anacim bende 35 im simdi. zaten isik hiziyla kilo aliyorum. bana seninde gobegin kalicak mi demek istiyorsun? ama benim ikinci bebegim. 3. olsaydi belki kalirdi.kaydirigubbakcemile3
kızını ver istersen teyzesi:jeyyar:alkisalkisalkis
ben seni we oğluşunu görmeden karar weremem önce görmem lazım:dance:
anaaaaa onlar buluşuyomu tühhh bak şimdi sinirlendim buluşak lannn üleynnn dışarda buluşupda napcez bana gelin tüm istanbullu bayanları bekliyom maaane ben sizden büyüğüm siz bana geleceksiniz dışarda napcez beee trafik felan boşwer wde rhat rahat konuşuruk
hem ben size
börekler açarım cokacimcoookcokacimcoook
heeeee ben kawuşamadım eski formuma yaaaaa
krispi len bi foto daha koymuşun ya o gaci kim sen yeşilli olansın demi gı:))
teyzesü yisin onu yisiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
kız mevzuunda bilion benüm kızı ablam kaptı kaydirigubbakcemile3
ewt bacım yeşilli olan benim gözlüklü olan komşumuz napim başka resim kabul etmiyo bende onu koydum
komşun duyupta yolmasın gız senü beni internetlere mi verdin deyü :roflol:
onuniçin 3.yü doğurma güzelimyerimseniben
aaaa yaparım tabi sen gel yeterki kızooo çıtırtı sen reçelde yapmıştın demi zemuszemus o deelde ben kuymak yada mıhlama isterunn cokacimcoook
komşun duyupta yolmasın gız senü beni internetlere mi verdin deyü :roflol:
ayy ikincisinde erkek olsun gıııııııııı yoksa beni sallandırırlar bu apartmanda naniknanik
wannacım senide pistlerde görmek isteruk lutfedip albume senin ve oğluşun fotosunu goysana gıı
hee ya sen oğlanı bulana kadar doğuracaktın demiii:roflol::roflol:anam benim kocişte her odaya bir çocuk yapalım diyor düşün yanii evde 6 da var:1shok:
anam beyoğlunda oturuyon sende 1.5 saate gelsem öper başıma koyarım awcılardayım ben :)
oyy oyyyyyyyyy senin durum daha wahim wallaaa 6 odaa delikafadulden
kendileri çekmiyor bütün eziyeti onun için anlamıyorlar.bazen diyorum sen doğursaydın kesin 2 olmasın diye tüplerini bağlatırdın:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?