ALAZZEHRA canım merak etme gebelik nedeniyle belimizden geçen sinirler sıkıştığından bazı kişilerde olabiliyomuş mesela benimde bacağımda dizimin üstindeki 1 karışlık alanda var hissizlik şeklinde dr. yukarda yazdıklarımı söledi.
unique canım senin kız mı erkek miydi?
sorma eşime kalsa hemen istiyordu ama sonra konuştuk 1.5 yıl emzirmeyi düşünüyorum sütüm olursa en az 2.5 yaşaına kadarda korunmayı düşünüyorum ondan sonra olabilirr kaydirigubbakcemile3doğduğunda düşüncem deişirmi bilmem inş uslu ve akıllı bir bebek olurda beni caydırmaz hamilleğimde ilk 2 buçuk ay kanama olmam dışında şimdilik çok rahatım böyle devam eder inş sevdim hamileliği
kayınpederim diyalizde sorun yaşamış ameliyata almışlar biraz sonra oraya geçicem gidene kadar okurum sizi
geçmiş olsun kuzu kıs ben sevdim hamişliği 5. ayım bitcek haftaya daha anca farkında olmaya başladım çoook şükürrr çok rahatım falla ben oğlumu 1,5 yaşına ne getireyim hemen öbürünü yapiim allahım kısmet ettiyse diomm
canim öyle güzel emzirme sütyenleri cikmiski simdi.. zor olmuyordur herhalde onlarla emzirmek.. ama yinede sIk sIk degistirmek gerekicek sanirim.. yengemin cok akiyordu ilk zamanalr ama o sadece atlet giyerdi.. bu sütyenler yoktu o zamanlar..
napayim canim, kim yapacak? masallah evde ordu var sanki. hergun makine calisiyor. iyiki 3 kisilik cekirdek aileyiz diyorum. soyle 8-10 kisi olsak makinenin onunde yaticaz herhalde.:roflol:
walla ben almadım stüm hemen geldi bebek hemşiresi sağolsun biraz uğraştı bizimle kızımda kolay kawradı hemen emzirdim ameliyattan 1,2 saat sonra emzirdimmandira gibi süt üreticez desene.. peki kizlar bu süt pompasi varya.. manuel olaninimi yoksa elektronik olaninimi tavsiye ediyosunuz.. yoksa hic gerek yokmu onlara?
kac kilo aldigimi soylemem. ama duyanlarin agzi dibe vuruyor yani.delikafadulden
canım bacaktaki ağrı belden kollardaki ağrı da boyundan kaynaklanıyo diye biliyorum ben...bel fıtığı olanların falan bacağına vurur ağrı...boyun fıtığı , boyun düzleşmesi vs de kollara vuruyo...tabi en iyisi dr.a danışmak...
kız :asigim:
yav ne cesaretlisiniz alkisalkisalkis sizinki kahvaltıyı yaparken öğle yemeğini düşünmek gibi :roflol::roflol: ayy ben 2. yi yapamıcam heralde... :umursamaz:
göğüs pedleri kullanışlı olur mu acaba...onlardan kullanıcaz heralde mecburen...
al benden de o kadar...2 kişiyiz nerdeyse hergün makine çalışıyo...kıyafet olmasa yatak yorgan, paspas, masa örtüsü bilmem ne... çamaşır yıkayıp ütü yapmaya anca yetişiyorum...:lepi:
ben önce su sütyeni giyemeye tekrardan alisayimda.. sonra atletide giycem insallah.. sirayla bakalim..:kedi:
asıl yazın giymek gerek bende yazları zar zor bi iki kere belkim giyerim.kisin hic cikarmam atleti ama yazin ortasinda kar yagsa giydiremezler. yazin sikiyor beni.
