bende baktım ama defactoda tiffanyde vadıı ama kız şimdi anca olur dedii son aylarda olmazmışş off off
bende hamiş kıyafeti satan kaç yer gezdim heeç birinde adam gibi bişey yoktu
hatta dedim lcw bilem sizden güzel hamilelik yapıyooo diye kaydirigubbakcemile3
vallahi ben lcw dan 3-4 bluz almıştım süper en çok onları giyiyom
bi ara gidip diğer mağzalara elbiseye bakcam
gerçek hamilelikler çok gıcık ve komik yaa biz naal giye onnarı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yine ölçtürdüm bu sefer de düşük çıktı tansiyonumkaydirigubbakcemile3
bi dengeyi tutturamadık yani, kolumu kaldıramıyom halsizlikten:bbo:
bişey soram hemen güzel gacılara, ben misal pantolon neyin giyerken malum yerlerim fena ağrıyo, sık sık yürürken ve bi yerden kalkarken falan ağrı giriyo ve uzunca sürüyo, iyice sıklaştı. Var mı sizlerde de??fisfisfis
kız nasıl geycen onu bacım aplaaaaaaaaa tipan açılmış derlerse yolda adamlar nıdecen yavrımmm
benim tıpam seni mi gerdi terbiyesiz der bi de çanta indirürün hıhhhhhhhhh kime ne yauwwwwwwwwwwwwwww :roflol::roflol:
kız delü malum yer derkene eccük daha derinlere aşağılara iniver. sütlük anladı çatlak ya-tatlicadiarzu-malum yerler derkenee :uhm: sallanmaktan mı :1shok:
bilmem bende bişi yok normal boyuta anca gelebildiler zira kendileri :roflol:
yok nan destna benim aldıklarımı görsen 9 ay giyilebilir baya bol alt tarafı bi de M beden aldım çekiyom öne doğru karnım büyüyünce olur mu diye valla olur mu olur yaani
yine ölçtürdüm bu sefer de düşük çıktı tansiyonumkaydirigubbakcemile3
bi dengeyi tutturamadık yani, kolumu kaldıramıyom halsizlikten:bbo:
bişey soram hemen güzel gacılara, ben misal pantolon neyin giyerken malum yerlerim fena ağrıyo, sık sık yürürken ve bi yerden kalkarken falan ağrı giriyo ve uzunca sürüyo, iyice sıklaştı. Var mı sizlerde de??fisfisfis
bende baktım ama defactoda tiffanyde vadıı ama kız şimdi anca olur dedii son aylarda olmazmışş off off
günaydın kızceler..............sabah sabah süpoer bir haber aldım . okadar mutlu oldum ki anlatamam...........
can arkadaşım 2 senelik evli didi. onda poc olduğu için adet düzensizlil vs bebekleri olmuyordu bir türlü gecen ay aşılama yaptılar vehamiş olduğunu öğrendik okadar çok sevindik ki bu işe anlatamam. kan değerleri çok yüksek cıktığınından ikiz dedik biz. ama dr gittiğinde bir canın olduğunu soyledi doktoru........... dün akşam msj atmış ama telefonuma hiç bakmadığım için sabah işe gelirken gördüm... KOKRMA diye başlayan bir msj elim ayağım titremeye başladı..... işden cıkarken kanamam oldu hemen dr aradın iğne dedi kanamam yoğunlaştı felan yazıyordu eyvah dedim bebek gidiyor......... o kadar çok üzüldüm ki canım acıdı.......... iğneyi hemen yaptırmızşlar ve drnin yanına gitmişler. utranasa sokmaan önce herşey olabilir dedmiş sakin olcaksın ........ ne mümkün bir anne için Alah korusun :Allahım kimsenin başına vermesin boyle acıyı ..... dr utrasana sokmuş oda neeeeeeeeeee 2 BEBEKKKKKKKKKK VARRRRRRRRR msj o kısımı okuyunca bir kahkaha attım ki sormayın . k.validem yanımdaydı o bile hayırıd kızım dedi..... düper süper dedim sadece...............çok güzel bir haberle geldim işe . ardım arkadaşımı canımı dostumu dr si yatacaksın dediş 10 wc bile kalkmak yasak demiş...... hiç sorun değil yeterki bebeklerimiz iyi olsun..........
ohh çok güsel bi haber bu yaaa şükür Rabbım hersey güsel olacak nazlımm.çok sevındım tatlımmm sağlıkla gelsin bebişimizzz çok öpüyorum senı yaa....
kızlar geçmişi çok okuyamıyorum ama bugün yenı bir doktora gitmiştim acayıp rahatlattı ilgilendıı...yaptırdığım tahlillere baktı...anlattım sağlık ocağında ısrarla antibiyotık dediler fln dedim.oda biz mecbur kalmadıkça vermiyoruz dedi...bakalım tekrar kan tahlılı idrar tahlılı,idrar kültürü istedi onları vericem bu hafta...
cinsiyeti öğrenemedık çünkü bebişim hiç kıpırdamadı okadar çikolata ve meyve suyu içmiştim bide.bacakları kapalı.doktor hafif hareketlensın diye karnıma hareket yaptı yok kolunu kaldırdı okadar..bayağı rahatladım.şimdilik haberler bu kadar benden herkesi öpüyorumm...bebişlere ii bakınnn
finaller bugün başladı, sizi takip edemiyorum, bakmayın kusuruma bıdıklarım.
