2009 Kasm Anneleri

canım lüzüüümm hoşgeldünn şekercimmmm mucukk Şeniz

anammmm benım doktor hastaneden ayrılmıs yaww neye elimi attıysam kuruyor alla alaa :gitme: bebemin dokturu gittiiiiiiii neyse baska bır bayan vardı oda cokıyı ona gıdecem randevumu aldım hastaya salı

hoşgeldin bacımmm
valla ben de bilmiyom cinsiyet minsiyet
abbbbaaoooww kız sora seni ahlak polisinin ellerinden toplamıyak otur oturduğun yerde boşver kolun ağrısada bişi olmassssss :roflol:
:roflol: :roflol:
yok kıız allah korusun olmaz ööle şey dr.a sor bi
ağırlıktan oluyodur heralde

anammmm benım doktor hastaneden ayrılmıs yaww neye elimi attıysam kuruyor alla alaa :gitme: bebemin dokturu gittiiiiiiii neyse baska bır bayan vardı oda cokıyı ona gıdecem randevumu aldım hastaya salı

nan abdestsiz mi geziyon :roflol: :roflol:

günaydın kıslarr hepiniz öpüyorum
beratefeciğim gözünüz aydın canım Allah'ım bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu

kız delüü ne diye öle deyon ne sakatlıktan bahsediyon dr a söle kuzum
seni belin için başka dra yönlendirir belki aklına öle şeyler getirme bi daha haaaklava:

aboww ne ettin gıı gacıyı işinden de ettin pes yanii

nan abdestsiz mi geziyon :roflol: :roflol:

yok nan allah belanı vermesin emi delikafadulden kız allah korusun abdessiz gezılırmı hem abdessiz olsan işim ras gedermı nan :mymeka: naniknanik anam ne bılım benim göbüşü görünce kaçtı garı galiba kafamçokkarıştı

yok kıız allah korusun olmaz ööle şey dr.a sor bi
ağırlıktan oluyodur heralde

dr a sordum canım yaaa. "şimdilik bişey yapamayız.ne olduğunu bilmek için film çektirmek gerek o da doğumdan sonra olur. ağrın çok olursa ağrı kesici iç" dedi... o zaman benim hergün ağrı kesici mi içmem gerekiyo ama onu da içmek istemiyom yaaa mafoldumben kiloya herkesten çok dikkat etmem gerekecek galiba...

beratefecim seninde arkadaşınında gözü aydın o kanamayı çok iiyi bilirim ben kaybettim diye gitmiştim doktor beni rahatlatmaya çalışmıştı ve muyenede kesenin bozulmadığını farketmiştik nasıl bir sevinçti bu sonrasında 1 aya yakın hep yattım geçti şükür onunkide geçer öpüyorum işim var gelicem sonra canlaropuyorumnanaktan

hee asebecım kaçtı garı bişi ettik sanki bebemi bıraktı gitti vicdansız garıı klava: ya kızsa benım bebiş herkese fıstımızı açmayız biz aaaa :dilcikar:

günaydınlarrr
kızlar dun gece sağ kasıgımda cok fena bı sancıyla uyandımmm
kötü bişeymıdır sızceee
dr u arasam mı
suan bısı yok amaa

bugun ben beyaz espirili tşörtlerden gıydım ANNE OLUYORUM :) yazıyorcok seker bı resımde var gerıle gerıle gezıyom nan göbemde maşallahı var zatiin lülülülülülü bıde şu tıpayı açandan mı giysem ne laelaelaelaelae

günaydınlarrr
kötü bişeymıdır sızceee
dr u arasam mı
suan bısı yok amaa

tatlım sen ara sor bence ıhmale gelmez sız bırde artık 3 kişisiniz
kızzzz ıkızlar kavgamı ediyodu yoksamm zemuszemus

günaydın kıslarr hepiniz öpüyorum

kız delüü ne diye öle deyon ne sakatlıktan bahsediyon dr a söle kuzum
seni belin için başka dra yönlendirir belki aklına öle şeyler getirme bi daha haaaklava:

günaydın aseba

anacım nasıl değişik bi acı anlatamam.... dün uzanıyordum ayaklarım nminderin üzerindeydi sol bacağımı minderden indireyim dedim.... o an nası bi çıklık basmışım eşim yerinden fırladı ne oldu diye... bişe yapamazyız dedi bi daha mı söylesem, ama film çekilmeden ne yapılabilirki... üüüüüff bebişim beni hiç rahatsız etmiyo ama bu belim çektiriyo yaaa

boncukx canım doktor ayrılmıs bızım haberın varmı ben biraz önce aradım ayrılmış sanem hnm gıdecem

canliz cim naber.ya bizim dr gitmiş biliyorsun dimi.şimdi dr araştırıyorum.dün kontrolüm vardı.ya dün çok kötü bir gün atlattım.bide üzerine dr sıkıntısı yaşayınca tuz biber oldu valla iyice gerildim yaaaa.

:dance: :dance:
ne vuruyon be şaka yaptıık
hımm çekcen demkki canım yaa hay allahh
film çektiremediğimizden tabii
günaydınlarrr
kötü bişeymıdır sızceee
dr u arasam mı
suan bısı yok amaa

yok cicimm bişey olmaaz bazen dönerken bana da giriyo sancı devam ederse sor ama anlık şeyler olabilirmiş

canım sanem de iyiymiş evet.ama ertuğrul beyi tercih ederim.dün 3 lü için kan verdim.bide dün ertuğrul beyden randevu almıştım çok doluydu dilek hn. girdim.tavsiye etmem sakın ona muayene olma.test sonuçları çıkınca ben bide ertuğrul beye bakacağım olmadı hastane değişrireceğim artık.

noldu sanaa neden kötü gün geçirdin bakemm

öylee tüm kkca aynı dr.a giderseniz kaçar tabü dr.
bak biz ebisceynen aynı hastaneye gidiyoz emmee doktorlar farklı korkutmayak dedik çünküü :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…