Rabbim'e ne kadar sukretsem, ne kadar dualar etsem az gelir. Allahi'ma sukurler olsun herseyimiz cok guzel. Allah'im nasil guzel bir sey oylece seyretmek. 3 boyutlu olarak cok fazla gostermedi ama doktor kendi kendine tum olcumlerini yapti ve hersey cok guzel dedi sukurler olsun.
veeee NAZ'imiz geliyor. bugun itibariyle teyit edilmis oldu. benim kizim tum hurafeleri yikarak geldi valla. cin takvimi tutmadi. ikili testte beta 25 cikmisti tutmadi. herkes cok guzellestin kesin buda oglan dedi tutmadi. basina buyruk ben bildigimi yaparim diye diye geliyor minik kuzum.:sm_cool:
o kadar guzel saglik haberleri aldik ki, cinsiyeti zaten ikinci plandaydi bizim icin.
darisi gideceklerin basina insallah.
ağlattın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zamanı gelince olur du oğlum bi doğsun gör bak kendin vericen al kızımı diye hahahah :)
kızlar naber ay kimsecikler kalmamış.bende yalnız kaldım kociş işte offfffff:gitme: yarın doktora gitcem çoooooook heyecan yaptım ay bebişi görmeyeli bir ay oldu oda bir ay önce gittiğimde üçlü test vardı ölçüm yaptı doktor ben bişi anlamadım kiiiiiiiiiiii
tatlım gözünaydın ooohhh ne güzel ne kadar rahatsındır şimdi darısı benimde başıma walla bende böyle müjdeli bi haber werebilsem:Saruboceq::Saruboceq:
wannababy gıııııı büyümüştür dimi.ay bir aydır görmüyom.bide bir ay önce ölçüm yaptı doktorumuz ben bişi anlamadım.ya şimdi gittiğimde bebişimi tam boydan göremiyom dimi artık.yani hani eskiden gidince baş popo görüyoduk ya artık büyüdü görünmez dimi
finaller bugün başladı, sizi takip edemiyorum, bakmayın kusuruma bıdıklarım.
Umarım her bi şeyler iyidir :asigim:
Ben bugün ilk aşıyı vuruldum sağlık ocağında. Orda tansiyona bakıldı yüksek çıktı, bir iki gün ölçülecek tesadüfen mi öyle çıktı yoksa risk var mı diye yerimseniben
benden bu kadar, öper koklar bağrıma basarım her birinizi Şeniz
selammmmmmmmmmm bende geldım benım arkadas bahsettı bu topıkten merak ettım geldım kasım annesıyım kasım 1 ınsallah kısım olcak hepınıze merhaba
ilk baslardaki gibi net goremezsin artik. gerci kucukken bile doktor burasi surasi diyorda anliyorsun. buyuyunce hic anlasilmiyor. aslinda ultrason aleti iyiyse daha net secilebiliyor.
Rabbim'e ne kadar sukretsem, ne kadar dualar etsem az gelir. Allahi'ma sukurler olsun herseyimiz cok guzel. Allah'im nasil guzel bir sey oylece seyretmek. 3 boyutlu olarak cok fazla gostermedi ama doktor kendi kendine tum olcumlerini yapti ve hersey cok guzel dedi sukurler olsun.
veeee NAZ'imiz geliyor. bugun itibariyle teyit edilmis oldu. benim kizim tum hurafeleri yikarak geldi valla. cin takvimi tutmadi. ikili testte beta 25 cikmisti tutmadi. herkes cok guzellestin kesin buda oglan dedi tutmadi. basina buyruk ben bildigimi yaparim diye diye geliyor minik kuzum.:sm_cool:
o kadar guzel saglik haberleri aldik ki, cinsiyeti zaten ikinci plandaydi bizim icin.
