kıııııııııııız ne ediyon cerin bu saatte gıııııııı.yokmu yarın iş.
ya nie kimse yok ülen ebişşş hani sen eve pc almıştınnn nerdesünn hele o kartanesi hiç akşamları lutfetmes zatenn Çok üzgünüm çoook krispi bile yok durum bu kaaa vahim bee bende gidiyom hıhhhhhhh :dilcikar:
enee dilmuhummmm Şeniz
ya iş varda ne bilem yatasım yok ben zaten gece 12 olmadan yatmıyom kine
hayır yewrııımm o beni sattu dışardaa
he wallah gezecem yosa doğumdan sonra nasıl gezeyim iki çocukla demiwayyyyy çıtırtııııııı ipini koparıp gezecen yane kır bacanı da otur nan ne geziyon allan hamilesiiiiiiiiiiii naniknanik
bidahakine mesai saatinde yazarım :roflol::roflol:krispi allah seni davul etmiyeeeee :roflol::roflol: bunu allahtan mesai saati içerisinde yazmadın işte o zaman kovulurudum kesün yerlerde gülmekten sürünen memurr :roflol:
ya nie kimse yok ülen ebişşş hani sen eve pc almıştınnn nerdesünn hele o kartanesi hiç akşamları lutfetmes zatenn Çok üzgünüm çoook krispi bile yok durum bu kaaa vahim bee bende gidiyom hıhhhhhhh :dilcikar:
yenibosnadayım ben şekerüm mahkemede çalışıyom senin medical parka varmadan
he wallah gezecem yosa doğumdan sonra nasıl gezeyim iki çocukla demi
bidahakine mesai saatinde yazarım :roflol::roflol:
duydum seni geldüm beni konuşuyodun heee çatlak memur
yenibosnadayım ben şekerüm mahkemede çalışıyom senin medical parka varmadan
anaaamm adını anmaya gelmiye heee duydu geldü falla kaydirigubbakcemile3
ne memurusun kıı mahkemede dakdilocu kızlardanmı dakdilo memuru:roflol::roflol:
ee gideyim o zaman beeeee istenmeyen yerde durmam:dilcikar::dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
lan krispi danası sabah didin ya dün piknikte patates salatası yaptım deyü falla eve zor düştüm ha akşama bende yaptım yedüm manyak karı resmen canım istemüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?