar ihtiyacımız olu olmayacagı belli degil henüz dogunca görecez ben gidip satın almaktan yana degilim elektrikliyi en az 300 çünkü bunalrı kiralayan medikalciler var uc aparatını degiştiriyorsun..sanırım daha uyguna geliyor aklımda kalmadı ama onlar daha profesyonel oluyor çünkü...görümcemde hemen gelmemişti az geliyordu ikizleride emzirmek zor oldu kiraladılar snaıyorum bir hafta falan kullandı...
baya zaman aldi ama duzeldi canim. tekrar emzirdim oglusumu. gerci benim ki bu kadar sutum kiymetini bilemedi 4 aylikken birakti emmeyi.:sinifsinif:
kızlar ben ilk etapta munel alacam hem pahalı olmuyor onlar ihtiyacımız olu olmayacagı belli degil henüz dogunca görecez ben gidip satın almaktan yana degilim elektrikliyi en az 300 çünkü bunalrı kiralayan medikalciler var uc aparatını degiştiriyorsun..sanırım daha uyguna geliyor aklımda kalmadı ama onlar daha profesyonel oluyor çünkü...görümcemde hemen gelmemişti az geliyordu ikizleride emzirmek zor oldu kiraladılar snaıyorum bir hafta falan kullandı...
tepesi neresi oluyokii kııızz :uhm:
canım bazıları hemen emzirebiliyor , kişiye göre değişir ...ama bebek ilk yarım saat içinde emziriirse çok iyi olurmuş... mümkünü varsa epidural sezeryan olursun... herkesin içi rahat eder...yerimseniben
şiiii bende aldım 3bucuk kilo benide yabana atma :roflol: :roflol: :roflol:aseba, canim bundan sonra senle muhatab olucam ben. zira cok yakin olmasada en yakin kilo alan sensin. bu gacilarin hepsi 1-2 kilo dan bahsediyor. o ne be, o da kilo mu?
ayy kız inşallah bende öle olurumoglumda 15 kilo almistim. dogumdan iki ay sonra hamile kaldigim kilonun bile altina dusmustum. onemli olan bebislerin sagligi.
doyur bakem canımmbenim oglusum geldi. gidip doyurayim minik oburumu.opuyorumnanaktan
heeçç vallahi kimisi 1 kimisi 2 kimisi de heeeç almamış yazık kız bebişlereaseba, canim bundan sonra senle muhatab olucam ben. zira cok yakin olmasada en yakin kilo alan sensin. bu gacilarin hepsi 1-2 kilo dan bahsediyor. o ne be, o da kilo mu?
ödevlerini yapmadan gelme kızım laelaelaelaelaeüfff kizlar yaa ödev gibi oldu bunlar bana simdi.. birinci ödev.. sütyene alismak.. ikinci ödev.. atlet giymeye baslamak.. :umursamaz:
o kadar parayi veriyosak iyidir herhaldekaydirigubbakcemile3ben simdi almayi düsünmüyorum duruma göre eger sütüm gelmezse aldiririm esime.. simdi oa kadar para veripte kenara koymak mantikli gelmiyor bana..
gögüs kalkani ne kizlar hic duymadim ben..CADIARZU
kaç lira o çok pahalı mı ? kiralama işide mantıklı gibi aslında ilerde işimize yaramayacak zaten...bende duymustum onu canim.. ilk zaman lazim olcak zaten eger olursa.. manuell de almicam simdilik.. simdiden bakip esime gösteririm.. eger ihtiyacim olursa esime aldiririm diye düsündüm.. ama kiralamak en mantiklisi bana görede.. onun yerine baska ihtiyaclarini görürüm yavrumun..
ucu iste kisss.. hani bu yeni sütyenleri pencere gibi aciyosunda orda bi tepecik cikiveriyor..kaydirigubbakcemile3
ayy kız inşallah bende öle olurum
oo hava atan gacılarda zor versinler kilolarını :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
doyur bakem canımm
heeçç vallahi kimisi 1 kimisi 2 kimisi de heeeç almamış yazık kız bebişlere
bebişlerimiz sağlıklı olsunda veririz kiloları hiç dert etmeyom vallahi
abartı kilo almıyayım yeter
benim yengem 20 kilo aldı ilk hamişliğinde ve kırkı çıkmadan incecik olmuştu
2 kilo felan fazlası kalmıştı lülülülülülü
ödevlerini yapmadan gelme kızım laelaelaelaelae
bende gerek olursa alıcam... boşa para vermeyelim..
gögüs kalkanı da bu işte
kaç lira o çok pahalı mı ? kiralama işide mantıklı gibi aslında ilerde işimize yaramayacak zaten...
sağol aydınlattığın içinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?