2009 Kasm Anneleri

daktilo mu kaldı nannnnn her taraf bilgisayar bi kerem hıhhh :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayatımın çıtırtısııııııııııı dayak isteme haaaaaaaaaaaa :mymeka:
:mymeka::mymeka::mymeka:
ayyyyyyyyy çatlak gacılar benimde canım istedi şimdi haaaaaa salataymış valla dövcem siziklava:

yarında pasta bide mercimek köftesi yapcam arkadaşıma gitcem arkadaşım bu ayın 25 de doğuracak doğurmada yedireyim onu yaaa
çatlayın da patlayın emi:roflol::roflol:

ay ömür törpüsü bu krispi karısı ya allahtan böööööö derecede tokum şimdi ne desen tınlamam fallaaa ama kurbann olim gündüz deme nan akşam olmiy soraaaaaaaa aplaaaaaaa

ay ömür törpüsü bu krispi karısı ya allahtan böööööö derecede tokum şimdi ne desen tınlamam fallaaa ama kurbann olim gündüz deme nan akşam olmiy soraaaaaaaa aplaaaaaaa

tabi yedin sayemde salatayı şimdi böööğ dersin demi
aklıma daha neler geliyoda üşeniyom yapmayaa.s

dilmuhhhhhh beni deel bu çıtırtıyı döv yaaaaaaa onun yüzünden heeeppp

ayyyyyyyy o zaman çıtırtıya geliyooooklava:

gııııı yapta doğurmadan banada yedir anam hadiiiiiiiiiiiiiiicokacimcoook
şşiiittt dilmuh napıyon kııı yoksam sendemi salataya koyuldun bacım:roflol:

gııııııı yok nerdeeeeeeee.gittim saçımı düzleştirdim geldim.

saolun kızlar dediklerinizin hepsini dikkate alıcam biraz fazla alınganım farkındayım birazda takıntılı oldum umarım biran önce eski halime kavuşurum -tatlicadiarzu-

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kızını NAZINI kucağına almayı nasip etsin inşallah
:Saruboceq:

çok sevindim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş
prensesle sonradn çıkıyor gün yüzüne nazlılar tabiii dimiikaydirigubbakcemile3

sagol canim. evet prensesler gercekten cok nazli geliyor. zaten bu yuzden adini Naz dusunuyoruz ya.yerimseniben

baya baya rahatladim canim. darisi tum bekleyenlere insallah. ben senin yerinede koyarim kizima Naz ismini.yerimseniben

ohh çok güsel bi haber bu yaaa şükür Rabbım hersey güsel olacak nazlımm.çok sevındım tatlımmm sağlıkla gelsin bebişimizzz çok öpüyorum senı yaa....

kızlar geçmişi çok okuyamıyorum ama bugün yenı bir doktora gitmiştim acayıp rahatlattı ilgilendıı...yaptırdığım tahlillere baktı...anlattım sağlık ocağında ısrarla antibiyotık dediler fln dedim.oda biz mecbur kalmadıkça vermiyoruz dedi...bakalım tekrar kan tahlılı idrar tahlılı,idrar kültürü istedi onları vericem bu hafta...
cinsiyeti öğrenemedık çünkü bebişim hiç kıpırdamadı okadar çikolata ve meyve suyu içmiştim bide.bacakları kapalı.doktor hafif hareketlensın diye karnıma hareket yaptı yok kolunu kaldırdı okadar..bayağı rahatladım.şimdilik haberler bu kadar benden herkesi öpüyorumm...bebişlere ii bakınnn

napcaz krispi yaa ben de düşünüyom aynı şeyi
ama bebek beslenemez gibi de geliyo şimdi bile yiyom iki saat dolmadan karnım kazınıyo
yani ben hem para vereyim hem de sonra kazasını tutayım diyodum olmamı kii
yaren gııı alo fetva hattı danış bi kocene bu konuyu sen bakem
benim kuzen 26 haftalık 13 kilo aldı karnı kocaman bebeği 890 gram diyetisyene yönlendirdi doktoru garibime herşey yasak şimdii

niye ikimizinkinde farklı şey yazıyo annamadım ki kısss

ona bakarsan krispi 18 haftalık 91 gün kaldı yazıyo onunkinde bozuk kız bunlaarr
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…