2009 Kasm Anneleri

anladım aşkım bende ilk baslarda kanama yasadıgımda kullanmdım gecmiş olsun sanda elevite gelince arkadasımda bu dediklerinin hepsin kullanıodu ama plesenta kireçlenmesi olmus bebek 2 kg takıldı bu hafta cıkaracaklar bebeği benim dr bu ilaçları içirtmeme bosa dio hepsinin anlayısı farklı snaa kolay gelsin canımmm

ya kızlar niye bişey yazmıyorsunuz yaaa.yoksa size göre çokmu normal geldi bu ya size bi yavru benim yüzümden öldü diyorum yaaa.

Valla bu durum hiç normal değil ama senin durumda çok iyi gelmedi boncuğum bana yaa acayip etkilenmişsin üstelik senin etkilendiğin yetmemiş bebeğide etkiliyorsun buna eminim çünkü buraya böyle yazan evde oturup ağlıyordur doğrumu?Yapma Lütfen sen yazdığına bakılırsa zaten elinden geleni yapmışsın gerisi Allahın taktiri..

Diğer yavrular içinde çevrende araştırma yap olmadı bakabilecek kurumlara ver ve kendinede dikkat et canım..Üzülecek okadar çok şey varki boncuk hergün doğuda kaçtane can veriyoruz neler yaşanıyor neler duyuyoruz şu hayatta emin ol bütün arkadaşların duyarlı bu konuda!Gelmiş geçmiş olsun canım:1hug:

valla dokunma köpeklere derim bende cok severim ama bebeğim için ellemiom seren serengil nie pat pat düşürüo bebeleri tek sebebi bence evinin köpek ciftliği gibi olması

sanırım benim dr. da seninki gibi düşünüyo
son zamanlara doğru kan hapı vercek sanırım neyse görcezz

malum yerler derkenee :uhm: sallanmaktan mı :1shok:
bilmem bende bişi yok normal boyuta anca gelebildiler zira kendileri :roflol:

:roflol::roflol: sallanan yerlerin pantolon giymeyle ne alakası var... sen pantolonlarını nasıl giyiyon çok merak ettim kartanesi :roflol::roflol:

yaaaa o yaramazlar en ufak delikten çıkmaya çalışırlar yaaaa :çok üzgünüm: çok üzüldüm şimdimafoldumben

nehiriver canım teşekkür ederim.benim için söylüyorsun biliyorum bunu ama.ben senin gibi düşünmüyorum.insan istedikden sonra herşeye çözüm bulabilir hastalık kapmayacağız diye kediden köpekden yani bzim kadar bu dünyada yaşamaya hakkı olan bakıma muhtaç canlılardan kaçamaz onları ölüme terk edemeyiz.o değnek kadar zayıf anneyi eğer ben almasaydım kaç kere üzerlerine yağmur yağdı biliyormusun sabah 5 de kalktık eşimle hepsini fönle kurutup yeni yer hazırlayıp yerine yatırdık nasıl çaresiz avuç içi kadar savunmasızlardı biliyormusun.ve annede beslenememekden kaynaklanan damla süt yokdu.hasta olmamak için hayvanlardan kaçmamıza gerek yok nehrivercim.bunun tedbirini alabilmek çok mümkün bi kutu ameliyat eldiveni ile tedbir alarak onların hayatlarını kaderlerini değiştirebiliyorsun.şu an 8 tane tosun gibi yavru var yukarıda.ve biliyormusun sadece sen verirsen yiyorlar vermezsen yatıyorlar.tamamen sana muhtaçlar.tabi yine de dikkat gerektiriyo haklısın.ama sırf kendimizi düşüneceğiz diye bu onlara yardım etmememiz anlamına gelmiyor.bende allah bunu başka bir yerden sorar diye inanırım hep.ama tabi bu benim inanncım illede böyle demiyorum.

ya kıslarrrrr hamile olup sacını boyatan varmııı iğrenç oldu saçlarım gerçi gülben ergen boyuyo ama ben sizede soram dedim

aşkım tabiki tercih senin iki gün önce bilen bilir balkonda otururken bi kızcağızın köpeğne araba carptı öldü ben zırıl zırıl ağladım sen beni ruhsuz yaptın iice duygusal bakıosun anlıom benimde evimde tavsanım var ve yıllardır hayvan beslerim fakat hastaneye gidip toxo plazma değerimin yüksek oldugunu ve simdimi gecmiştemi gecirdiğime bakılması gerektiğini eğer şimdiyse cocugumdan vazgecmem gerektiğini yada sakat olacağını duydugumda hayvanlarmı cocugummu dedim allaha cok sükür bişe cıkmadı ama annelik duygusu herseyin üstünde ne olursa olsun onu riske atamam canım ...

:roflol::roflol: sallanan yerlerin pantolon giymeyle ne alakası var... sen pantolonlarını nasıl giyiyon çok merak ettim kartanesi :roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
nan pantolon giymek dememişki sadece hızlı yürüyünce falan demiş :roflol: ben de öle yorum yaptımm
pantolon giymek kısmına ben de fazla anlam veremediydim ama başka ağrıcak yer aklıma gelmedi delikafadulden

ya kızlar niye bişey yazmıyorsunuz yaaa.yoksa size göre çokmu normal geldi bu ya size bi yavru benim yüzümden öldü diyorum yaaa.

boncukcum duyarlılığın için sana çok teşekkür etmeliyim.... ben de aynı durumda aynı şeyi yapardım canım.... umarım en yakın zamanda yavrulara iyi birer yuva bulursunuz canım:Saruboceq:... ama kendini bu kadar hırpalama... iyi niyetinle yaptığın birşey var ortada..sen elinden geleni yapmışsın canım kendini ve bebişi daha fazla üzme ne olur...

ben yemeğe kaçıyorumcokacimcoook

ya kıslarrrrr hamile olup sacını boyatan varmııı iğrenç oldu saçlarım gerçi gülben ergen boyuyo ama ben sizede soram dedim

kıs döverim seni hee klava:klava:hem kimyasal diyon hem saç boyatacan olmaz inankii
benim arapça dersi bugün iptal oldu annemlr benim 1 bina ötemden ev aldılarr eksiği bittii toplanmaya başlamışlar belkim onlara yardıma giderim biyandan da evi süpürüyom

kıs yok boyatcammı dedim boyatan varmı dedim aaa

slm canım hoşgeldın

yemek yedım geldım sekerım o arada yazdıklarını okudum da -tatlicadiarzu-vv

afiyet olsun cicimmm

nehrıver sen mı sormustun popyman com ama bak canım tısörtler ıçın hamıleler ıcın yazan yerı tıkla gırınce

he ben yanlış anlamışım nehirivercim boşver en güzel doğallık ben saçıma bir röfle yaptırdım geçen sene ilk kez deişiklik olsun diye alamanyadaki hanslara benzedim hala saçlarımın ucunda ver doğumdan sonra kestircem tüm boyalı yerii iyice uzasınn da

itek kız bırak geçmişte oyalanmayı nasıl oğluşun kanındakimeleğinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…