anladim canim, tabi nasil kolayina geliyorsa. bakma bugun hamaratligim uzerimdeydi de yapayim dedim.şakkıdı
walla ben almadım stüm hemen geldi bebek hemşiresi sağolsun biraz uğraştı bizimle kızımda kolay kawradı hemen emzirdim ameliyattan 1,2 saat sonra emzirdim
sen söyleme ben söylerim :roflol::roflol:
canim öyle güzel emzirme sütyenleri cikmiski simdi.. zor olmuyordur herhalde onlarla emzirmek.. ama yinede sIk sIk degistirmek gerekicek sanirim.. yengemin cok akiyordu ilk zamanalr ama o sadece atlet giyerdi.. bu sütyenler yoktu o zamanlar..
canım ben evlendikten sonra kendimi alıştırdım atlete. hatta yazın atlet olayına hepten sinir olurdum. ama sağlığımız açısından çok önemli bütün teri emiyor. bedenimizde ter soğuk ter yapışmıyor. eee soğuk ter insanı hasta etmez mii. bence sende atlet giymeye başla zor olacak ama:)))
canım ben ilk yılımda sırf bu ütü yüzünden boynumu mahvettim tam düzelttim bidaha öyle hepsini bir ütülemiyorum.2 3 parça lazım olanları alıp 5 10 dk da halledip oturuyorum. okurken yurtta kalıyordum orada boynuma soğukluk aldım onun etkisinden mi ne fazla ayakta kalıp sabit iş yapamıyorum
evet canim, ilk zamanlar cok akiyor. ben oglumu sagdan emzirirken soldan, soldan emerken sagdan cesme gibi akardi sutum. oglum acikinca cekilin yoldan sari okuz geliyor diye bagirirdim.kaydirigubbakcemile3
yarem bişi sorsam özelden eşine danışabilir misin?evet eşim işahiyatçı oda akşam gelsin yine konuşacam olmazsa hocalarına sorsun üniversitedennetten baktım peygamber efendimizin isimi değiiştirmesinin nedeni ismi taşıyan kişinin kendinitemiz ve günahsız olarak düşünmesi Demek ki buradaki çirkinlik, mananın çirkinliğinden gelmiyor."Kendinî temize çıkarmayın, kimin muttaki (temiz) olduğunu O (Allah) çok iyi bilir" 4 âyetine muhalefetten ileri geliyor, denebilir. Şu halde İslam âdâbına uymayan, kişiye gurur, kibir, aldanma telkîn eden isimler uygun değil ben böyle alkılıyorum
kac kilo aldigimi soylemem. ama duyanlarin agzi dibe vuruyor yani.delikafadulden
canım onlarıda aldımda kullanamadım benim göğüslerin tepesi fazla yok bebek emzireceğim zaman rahatlıkla kullanamadım
o zaman gel benimkileride yap kuzum yaaaa:roflol::roflol::roflol:
sütyeni bende bir ara bırakmıştım böyle insan özgür oluyor demiii. ama bidaa alışması çok zor diyeyim.
asıl yazın giymek gerek bende yazları zar zor bi iki kere belkim giyerim.
o hamarat günlerinde benide çağır yanına:)))
bu dönemde gögüs pedi kullanmak işe yaramaz mı acaba?
ben atletsiz hiçbiyere çıkmamsengözlerimebaksanab öyle alıştım ki atlet giymeyince göbeğim sallanıyor gibi geliyor :roflol:giymeyince rahatsız oluyom artık
bizim de bir oda ütü dolu.. lazım olanı alıp ütülüyom gerisi kalıyo... hafta sonu hepsini yapcam ama parça parça.. hepsini aynı anda ütülemek normalde de belimi kırıyodu şimdi hiç çekilmez
:roflol::roflol::roflol:
kızlar süt aktığı zaman gögüs kalkanı taksak işe yaramaz mı?hem üstümüz kirlenmez hem de süt boşa gitmezyerimseniben
saol canim benim.. kesin ondan acidilar zaten.. buarada cok kilo aldim diyosun kac kilo aldin.. ben daha bi kilo almisim.. o kadarda ekmek yememe ragmen.. tr de doktorlar elevit diye bi vitamin veriyorlarmis.. o sanrim kilo yapiyor görümcem 35 kilo almis o ilacla..
