ayyyyyyyy bacılarrrrrrrr dr arkadaşım aradıııııııı 3lü sonuçlarım çıkmışşşşşşşşşşş tirtemizmişşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile2 ohhhhhhhhhh allahıma şukur yaaa bide beleşe 23 temmuza ayrıntılı usg randevu almış benim için bakırköy kadın doğumdaaaa delikafadulden
walla erkek gibi görünüyor ama daha tam göremedim dedi dr.amcamız
hadi gözün aydın güzeliimm:lepi:
buradayım kuzum yaaa hee uyuttum valla öle evi topladım karıştırmadığı yer yok sıpacığımın.ilerde bunlar beni 2-1 mahvederler vallakafamçokkarıştı
ya kızlar şu kıyafet işini nasıl halledicem yaaaaaaaaaaa of hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendime eski kot pantolonlarımın içine giriyorum tabi en düşük bel olanlara ama oturup kalkarken rahatsız oluorum ne alsam yaaaaaa üstten sıkıntım sadece yeni sütyen alcam
tunik o kadar çok aldımki göğüs altından bol straplez buluzlar aldım antalya çok sıcak ondan straplez ok canım tayt giyiymkıs tunik al bol bol ben öle yapıom altınada tayt acaip sık ve rahat oluo millet bayılıo giydiklerimeee
İTEKCİM senin ilk çocukla ikinci çocuk arasında kaç yaş farkı olucak eşim benle kavga edio eğer 3 tane olmazsa evlatlık alırım bakarsın falan dio adamın nevri dönüo yaaaaaa
İTEKCİM senin ilk çocukla ikinci çocuk arasında kaç yaş farkı olucak eşim benle kavga edio eğer 3 tane olmazsa evlatlık alırım bakarsın falan dio adamın nevri dönüo yaaaaaa
bende isterim benimki doğuma girsin ama hiç dayanıklı deill zorlayamam onuu
kızlar doktorlar badem yağını pek önermiyor tüylendirici etkisinden dolayı kakao yağı diyolar
bende geçen prf cildiyeciye gittim araştırma hastanesine güneşe çıkınca ellerimin üstü kaşınır onun için bi krem verdii hamile olduğum için en fazla 1 hafta kullan bırak dedii çatlak işini sordum hamileler aklına geldiğini kullanmamalı dedii bol su iç dedi expial lipo verdi en masum bu bunu kullanabilirsin dedii çok hafif bir kokusu var sut gibi bişeyy kozmeik ürünlerinden birtek babe markası var güvenilir dedii
duşlardon sonra göğsüne kalçana karnının altına popna sür dedii ben kaçem kızlar annem gelicek çıkıcam byee
işte bu adamlar böyle davulun sesi uzaktan hoş gelio onlara hayırlısı olsun canımcımgüzelim benim oğlum 9 aylık bu ayın 28 inde tamamlayacak.aslında biz 2 yi hiç düşünmemiştik ama süpriz oldu.aralarında 14 ay olacak.tabii erkekler kendileri doğurmadığı için uzaktan konuşmak kolay geliyor onlara ben benim kocişe eğer sen doğurmuş olsaydın 2.olmasın diye tüplerini bağlatırdın diyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar meraba
ben dün 3lü sonucumu aldım
çok şükür sonucumuz temizmiş canlarım.
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
bebişlerimizide sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız işallah.
hepinizi öpüyorum.
Vee çok çok güzel bir haber wannamm gözün aydın birtanem kızımız olacak vee çok sağlıklı demek binlerce şükürler olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanNaz bayıldım bayıldımmmmadıyla yaşasın birtanem
Hepinize iyi günler tatlı kasım anneleriiiŞenizŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimde aynen tüm duvarları yıkıyor.. bizim kıza çıkıyodu tüm yollar ama oğluş gibi sırnaşık şey
ya nekadar cok ilaç içionuz benim doktorum acaip karsı hep dogal yoldan cözüme gidio tek içtiğim ferrum onun harici hiç bişe vermio i değil dio destna sana sarmıs gibi hep sana yazıom ama denk gelio tatlummm
şekerim adam direk olarak şeyine bakarsa soğuyabilir senin başında durucak gerçi benimki meraklı doktoru bile itip sen becerimiyon bırak ben doğurturum diyebilir bu konuda söz almam lazım şeyime bakma diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben ilkinde istemedim beni o halde görmesin diye bunda istiyordum doğuma girmesini ama sanırım cerin gacısı demişti sanırım erkekler eşlerini o halde görünce soğuyorlarmış onun için vazgeçtim
şekerim adam direk olarak şeyine bakarsa soğuyabilir senin başında durucak gerçi benimki meraklı doktoru bile itip sen becerimiyon bırak ben doğurturum diyebilir bu konuda söz almam lazım şeyime bakma diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: ay öldüm gülmektenayy benimki ne gorurse gorsun soguyacak adam degil. dogumdan 5 gun sonra eve cikar cikmaz hadi hayatim ozledim seni demisti.:1shok:kafamçokkarıştı
hayırlı olsun canım maşallahselam kızlarr
nassınız bakiim ben bugün doktora gittim herşeyimiz çok iyi çok şükür 171gr olmuş bebişim. ve cinsiyetide kesinleşti. kızım olcak allahın izniyle:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?