2009 Kasm Anneleri

ya ben geçen başka doktora gittimdi yaa o bana elevit yazdı ama kendi doktoruma sorduydum önceki haftalarda ısrarla sonra başlıcaz dedi
ben de almadım yaa kendi doktorumu dinliim dedimm

kıss doktorun sitesine baktım 18 haziranda 20.haftamız bitiyii 2 gün kaldıı canımm

demek eşinide tepikledi prenses demiştim sanaa artık hissediliyor ya şükürler olsunn

Nazlı diğer topikte yer kalmadı senle elif e katalog bastırıcamkaydirigubbakcemile3
maaşallah çok çok şirin olmuş göbükün de bebikin de :asigim:

bizim buralarda bi sokak köpeği vardı hamile son bir haftadır yemek falan veriyor besliyordum.berken tam mayısın 1 inde bunun sanırım sancıları tuttu nasıl ağlıyo ama görseniz dayanamazsınız.bulunduğu yerde çok kötü.akşam eşim geldi şuna bi bakalım nolur dedim indik yazık küçücük bi kuyu kazmış kıyamadık aldık bizim terasa çıkardık o gece 10 yavru yaptı biri sabaha öldü.kaldı 9 yavru tam bugüne kadar onlara çok güzel baktım.artık birilerine vermem lazım.sözde 1 haftalık diye almıştık kıyamadık bırakmaya.neyse terası onlara göre ayarladım düşmesinler diye ayaklandı kerataler.beni de iyice ikinci anneeleri bellediler valla.dün bi tanesi bir yol bulmuş ve terasdan aşağı düşmüş öldü.o kadar içim yandı ki anlatamam resmen çıldırdım.onu öyle görünce ne yapacağımı bilemedim.o 5 katı nasıl indiğimi hatırlamıyorum.kucağıma aldığım gibi yukarı çıkardım nasıl ağlıyorum çıldıracaktım.nasıl bir acı bir bilseniz benim yüzümden daha iy

ya ben geçen başka doktora gittimdi yaa o bana elevit yazdı ama kendi doktoruma sorduydum önceki haftalarda ısrarla sonra başlıcaz dedi
ben de almadım yaa kendi doktorumu dinliim dedimm

kıs ben korunmayı bırakıncaa doktora gittim folic asit plus yazdı kutuda 2 tane kala hamile olduğumu öğrendim:jeyyar: sonra gittim doktor elevit doğuma kadar dedi içiyorum kanama olduğu için 6.ayın sonuna kadar progestana devam
16.haftadan itibaren gyno ferro senol doğuma kadar devam dedii
hap içmekten bezdim senin doktor niye okadar geç başlattı annmadım başka bişey içiyonmu cicim

geçmiş olsun canım ya bebişin için katlanacaksın artık
ama dr a gittiğinde tekrar bi söle olmazsa

sağolasın
evet canım katlanılmaz bir hal almaz diye dua ediyom valla... bakalım gidince söylerim belkim...

bantım çok şekerdi gerçekten

benimde aynen tüm duvarları yıkıyor.. bizim kıza çıkıyodu tüm yollar ama oğluş gibi sırnaşık şey

canim, duzenli olarak esine masaj yaptirsan ise yaramiyor mu? gercekten cok zordur, Rabbim yardimcin olsun. benim bir kac hafta once 3 gun belim tutuldu. acidan oturup agladim valla. Insallah daha fazla zorlamaz seni.:sinifsinif:

çok sağol canım. hepimizin. umarım daha çok zorlamaz.mümkün oldukça masaj yapıyor zaten sağolsun...

hee ozaman sen biln cnm ben hosuma ne giderse alıom valla sonra ihiyacı olanlara vercem

gıcık mı olur hiç delüüü en sevdiği ses senin sesin a.s.

vallamı kıs ben olsam gıcık olurdum :dance:

daha iyi tedbir alabilirdim yapamadım.dün hemen marangoza gittim balkon altlarının ölçüsünde kontraoplak kestirdim çok sağlam oldu ama iş işten geçti.bu çok ağır bir vicdan azabı.cuma günü gazeteye haber vermiştim.gelip resimlerini çektiler haber yapmak için pazar günü posta ve milliyette ilan çıkmış ama hiç arayan olmadı.dün ağlaya ağlaya gazeteyi tekrar aradım ne olur ilenı hürriyet akdeniz de verin diye neredeyse yalvardım.eğer doğruysa bugün tekrar ilan orada çıkacak.dua ediyorum inşallah bu miniklere bi yuva bulunur.çünki artık bende çok zorlanıyorum.öyle tatlılar ki bi görseniz.

