bugun ben beyaz espirili tşörtlerden gıydım ANNE OLUYORUM :) yazıyorcok seker bı resımde var gerıle gerıle gezıyom nan göbemde maşallahı var zatiin lülülülülülü bıde şu tıpayı açandan mı giysem ne laelaelaelaelae
günaydınlarrr
kızlar dun gece sağ kasıgımda cok fena bı sancıyla uyandımmm
kötü bişeymıdır sızceee
dr u arasam mı
suan bısı yok amaa
naan o tekme atan bebe olan tshirt lerden nerde bulurum acep bulsan alazaaam falla
korkuttunuz dr gacısını dimek ki hemde boncukx da gideyormuşhee asebecım kaçtı garı bişi ettik sanki bebemi bıraktı gitti vicdansız garııklava: ya kızsa benım bebiş herkese fıstımızı açmayız biz aaaa :dilcikar:
ayy benimde bu sıralar çok ağrım var ama dr a gitmek istemiyom korkuyom çünkügünaydınlarrr
kızlar dun gece sağ kasıgımda cok fena bı sancıyla uyandımmm
kötü bişeymıdır sızceee
dr u arasam mı
suan bısı yok amaa
aboww len naal geydin onnrdan emme sninki anne oluyom yazimişbugun ben beyaz espirili tşörtlerden gıydım ANNE OLUYORUM :) yazıyorcok seker bı resımde var gerıle gerıle gezıyom nan göbemde maşallahı var zatiin lülülülülülü bıde şu tıpayı açandan mı giysem ne laelaelaelaelae
geçmiş olsun canım ya bebişin için katlanacaksın artıkgünaydın aseba
anacım nasıl değişik bi acı anlatamam.... dün uzanıyordum ayaklarım nminderin üzerindeydi sol bacağımı minderden indireyim dedim.... o an nası bi çıklık basmışım eşim yerinden fırladı ne oldu diye... bişe yapamazyız dedi bi daha mı söylesem, ama film çekilmeden ne yapılabilirki... üüüüüff bebişim beni hiç rahatsız etmiyo ama bu belim çektiriyo yaaa
bende sanemden aldım canım ona devam edecegım oda kaçarsa ertugrul beya gelırız artık zemuszemuscanım sanem de iyiymiş evet.ama ertuğrul beyi tercih ederim.dün 3 lü için kan verdim.bide dün ertuğrul beyden randevu almıştım çok doluydu dilek hn. girdim.tavsiye etmem sakın ona muayene olma.test sonuçları çıkınca ben bide ertuğrul beye bakacağım olmadı hastane değişrireceğim artık.
:lepi: olmas kk ye aynı doktor baksın doktordaş olsunlar nan ne güzel gel gelll sen de gellnoldu sanaa neden kötü gün geçirdin bakemm
öylee tüm kkca aynı dr.a giderseniz kaçar tabü dr.
bak biz ebisceynen aynı hastaneye gidiyoz emmee doktorlar farklı korkutmayak dedik çünküü :roflol: :roflol:
naan o tekme atan bebe olan tshirt lerden nerde bulurum acep bulsan alazaaam falla
gözün aydın canıımm çok sevindiiikk
ben de perş. gidiyorum inş. herşey yolundadır
gözün aydın canım Naz ın sağ salim sağlıklı bir şekilde gelir inşallah
wannebaby hadi gözün aydın nazımız geliyormuş allah saglıkla gelmesini nasip etsin... kartanesi havadan olmasın gıı bir öyle bir böyle ya halsizlik yapıyor yada eşya falanmı kaldırdın ettin kolunu yordun.. bende gideyim diyomda anam hamam falan olmaz bize öyle yerler gebe iken sakıncalı normal bir yere gidersin en fazla ama masajdan önce bazı yerler sıcak bir yere sokuyormuş gevşesin diye... kızılcahamam da öyle yapıyorlarmış benim eşim çok istiyor komşuyla falan gidelim diyorlar bende cafede portakal suyu içer kitap okurum...
