sen mi ben mi? iki saat sadece utu yaptim bugun.klava:
kız ağzından yel alsın öyle düşünmeeeeeeee. ama vücudunu sakın terli bırakma. sık değiş ıslak gezme. evlenmeden önce incecik delikanlı kız gibin dolanırız şimdi evlenince ceremesini çekeriz. sırtında atletini ayagında corabını hiç eksik etme. kızken bende dikkat etmemdi kendime. dikkat et kendine.
dogru diyosun canimda benim gögüslerim zaten kocaman.. sütyenlerim baktim sikmaya basladi bende hepten cikardim.. ama hic etmemisim sanirim.. dün gittim hamilelik sütyeni aldim onu takiyorum simdi insallah fazla sarkmadan toparlarlar kendilerini yine.. ahh kafam ahh belkide takmadim diye agriyorlar simdikaydirigubbakcemile
ayy atletmi?? ben hayatta giyemem ki.. ergenlik dönemimde annemde cok söylenirdi.. atlet giy diye ama güzel görüncez gögüslerimiz dik dursun diye inat ederdik.. simdi cekiyoruz ceremesini iste.. corap patik terlik hep var ayagimda zaten.. su yaz bi gelsede rahatlasak ya.. burasi haala 10 derece haala kalörifer yaniyor..
eskiden kalem durmazdi gogus altimda, simdi sac fircami koysam durur. bakalim ikinciden sonra da makyaj cantami tutar herhalde.kaydirigubbakcemile3
canim eyüp ismi hos bence ama kayinpederin ismi oldugu icin koymak istemiyorsan anliyorum seni.. benimkilerde onun ismini koymami istiyor.. adi yusuf cok sevdigim bi isim olmasina ragmen onun adi oldugu icin inatla koymicam.. gerci daha cinsiyet bile belli degil ama oglum olursa suan icin semih düsünüyorum.. babamiz kararsiz ama kendisi gs li semih fbliymis falan iste...benim yigenimin adi eyüp el ensar olcakti ama son anda vazgecilip muhammed emin koydu enistem.. eyüp el ensar sahabe adi belki fikir olur sana..
ben kızımda hiç çıkarmadım sarkma felan olmadı şimdide çıkarmayacam ilk başlarda bebeği emzirirken zor oluyor ama alışıyorsun pratikleşiyor insan
kız delirdin miiiiiiiiiiiiiii 2 saat ütümü yapılır oyyyy düşünürkene bile boynum ağrıdıgını hissettim. ben artık hepsini bir arada yapıp kendimi yormuyom. canmı dayanır ona beee
dogru diyosun canimda benim gögüslerim zaten kocaman.. sütyenlerim baktim sikmaya basladi bende hepten cikardim.. ama hic etmemisim sanirim.. dün gittim hamilelik sütyeni aldim onu takiyorum simdi insallah fazla sarkmadan toparlarlar kendilerini yine.. ahh kafam ahh belkide takmadim diye agriyorlar simdikaydirigubbakcemile
bende ütüyü biriktiriyom sonrada kalıyom ütünün başında helede bu sıcaklarda harika oluyor bi taraftan güneş bit taraftan ütünün sıcaklığı ne gerek war solaryuma demi ama
:roflol::roflol::roflol:
ayy atletmi?? ben hayatta giyemem ki.. ergenlik dönemimde annemde cok söylenirdi.. atlet giy diye ama güzel görüncez gögüslerimiz dik dursun diye inat ederdik.. simdi cekiyoruz ceremesini iste.. corap patik terlik hep var ayagimda zaten.. su yaz bi gelsede rahatlasak ya.. burasi haala 10 derece haala kalörifer yaniyor..
kız delirdinmi atlet 10 derecede giyilmezmi ben bu sıcakta burda atletsiz gezmem çünkü terimi çekiyor giymezsem terim wücudumda soğuyor we hemen karnım şişer gaz dolar karnım ben çok çabuk üşütürüm
:roflol::roflol::roflol:
canım gögüste akıntısına sütyen takmanın faydası olduğunu okumuştum...
canım ben ilk yılımda sırf bu ütü yüzünden boynumu mahvettim tam düzelttim bidaha öyle hepsini bir ütülemiyorum.2 3 parça lazım olanları alıp 5 10 dk da halledip oturuyorum. okurken yurtta kalıyordum orada boynuma soğukluk aldım onun etkisinden mi ne fazla ayakta kalıp sabit iş yapamıyorumnapayim canim, kim yapacak? masallah evde ordu var sanki. hergun makine calisiyor. iyiki 3 kisilik cekirdek aileyiz diyorum. soyle 8-10 kisi olsak makinenin onunde yaticaz herhalde.:roflol:
ee sen hepsini bir arada yapincada zor olmuyor mu? o zaman da birikmis oluyor.
bende sütyen takmıyorum şu badi gibin bustiyermi ne ondan aldım evde hep çıkartıyom. benimkinler çok büyümedi heral büyümez diye kendimi serbest bıraktım. 80 bedendim 85 beden takamıyom 90da biraz büyük gibi...
