2009 Kasm Anneleri

naan kışlıkları mı çıkardınız şimdideeeen :uhm:
elbise dolabına bi de kışlıkları koysam dolap kapaklarını fırlatır beee naniknanik
ellerine sağlık anneninn
kışa yakın benimki de gelir çıkarır artık :1hug:
gözün aydın canıımm çok sevindiiikk
ben de perş. gidiyorum inş. herşey yolundadır
oooh kocaman görcen bebeeniii
öle elbise giyince benim de acaip oluyo yaa herkes anladı hamiş olduğumu elbise giyince
evet artık ayrı ayrı kafa kol bacak görcen
hele kollar bacaklar upuzun valla insan şaşırıyo yaa
allah kolaylık versin zihin açıklığı versin yevruuummm
selammmmmmmmmmm bende geldım benım arkadas bahsettı bu topıkten merak ettım geldım kasım annesıyım kasım 1 ınsallah kısım olcak hepınıze merhaba
hoşgeldiiinn
fesat kartanesüüüüüüüüü nolceeeekkk :mymeka:
memurum işte ohhhh canıma değsünnn 16:55 dedimiydi hazırlanurun servisime binerunnn lülülülülülü çatla da patlaaaaaaaaaaaaa naniknanik

sen zate çirkünsünnnnn ondan olabülüüüüüüüüüüüüüüüü lülülülülülü
manyak karıya bak beee gece gece bana takmış kafayı :dilcikar:
zaten gıcık kapıyom size biz daha serviste tın tın eve gitmee çalışırken bu meemur kesimi anıtkabirin çevresinde yürüyüşe çıkıyolar yaw
hem ben çirkin değülünnnn :mymeka:
abbaaoow valla biz nato gibiyük ben 4 kardeşim 2 abim 1 ablam eşim zati 7 kardeş oo herşeyden fazlasıylan var yani bebişimin :roflol:
süpermiş cerin yaa benim çocuum da öle olcek bissürü kardeş :lepi:
oooh iyi senin de için rahatlamışş çok da güzel olmuş pek de güzel olmuuş

günaydın kızceler..............sabah sabah süpoer bir haber aldım . okadar mutlu oldum ki anlatamam...........

can arkadaşım 2 senelik evli didi. onda poc olduğu için adet düzensizlil vs bebekleri olmuyordu bir türlü gecen ay aşılama yaptılar vehamiş olduğunu öğrendik okadar çok sevindik ki bu işe anlatamam. kan değerleri çok yüksek cıktığınından ikiz dedik biz. ama dr gittiğinde bir canın olduğunu soyledi doktoru........... dün akşam msj atmış ama telefonuma hiç bakmadığım için sabah işe gelirken gördüm... KOKRMA diye başlayan bir msj elim ayağım titremeye başladı..... işden cıkarken kanamam oldu hemen dr aradın iğne dedi kanamam yoğunlaştı felan yazıyordu eyvah dedim bebek gidiyor......... o kadar çok üzüldüm ki canım acıdı.......... iğneyi hemen yaptırmızşlar ve drnin yanına gitmişler. utranasa sokmaan önce herşey olabilir dedmiş sakin olcaksın ........ ne mümkün bir anne için Alah korusun :Allahım kimsenin başına vermesin boyle acıyı ..... dr utrasana sokmuş oda neeeeeeeeeee 2 BEBEKKKKKKKKKK VARRRRRRRRR msj o kısımı okuyunca bir kahkaha attım ki sormayın . k.validem yanımdaydı o bile hayırıd kızım dedi..... düper süper dedim sadece...............çok güzel bir haberle geldim işe . ardım arkadaşımı canımı dostumu dr si yatacaksın dediş 10 wc bile kalkmak yasak demiş...... hiç sorun değil yeterki bebeklerimiz iyi olsun..........

