2009 Kasm Anneleri

tatlım gözünaydın ooohhh ne güzel ne kadar rahatsındır şimdi darısı benimde başıma walla bende böyle müjdeli bi haber werebilsem:Saruboceq::Saruboceq:

zamanı gelince olur du oğlum bi doğsun gör bak kendin vericen al kızımı diye hahahah :)

:roflol::roflol::roflol:

kocaman olmustur bebisin sasarsin sen simdi.

tatlım gözünaydın ooohhh ne güzel ne kadar rahatsındır şimdi darısı benimde başıma walla bende böyle müjdeli bi haber werebilsem:Saruboceq::Saruboceq:

sagol canim, hepimiz hep vericez bu guzel haberleri insallah.kaydirigubbakcemile5

wannababy gıııııı büyümüştür dimi.ay bir aydır görmüyom.bide bir ay önce ölçüm yaptı doktorumuz ben bişi anlamadım.ya şimdi gittiğimde bebişimi tam boydan göremiyom dimi artık.yani hani eskiden gidince baş popo görüyoduk ya artık büyüdü görünmez dimi

finaller bugün başladı, sizi takip edemiyorum, bakmayın kusuruma bıdıklarım.
Umarım her bi şeyler iyidir :asigim:

Ben bugün ilk aşıyı vuruldum sağlık ocağında. Orda tansiyona bakıldı yüksek çıktı, bir iki gün ölçülecek tesadüfen mi öyle çıktı yoksa risk var mı diye yerimseniben
benden bu kadar, öper koklar bağrıma basarım her birinizi Şeniz

selammmmmmmmmmm bende geldım benım arkadas bahsettı bu topıkten merak ettım geldım kasım annesıyım kasım 1 ınsallah kısım olcak hepınıze merhaba

ilk baslardaki gibi net goremezsin artik. gerci kucukken bile doktor burasi surasi diyorda anliyorsun. buyuyunce hic anlasilmiyor. aslinda ultrason aleti iyiyse daha net secilebiliyor.

kıııııııııııız nerdesin sen.nasılsın.bende bu hafta gidip ilk aşımı vurulcam 20.haftadan sonra gel dediler.bu arada umarım tansiyonun tesadüf öyle çıkmıştır yaaaaaa.dikkat et kendine gıııııııı
selammmmmmmmmmm bende geldım benım arkadas bahsettı bu topıkten merak ettım geldım kasım annesıyım kasım 1 ınsallah kısım olcak hepınıze merhaba

hoşgeldin bacım geç bilem kaldın

ilk baslardaki gibi net goremezsin artik. gerci kucukken bile doktor burasi surasi diyorda anliyorsun. buyuyunce hic anlasilmiyor. aslinda ultrason aleti iyiyse daha net secilebiliyor.

ayyyyyy bu doktorun ultrasonu iyi ama bakalım yarın nasıl olcak merak ediyom kuzumu.

kızlar bide doktor ayrıntılıyla ilgili bişey dememişti ben yinedde yarın sorcam yapılsa iyi olur dimi yaaaaaa

çok sevindim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş
prensesle sonradn çıkıyor gün yüzüne nazlılar tabiii dimiikaydirigubbakcemile3

yaa şu cerin de şu saatte çıkmıyo muu parçalıycam yaw Çok üzgünüm çoook

fesat kartanesüüüüüüüüü nolceeeekkk :mymeka:
memurum işte ohhhh canıma değsünnn 16:55 dedimiydi hazırlanurun servisime binerunnn lülülülülülü çatla da patlaaaaaaaaaaaaa naniknanik

wayyyyy çıtırtııııııı ipini koparıp gezecen yane kır bacanı da otur nan ne geziyon allan hamilesiiiiiiiiiiii naniknanik

bi tek annem olsun bana bişey olmass...... opuyorumnanaktan anne gibisi var mı ya bizde böyle fedakar düşenceli mükemmel olcak mıyıs acaba ?.... iyi ki varlar canım anneler hepsini çok sefiyommmm opuyorumnanaktan

krispi allah seni davul etmiyeeeee :roflol::roflol: bunu allahtan mesai saati içerisinde yazmadın işte o zaman kovulurudum kesün yerlerde gülmekten sürünen memurr :roflol:

ayy canım çokkkkkk sevindim hadi geçmiş olsun için iiice rahatlamıştırrr... :içelim:
demek prenses gelio he hihoyyyt ne kadar güzel rabbim iki lezzettende tattıracak darısı cümlemizin başına allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım opuyorumnanaktan bu arada NAZ ismini de çok sefiyommm NAZ ve ELA ama kocişim ÖZGE yi çok istio dio sesimi çıkarmıyom bak kızımın adı olmicak ama yeğenimin adı NAZ olcakmış yirim ben onuu

ayy tatlım hadi allah yardımcın olsun zihin açıklığı versinnn işallahh bebişin sana uğur getirir herşeyden ii notlar alursun AA falan ohhhhhh kaydirigubbakcemile2
balıkçı dikkat et kendine aman bide tansiyonla falan uğraşma tatlım hadi öpüyoh senii Şeniz

abbbaaaowwwwwwwwww kızlarrrrrrrr topice kız anası geldü hemen yakalayın listeye ekleyünn kız bacım nerdesün seeeeennn zaten bu pipiciler önde kızlar olaraktan atak yapma planları içerüsündeyis hoşgelmişsennn alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…