ayy varya şu 19. hafta bana nasıl uzun geldi yaa bi 20 ye geçemedik yaa
eşim de ilk defa dün gece hissetti bebişinin tekmesinii kaydirigubbakcemile
hee o da doğru bu elbiseler eylüle kadar idare eder bizi sonra da bi kaç kışlık bişey ayarlarız tamaaam
ya ben geçen başka doktora gittimdi yaa o bana elevit yazdı ama kendi doktoruma sorduydum önceki haftalarda ısrarla sonra başlıcaz dedi
ben de almadım yaa kendi doktorumu dinliim dedimm
geçmiş olsun canım ya bebişin için katlanacaksın artık
ama dr a gittiğinde tekrar bi söle olmazsa
valla bazıları kocamaaan oluyo ben şaşıyom bizim göbüş nasıl böle olcak diye
ama bide kızlar dün bi topic vermişler hafta hafta tüm fotolarını koymuş valla hiç göbüş yok baayanda
30. haftada anca çıkmış ama çok da tatlı olmuş son zamanlarda
Amin canlarim. Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. ama bu sene kesin erkek senesi diyordum. inanilmaz surpriz oldu. kizim butun hurafeleri yikip geliyor masallah. zaten akrep cocuklari basina buyruk olur derler ya, valla ben bildigimi yaparim diyerek geliyor bu bebisler.kaydirigubbakcemile3
canim, duzenli olarak esine masaj yaptirsan ise yaramiyor mu? gercekten cok zordur, Rabbim yardimcin olsun. benim bir kac hafta once 3 gun belim tutuldu. acidan oturup agladim valla. Insallah daha fazla zorlamaz seni.:sinifsinif:
orasıda öyle canımama benim doğuma doktor 5 kasım diyor büyük ihtimal ekim 20 sinden itibaren bekliycez doğumu nasipsee ozamanada sonbahar zaten kalın giyinemem ben
elbise buldukda kışı kaldı heeekaydirigubbakcemile3
gıcık mı olur hiç delüüü en sevdiği ses senin sesin a.s.
Nazlı diğer topikte yer kalmadı senle elif e katalog bastırıcamkaydirigubbakcemile3
maaşallah çok çok şirin olmuş göbükün de bebikin de :asigim:
kıs ben korunmayı bırakıncaa doktora gittim folic asit plus yazdı kutuda 2 tane kala hamile olduğumu öğrendim:jeyyar: sonra gittim doktor elevit doğuma kadar dedi içiyorum kanama olduğu için 6.ayın sonuna kadar progestana devam
16.haftadan itibaren gyno ferro senol doğuma kadar devam dedii
hap içmekten bezdim senin doktor niye okadar geç başlattı annmadım başka bişey içiyonmu cicim
yavrular bugün tam 46 günlük.eğer bir sahip çıkmazsa ne yaparım bilmiyorum.
kıs ben korunmayı bırakıncaa doktora gittim folic asit plus yazdı kutuda 2 tane kala hamile olduğumu öğrendim:jeyyar: sonra gittim doktor elevit doğuma kadar dedi içiyorum kanama olduğu için 6.ayın sonuna kadar progestana devam
16.haftadan itibaren gyno ferro senol doğuma kadar devam dedii
hap içmekten bezdim senin doktor niye okadar geç başlattı annmadım başka bişey içiyonmu cicim
daha iyi tedbir alabilirdim yapamadım.dün hemen marangoza gittim balkon altlarının ölçüsünde kontraoplak kestirdim çok sağlam oldu ama iş işten geçti.bu çok ağır bir vicdan azabı.cuma günü gazeteye haber vermiştim.gelip resimlerini çektiler haber yapmak için pazar günü posta ve milliyette ilan çıkmış ama hiç arayan olmadı.dün ağlaya ağlaya gazeteyi tekrar aradım ne olur ilenı hürriyet akdeniz de verin diye neredeyse yalvardım.eğer doğruysa bugün tekrar ilan orada çıkacak.dua ediyorum inşallah bu miniklere bi yuva bulunur.çünki artık bende çok zorlanıyorum.öyle tatlılar ki bi görseniz.