Umarım her bi şeyler iyidir :asigim:
Ben bugün ilk aşıyı vuruldum sağlık ocağında. Orda tansiyona bakıldı yüksek çıktı, bir iki gün ölçülecek tesadüfen mi öyle çıktı yoksa risk var mı diye yerimseniben
benden bu kadar, öper koklar bağrıma basarım her birinizi Şeniz
Rabbim'e ne kadar sukretsem, ne kadar dualar etsem az gelir. Allahi'ma sukurler olsun herseyimiz cok guzel. Allah'im nasil guzel bir sey oylece seyretmek. 3 boyutlu olarak cok fazla gostermedi ama doktor kendi kendine tum olcumlerini yapti ve hersey cok guzel dedi sukurler olsun.
veeee NAZ'imiz geliyor. bugun itibariyle teyit edilmis oldu. benim kizim tum hurafeleri yikarak geldi valla. cin takvimi tutmadi. ikili testte beta 25 cikmisti tutmadi. herkes cok guzellestin kesin buda oglan dedi tutmadi. basina buyruk ben bildigimi yaparim diye diye geliyor minik kuzum.:sm_cool:
o kadar guzel saglik haberleri aldik ki, cinsiyeti zaten ikinci plandaydi bizim icin.
darisi gideceklerin basina insallah.
gözün aydın roay sana bişi sorcamkızlar meraba
ben dün 3lü sonucumu aldım
çok şükür sonucumuz temizmiş canlarım.
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız işallah.
hepinizi öpüyorum.
kız delü malum yer derkene eccük daha derinlere aşağılara iniver. sütlük anladı çatlak ya-tatlicadiarzu-
kız delü malum yer derkene eccük daha derinlere aşağılara iniver. sütlük anladı çatlak ya-tatlicadiarzu-
hadiyaa benim gördüklerim askılı göğüs tarafı dar altlı boldu ama çok deil neyse biras daha bakınalım napalım dün akşam benimde sancım olduu bayaa sonra bebek çok hareketlendii bişey oldu içerde ama anlamadım 2 gün sonra yolun yarısına gelmiş oluyoruz kartanesiii inanamıyorum bebişlerimiz dışardan gelen seslerii duyuyor ilk tanıdığı ses annesinin kalbii osesi çok seviyor babasının sesini duymak için 1 hafta falan varr çok duygulanıyorum kıssmafoldumben
kızlar meraba
ben dün 3lü sonucumu aldım
çok şükür sonucumuz temizmiş canlarım.
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız işallah.
hepinizi öpüyorum.
ayy varya şu 19. hafta bana nasıl uzun geldi yaa bi 20 ye geçemedik yaahadiyaa benim gördüklerim askılı göğüs tarafı dar altlı boldu ama çok deil neyse biras daha bakınalım napalım dün akşam benimde sancım olduu bayaa sonra bebek çok hareketlendii bişey oldu içerde ama anlamadım 2 gün sonra yolun yarısına gelmiş oluyoruz kartanesiii inanamıyorum bebişlerimiz dışardan gelen seslerii duyuyor ilk tanıdığı ses annesinin kalbii osesi çok seviyor babasının sesini duymak için 1 hafta falan varr çok duygulanıyorum kıssmafoldumben
iyide akıllım son aylar kışa gelio kısın yazlık elbiseylemi gezicen :dance:
iyide akıllım son aylar kışa gelio kısın yazlık elbiseylemi gezicen :dance:
benmki benim cığlıklarımla babasının sesiyle tanstı zavallı oğlum kmbilir nası gıcık oluodur bana
bunun 4 te biri kadar ağrı varkene dediydim doktor civanıma.. magnezyum a başlattı bir haftadır içiyom ama aksi gibi çoğaldı. Doğum yaklaşınca ne edecem bilmiyorum. sırnaşık şeyayy canım sen yinede dikkat et tansiyonuna
ben hiç öle bi ağrı hissetmiyomda genelde kasıklarımda ve karnımın üst tarafında
ağrılar oluyo dr haftaya gidecem o zaman soracam artık
sanada geçmiş olsun dr a bi sor istersen canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?