kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3daktilo mu kaldı nannnnn her taraf bilgisayar bi kerem hıhhh :dilcikar:
:mymeka::mymeka::mymeka:hayatımın çıtırtısııııııııııı dayak isteme haaaaaaaaaaaa :mymeka:
ayyyyyyyyy çatlak gacılar benimde canım istedi şimdi haaaaaa salataymış valla dövcem siziklava:
dilmuhhhhhh beni deel bu çıtırtıyı döv yaaaaaaa onun yüzünden heeeppp
ay ömür törpüsü bu krispi karısı ya allahtan böööööö derecede tokum şimdi ne desen tınlamam fallaaa ama kurbann olim gündüz deme nan akşam olmiy soraaaaaaaa aplaaaaaaa
dilmuhhhhhh beni deel bu çıtırtıyı döv yaaaaaaa onun yüzünden heeeppp
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka::mymeka:
yarında pasta bide mercimek köftesi yapcam arkadaşıma gitcem arkadaşım bu ayın 25 de doğuracak doğurmada yedireyim onu yaaa
çatlayın da patlayın emi:roflol::roflol:
şşiiittt dilmuh napıyon kııı yoksam sendemi salataya koyuldun bacım:roflol:
dilmuhcum nasılsııın
,
canım yaaa.. bu aralar ben de çok ağlıyorum...:çok üzgünüm: hiç olmadık yere eşime bağırıyom,küsüyom bu sefer o da çıldırıyo bana bağırıyo....
kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak birşeyler bul kendine... ama lütfen geçmişte yaptığın seçimlerle kendini yargılama.... bence bu çok yanlış olur.. pişmanlık duymak yerine gelecek için neler yapabileceğini düşünmek daha doğru olur gibi....daha fazla üzülme olur mu:teselli:
niye vuruyosun ki yaaaa zaten canım sıkılıyoduuuu mafoldumben
canım yaa belki sen biraz hassaslaştığın için oluyodur yani ne biliim hamilelikte mi başladı öncesinde de varmıydı?
bazen ben de hissediyorum aynı şeyleri sanki kendime güvenim kalmamış gibi oluyorum
ama bak kendin diyosun sen zaten aktif kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın kesinlikle başkalarının bu güvenini zedelemesine izin verme
hem bu arada hiç de tipsizleşmemişsindir bana da öle geliyo tipim kaydı gibi ama geçici bi kayıklık bu merak etme buyrunnnnnnnnn
kıııııııız hassas hatun sıkma canını.bendede oluyo bazen böyle hisler.ama hormonlar ve sıcaklar tavan yaptı ya anacım ondan bizde çıldırıyoz.az kaldı az sabret bizim bebişler gelsin kucağımıza o zaman amaaaaaaaan salla diyeceğiz herşeyi.
ya aslında bu kocişleride anlamak lazım ya.mesela benim doktor randevum oluyo ben hazırlanayım diyom nereye gidiyoz diyo unutmuş oluyo randevuyu.onlarında kafalarında bi ton şey var unutuyolar.ya onlar bizim gibi değil işte
canım hepimiz haddinden fazla alınganız ve bazen bende aynaya bakınca
kendimi kötü hissediyorum ama niye bu halde olduğumu düşününce takmıyorum
ama sakin kafaylada kocişinle konuş sendeki bu hallerden bahset biraz canım
onun aklına gelmiyodur belki ve kocişine karşı sende kırıcı konuşma
bazı erkekler kendilerine ilgi azaldığı ve azalacağı için alınganlaşabilir
o yüzden kocişine biraz ilgi alaka göster canım
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kızını NAZINI kucağına almayı nasip etsin inşallahRabbim'e ne kadar sukretsem, ne kadar dualar etsem az gelir. Allahi'ma sukurler olsun herseyimiz cok guzel. Allah'im nasil guzel bir sey oylece seyretmek. 3 boyutlu olarak cok fazla gostermedi ama doktor kendi kendine tum olcumlerini yapti ve hersey cok guzel dedi sukurler olsun.
veeee NAZ'imiz geliyor. bugun itibariyle teyit edilmis oldu. benim kizim tum hurafeleri yikarak geldi valla. cin takvimi tutmadi. ikili testte beta 25 cikmisti tutmadi. herkes cok guzellestin kesin buda oglan dedi tutmadi. basina buyruk ben bildigimi yaparim diye diye geliyor minik kuzum.:sm_cool:
o kadar guzel saglik haberleri aldik ki, cinsiyeti zaten ikinci plandaydi bizim icin.
darisi gideceklerin basina insallah.
çok sevindim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş
prensesle sonradn çıkıyor gün yüzüne nazlılar tabiii dimiikaydirigubbakcemile3
ayy canım çokkkkkk sevindim hadi geçmiş olsun için iiice rahatlamıştırrr... :içelim:
demek prenses gelio he hihoyyyt ne kadar güzel rabbim iki lezzettende tattıracak darısı cümlemizin başına allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım opuyorumnanaktan bu arada NAZ ismini de çok sefiyommm NAZ ve ELA ama kocişim ÖZGE yi çok istio dio sesimi çıkarmıyom bak kızımın adı olmicak ama yeğenimin adı NAZ olcakmış yirim ben onuu
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kızını NAZINI kucağına almayı nasip etsin inşallah
:Saruboceq:
iyi geceler kızlar, nasılsınız a.s.
Hepinize Selam Kasım Fıstıkları ve Fıstık içleri a.s. a.s. a.s.
Elifler ikiside gezmeğe gidiyorlar iyi eğlenceler diliyorum..
Az önce amniyosentezin geri kalan sonucunu aldım..Rabbime binlerce şükürler olsunki aynı dedikleri gibi hiç bir sorun yok..Yanlız cinsiyet artık söylemiyorlar sağlık bakanlığı kaldırmış doktordan öğreneceğiz nasip olursa test sonuçlarını alınca gelirsiniz demişti bakalım en kısa zamana ayarlar giderim..
Onun dışında tatilimiz başladı biliyorsunuz hafta sonu mayo baktım kendime ama aklıma uygun birşey bulamadım tavsiyeleriniz varmı?
napcaz krispi yaa ben de düşünüyom aynı şeyiben geldiiiimmm kızımı yedirdim uyuttum geldim
kızlar yaaa ramazanda oruç tutacanızmı yaa ben muallakta kaldım çocuk beslenebilirmiki acep gerçi dinde hamile bayanlar bebklerini beslenmelerinden endişe ediyorsa tutmayabilirler ben kızımı doğurunca ramazana denk gelmişti süt olması için tutmadım çünkü st emzirince çok acıkıyo insan obur oluyo yani 1 ay ramazanı yedim ondan önceki ramazandan 7 gün borcum wardı zaten sonra diğer ramazan geldi 10 günde ondan yedim toplamda 47 gün borç yaptım ama hepsini tuttum ne kadar zor geldi bana bilseniz
benim kuzen 26 haftalık 13 kilo aldı karnı kocaman bebeği 890 gram diyetisyene yönlendirdi doktoru garibime herşey yasak şimdii
niye ikimizinkinde farklı şey yazıyo annamadım ki kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?