:
walla ben almadım stüm hemen geldi bebek hemşiresi sağolsun biraz uğraştı bizimle kızımda kolay kawradı hemen emzirdim ameliyattan 1,2 saat sonra emzirdim
mandira gibi süt üreticez desene.. peki kizlar bu süt pompasi varya.. manuel olaninimi yoksa elektronik olaninimi tavsiye ediyosunuz.. yoksa hic gerek yokmu onlara?
evet ya yengem emzirirken hatırlıyorum diğer göğsü akardı tişörtü batardı.
ya benim karşı komşum sol göğsünü kullanamıyor ne ettiyse kullandıramadı bebesine. göğsünün ucu yok. benimde göğüs ucum çok az acep bebekte çıkar mı ????
amaann bosver canim kilo degilmi verilir.. bebegin saglikla gelsinde.. emzirirken verirsin hepsini.. hem vermesen nolcakki.. keske bende alsam biraz..
tepeside var herseyi var benimkilerin masallahsırnaşık şey
kesinlikle elektrik olanini tercih ederim ben. manuel olanlar cok zahmetli ustelik cok az sut cikarabiliyorsun. ama elektronikle az zamanda cok sut cikiyor, ustelik kullanimi cok rahat.
dogumdan sonra cikar belki canim ama bebek karar veriyor herseye. benim cok sutum vardi mesela, ustelik uclarida cok musaitti ama oglum sag gogsumu cok zor kabul ediyordu. sonuc goguste apse olustu, 3 haftalik logusayken acil hastaneye kaldirildim. :sinifsinif:
saglicakla dogsunlarda ona gore ayarlarsin.
canım bacaktaki ağrı belden kollardaki ağrı da boyundan kaynaklanıyo diye biliyorum ben...bel fıtığı olanların falan bacağına vurur ağrı...boyun fıtığı , boyun düzleşmesi vs de kollara vuruyo...tabi en iyisi dr.a danışmak...
kız :asigim:
yav ne cesaretlisiniz alkisalkisalkis sizinki kahvaltıyı yaparken öğle yemeğini düşünmek gibi :roflol::roflol: ayy ben 2. yi yapamıcam heralde... :umursamaz:
göğüs pedleri kullanışlı olur mu acaba...onlardan kullanıcaz heralde mecburen...
al benden de o kadar...2 kişiyiz nerdeyse hergün makine çalışıyo...kıyafet olmasa yatak yorgan, paspas, masa örtüsü bilmem ne... çamaşır yıkayıp ütü yapmaya anca yetişiyorum...:lepi:
sen söyleme ben söylerim :roflol::roflol:
sütyeni bende bir ara bırakmıştım böyle insan özgür oluyor demiii. ama bidaa alışması çok zor diyeyim.
asıl yazın giymek gerek bende yazları zar zor bi iki kere belkim giyerim.
o hamarat günlerinde benide çağır yanına:)))
bu dönemde gögüs pedi kullanmak işe yaramaz mı acaba?
ben atletsiz hiçbiyere çıkmamsengözlerimebaksanab öyle alıştım ki atlet giymeyince göbeğim sallanıyor gibi geliyor :roflol:giymeyince rahatsız oluyom artık
bizim de bir oda ütü dolu.. lazım olanı alıp ütülüyom gerisi kalıyo... hafta sonu hepsini yapcam ama parça parça.. hepsini aynı anda ütülemek normalde de belimi kırıyodu şimdi hiç çekilmez
:roflol::roflol::roflol:
kızlar süt aktığı zaman gögüs kalkanı taksak işe yaramaz mı?hem üstümüz kirlenmez hem de süt boşa gitmezyerimseniben
inşallah canım en büyük korkum bebeme sütüm yetişmezse ne yaparım diye. seninkide baya zor olmuş apse yapan göğsün tekrar düzeldimi ? yani bebeğe emdirebildin mi?dogumdan sonra cikar belki canim ama bebek karar veriyor herseye. benim cok sutum vardi mesela, ustelik uclarida cok musaitti ama oglum sag gogsumu cok zor kabul ediyordu. sonuc goguste apse olustu, 3 haftalik logusayken acil hastaneye kaldirildim. :sinifsinif:
saglicakla dogsunlarda ona gore ayarlarsin.
