he ben yanlış anlamışım nehirivercim boşver en güzel doğallık ben saçıma bir röfle yaptırdım geçen sene ilk kez deişiklik olsun diye alamanyadaki hanslara benzedim hala saçlarımın ucunda ver doğumdan sonra kestircem tüm boyalı yerii iyice uzasınn da
itek kız bırak geçmişte oyalanmayı nasıl oğluşun kanındakimeleğinn
canım bende saçımı boyatmak istemiştim dermatoloğa gittim kadın dediki 4 aydan önce saç boyası önermiyorum genel anlamda bi riski yok ama yinede bu hiç bişey olmıycağı anlamına gelmez dedi deriden vücuda bir geçiş varmış ve nefestende biraz daha sabret benim saçlarda normalde kahve dibi biraz koyu kaldı ucu açık kahve olduya kıslarrrrr hamile olup sacını boyatan varmııı iğrenç oldu saçlarım gerçi gülben ergen boyuyo ama ben sizede soram dedim
canım bende saçımı boyatmak istemiştim dermatoloğa gittim kadın dediki 4 aydan önce saç boyası önermiyorum genel anlamda bi riski yok ama yinede bu hiç bişey olmıycağı anlamına gelmez dedi deriden vücuda bir geçiş varmış ve nefestende biraz daha sabret benim saçlarda normalde kahve dibi biraz koyu kaldı ucu açık kahve oldu
idare etcezz tatlım artık yolun yarısı gitti zaten
bu arada dün video kamera aldık eşim doğuma gircekte aranızda eşi de doğuma girecek olan varmmıııı
Allah kısmet ederde normal doğum yapmayı basarabilirsem ve o sıra eşimde Türkiyede olursa benim eşimde doğuma girmeyi istiyor:teytey:
bizim buralarda bi sokak köpeği vardı hamile son bir haftadır yemek falan veriyor besliyordum.berken tam mayısın 1 inde bunun sanırım sancıları tuttu nasıl ağlıyo ama görseniz dayanamazsınız.bulunduğu yerde çok kötü.akşam eşim geldi şuna bi bakalım nolur dedim indik yazık küçücük bi kuyu kazmış kıyamadık aldık bizim terasa çıkardık o gece 10 yavru yaptı biri sabaha öldü.kaldı 9 yavru tam bugüne kadar onlara çok güzel baktım.artık birilerine vermem lazım.sözde 1 haftalık diye almıştık kıyamadık bırakmaya.neyse terası onlara göre ayarladım düşmesinler diye ayaklandı kerataler.beni de iyice ikinci anneeleri bellediler valla.dün bi tanesi bir yol bulmuş ve terasdan aşağı düşmüş öldü.o kadar içim yandı ki anlatamam resmen çıldırdım.onu öyle görünce ne yapacağımı bilemedim.o 5 katı nasıl indiğimi hatırlamıyorum.kucağıma aldığım gibi yukarı çıkardım nasıl ağlıyorum çıldıracaktım.nasıl bir acı bir bilseniz benim yüzümden daha iy
vallahi benimki tüm muaynelere giriyo eğer bi aksilik olmazsa doğuma giricek inşallah bende normal doğurmayı düşünüyorum. arada bir benim karnımda oynyo böyle yunus balığı gibi kıvrılıyo yaaaa çok komik oluo zemuszemusidare etcezz tatlım artık yolun yarısı gitti zaten
bu arada dün video kamera aldık eşim doğuma gircekte aranızda eşi de doğuma girecek olan varmmıııı
kızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz ben lierac ya da mustela almayı düşünüyorum lierac 65 tl jel şeklinde mustela krem 60 tl ben jelleri pek sevmiyorum vücuda soğuk bi etki bırakıyoya. sizin bildiğiniz daha iyi bi krem varsa önerin lütfeeeeeeen ben esnekliğimin son noktasına dayandım çünki bir an önce başlamam lazım oram buram çatlamadan
he ben yanlış anlamışım nehirivercim boşver en güzel doğallık ben saçıma bir röfle yaptırdım geçen sene ilk kez deişiklik olsun diye alamanyadaki hanslara benzedim hala saçlarımın ucunda ver doğumdan sonra kestircem tüm boyalı yerii iyice uzasınn da
itek kız bırak geçmişte oyalanmayı nasıl oğluşun kanındakimeleğinn
geldiimm kuzularum sonunda dün kayınvalideme görümcem geldi bende gittim uzun zamandır görüşmüyorduk.ayyy bugünde oğluşum mızmızlanıp duruyor neden acep anlamadım uyutup kaçtım buraya:jeyyar:bende düz karamel vardı şimdi yamalı oldum ya :)
itek gel hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz ben lierac ya da mustela almayı düşünüyorum lierac 65 tl jel şeklinde mustela krem 60 tl ben jelleri pek sevmiyorum vücuda soğuk bi etki bırakıyoya. sizin bildiğiniz daha iyi bi krem varsa önerin lütfeeeeeeen ben esnekliğimin son noktasına dayandım çünki bir an önce başlamam lazım oram buram çatlamadan
vallahi benimki tüm muaynelere giriyo eğer bi aksilik olmazsa doğuma giricek inşallah bende normal doğurmayı düşünüyorum. arada bir benim karnımda oynyo böyle yunus balığı gibi kıvrılıyo yaaaa çok komik oluo zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
geldiimm kuzularum sonunda dün kayınvalideme görümcem geldi bende gittim uzun zamandır görüşmüyorduk.ayyy bugünde oğluşum mızmızlanıp duruyor neden acep anlamadım uyutup kaçtım buraya:jeyyar:
canım ben lierac kullandım ama yinede hafif çatırtılar oldu şimdide bebek yağı kullanıyorum sadece
idare etcezz tatlım artık yolun yarısı gitti zaten
ya ben çok istiom da eşim yemiyo valla ben girip seni o halde görsem dayanamam benden bunu isteme nolur dio :sinifsinif: ya ben onsuz doğuramam gibi gelio :umursamaz: aman ne bilim bi şekilde çıkar heralde şu doğum muabbetini kapatıyım en iisiilmaz:
walla erkek gibi görünüyor ama daha tam göremedim dedi dr.amcamızkıss bebek yinemi erkekkk
hadi gözün aydın güzeliimm:lepi:ayyyyyyyy bacılarrrrrrrr dr arkadaşım aradıııııııı 3lü sonuçlarım çıkmışşşşşşşşşşş tirtemizmişşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2 ohhhhhhhhhh allahıma şukur yaaa bide beleşe 23 temmuza ayrıntılı usg randevu almış benim için bakırköy kadın doğumdaaaa delikafadulden
itekkk nerdesün ülen sennnn minik kuş yakuşuklummmu uyuttun dimeeekk ayyyyy şimdi yanımda olsada bi yiseydim onu yaaaaaw :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?