canim öyle güzel emzirme sütyenleri cikmiski simdi.. zor olmuyordur herhalde onlarla emzirmek.. ama yinede sIk sIk degistirmek gerekicek sanirim.. yengemin cok akiyordu ilk zamanalr ama o sadece atlet giyerdi.. bu sütyenler yoktu o zamanlar..
napayim canim, kim yapacak? masallah evde ordu var sanki. hergun makine calisiyor. iyiki 3 kisilik cekirdek aileyiz diyorum. soyle 8-10 kisi olsak makinenin onunde yaticaz herhalde.:roflol:
gule gule kullan canim, kesin sutyen takmadigin icin acimislardir. zaten cok hassaslar.
sauna anacim sauna. iki saat saunada saydim kendimi. hani zaten kilo olarak aldim basimi gidiyorum ya belki biraz frenler dedim. daha sik utu yapmaliyim.:roflol::roflol:
canım ben evlendikten sonra kendimi alıştırdım atlete. hatta yazın atlet olayına hepten sinir olurdum. ama sağlığımız açısından çok önemli bütün teri emiyor. bedenimizde ter soğuk ter yapışmıyor. eee soğuk ter insanı hasta etmez mii. bence sende atlet giymeye başla zor olacak ama:)))
canım ben evlendikten sonra kendimi alıştırdım atlete. hatta yazın atlet olayına hepten sinir olurdum. ama sağlığımız açısından çok önemli bütün teri emiyor. bedenimizde ter soğuk ter yapışmıyor. eee soğuk ter insanı hasta etmez mii. bence sende atlet giymeye başla zor olacak ama:)))
canım ben ilk yılımda sırf bu ütü yüzünden boynumu mahvettim tam düzelttim bidaha öyle hepsini bir ütülemiyorum.2 3 parça lazım olanları alıp 5 10 dk da halledip oturuyorum. okurken yurtta kalıyordum orada boynuma soğukluk aldım onun etkisinden mi ne fazla ayakta kalıp sabit iş yapamıyorum
sen buyumez diye avut kendini canim. dogumdan sonra sutle dolduklarinda ulastiklari ebata inanamiycaksin. ahanda boyle acilacak gozlerin.:1shok:
evet canim, ilk zamanlar cok akiyor. ben oglumu sagdan emzirirken soldan, soldan emerken sagdan cesme gibi akardi sutum. oglum acikinca cekilin yoldan sari okuz geliyor diye bagirirdim.kaydirigubbakcemile3
evet ya yengem emzirirken hatırlıyorum diğer göğsü akardı tişörtü batardı.sen buyumez diye avut kendini canim. dogumdan sonra sutle dolduklarinda ulastiklari ebata inanamiycaksin. ahanda boyle acilacak gozlerin.:1shok:
evet canim, ilk zamanlar cok akiyor. ben oglumu sagdan emzirirken soldan, soldan emerken sagdan cesme gibi akardi sutum. oglum acikinca cekilin yoldan sari okuz geliyor diye bagirirdim.kaydirigubbakcemile3
saol canim benim.. kesin ondan acidilar zaten.. buarada cok kilo aldim diyosun kac kilo aldin.. ben daha bi kilo almisim.. o kadarda ekmek yememe ragmen.. tr de doktorlar elevit diye bi vitamin veriyorlarmis.. o sanrim kilo yapiyor görümcem 35 kilo almis o ilacla..
ben önce su sütyeni giyemeye tekrardan alisayimda.. sonra atletide giycem insallah.. sirayla bakalim..:kedi:
canım onlarıda aldımda kullanamadım benim göğüslerin tepesi fazla yok bebek emzireceğim zaman rahatlıkla kullanamadımcanim öyle güzel emzirme sütyenleri cikmiski simdi.. zor olmuyordur herhalde onlarla emzirmek.. ama yinede sIk sIk degistirmek gerekicek sanirim.. yengemin cok akiyordu ilk zamanalr ama o sadece atlet giyerdi.. bu sütyenler yoktu o zamanlar..
napayim canim, kim yapacak? masallah evde ordu var sanki. hergun makine calisiyor. iyiki 3 kisilik cekirdek aileyiz diyorum. soyle 8-10 kisi olsak makinenin onunde yaticaz herhalde.:roflol:
gule gule kullan canim, kesin sutyen takmadigin icin acimislardir. zaten cok hassaslar.
sauna anacim sauna. iki saat saunada saydim kendimi. hani zaten kilo olarak aldim basimi gidiyorum ya belki biraz frenler dedim. daha sik utu yapmaliyim.:roflol::roflol:
mandira gibi süt üreticez desene.. peki kizlar bu süt pompasi varya.. manuel olaninimi yoksa elektronik olaninimi tavsiye ediyosunuz.. yoksa hic gerek yokmu onlara?
evet ya yengem emzirirken hatırlıyorum diğer göğsü akardı tişörtü batardı.
ya benim karşı komşum sol göğsünü kullanamıyor ne ettiyse kullandıramadı bebesine. göğsünün ucu yok. benimde göğüs ucum çok az acep bebekte çıkar mı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?