kız bebişi yalnız kardeşsiz bırakmaa sana der benimde kardeşim olsun sen dayanamaz 2.yi doğuruverirsin :)yav ne cesaretlisiniz alkisalkisalkis sizinki kahvaltıyı yaparken öğle yemeğini düşünmek gibi :roflol::roflol: ayy ben 2. yi yapamıcam heralde... :umursamaz:
kolay gelsin canım ama sen kendini yorma kadınada yapacak iş kalsınKızlar güzel haberler alanlar var hepinizin gözü aydın
Elifçim geçmiş olsun canım inşallah iyisinizdir bugün..
Başka birşey var yok okuyamıyorum bu temizlik günü yine mutfağı indirttim diptemel yeni çıktı kadın mutfaktan..Sözde hiç birşey yapmıyorum 8,30dan beridir ilk kez oturuyorum..
Sizleri bir Öpeyim ara ara bakarım Canlarım ve canları a.s. a.s. a.s.
ayy benim de var gözüm kesmiyoo bi türlü ama haftasonu yapcem bensen mi ben mi? iki saat sadece utu yaptim bugun.klava:
ayy ben heeç sütyensiz duramam ve hamilelğimden beri değiştirirken biledogru diyosun canimda benim gögüslerim zaten kocaman.. sütyenlerim baktim sikmaya basladi bende hepten cikardim.. ama hic etmemisim sanirim.. dün gittim hamilelik sütyeni aldim onu takiyorum simdi insallah fazla sarkmadan toparlarlar kendilerini yine.. ahh kafam ahh belkide takmadim diye agriyorlar simdikaydirigubbakcemile
ayy bende atlat giymekten nefret ederdim ama 3-4 yıldır alıştımayy atletmi?? ben hayatta giyemem ki.. ergenlik dönemimde annemde cok söylenirdi.. atlet giy diye ama güzel görüncez gögüslerimiz dik dursun diye inat ederdik.. simdi cekiyoruz ceremesini iste.. corap patik terlik hep var ayagimda zaten.. su yaz bi gelsede rahatlasak ya.. burasi haala 10 derece haala kalörifer yaniyor..
canım ben o elevite ilk başladığımda 3 hafta içinde 2 kilo almışımsaol canim benim.. kesin ondan acidilar zaten.. buarada cok kilo aldim diyosun kac kilo aldin.. ben daha bi kilo almisim.. o kadarda ekmek yememe ragmen.. tr de doktorlar elevit diye bi vitamin veriyorlarmis.. o sanrim kilo yapiyor görümcem 35 kilo almis o ilacla..
yaa çok değil ki senin kilonda bende 4 kilo aldım ne var yaniikac kilo aldigimi soylemem. ama duyanlarin agzi dibe vuruyor yani.delikafadulden
krispi, aldigimin 3 katini alasin dermisimmmm.:roflol::roflol:
hadi simdi soyle..:roflol::roflol:
tepeside var herseyi var benimkilerin masallahsırnaşık şey
aaa ne güzel...sezeryandan 1-2 saat sonra sütün geldi mi hemenn hihoyyythihoyyythihoyyyt benim kayınvalidem şimdi buna takmış kafayı normal doğum yapmazsan 2-3 sütün gelmicek bebk açlıktan ağlayıp duracak diyo...içim şişti....lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?