ewet fiyatlar değişiyor olsun yaaa bebişimi seyredecem o sağlıklı sıhhatli olsunda para önemli değil allah kocişime sağlık wersin o bize para wermezse nerden bulupta weririm 275 lirayı bırak 275 kuruş weremem demi yani allah ewimizden işimizden bereketi eksik etmesin canım
kizlar ben yeni bisey duydum.. ama ne kadar dogru bilmiyorum.. cünki benim cinsiyet belli olmadi haala. sol göz kapaginizi biraz asagi cekince.. orda eger V seklinde bi damar olursa kiziniz olurmus.. bende aynen öyle bi damar var ama dedigim gibi cinsiyeti ögrenemedim henüz.. ögrenenler bi baksinlar bakalim.. dogrumu cikcak?
aaaa krispim nie kayınpederinin hakkını yiyosun kaydirigubbakcemile3 adamcağız saydıya eline ultrason parasını kaydirigubbakcemile3
canısı hiç canını sıkma doğumdan sonra cillop gibi olacaksın ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım,popom çıkmıştı doğumdan 15 gün sonra eski kiloma kavuştum.tüğler desen mağara adamı gibi lmuştum ama hepsi döküldü göğüsler emzirmeyi bırakınca eski formuna dönüyor tek kalanlar çatlak oluyor inş sende de olmaz
kızlar beni merak eden albümlere koydum bakın bakalım
cikin cok cikinsin.sırnaşık şeysırnaşık şey
vaayyyy çıtırtıma bakk sennnnnnnn tam karadeniz gacisisinnn wallaaaaa kıs şive varmı konuşmanda çok severun karadenuz gacilerini sırnaşık şey
aaaa hiçte bilem yaaa ben öle oldum valla ama sizi bilemem hııhh:dilcikar:kayin pederinden alirsin.:roflol::roflol:
hurafelere yeni bir tane daha eklenmis gozumuz aydin. bu arada ben baktim bende var.kaydirigubbakcemile3
bende aynisini soyledim.:roflol::roflol:sırnaşık şey
yalanci itek.sırnaşık şey:roflol::roflol:
kızlar beni merak eden albümlere koydum bakın bakalım
aaaa hiçte bilem yaaa ben öle oldum valla ama sizi bilemem hııhh:dilcikar:
anaaa laz çıtırtı seniiii cidden kıs kısın sana benziyormuş:1hug:
senağlama senağlama senağlama
ewet ben demiştim size
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
aaaa hiçte bilem yaaa ben öle oldum valla ama sizi bilemem hııhh:dilcikar:
anaaa laz çıtırtı seniiii cidden kıs kısın sana benziyormuş:1hug:
sen benim kilolara takilirken hic agladim mi? guzelsin had guzelsin.:1hug:
:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Şeniz
tabi insan 19 unda dogurunca donuyordu hemen eski formuna.kaydirigubbakcemile2
heee ya benim oğluşta bana benziyor o da çirkinnaniknanikewet kızım bana benziyor oda benim gibi çok çirkinnaniknanik
sen benim kilolara takilirken hic agladim mi? guzelsin had guzelsin.:1hug:
tabi insan 19 unda dogurunca donuyordu hemen eski formuna.kaydirigubbakcemile2
aaa ayip ettun olmazmi da
hemda nasi:roflol::roflol:
kime dedin kıı banamı ben 19 umda doğurmadımda
CADIARZU:sm_confused::sm_confused:
ya valla maşallah bebeleriniz çok guzel çıtırtının kızını çok net göremedim ama baya güzele benzio
itekkkkkkkkkkkkkk senin oğluna aşığımmmmmmmmmmmmmmmmm :asigim::asigim::asigim:
heee ya benim oğluşta bana benziyor o da çirkinnaniknanik
hee yaaa ama 19 diğil 20 hatta 21den gün almıştım bunuda 22de doğuracam sonra cillop gibi hatun olacam yaaa yengem önceden çok zayıftı 34 yaşında 3.yü doğurdu şimcik koca bir göbeği var şutarafagitti
nan krispi çatlağı bi gün o güzel kızını da alda buluşak da senla allan delüsü hep bu ankaralılar mı buluşcakk :))
ben seni we oğluşunu görmeden karar weremem önce görmem lazım:dance:heee ya benim oğluşta bana benziyor o da çirkinnaniknanik
hee yaaa ama 19 diğil 20 hatta 21den gün almıştım bunuda 22de doğuracam sonra cillop gibi hatun olacam yaaa yengem önceden çok zayıftı 34 yaşında 3.yü doğurdu şimcik koca bir göbeği var şutarafagitti
anaaaaa onlar buluşuyomu tühhh bak şimdi sinirlendim buluşak lannn üleynnn dışarda buluşupda napcez bana gelin tüm istanbullu bayanları bekliyom maaane ben sizden büyüğüm siz bana geleceksiniz dışarda napcez beee trafik felan boşwer wde rhat rahat konuşuruknan krispi çatlağı bi gün o güzel kızını da alda buluşak da senla allan delüsü hep bu ankaralılar mı buluşcakk :))
yok canim, iteke dedim. citir hatun ya hemen formuna kavusmus akil veriyor.:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?