2009 Kasm Anneleri

bende baktım ama defactoda tiffanyde vadıı ama kız şimdi anca olur dedii son aylarda olmazmışş off off

yok nan destna benim aldıklarımı görsen 9 ay giyilebilir baya bol alt tarafı bi de M beden aldım çekiyom öne doğru karnım büyüyünce olur mu diye valla olur mu olur yaani

bende hep tayt tunik elbise felan gıyorum cok rahat bırde benım ısım kendımın olunca oooooooo şort alcam sımdı 1 tanede de rahat rahat gıyınelım malum genişledik artıkın delikafadulden

yine ölçtürdüm bu sefer de düşük çıktı tansiyonumkaydirigubbakcemile3
bi dengeyi tutturamadık yani, kolumu kaldıramıyom halsizlikten:bbo:

bişey soram hemen güzel gacılara, ben misal pantolon neyin giyerken malum yerlerim fena ağrıyo, sık sık yürürken ve bi yerden kalkarken falan ağrı giriyo ve uzunca sürüyo, iyice sıklaştı. Var mı sizlerde de??fisfisfis

alooooooooooooo kıslar slam doktra gitcem bugün bu sıcakta of off tshort meselesi ne ya bende bakemmmm

malum yerler derkenee :uhm: sallanmaktan mı :1shok:
bilmem bende bişi yok normal boyuta anca gelebildiler zira kendileri :roflol:

kızlar meraba
ben dün 3lü sonucumu aldım
çok şükür sonucumuz temizmiş canlarım.
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız işallah.
hepinizi öpüyorum.

yok nan destna benim aldıklarımı görsen 9 ay giyilebilir baya bol alt tarafı bi de M beden aldım çekiyom öne doğru karnım büyüyünce olur mu diye valla olur mu olur yaani

hadiyaa benim gördüklerim askılı göğüs tarafı dar altlı boldu ama çok deil neyse biras daha bakınalım napalım dün akşam benimde sancım olduu bayaa sonra bebek çok hareketlendii bişey oldu içerde ama anlamadım 2 gün sonra yolun yarısına gelmiş oluyoruz kartanesiii inanamıyorum bebişlerimiz dışardan gelen seslerii duyuyor ilk tanıdığı ses annesinin kalbii osesi çok seviyor babasının sesini duymak için 1 hafta falan varr çok duygulanıyorum kıssmafoldumben

ayy canım sen yinede dikkat et tansiyonuna
ben hiç öle bi ağrı hissetmiyomda genelde kasıklarımda ve karnımın üst tarafında
ağrılar oluyo dr haftaya gidecem o zaman soracam artık
sanada geçmiş olsun dr a bi sor istersen canım yaa

bne yemeğe kaçar kızlar hadi görüşürük

Gözünüz aydın birtanesi çok sevindim arkadaşnında nasıl nasıl rahatlamıştır..Çok şüküropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Meleğimm Sağol birtanem seninde gözün aydın inşallah bu doktorunuzla devam edersiniz bütün sonuçlarında güzel çıkar..Yok biz öğrenemeyeceğiz kızmı erkekmikaydirigubbakcemile3Çok öperim birtanem senii opuyorumnanaktan

Neslim Bizde kocaman kocaman öptük tatlım seni bu hafta 20 aşıyı olmam lazımFinallerinde başarılar dilerim canım benimŞeniz

Vee çok çok güzel bir haber wannamm gözün aydın birtanem kızımız olacak vee çok sağlıklı demek binlerce şükürler olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanNaz bayıldım bayıldımmmmadıyla yaşasın birtanem

Hepinize iyi günler tatlı kasım anneleriiiŞenizŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın roay sana bişi sorcam
sen hrs hastanesine gittin mi?
merak ediyom çok lüks ve rahat bi yere benziyo daa
kız delü malum yer derkene eccük daha derinlere aşağılara iniver. sütlük anladı çatlak ya-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:
nan başka ağrı aklıma gelmediii
ne de olsa kadın vücudunda malum yer çok :roflol:
yok anam benim de oralarda ağrı neyim yok

kız delü malum yer derkene eccük daha derinlere aşağılara iniver. sütlük anladı çatlak ya-tatlicadiarzu-

ay alemsiniz vallaa gülmekten gözümden yaş geldiii nesli banada oluyor sancılanıyor sankimm büyüyor bebiş kaplıycak her bi yerii

roaycım gözün aydın opuyorumnanaktan

benmki benim cığlıklarımla babasının sesiyle tanstı zavallı oğlum kmbilir nası gıcık oluodur bana

Seninde gözün aydın tatlımm inşallah hep güzel haberle gelirsinŞenizŞeniz:1ninca::1ninca:

ayy varya şu 19. hafta bana nasıl uzun geldi yaa bi 20 ye geçemedik yaa
eşim de ilk defa dün gece hissetti bebişinin tekmesinii kaydirigubbakcemile
iyide akıllım son aylar kışa gelio kısın yazlık elbiseylemi gezicen :dance:

hee o da doğru bu elbiseler eylüle kadar idare eder bizi sonra da bi kaç kışlık bişey ayarlarız tamaaam

iyide akıllım son aylar kışa gelio kısın yazlık elbiseylemi gezicen :dance:

orasıda öyle canımama benim doğuma doktor 5 kasım diyor büyük ihtimal ekim 20 sinden itibaren bekliycez doğumu nasipsee ozamanada sonbahar zaten kalın giyinemem ben
elbise buldukda kışı kaldı heeekaydirigubbakcemile3

bunun 4 te biri kadar ağrı varkene dediydim doktor civanıma.. magnezyum a başlattı bir haftadır içiyom ama aksi gibi çoğaldı. Doğum yaklaşınca ne edecem bilmiyorum. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…