günaydın herkesea.s.
wannababy gözün aydın canım... kızlar çoğalmaya başlıyo yavaş yavaş:teytey:
beratefe seninde gözün aydın olsun...
ya kızlar kuyruk sokumumdaki ağrı beni mahvediyoooo....:çok üzgünüm:
dün markete giderken yolda öylece kaldım... adım atamadım.... topallaya topallaya işimi halledip döndüm...
kilo alınca ne olacak bu halim yaa :1no2: ya yürüyemezsemmm ya doğumdan sonra sakat kalırsam diye düşünüyom hepmafoldumben
ya o tshirtü nerden alabiliriiimmmmmmmmmm ? ebrunun espirili tshirtlerinde yok kinee o tekmeleyen yada tıpayı açanı istiyommm
korkuttunuz dr gacısını dimek ki hemde boncukx da gideyormuş
ters bişey olursa kk dakiler basar diye korkup kaçmış gaci
dee garı gaçtı vicdansız doktor hanımm bebemi buraktı getti :dilcikar: hıhh kokmuş benim bebeime doktormu yok bee
ayy benimde bu sıralar çok ağrım var ama dr a gitmek istemiyom korkuyom çünkü
bişey var derse diye haftaya gidecem o zamna sölerim artık bende
aboww len naal geydin onnrdan emme sninki anne oluyom yazimiş
şahsen ben o tıpalı olandan giyemem vallahi
bende gıyemem kız saka deyom :kedi: tıpan açılmıs bacım derlerse yolda nederik yaww
kız nasıl geycen onu bacım aplaaaaaaaaa tipan açılmış derlerse yolda adamlar nıdecen yavrımmmya o tshirtü nerden alabiliriiimmmmmmmmmm ? ebrunun espirili tshirtlerinde yok kinee o tekmeleyen yada tıpayı açanı istiyommm
ebruda vardir o tisortlerden ya. bende de "baby on board" tisortu var. ebrudan almadim ama uzerinde ebrunun etiketi var. demek ki oranin malini satiyorlar.
benim de yok nan karnımvalla bazıları kocamaaan oluyo ben şaşıyom bizim göbüş nasıl böle olcak diye
ama bide kızlar dün bi topic vermişler hafta hafta tüm fotolarını koymuş valla hiç göbüş yok baayanda
30. haftada anca çıkmış ama çok da tatlı olmuş son zamanlarda
ya o tshirtü nerden alabiliriiimmmmmmmmmm ? ebrunun espirili tshirtlerinde yok kinee o tekmeleyen yada tıpayı açanı istiyommm
ya bende dün hamile elbisesi baktım çok kötü koca karı renkli üstü robası kot altı ekoseli gıcık şeyler vardı
kot takımlar var uzun eteklii bende elbise istiyorum tek parça hala tişörlerlerle idare ediyorum olmazsa 2 parçalı kotlardan alıcam napalım pantolo giymiyorum hep takımların güzelide pantolonlu offff
benim de yok nan karnım
bak şekerim sen de benim gibi yap elbise all ama hamileciden diiill
göğüs altından bollaşan elbiseler moda bu sene upuzun hemi dee
bi tane mudodan bi tane oxxodan bi tane de adil ışıktan aldım ben
daha bissürü yerde var ama almıcam gaari yeteer
hamile kıyafetcisinde satılan uzun etekli elbiseler hiç güzel olmuyooo kafamçokkarıştı
bak şekerim sen de benim gibi yap elbise all ama hamileciden diiill
göğüs altından bollaşan elbiseler moda bu sene upuzun hemi dee
bi tane mudodan bi tane oxxodan bi tane de adil ışıktan aldım ben
daha bissürü yerde var ama almıcam gaari yeteer
hamile kıyafetcisinde satılan uzun etekli elbiseler hiç güzel olmuyooo kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?