2009 Kasm Anneleri

bende düz karamel vardı şimdi yamalı oldum ya :)

itek gel hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya kıslarrrrr hamile olup sacını boyatan varmııı iğrenç oldu saçlarım gerçi gülben ergen boyuyo ama ben sizede soram dedim
canım bende saçımı boyatmak istemiştim dermatoloğa gittim kadın dediki 4 aydan önce saç boyası önermiyorum genel anlamda bi riski yok ama yinede bu hiç bişey olmıycağı anlamına gelmez dedi deriden vücuda bir geçiş varmış ve nefestende biraz daha sabret benim saçlarda normalde kahve dibi biraz koyu kaldı ucu açık kahve oldu

idare etcezz tatlım artık yolun yarısı gitti zaten

bu arada dün video kamera aldık eşim doğuma gircekte aranızda eşi de doğuma girecek olan varmmıııı

nasılsınız bayanlar???
Ben bebişimi bayagı bir zamandır hissediyordum ara ara ama son 3 gündür, resmen hoplayıp zıplıyor bebişim. Ve ben cok ama coook mutluyum sanırım zilli kızım artıkın iyicene güçleniyor:)

bu arada dün video kamera aldık eşim doğuma gircekte aranızda eşi de doğuma girecek olan varmmıııı

Allah kısmet ederde normal doğum yapmayı basarabilirsem ve o sıra eşimde Türkiyede olursa benim eşimde doğuma girmeyi istiyor:teytey:

kızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz ben lierac ya da mustela almayı düşünüyorum lierac 65 tl jel şeklinde mustela krem 60 tl ben jelleri pek sevmiyorum vücuda soğuk bi etki bırakıyoya. sizin bildiğiniz daha iyi bi krem varsa önerin lütfeeeeeeen ben esnekliğimin son noktasına dayandım çünki bir an önce başlamam lazım oram buram çatlamadan

Allah kısmet ederde normal doğum yapmayı basarabilirsem ve o sıra eşimde Türkiyede olursa benim eşimde doğuma girmeyi istiyor:teytey:

inş cnm gönlünce olsunnn eşimde dio doktor olmadıgı sürece böle bi deneyim bi erkege kac kere nasip olur die iple cekiom o günü eminim bayılacaaaakkkkkkkkkk:roflol::roflol:

ay yavrum kıyamam kendini suçlama tatlım bak sen ne kadar uğraşmışsın ilgilenmesen belki hepsi ölcekti canım benim yaa merhamet böcüğü seniiiiiiii :teselli: Şeniz

vallahi benimki tüm muaynelere giriyo eğer bi aksilik olmazsa doğuma giricek inşallah bende normal doğurmayı düşünüyorum. arada bir benim karnımda oynyo böyle yunus balığı gibi kıvrılıyo yaaaa çok komik oluo zemuszemus
kaydirigubbakcemile3

kullanmıom ama dr badem yagı didiydi bazen düşünüom bizim doktor amcamız acab a şifacı hocamııı hahahahha

bende düz karamel vardı şimdi yamalı oldum ya :)

itek gel hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiimm kuzularum sonunda dün kayınvalideme görümcem geldi bende gittim uzun zamandır görüşmüyorduk.ayyy bugünde oğluşum mızmızlanıp duruyor neden acep anlamadım uyutup kaçtım buraya:jeyyar:

canım ben lierac kullandım ama yinede hafif çatırtılar oldu şimdide bebek yağı kullanıyorum sadece

inşş bi aksilik cıkmazzz cnmmm

kıss bebek yinemi erkekkk

Ben birsürü yerden araştırdım ve en sonunda doğal ürünlerin daha mantıklı olduğuna karar verdim, gelirken badem yağı ile çilek yagı aldım bunları karıstırıp sürmek iyi geliyormuş. Ama henüz gerginlik yada kaşıntı filan hissetmeye başlamadığım için henüz hiçbirsey sürmedim.

ya ben çok istiom da eşim yemiyo valla ben girip seni o halde görsem dayanamam benden bunu isteme nolur dio :sinifsinif: ya ben onsuz doğuramam gibi gelio :umursamaz: aman ne bilim bi şekilde çıkar heralde şu doğum muabbetini kapatıyım en iisii lmaz:

kapatalım pekiii ben dr gidiom kıslarrr görüşürüss geldiğimdeee

ayyyyyyyy bacılarrrrrrrr dr arkadaşım aradıııııııı 3lü sonuçlarım çıkmışşşşşşşşşşş tirtemizmişşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2 ohhhhhhhhhh allahıma şukur yaaa bide beleşe 23 temmuza ayrıntılı usg randevu almış benim için bakırköy kadın doğumdaaaa delikafadulden

itekkk nerdesün ülen sennnn minik kuş yakuşuklummmu uyuttun dimeeekk ayyyyy şimdi yanımda olsada bi yiseydim onu yaaaaaw :jeyyar:

kıss bebek yinemi erkekkk
walla erkek gibi görünüyor ama daha tam göremedim dedi dr.amcamız
hadi gözün aydın güzeliimm:lepi:
itekkk nerdesün ülen sennnn minik kuş yakuşuklummmu uyuttun dimeeekk ayyyyy şimdi yanımda olsada bi yiseydim onu yaaaaaw :jeyyar:

buradayım kuzum yaaa hee uyuttum valla öle evi topladım karıştırmadığı yer yok sıpacığımın.ilerde bunlar beni 2-1 mahvederler vallakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…