günaydın tatlışlarrrrr...
beratefem gözünüz aydın tatlımmm allah tamamına erdirsin inşallah..
kartanesiiiiiiii şekerün akşam sen yokken bilene senlen uğraştım kıymetini bil heee sositososito

günaydın tatlışlarrrrr...
beratefem gözünüz aydın tatlımmm allah tamamına erdirsin inşallah..
kartanesiiiiiiii şekerün akşam sen yokken bilene senlen uğraştım kıymetini bil heee sositososito

hee gördüm gördüüm görmemmiii delikafadulden
ya akşam gircem dedim ama giremedim
1 haftadır kolum ağrıyo yaa özellikle de sol kolum ve dünden beri çok şiddetli akşam sadece yattım :sinifsinif: hala da ağrıyo yaa
kardiyoya falan mı gitsemm
oooff yaa dr. dr. gezmekten bıktım heeamma çürük hatunum bee kafamçokkarıştı

ay bacı sen beni akşam görsen kopardın eşimin yeğenleri geldi markete gittik bişiler aldık onlar taşıdı saolsunlar sora yemek hazırladık beraber kurduk yedik topladılar sora benim kociş gitti ben kaldım kızlarla yattım yatağa 3 bacı nası bi masaj yaptılar ama abartısız bi kaç saat kaydirigubbakcemile3 biri saçımla oynadı biri omuzlarıma biri ayaklarıma masaj yaptı mayıştıkça mayıştım fallaaaaaaaa harikeydii kaydirigubbakcemile2

günaydın kasım anaları ...beratefe arkadaşının adına çok sevindim kaybetme düşüncesi varken yeniden kazanmanın ne oldugunu bilirim.. cerin ohh sefa yapmışsın valla masajlar falan...kartanesi ne ediyon gııı

gözün aydın canım Naz ın sağ salim sağlıklı bir şekilde gelir inşallah

ay ewet çok duygusal
anam nasıl kıyıyorlar onlara yaaa öffffffsenağlama
ayy anam nerden buldun gıı o kürtaj olan bebiş konuşmasını gözlerim doldu senin yüsünden
kolay gelsin canım sana başarılar sınavlarında
aman dikkat et canım tansiyona geçmiş olsun opuyorumnanaktan

gözün aydın canım inşallah test sonuçlarında iyi çıkar

nan ceriin bana da yolla o bacılarııı
ben kocişe diyom iki dk masaj yapıyo bırakıyo yaa
bi hamama falan mı gitsem ki masaja ooof her yerim ağrıyoo yaaa mafoldumben

nedem mavişim yaa bele bi halsizlik bi bıkkınlık var bugün yaa
bi de kollarım ağrıyooo :sinifsinif:

wannebaby hadi gözün aydın nazımız geliyormuş allah saglıkla gelmesini nasip etsin... kartanesi havadan olmasın gıı bir öyle bir böyle ya halsizlik yapıyor yada eşya falanmı kaldırdın ettin kolunu yordun.. bende gideyim diyomda anam hamam falan olmaz bize öyle yerler gebe iken sakıncalı normal bir yere gidersin en fazla ama masajdan önce bazı yerler sıcak bir yere sokuyormuş gevşesin diye... kızılcahamam da öyle yapıyorlarmış benim eşim çok istiyor komşuyla falan gidelim diyorlar bende cafede portakal suyu içer kitap okurum...

günaydın herkesea.s.

wannababy gözün aydın canım... kızlar çoğalmaya başlıyo yavaş yavaş:teytey:

beratefe seninde gözün aydın olsun...

anaam benim de kızılcahamama gidesim vaarr oooh bi gevşesem ama bize olmuyo demiii mafoldumben
öle her masaj salonuna da gidilmez gıı :jeyyar: allah maafazaa :roflol:

gunaydın kızlar ben geldım kaydirigubbakcemile3 gecmısı okumadım okumaya baslayınca müsterı gelıyor yazamıyorum sıze ne var ne yok cınsıyetını ögrenenler var sanırım kızlarmı geldı ohh masallah gözunuz aydınson durum ne kızlar erkeklerı gececek sanırım

anaam benim de kızılcahamama gidesim vaarr oooh bi gevşesem ama bize olmuyo demiii mafoldumben

abbbbaaoooww kız sora seni ahlak polisinin ellerinden toplamıyak otur oturduğun yerde boşver kolun ağrısada bişi olmassssss :roflol:

nan boşver otur oturdugun yerde neme lazım birşey oluverir karnı burnunda ispat bilem edemezsin..:roflol: vallaha ben giremeyecem eşim girecek ne yapayım o ortamda rahatlatır be anacım..

ya kızlar kuyruk sokumumdaki ağrı beni mahvediyoooo....:çok üzgünüm:

dün markete giderken yolda öylece kaldım... adım atamadım.... topallaya topallaya işimi halledip döndüm...
kilo alınca ne olacak bu halim yaa :1no2: ya yürüyemezsemmm ya doğumdan sonra sakat kalırsam diye düşünüyom hepmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…