yaa şu cerin de şu saatte çıkmıyo muu parçalıycam yaw Çok üzgünüm çoook
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
ya bana ne yaaaa
ben niye çirkinleştim o zamaaan
aaa sen tek misiinnn???
benim bi tanecik kardeşim var keşke daha çok olsaydıı
hoşgelşdin bacım okuma geçmişi neyynn boşwer yaaa wakit harcama
gözünaydın bacım anan gelmiş ne war bende perşembe günü çorluya gidecem nasipse ablama 1 hafta kalırım döndükten sonrada haziranın ortasında annemlere gidecem samsuna allah kısmet ederse
kıskandınmııı çıtırtım kaydirigubbakcemile3 git tabi anana sendee.rahatım yerinde ama anam temizlik hastası olduğu için ilk bir haftayı temizşlik yaparak geçirir şimdik.2.haftada gitcez biz sana pis kalmasın diye bi daha temizlik işte tek derdimiz bu :roflol: daha ilk gün bugün bütün kışlıklarımı vakumlu hurçtan çıkardı ben sonra baş edemem diye elbise dolabına dizip üstlerini örttü,mutfak halısını yıkadı,kileri topladı şimdide yemek yapıyoo ama ben çekildim artık belim ağrıdı valla kaydirigubbakcemile3
Adamin karisi gece yarisi dogum yapmisti.
Sabah ilk is hastaneye telefon edip durumlari sormak oldu.
- Alo orasi dogum servisi mi?
- Evet efendim.
- Servis sefi ile gorusebilirmiyim?
Tam o sirada hatlarda bir karisiklik olur ve musterisiyle konusan bir otomobil tamircisi hatta girer.Cazir cuzurt parazit sesleri ve hat duzeliyor.adam?
- Alo.... alo sesim geliyormu ?"
- Evet devam edin.
- Sesim simdi daha iyi herhalde, sizinkide oyle.
- Merak edilecek bir sey yok, burada hersey yolunda, onu iki gun icinde evinize yollariz.
- Demek her sey normal...?
- Aslinda ne kadar zorluk cektigimizi bilemezsiniz.Her tarafini elden gecirdik. Ise yaramaz hale gelen yerlerini degistirdik.
iki gun sonra da yeniden kullanmaya baslayabilirsiniz.
- Nasil yeniden kullanabilirim anlamadim?
- Hic merak etmeyin, sonuctan memnun kalacaksiniz.Giris deligini daralttik, cok fazla genislemisti.Her halde cok zor buluyordunuz.?
- Fakat !!!!
- Yooo hayir itiraz etmeyin, zorlandiginiz belli..SIk sIk yaglasaniz iyi olur. Bu arada cikis deligini de actik. Biraz tikanmisti da.
- Cikis deligi mi ?....
- Hani gaz cikan deligi.O kadar iyi acildi ki simdi gaz cikarirken sesini dinlemek bir zevk.
- Ne dediniz ?
- Dedigim gibi hersey yolunda.Emin olmak icin dun aksam bizzat kendim denedim.Hersey okadar iyiydi ki zevkten mesut oldum.Bu sabah yedi kisi birden ciktik ustune banamisin demedi.
Artik oyle hizli ki hic sormayin cok memnun kalacaksiniz. Erenet.NET
Önüme Rastgele Güzel Fıkra Getir
finaller bugün başladı, sizi takip edemiyorum, bakmayın kusuruma bıdıklarım.
Umarım her bi şeyler iyidir :asigim:
Ben bugün ilk aşıyı vuruldum sağlık ocağında. Orda tansiyona bakıldı yüksek çıktı, bir iki gün ölçülecek tesadüfen mi öyle çıktı yoksa risk var mı diye yerimseniben
benden bu kadar, öper koklar bağrıma basarım her birinizi Şeniz
selammmmmmmmmmm bende geldım benım arkadas bahsettı bu topıkten merak ettım geldım kasım annesıyım kasım 1 ınsallah kısım olcak hepınıze merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?