Nazlı diğer topikte yer kalmadı senle elif e katalog bastırıcamkaydirigubbakcemile3
maaşallah çok çok şirin olmuş göbükün de bebikin de :asigim:

Napim daa belli olmadı olmadı çektim yakından kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ekleme zaten ilk sayfaya canım sonradan feci kasıyor sayfa çok zor açılır bakmak bize hatıra kalsın o sayfalar yeter opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim Neslimm bir son durumda senden alalımm canımkaydirigubbakcemile3zemuszemus:CüvCüv:a.s.

ya nekadar cok ilaç içionuz benim doktorum acaip karsı hep dogal yoldan cözüme gidio tek içtiğim ferrum onun harici hiç bişe vermio i değil dio destna sana sarmıs gibi hep sana yazıom ama denk gelio tatlummm

yok ya hiçbişey içmiyom
ben korunmayı bırakınca hiç doktora moktora gitmedim dolayısyla da folikten haberim yoktu öğrenip de gittiğğimizde folik verdi bana sonra 3 ayın sonunda bıraktık işte
hatta sordum kan hapı diye yok kullanmıyoruz dedi
iki hafta önce de ben hiçbi vitamin falan içmiyom almıcammı dedim yok daha diil zaten başlıcaz sonra dedi
valla içmiyom şu an hiçbişey şu ayrıntılının sonucunu alınca bi daha gitcez bakalım sorarım o zaman da

boncuks ne kadar sevap aldın bir bilsn yavrunn başına gelenlerede üzüldüm inşş onlara güzel bir yuva bulunur sende yaptığın bu iyiliğin hem dünyada hemde ahirette mükafaatını alırsın inşş

ya kızlar niye bişey yazmıyorsunuz yaaa.yoksa size göre çokmu normal geldi bu ya size bi yavru benim yüzümden öldü diyorum yaaa.

ayy canım benim sen neden vicdan azabı çekiyosun bak ne güzel bakmışsın sen olmasan belki de çoğu ölecekti onun da ömrü o kadarmış sen elinden geleni yapmışsınn
sana gerçekten zor olur umarım bi an önce sahip çıkan nolur ama sokak köpeği ya cins köpek olmadığı için pek sahip çıkmak istemeyen olabilir
acaba hayvan bakım yerleri gibi yerlerden yok mu oralarda gönderebilsen belediyenin falan

ya nekadar cok ilaç içionuz benim doktorum acaip karsı hep dogal yoldan cözüme gidio tek içtiğim ferrum onun harici hiç bişe vermio i değil dio destna sana sarmıs gibi hep sana yazıom ama denk gelio tatlummm

sar bana tatlım ne olucakkiikaydirigubbakcemile3 benim doktorda istemiyor sorsan kanama yaşadım çok oyüzden o ilacıı kullanacam mecbur elevitde multivitamin diye vermiştii gyno ferronda bir aydan beri içiyorum

elevitin gizemini yeni öğrendim düşük kilolu bebek oluşumunu önlemek için veriyolarmışş
bazı durumlarda anne kilo alıyor bebek beslenmiyorya ya onu ortadan kaldırmak için çamaşır astım evi süpüricim mutfatktaki bulaşıkları makineye tıkmam lazım off ne gevezeyim ya ayrılamıyorum sizden

ya canımcım sen iimisin sen almıs bakmıssın onlara düşmemesi içnde elinden gelen tedbiri almıssın düştüyse o senin sucun değil aşkım hiç üzme kendini bosa

ya kızlar niye bişey yazmıyorsunuz yaaa.yoksa size göre çokmu normal geldi bu ya size bi yavru benim yüzümden öldü diyorum yaaa.

kız yazdık yaaa
benim yüzümden ölmüş deme lütfen onlar belki de senin vasıtanla yaşayabildiler
çok sevaba girmişsin gerçekten
ama bu arada nehiriver de haklı dokunma fazla gerçi kedi pisliğinde oluyomuş toxoplazma ama köpekten de bişi geçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…