sar bana tatlım ne olucakkiikaydirigubbakcemile3 benim doktorda istemiyor sorsan kanama yaşadım çok oyüzden o ilacıı kullanacam mecbur elevitde multivitamin diye vermiştii gyno ferronda bir aydan beri içiyorum
elevitin gizemini yeni öğrendim düşük kilolu bebek oluşumunu önlemek için veriyolarmışş
bazı durumlarda anne kilo alıyor bebek beslenmiyorya ya onu ortadan kaldırmak için çamaşır astım evi süpüricim mutfatktaki bulaşıkları makineye tıkmam lazım off ne gevezeyim ya ayrılamıyorum sizden
ya kızlar niye bişey yazmıyorsunuz yaaa.yoksa size göre çokmu normal geldi bu ya size bi yavru benim yüzümden öldü diyorum yaaa.
anladım aşkım bende ilk baslarda kanama yasadıgımda kullanmdım gecmiş olsun sanda elevite gelince arkadasımda bu dediklerinin hepsin kullanıodu ama plesenta kireçlenmesi olmus bebek 2 kg takıldı bu hafta cıkaracaklar bebeği benim dr bu ilaçları içirtmeme bosa dio hepsinin anlayısı farklı snaa kolay gelsin canımmm
sanırım benim dr. da seninki gibi düşünüyo
son zamanlara doğru kan hapı vercek sanırım neyse görcezz
malum yerler derkenee :uhm: sallanmaktan mı :1shok:
bilmem bende bişi yok normal boyuta anca gelebildiler zira kendileri :roflol:
bizim buralarda bi sokak köpeği vardı hamile son bir haftadır yemek falan veriyor besliyordum.berken tam mayısın 1 inde bunun sanırım sancıları tuttu nasıl ağlıyo ama görseniz dayanamazsınız.bulunduğu yerde çok kötü.akşam eşim geldi şuna bi bakalım nolur dedim indik yazık küçücük bi kuyu kazmış kıyamadık aldık bizim terasa çıkardık o gece 10 yavru yaptı biri sabaha öldü.kaldı 9 yavru tam bugüne kadar onlara çok güzel baktım.artık birilerine vermem lazım.sözde 1 haftalık diye almıştık kıyamadık bırakmaya.neyse terası onlara göre ayarladım düşmesinler diye ayaklandı kerataler.beni de iyice ikinci anneeleri bellediler valla.dün bi tanesi bir yol bulmuş ve terasdan aşağı düşmüş öldü.o kadar içim yandı ki anlatamam resmen çıldırdım.onu öyle görünce ne yapacağımı bilemedim.o 5 katı nasıl indiğimi hatırlamıyorum.kucağıma aldığım gibi yukarı çıkardım nasıl ağlıyorum çıldıracaktım.nasıl bir acı bir bilseniz benim yüzümden daha iy
nehiriver canım teşekkür ederim.benim için söylüyorsun biliyorum bunu ama.ben senin gibi düşünmüyorum.insan istedikden sonra herşeye çözüm bulabilir hastalık kapmayacağız diye kediden köpekden yani bzim kadar bu dünyada yaşamaya hakkı olan bakıma muhtaç canlılardan kaçamaz onları ölüme terk edemeyiz.o değnek kadar zayıf anneyi eğer ben almasaydım kaç kere üzerlerine yağmur yağdı biliyormusun sabah 5 de kalktık eşimle hepsini fönle kurutup yeni yer hazırlayıp yerine yatırdık nasıl çaresiz avuç içi kadar savunmasızlardı biliyormusun.ve annede beslenememekden kaynaklanan damla süt yokdu.hasta olmamak için hayvanlardan kaçmamıza gerek yok nehrivercim.bunun tedbirini alabilmek çok mümkün bi kutu ameliyat eldiveni ile tedbir alarak onların hayatlarını kaderlerini değiştirebiliyorsun.şu an 8 tane tosun gibi yavru var yukarıda.ve biliyormusun sadece sen verirsen yiyorlar vermezsen yatıyorlar.tamamen sana muhtaçlar.tabi yine de dikkat gerektiriyo haklısın.ama sırf kendimizi düşüneceğiz diye bu onlara yardım etmememiz anlamına gelmiyor.bende allah bunu başka bir yerden sorar diye inanırım hep.ama tabi bu benim inanncım illede böyle demiyorum.
:roflol::roflol: sallanan yerlerin pantolon giymeyle ne alakası var... sen pantolonlarını nasıl giyiyon çok merak ettim kartanesi :roflol::roflol:
daha iyi tedbir alabilirdim yapamadım.dün hemen marangoza gittim balkon altlarının ölçüsünde kontraoplak kestirdim çok sağlam oldu ama iş işten geçti.bu çok ağır bir vicdan azabı.cuma günü gazeteye haber vermiştim.gelip resimlerini çektiler haber yapmak için pazar günü posta ve milliyette ilan çıkmış ama hiç arayan olmadı.dün ağlaya ağlaya gazeteyi tekrar aradım ne olur ilenı hürriyet akdeniz de verin diye neredeyse yalvardım.eğer doğruysa bugün tekrar ilan orada çıkacak.dua ediyorum inşallah bu miniklere bi yuva bulunur.çünki artık bende çok zorlanıyorum.öyle tatlılar ki bi görseniz.
ya kızlar niye bişey yazmıyorsunuz yaaa.yoksa size göre çokmu normal geldi bu ya size bi yavru benim yüzümden öldü diyorum yaaa.
delikafadulden :lepi: tıpanı kapatım mı aplaaaaaaa derlerse bir daha giyemezsın yavrıım o tişortu kafamçokkarıştıkız nasıl geycen onu bacım aplaaaaaaaaa tipan açılmış derlerse yolda adamlar nıdecen yavrımmm
benim tıpam seni mi gerdi terbiyesiz der bi de çanta indirürün hıhhhhhhhhh kime ne yauwwwwwwwwwwwwwww :roflol::roflol:
ohh canım masallah gözun aydınkızlar meraba
ben dün 3lü sonucumu aldım
çok şükür sonucumuz temizmiş canlarım.
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız işallah.
hepinizi öpüyorum.
aşagıya kız kartanesi malüm yerın yokmuyavrım senın yaawkız delü malum yer derkene eccük daha derinlere aşağılara iniver. sütlük anladı çatlak ya-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol:
nan pantolon giymek dememişki sadece hızlı yürüyünce falan demiş :roflol: ben de öle yorum yaptımm
pantolon giymek kısmına ben de fazla anlam veremediydim ama başka ağrıcak yer aklıma gelmedi delikafadulden
ulennn kartanesi çok saf garısın haaa agrıyacak yer cok anamm bı sütlüklermı agrır kız
ya kıslarrrrr hamile olup sacını boyatan varmııı iğrenç oldu saçlarım gerçi gülben ergen boyuyo ama ben sizede soram dedim
slm canım hoşgeldınslm kızlar ne haber geçmişi okuyamadım döktürmüşsünüz gene
canliz, cerin, cersu, destna, itek, Kartanesi, yarem21, zeren06
nie susuozzz
kıs döverim seni heeklava: klava:hem kimyasal diyon hem saç boyatacan olmaz inankii
benim arapça dersi bugün iptal oldu annemlr benim 1 bina ötemden ev aldılarr eksiği bittii toplanmaya başlamışlar belkim onlara yardıma giderim biyandan da evi süpürüyom
slm canım hoşgeldın
yemek yedım geldım sekerım o arada yazdıklarını okudum da -tatlicadiarzu-vv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?