bizim buralarda bi sokak köpeği vardı hamile son bir haftadır yemek falan veriyor besliyordum.berken tam mayısın 1 inde bunun sanırım sancıları tuttu nasıl ağlıyo ama görseniz dayanamazsınız.bulunduğu yerde çok kötü.akşam eşim geldi şuna bi bakalım nolur dedim indik yazık küçücük bi kuyu kazmış kıyamadık aldık bizim terasa çıkardık o gece 10 yavru yaptı biri sabaha öldü.kaldı 9 yavru tam bugüne kadar onlara çok güzel baktım.artık birilerine vermem lazım.sözde 1 haftalık diye almıştık kıyamadık bırakmaya.neyse terası onlara göre ayarladım düşmesinler diye ayaklandı kerataler.beni de iyice ikinci anneeleri bellediler valla.dün bi tanesi bir yol bulmuş ve terasdan aşağı düşmüş öldü.o kadar içim yandı ki anlatamam resmen çıldırdım.onu öyle görünce ne yapacağımı bilemedim.o 5 katı nasıl indiğimi hatırlamıyorum.kucağıma aldığım gibi yukarı çıkardım nasıl ağlıyorum çıldıracaktım.nasıl bir acı bir bilseniz benim yüzümden daha iy
daha iyi tedbir alabilirdim yapamadım.dün hemen marangoza gittim balkon altlarının ölçüsünde kontraoplak kestirdim çok sağlam oldu ama iş işten geçti.bu çok ağır bir vicdan azabı.cuma günü gazeteye haber vermiştim.gelip resimlerini çektiler haber yapmak için pazar günü posta ve milliyette ilan çıkmış ama hiç arayan olmadı.dün ağlaya ağlaya gazeteyi tekrar aradım ne olur ilenı hürriyet akdeniz de verin diye neredeyse yalvardım.eğer doğruysa bugün tekrar ilan orada çıkacak.dua ediyorum inşallah bu miniklere bi yuva bulunur.çünki artık bende çok zorlanıyorum.öyle tatlılar ki bi görseniz.
ya nekadar cok ilaç içionuz benim doktorum acaip karsı hep dogal yoldan cözüme gidio tek içtiğim ferrum onun harici hiç bişe vermio i değil dio destna sana sarmıs gibi hep sana yazıom ama denk gelio tatlummm
bizim buralarda bi sokak köpeği vardı hamile son bir haftadır yemek falan veriyor besliyordum.berken tam mayısın 1 inde bunun sanırım sancıları tuttu nasıl ağlıyo ama görseniz dayanamazsınız.bulunduğu yerde çok kötü.akşam eşim geldi şuna bi bakalım nolur dedim indik yazık küçücük bi kuyu kazmış kıyamadık aldık bizim terasa çıkardık o gece 10 yavru yaptı biri sabaha öldü.kaldı 9 yavru tam bugüne kadar onlara çok güzel baktım.artık birilerine vermem lazım.sözde 1 haftalık diye almıştık kıyamadık bırakmaya.neyse terası onlara göre ayarladım düşmesinler diye ayaklandı kerataler.beni de iyice ikinci anneeleri bellediler valla.dün bi tanesi bir yol bulmuş ve terasdan aşağı düşmüş öldü.o kadar içim yandı ki anlatamam resmen çıldırdım.onu öyle görünce ne yapacağımı bilemedim.o 5 katı nasıl indiğimi hatırlamıyorum.kucağıma aldığım gibi yukarı çıkardım nasıl ağlıyorum çıldıracaktım.nasıl bir acı bir bilseniz benim yüzümden daha iy
ya kızlar niye bişey yazmıyorsunuz yaaa.yoksa size göre çokmu normal geldi bu ya size bi yavru benim yüzümden öldü diyorum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?