2009 Kasm Anneleri

kayin pederinden alirsin.:roflol::roflol:

hurafelere yeni bir tane daha eklenmis gozumuz aydin. bu arada ben baktim bende var.kaydirigubbakcemile3

aaaa krispim nie kayınpederinin hakkını yiyosun kaydirigubbakcemile3 adamcağız saydıya eline ultrason parasını kaydirigubbakcemile3

bende aynisini soyledim.:roflol::roflol:sırnaşık şey

yalanci itek.sırnaşık şey:roflol::roflol:

vaayyyy çıtırtıma bakk sennnnnnnn tam karadeniz gacisisinnn wallaaaaa kıs şive varmı konuşmanda çok severun karadenuz gacilerini sırnaşık şey

aaaa hiçte bilem yaaa ben öle oldum valla ama sizi bilemem hııhh:dilcikar:
kızlar beni merak eden albümlere koydum bakın bakalım

anaaa laz çıtırtı seniiii cidden kıs kısın sana benziyormuş:1hug:

senağlama senağlama senağlama
ewet ben demiştim size
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

sen benim kilolara takilirken hic agladim mi? guzelsin had guzelsin.:1hug:

aaaa hiçte bilem yaaa ben öle oldum valla ama sizi bilemem hııhh:dilcikar:

anaaa laz çıtırtı seniiii cidden kıs kısın sana benziyormuş:1hug:

tabi insan 19 unda dogurunca donuyordu hemen eski formuna.kaydirigubbakcemile2

:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Şeniz

kime dedin kıı banamı ben 19 umda doğurmadımda
CADIARZU:sm_confused::sm_confused:

ewet kızım bana benziyor oda benim gibi çok çirkinnaniknanik
heee ya benim oğluşta bana benziyor o da çirkinnaniknanik

hee yaaa ama 19 diğil 20 hatta 21den gün almıştım bunuda 22de doğuracam sonra cillop gibi hatun olacam yaaa yengem önceden çok zayıftı 34 yaşında 3.yü doğurdu şimcik koca bir göbeği var şutarafagitti

ya valla maşallah bebeleriniz çok guzel çıtırtının kızını çok net göremedim ama baya güzele benzio

itekkkkkkkkkkkkkk senin oğluna aşığımmmmmmmmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:

ya valla maşallah bebeleriniz çok guzel çıtırtının kızını çok net göremedim ama baya güzele benzio

itekkkkkkkkkkkkkk senin oğluna aşığımmmmmmmmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:

kızını ver istersen teyzesi:jeyyar:alkisalkisalkis

anacim bende 35 im simdi. zaten isik hiziyla kilo aliyorum. bana seninde gobegin kalicak mi demek istiyorsun? ama benim ikinci bebegim. 3. olsaydi belki kalirdi.kaydirigubbakcemile3

nan krispi çatlağı bi gün o güzel kızını da alda buluşak da senla allan delüsü hep bu ankaralılar mı buluşcakk :))

hıııhh kıskandı:dilcikarerşembe günü ebisimin çalıştığı bankanın önünden geçmiştim emme orada mı çalışıyor diye düşünmüştüm ewet oradaymış bir dahaki geçişimde uğrayacağım :lepi:

ben seni we oğluşunu görmeden karar weremem önce görmem lazım:dance:
nan krispi çatlağı bi gün o güzel kızını da alda buluşak da senla allan delüsü hep bu ankaralılar mı buluşcakk :))
anaaaaa onlar buluşuyomu tühhh bak şimdi sinirlendim buluşak lannn üleynnn dışarda buluşupda napcez bana gelin tüm istanbullu bayanları bekliyom maaane ben sizden büyüğüm siz bana geleceksiniz dışarda napcez beee trafik felan boşwer wde rhat rahat konuşuruk
hem ben size
börekler açarım cokacimcoookcokacimcoook
yok canim, iteke dedim. citir hatun ya hemen formuna kavusmus akil veriyor.:dilcikar:

heeeee ben kawuşamadım eski formuma yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…